-
Π&Ξ τους χρειάζεται... Άει σιχτίρ πια με το κάθε κωλοπαίδι που το παίζει 'αντιεξουσιαστής'.
-
Αντε μεγάλη ιστορία το κάναμε...Ο κόσμος πεινάει έξω, πυροβολεί ευρώ σε απόσταση ενός μέτρου, χιλιάδες παιδιά
με μεταπτυχιακά δουλέυουν 10ώρες για 700€
και μεις ασχολούμαστε με το αν θα αποζημιωθεί η Πόρσε
που της κάηκαν τα Καγιέν....Χέστηκα τι θα γίνει με την μάντρα τους... -
Φαντάζομαι ότι αν καεί το σπίτι σας τα ίδια θα λέτε..
-
νομιζω οτι υπαρχει μια αισθητη διαφορα το να καιγεται το σπιτι καποιου, απο την ασφαλισμενη λαμαρινα των 150.000 ευρω καποιας εκθεσης
εκτος αν μενει καποιος μεσα σε καρρερα τζιτι -
Ας παραφράσω τότε την αρχική μου φράση:
Φαντάζομαι ότι αν καεί το αυτοκίνητο σας τα ίδια θα λέτε..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ας παραφράσω τότε την αρχική μου φράση:Φαντάζομαι ότι αν καεί το αυτοκίνητο σας τα ίδια θα λέτε..
φανταζομαι οτι δεν θα εφαγες το βραδυ απο την πολυ στεναχωρια
-
Kidακο άλλο το προσωπικό και άλλο να είναι επιχείρηση. Στην επιχείρηση όλα είναι ένα ρίσκο. Με την ίδια λογική μπορούσε πχ να μην είχε πάθει ζημιά από εμπρησμό, αλλά σε εμπόρευμα που έφερνε από το εξωτερικό να βυθιζόταν το πλοίο. Η ζημιά θα ήταν η ίδια. Για αυτό πρέπει και να προνοείς. Αν λες σιγα μην τύχει σε μένα και δεν έχεις πάρει προφυλάξεις (πχ ασφάλιση εμπορεύματος), μετά δεν σου φταίει κανείς.
Άλλωστε σε τέτοιας αξίας εμπόρευμα δεν παίζει να μην είναι ασφαλισμένα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ας παραφράσω τότε την αρχική μου φράση:Φαντάζομαι ότι αν καεί το αυτοκίνητο σας τα ίδια θα λέτε..
φανταζομαι ειναι αντιληπτη η διαφορα του να καει το πολυτελες αμαξι μιας εκθεσης οπου η η ασφαλιστικη θα τα σταξει ολα και στο κατω κατω,καποιος που εχει στο μαγαζι του αυτοκινητα εκτανταδων χιλιαδων ευρω αν παθει κατι η θα ειναι καποια μειωση στα ηδη υπερογκα κερδη του....απο το να καει το κορολα και μοναδικο μεσω μεταφορας του κυρ βρασιδα που θα πληρωνει για 4 χρονια ακομα τις δοσεις του
-
Vasgti
Ρε συ, μαζί σου σε αυτό, και γω ακριβώς αυτής της άποψης είμαι. Αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι αφενός οι ασφαλιστικές ποτέ δεν αποζημιώνουν στο 100% της αξίας τα εμπορεύματα & πέραν αυτού ο έμπορος χάνει χρήματα όσο καιρό το μαγαζί είναι κλειστό ή χωρίς εμπόρευμα. Επίσης, αν δεν παίρνουν τελικά λεφτά όπως ειπώθηκε παραπάνω λόγω τρομοκρατικής ενέργειας, μάλλον δεν είναι και πολύ καλό να βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση ενώ έχουν προνοήσει.
Τα σχόλια μου στο συγκεκριμένο θέμα τα κάνω επειδή βλέπω να υπάρχει ένα μεγάλο κόμπλεξ εις βάρος των ακριβών αμαξιών & μίσος και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί μας πείραξε που κάηκαν τα σπίτια κάποιων στην Ηλεία και δεν μας πειράζει τώρα που καίγεται η περιουσία κάποιου επειδή πούλαγε Porsche & Ferrari..
-
Ας πουλούσε μεταχειρισμένα lada εισαγωγής από το νοβοσιμπίρσκ.
-
Κid μην τα βλέπεις όλα τόσο αθώα. Ειδικά στον χώρο του αυτοκινήτου...
-
Θα επρεπε να εχει χωρο για να τα αποθηκευσει και καμερες ασφαλειας. Δεν αφηνουν αυτοκινητα πολυτελειας έξω εκτεθημενα το βραδυ. Αν δεν τα εχει το ρισκαρε και τα επαθε.
Δυσκολο παντως να το πιστεψω περι τρομοκρατιας ειδικα στην Κηφισια.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
VasgtiΡε συ, μαζί σου σε αυτό, και γω ακριβώς αυτής της άποψης είμαι. Αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι αφενός οι ασφαλιστικές ποτέ δεν αποζημιώνουν στο 100% της αξίας τα εμπορεύματα & πέραν αυτού ο έμπορος χάνει χρήματα όσο καιρό το μαγαζί είναι κλειστό ή χωρίς εμπόρευμα. Επίσης, αν δεν παίρνουν τελικά λεφτά όπως ειπώθηκε παραπάνω λόγω τρομοκρατικής ενέργειας, μάλλον δεν είναι και πολύ καλό να βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση ενώ έχουν προνοήσει.
Τα σχόλια μου στο συγκεκριμένο θέμα τα κάνω επειδή βλέπω να υπάρχει ένα μεγάλο κόμπλεξ εις βάρος των ακριβών αμαξιών & μίσος και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί μας πείραξε που κάηκαν τα σπίτια κάποιων στην Ηλεία και δεν μας πειράζει τώρα που καίγεται η περιουσία κάποιου επειδή πούλαγε Porsche & Ferrari..
Έλα στη θεια μου στη Ζαχάρω που έχασε κάτι εκατοντάδες ρίζες ελιές, που ήταν το μοναδικό της εισόδημα, που για 4-5 χρόνια δε θα βγάζει τίποτα και που θα πάρει @@ σαν ασφάλεια, οτι τη συμπονείς εξίσου με τον μαφιόζο εισαγωγέα πολυτελών αυτοκινήτων, ο οποίος σε 2 μήνες θα λειτουργεί και πάλι και επιπλέον θα πάρει ένα πολύ μεγάλο μέρος των χρημάτων του πίσω.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έλα στη θεια μου στη Ζαχάρω που έχασε κάτι εκατοντάδες ρίζες ελιές, που ήταν το μοναδικό της εισόδημα, που για 4-5 χρόνια δε θα βγάζει τίποτα και που θα πάρει @@ σαν ασφάλεια, οτι τη συμπονείς εξίσου με τον μαφιόζο εισαγωγέα πολυτελών αυτοκινήτων, ο οποίος σε 2 μήνες θα λειτουργεί και πάλι και επιπλέον θα πάρει ένα πολύ μεγάλο μέρος των χρημάτων του πίσω.Αφενός ο χαρακτηρισμός είναι τουλάχιστον ατυχής. Αφετέρου, όπως ειπώθηκε νωρίτερα, όπως είχαν προνοήσει οι εισαγωγείς να τα ασφαλίσουν, έτσι έπρεπε να τα είχε ασφαλίσει και η θεια σου. Την θεία σου την συμπονώ παραπάνω επειδή δεν τα είχε ασφαλίσει, όχι επειδή καταστράφηκε η επιχείρηση της.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έλα στη θεια μου στη Ζαχάρω που έχασε κάτι εκατοντάδες ρίζες ελιές, που ήταν το μοναδικό της εισόδημα, που για 4-5 χρόνια δε θα βγάζει τίποτα και που θα πάρει @@ σαν ασφάλεια, οτι τη συμπονείς εξίσου με τον μαφιόζο εισαγωγέα πολυτελών αυτοκινήτων, ο οποίος σε 2 μήνες θα λειτουργεί και πάλι και επιπλέον θα πάρει ένα πολύ μεγάλο μέρος των χρημάτων του πίσω.
Αφενός ο χαρακτηρισμός είναι τουλάχιστον ατυχής. Αφετέρου, όπως ειπώθηκε νωρίτερα, όπως είχαν προνοήσει οι εισαγωγείς να τα ασφαλίσουν, έτσι έπρεπε να τα είχε ασφαλίσει και η θεια σου. Την θεία σου την συμπονώ παραπάνω επειδή δεν τα είχε ασφαλίσει, όχι επειδή καταστράφηκε η επιχείρηση της.
Ίσως όχι και τόσο ατυχής...
Ακόμα και να τα έχει ασφαλίσει (που να πω την μαύρη μου αλήθεια, δεν ξέρω τι είχε κάνει) και πάλι @@ θα έπαιρνε αναλογικά με τον μαντρά.
Ο λόγος στα υπογραμμισμένα μου. -
Αυτό είναι στην φύση του επαγγέλματος που έχει διαλέξει ο καθένας μας Κώστα, ξέρεις εξαρχής τα + & τα - όταν αποφασίζεις να κάνεις ένα επάγγελμα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ας πουλούσε μεταχειρισμένα lada εισαγωγής από το νοβοσιμπίρσκ.+1
-
Δεν το πιστεύω οτι γίνεται αυτή η συζήτηση........
Τα δικά μας δικά μας, και τα δικά τους, στα @@ μας, έ;;;
Απλώς εάν ο ένας έχει λεφτά και ο άλλος όχι, τότε στα @@ μας αυτό που έχει;
Μάλιστα... Ωραία αντιμετώπιση...
-
Και τα δικά μου , δικά του....
Πες μου σε παρακαλώ τον αριθμό λογαριασμού της Πόρσε Ελλάς να κάνω μια κατάθεση για ενίσχυση...
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Και τα δικά μου , δικά του....Πες μου σε παρακαλώ τον αριθμό λογαριασμού της Πόρσε Ελλάς να κάνω μια κατάθεση για ενίσχυση...
Κανε στην ΕΘΕΑ....το ιδιο ειναι
Επιθέσεις σε μάντρες αυτοκινήτων?