-
Ο χρήστης Fulvia 3 έγραψε:
Είναι προφανές.
Δεν κρατιόσουν από το να γράψεις κάτι....γμτ το ιδιο προβλημα εχω στην τζουλια, υπαρχει κατι για εκει που δεν εχει μαξιλαρακι?
-
Είδες; Τα 'πε ο NIGA.
Έπρεπε να είχες Nuova με μαξιλαράκια! -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Είναι προφανές.
Δεν κρατιόσουν από το να γράψεις κάτι....γμτ το ιδιο προβλημα εχω στην τζουλια, υπαρχει κατι για εκει που δεν εχει μαξιλαρακι?
Μια καλή φυσιοθεραπεία για μπορείς να στρίβεις χωρίς ζόρι.
Θα έχεις και το επιπλέον κέρδος να μπορείς να ελέγχεις καλύτερα στις αλλαγές λωρίδας.
@ D-Jet: Μήπως το 'χεράκι' σου ρίχνει και φάπες αν οδηγείς με τρόπο που δεν αρμόζει σε ΜΒ;
-
Ψαχνοντας τα πραγματα μου,ανακαλυψα πως εχω μαζεψει στο περασμα του χρονου αρκετα αντικειμενα που μαλλον δεν προκειται να χρησιμοποιησω..
Τα βαζω εδω,μηπως φανουν πιο χρησιμα σε καποιον απο εμας..Κοντερ απο subaru 600 πισωμηχανο
Τιμονι απο daihatsu,μαλλον καποιο φορτηγακι.Κυριως για διακοσμηση!
Λεβιες αξεσουαρ εποχης
Αυτοκολλητα,επισης αξεσουαρ εποχης
Τασια απο kadett c,σε μετρια κατασταση
Και καμποσα ραδιοφωνα..
-
θα μπορουσα να δω απο κοντα τα ραδιοφωνα? ενδιαφερομαι για το pioneer με την ξυλινη επενδυση Η το απο κατω με την βαση-αναμονη για μικρο μεγαφωνακι
εννοειται δεν τα θελω δωρεαν
ευχαριστω πολυ -
Εννοειται πως χαριζονται..ξερω πως η αξια τους ειναι πρακτικα μηδαμηνη
Το pioneer ειναι ασχημα κακοποιημενο..κανονικα ειναι ετσι
http://www.radiomuseum.org/images/radio ... 002891.jpgΗ βαση-αναμονη για μικρο μεγαφωνακι ειναι δικη μου ιδιοκατασκευη,φτιαμενη απο το ταμπλω ενος datsun sunny.. kai ισως ειναι το μοναδικο που θελω να κρατησω,παρ ολα αυτα αν το θελετε πραγματικα το συζηταμε.
Εννοειται πως και για τα υπολοιπα αντικειμενα δε ζηταω ανταλλαγμα..απλα τα εβαλα γιατι το πιθανοτερο ειναι να πεταχτουν,αν δεν φανουν χρησιμα σε καποιον. -
O λεβιές θα μου ήταν χρήσιμος
-
volvo , kavvy
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3609467/
Kαι ξερετε ποιον να στειλετε να τα παραλαβει
-
Ποιόν; Ποιόν;
Το είδα χτες βράδυ κάνοντας αναζήτηση στο car.gr μετά από πολύ καιρό. Τον πήρα τηλ σήμερα το πρωί και δεν απαντούσε. Αν η μάσκα ταιριάζει στου Στέφανου δεν κάνει σ' εμένα και αντίστροφα. Απορώ που βρήκε τρία κομμάτια νίκελ μόνα τους. Το υπόλοιπο αμάξι που είναι;
Ευχαριστούμε!
-
Η ειρωνεία με τα πράγματα του 124 από την Κάτω Τιθωρέα είναι ότι άνηκαν στον θείο ενός πολύ καλού μου φίλου ο οποίος τα χάρισε σε αυτόν που τα πουλάει στο car.gr
Όλα τα πράγματα είναι από σειρά 1 οπότε εκτός από κάποια κοινά, κάνουν κυρίως για τον kavy.
Το υπόλοιπο αυτοκίνητο πήγε στην πρέσσα.
-
-
Ο ritmo σίγουρα! Δεν αφήνει κάτι τέτοια!
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Η ειρωνεία με τα πράγματα του 124 από την Κάτω Τιθωρέα είναι ότι άνηκαν στον θείο ενός πολύ καλού μου φίλου ο οποίος τα χάρισε σε αυτόν που τα πουλάει στο car.grΌλα τα πράγματα είναι από σειρά 1 οπότε εκτός από κάποια κοινά, κάνουν κυρίως για τον kavy.
Το υπόλοιπο αυτοκίνητο πήγε στην πρέσσα.
Ελήφθη. Όβερ!
-
-
Μήπως ενδιαφέρει κάποιον αυτό;
http://www.ebay.co.uk/itm/FIAT-126-OWNE ... 4ac3fea87c
-
-
ευχαριστούμε, εμένα δε με ενδιαφέρει.
-
Επεσαν στα χερια μου καμια 10αρια φλασακια για autobianci (τα πλαινα του μπροστινου φτερου) τριγωνικου σχηματος, μαλλον απο τις πρωτες σειρες, καθως και 2-3 στρογγυλα μικρα μαλλον απο φιατ που επρεπε να μπαινανε σε πολλα μοντελα. Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα. Στην τιμη δεν θα τα χαλασουμε
-
Ο χρήστης cortinakias έγραψε:
Επεσαν στα χερια μου καμια 10αρια φλασακια για autobianci (τα πλαινα του μπροστινου φτερου) τριγωνικου σχηματος, μαλλον απο τις πρωτες σειρες, καθως και 2-3 στρογγυλα μικρα μαλλον απο φιατ που επρεπε να μπαινανε σε πολλα μοντελα. Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα. Στην τιμη δεν θα τα χαλασουμετριγωνα φλασακια σε α112 μηπως ειναι μπροστινα ?
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Επεσαν στα χερια μου καμια 10αρια φλασακια για autobianci (τα πλαινα του μπροστινου φτερου) τριγωνικου σχηματος, μαλλον απο τις πρωτες σειρες, καθως και 2-3 στρογγυλα μικρα μαλλον απο φιατ που επρεπε να μπαινανε σε πολλα μοντελα. Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα. Στην τιμη δεν θα τα χαλασουμε
τριγωνα φλασακια σε α112 μηπως ειναι μπροστινα ?
Ειναι αυτα που μπαινανε στο μπροστινο φτερο πανω στο πλαι, απο οτι ειδα σε φωτογραφιες ανηκουν μαλλον σε πρωτη σειρα. Δεν ειναι ακριβως τριγωνικα αλλα μοιαζουν ετσι, δεν μπορω να το περιγραψω καλυτερα
Βρηκατε κατι?