-
Από ο,τι είδα δεν εχουν (στη σελίδα τους τουλάχιστον) επίσημο εισαγωγέα στην Ελλαδα. Στην Γερμανια είναι αυτός, ο οποίος στέλνει σε Αυστρια, Ιταλία κ Ελβετία. Γιατί δεν δοκιμάζεις μήπως κατόπιν συννενόησης βρείτε ακρη.
https://www.mydachbox.com/info-center/versand/
Διαφορετικά ίσως σε Ebay κ σε τετοια καταστηματα.
-
τιμές επιπέδου Thule βλέπω...
δεν ξέρω αν προσφέρει κάτι η αγορά από εξωτερικό.
thanks πάντως -
Καλησπερα στην παρεα.
Κατοχος ενος audi s3 κ οπως ευκολα φανταζεστε ο χωρος αποσκευων ειναι αρκετα μικρος. Η μονη λυση λοιπον η χρηση μπαγκαζιερας.
Ειμαι αναμεσα σε κ θα ηθελα τις γνωμες σας.- Modula beluga basic
- Modula ciao
- Hermes altage2
Για μπαρες εχω αποφασισει για τις hermes gs3
Το συν που ειδα στις modula ειναι οτι ειναι ψηλοτερες κατα 5 εκατοστα, αρκετα συμαντικο.
-
Γεια σου Ηλία.
Εγώ έχω την Hermes altage2 εδώ και δυο χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Έχει μεγάλη χωρητικότητα 450 λίτρα, καλή ποιότητα κατασκευής, είναι όμορφη
(την έχω σε μαύρο γιαλιστερό) και Ελληνική.
Στον δρόμο μέχρι 120 χιλ/ωρα σχεδόν δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχει, η κατανάλωση
όμως κανα λίτρο παραπάνω στα 100 χιλ. στο υπενθυμίζει.
Για τις Modula μπαγκαζιέρες δεν έχω άποψη. Εχω όμως Modula μπάρες οροφής.
Τώρα το 5 εκ. ψηλότερη μάλλον λίγο περισσότερη αντίσταση θα έχεις, εφόσον μιλάμε
για ίδια λίτρα μπαγκαζιέρας παρά καλύτερη τοποθέτηση πραγμάτων, αν αυτό εννοείς. -
Σκετομουν οτι με τα 5 εκ μεγαλυτερο υψος ισως να ειναι πιο βολικο στο να μπουν μεγαλυτερα αντικειμενα.
Τα 40 εκ υψος της hermes ειναι καθαρο υψος για πραγματα?
Επισης μολις διαπιστωσα οτι ειναι μεγαλυτερη απο την καμπινα του αυτοκινητου. 170 η μπαγκαζιερα κ περιπου 160 του αυτοκινητου. Υπαρχει θεμα γιαυτο? -
Τοποθετήθηκαν οι Thule Wingbar Edge 9583B, δηλαδή το 958 set, με τις μακρυές (L) Wing μπάρες, σε μαύρο (Β) χρώμα.
Είναι low-clearance, και στις photos θα δείτε πόσο ακριβώς low είναι αυτό το 'low'. Μπαίνουν-βγαίνουν με ένα ειδικό εργαλείο μέσα σε περίπου 2 λεπτά, ενώ όλα τα καπάκια κλειδώνουν. Επιπλέον, είναι μεταβλητού μεγέθους (μήκους) και έχουν δυνατότητα για διαφορετικό μέγεθος στις βάσεις τους, ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν και σε άλλα αυτοκίνητα με roof rails.Το συνολικό οπτικό αποτέλεσμα είναι σχεδόν σαν να βγαίνει έτσι από το εργοστάσιο λόγω Wing θα έχουν το λιγότερο δυνατό θόρυβο, ενώ θεωρώ ότι είναι και από τις πιο όμορφες μπάρες γενικώς.
-
Για τσέκαρε αεροδυναμικο θόρυβο σε εθνική και πες μας
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Για τσέκαρε αεροδυναμικο θόρυβο σε εθνική και πες μαςΧωρίς να έχω κάνει δοκιμή με το Kuga, επειδή τις ξέρω αυτές τις μπάρες, (α) κάνουν ένα μικρό αεροδυναμικό θόρυβο σαν σφύριγμα κάπου στα 110-120χαω, (β) κάνουν λιγότερο θόρυβο όταν έχεις πάνω μπαγκαζιέρα, (γ) σε κάθε περίπτωση είναι οι πιο αθόρυβες μπάρες που κυκλοφορούν (αυτού του τύπου εννοώ, και άλλες μάρκες έχουν βγάλει wing μπάρες).
Από τα specs των διαφόρων αξεσουάρ που έχω, max speed είναι τα 130χαω και max weight είναι τα 75Kg (συνολικά, συμπεριλαμβανομένων και των 6Kg που ζυγίζουν οι μπάρες).
-
Καλησπέρα. Έβαλα μπαγκαζιέρα στο Νισσάν Μίκρα Κ12, 1400 του 2004.
Έβαλα την Modula Wego 450 lt.
Σε χρώμα ασημί-γκρί.
Έχει καλή αεροδυναμική , τεράστιους χώρους χωρίς να είναι μεγάλη, ψηλό σχετικά κατώφλι που είναι πλεονέκτημα, γερό πάτωμα, ανοίγει και από τις δύο μεριές, οπότε αν σπάσει κλειδί η μπλοκάρει κλειδαριά ανοίγεις την άλλη μεριά. Έχει καλά εσωτερικά αμορτισέρ. Αν δεν ασφαλίσει το κλειδί δεν βγαίνει. Μπαινοβγαίνει και ασφαλίζει στην οροφή πανεύκολα με ένα άψογα ρυθμιζόμενο σύστημα.
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Καλησπέρα. Έβαλα μπαγκαζιέρα στο Νισσάν Μίκρα Κ12, 1400 του 2004.
Έβαλα την Modula Wego 450 lt.
Σε χρώμα ασημί-γκρί.
Έχει καλή αεροδυναμική , τεράστιους χώρους χωρίς να είναι μεγάλη, ψηλό σχετικά κατώφλι που είναι πλεονέκτημα, γερό πάτωμα, ανοίγει και από τις δύο μεριές, οπότε αν σπάσει κλειδί η μπλοκάρει κλειδαριά ανοίγεις την άλλη μεριά. Έχει καλά εσωτερικά αμορτισέρ. Αν δεν ασφαλίσει το κλειδί δεν βγαίνει. Μπαινοβγαίνει και ασφαλίζει στην οροφή πανεύκολα με ένα άψογα ρυθμιζόμενο σύστημα.
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.Αυτήν έχω και εγώ. Πράγματι πολύ καλή. Επίσης κάτι βασικό, αντέχει 75κιλα βάρος.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Θέλω να βάλω και εγώ μια ίδια μπαγκαζιερα αυτή ή την 500 λίτρα modula Wego.
Είμαι όμως περίεργος πως θα δείχνει μια μακρυά μπαγκαζιερα όπως οι αναφερόμενες σε ένα μικρό αμάξωμα όπως το δικό μου (Citroen c3) η του φίλου (Nissan Micra)
Υπάρχει μήπως κάποια φωτό από το πλάι κατά προτίμηση ώστε να δούμε το οπτικό αποτέλεσμα; -
Την 450 εχω και εγω.την βαζω και στο i10 και ειναι μια χαρα.
Προσοχη στις ροδελες quickfit, καταφερα και τις διελυσα απο το σφιξιμο. -
Επειδή με ενδιαφέρει να βάλω μπάρες οροφής, αυτές οι Thule low clearance που έχουν αναφερθεί παραπάνω, μπαίνουν μόνο σε αυτοκίνητα με ράγες οροφής? Έχω ένα Qashqai και δεν έχω/δεν θέλω να βάλω ράγες. Από που αγοράστηκαν και με τι κόστος?
-
Ο χρήστης christou έγραψε:
Είμαι όμως περίεργος πως θα δείχνει μια μακρυά μπαγκαζιερα όπως οι αναφερόμενες σε ένα μικρό αμάξωμα όπως το δικό μου (Citroen c3) η του φίλου (Nissan Micra)
Υπάρχει μήπως κάποια φωτό από το πλάι κατά προτίμηση ώστε να δούμε το οπτικό αποτέλεσμα;Φωτο δεν έχω διότι το αμάξι έχει μάνει το ταξίδι και η μπαγκαζιέρα έχει βγει. Η 500 είναι 20 εκατοστά μακρύτερη και πιο χαμηλή, οπότε για μένα η 450 είναι πιο καλή επιλογή,, ώστε να μην εξέχει πολύ και σου δημιουργεί και πρόβλημα στο άνοιγμα του χώρου αποσεκυών.
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Υπάρχει μήπως κάποια φωτό από το πλάι κατά προτίμηση ώστε να δούμε το οπτικό αποτέλεσμα;Φωτο δεν έχω διότι το αμάξι έχει μάνει το ταξίδι και η μπαγκαζιέρα έχει βγει. Η 500 είναι 20 εκατοστά μακρύτερη και πιο χαμηλή, οπότε για μένα η 450 είναι πιο καλή επιλογή,, ώστε να μην εξέχει πολύ και σου δημιουργεί και πρόβλημα στο άνοιγμα του χώρου αποσεκυών.
ευχαριστω για την απαντηση.
νομιζω οτι θα παω στο καταστημα και θα δοκιμασω και τις 2. αν ανοιγει το πορτ παγκαζ θα προτιμησω την 500αρα γιατι τετοια αξεσουαρ μπορει να χρησιμοποιηθουν σε δευτερο χρονο και σε μελλοντικα αυτοκινητα. -
καλησπέρα, για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα λέω να γράψω εδώ την ερώτησή μου.
Έχω ένα Suzuki Swift (5πορτο) μοντέλο 2016, λόγω του ότι ένα μέλος της οικογένειάς μου έχει κινητικά προβλήματα σε λίγες ημέρες θα προβώ στην αγορά πτυσσόμενου αναπηρικού αμαξιδίου βάρους 15 κιλών περίπου και πρέπει κάπως να το μεταφέρω με το αυτοκίνητο.
Σκέφτηκα λοιπόν να αγοράσω μπάρες οροφής και να το δένω σ' αυτές με κάποιον ιμάντα όταν θέλω να πάω κάπου.
Είναι ασφαλής η παραπάνω λύση ;
Έχει κάποιος από εδώ μέσα ανάλογη εμπειρία;
Το αμάξι είναι σχεδόν καινούργιο και δεν θέλω να το αλλάξω με κάποιο άλλο που θα έχει μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ...
Ευχαριστώ -
Δεν νομιζω οτι εχω δει ποτε αμαξιδιο εκτος
Ο λογος ειναι οτι ετσι εκτιθεται στις καιρικες συνθηκες,πχ ηλιος και βροχη,κουτσουλιες, και αυτο θα μειωσει την διαρκεια ζωης του συν του οτι μπορει να θελει καθαρισμα κτλ καθε φορα που το κατεβαζεις.
Ναι ειναι εφικτο,αλλα ισως δεν ειναι τοσο πρακτικο οσο ακουγεται αρχικα. -
και εγώ θα το ήθελα μέσα για τους παραπάνω λόγους, αλλά μάλλον δεν θα χωράει στο swift.....
Απλά το ψάχνω λίγο όσο αφορά το θέμα της ασφάλειας κατά την μεταφορά του στις μπάρες -
Χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια,νομιζω οτι θα ταλαιπωρηθεις ιδιαιτερως με το swift.
Οχι μονο για το καροτσι αλλα για ολη την διαδικασια,δεν ειναι μονο το καροτσι που θα μεταφερεται.
Ισως θα επρεπε να κοιταξεις την λυση ενος μεταχειρισμενου skoda roomster. -
Σκοπεύω να προχωρήσω σε αγορά MODULA Wego 450 με HERMES Μπάρες GS3AM και θα ήθελα την άποψή σας.
Για την MODULA Wego διάβασα πιο πάνω θετικά σχόλια. Οι μπάρες παραμένουν μυστήριο από θέμα φασαρίας και αντοχής...
Μπαγαζιέρες-δέστρες-μπάρες κλπ