-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Hyundai i10. Ωραίο σχηματάκι, καλούτσικο μπροστά μέρος, συμπαθητικο εσωτερικό (οπτικά), αλλά αυτό το πίσω μέρος δεν βλέπεται!Το είδα πριν 4 μέρες σε γκρι σκούρο στην Κέρκυρα με κανονικές πινακίδες. Συμπαθητικό αν και σε χάλια χρώμα. Απο μπροστά είναι όμορφο, σαν σχήμα μου θύμισε το προ-προηγούμενο Αtos που ήταν επίσης καλούτσικο.
-
Mπλε ανοιχτη E-Type στη Φιλο8εη το μεσημερι κ παρα πολλα στην παραλια το μεσημερι. Κοκκινο RX7, λευκη καινουρια Gemballa Cayenne, ζωο με γκρι Aston (δεν 3εχωριζω μοντελα) μερικα που 8υμαμαι.
-
Hummer H2 μπροστά από το πολεμικό μουσείο. Απλά ΘΗΡΙΟ!!!!!
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Το θέμα νομίζω δεν είναι το να οδηγήσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Το θέμα είναι η νοοτροπία που πιθανότατα θα αποκτήσει ένα παιδί 20 ετών που ακόμα 'κτίζει' χαρακτήρα. Πέραν του γεγονότος ότι στα 20 το μυαλό είναι επιρρεπές σε οδηγικά ατοπήματα που είναι ακόμα πιο επικίνδυνα ότα κάτω από το καπό έχει 400 + άλογα. Όταν στα 20 σου έρχεται χωρίς μόχθο στο πιάτο ένα τέτοιο αυτοκίνητο κινδυνεύει να γίνει κακομαθημένο και να πάρουν τα μυαλά του αέρα. Καλό θα ήταν να μπει στην παραγωγική διαδικασία να δει πως βγαίνουν τα χρήματα και μετά να το πάρει μιας που τότε νομίζω θα το εκτιμήσει και θα το χαρεί ακόμα περισσότερο.+1000 και απο μενα... Προσωπικα παντως εδινα στα παιδια μου το 2.24v για να συνηθισουν και την πισω κινηση αλλα αφου πρωτα τους εδειχνα τις διαφορες στην συμπεριφορα των δυο σχολων.... Η κορη μου δε την οδηγησε και στην πιστα σε καποια Trackday με τα παιδια απο εδω μεσα. Πιστευω οτι απομυθοποιουνται αρκετα πραγματα οταν γνωρισεις νωρις πραγματα για την συμπεριφορα δυνατων αυτοκινητων. Δεν πιστευω οτι δεν εκαναν ταρζανιες οταν ηταν μονοι τους αλλα παντως ατυχημα δεν εκαναν και ελπιζω να μην τους τυχει ...... Τα λεω αυτα γιατι γνωστων μου το παιδι χωρις διπλωμα 17 ετων πηρε τα κλειδια απο τη μητερα του και τελικα σκοτωθηκε.... με ενα πολυ δυνατο αυτοκινητο που δεν ηξερε να το κουμανταρει....
-
Χθές, ασημί Cayenne Turbo.
-
R8 μαυρο χτες στις 4 τα ξημερωματα στο βουνο διπλα στην πολη που μενω στη ιταλια...
Οπως μου ειπε οταν συναντηθηκαμε μετα απο πολυ ωρα στην κορυφη,ανεβαινει πολλα βραδια για στριψιμο...αυτα ειναι... -
Escalade με πινακίδες Θεσσαλονίκης στα Γρεβενά και Bentley λίγο έξω από την Βέροια.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
R8 μαυρο χτες στις 4 τα ξημερωματα στο βουνο διπλα στην πολη που μενω στη ιταλια...
Οπως μου ειπε οταν συναντηθηκαμε μετα απο πολυ ωρα στην κορυφη,ανεβαινει πολλα βραδια για στριψιμο...αυτα ειναι...Eσύ εχεις και κάπου να ανεβείς να στρίψεις...
-
bentley στην τσιμισκη..
-
430 Spider χτες στην Αγ Παρασκευή το βράδυ.
-
Κοκκινη F430 Spider στην Βουλιαγμενη στις 4 περιπου
Κιτρινη Gallardo κουπε πριν 1 ωρα στην Σαρωνιδα... Μπροστα αυτος, πισω εγω... Στριψαμε και οι δυο στα φαναρια της Σαρωνιδας!
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Κοκκινη F430 Spider στην Βουλιαγμενη στις 4 περιπουΘα ήταν ο ιδιος που πέρασε κατα τις 2+ από Ζησιμοπούλου (Γλυφαδα) πάνω από 4 φορές στο ίδιο μισάωρο. Τον θαυμάσαμε μία, δύο, τρεις.. Πόσο πια?
-
-
Δεν μου αρεσει που μπαινει η μπροστα ροδα τόσο μεσα στο θόλο. Μηπως την εχει χαμηλωσει κιάλλο?
-
Είναι και ελαφρώς καμπερωμένη γι'αυτό σου φαίνεται έτσι..
-
-
Challenge Stradale και εγώ χτές το βράδυ στην παραλιακή. Ειναι αλλού, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥΥΥΥΥΥ
Επίσης έχει τρελό κάμπερ μπροστά και ειναι ΠΟΛΥ χαμηλό! Δεν μπαινει στο γκαραζ μου, γμτ πρέπει να μετακομίζω
-
Koκκινη Corvette C1 στη γεφυρα Βαρυμπομπης.
-
καινούρια πορτοκαλί gallardo στα Χανιά με πινακίδα ΧΝΧ-8888
όλος ο κόσμος καθόταν και την χάζευε -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
καινούρια πορτοκαλί gallardo στα Χανιά με πινακίδα ΧΝΧ-8888
όλος ο κόσμος καθόταν και την χάζευεΕχει αναφερθει σε αλλο φορουμ.
Παντως, σε ενα νομό οπου βρισκεται στο ΧΝΧ 3*** και κατι, το 8888 σημαινει οτι ο τυπος το χρυσοπλήρωσε για να το παρει. Οχι οτι θα τον πειραξε βεβαια.
Carspotting [#4]