-
-
Το διαπίστωσα μετά πως βγήκε και η πινακίδα μαζί...
-
Κυκλοφορησιμο πολυ δυσκολα , για ανταλλακτικα ομως ειναι . .
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Πως θα γινει να τα παρουμε, ξερεις τον ιδιοκτητη ;
**Vasgti ** Το βγαλες ;
Ναι τον ξέρω τον ιδιοκτήτη.Τα Pony πάντως είναι σε άθλια κατάσταση.
Κομματια θα σ αφησει να βγαλεις ;
-
Έλα ντε,ούτε και εγώ δεν ξέρω θα με αφήσει;
Ότι και να σου πω θα σε γελάσω. Θα τον ρωτήσω,όταν τον δω αν τα χρειάζεται και αναλόγως τι θα μου απαντήσει. -
Σε οικόπεδο είδα πριν λίγο ALFA ROMEO 1750 τετράπορτη χρώματος μπεζ.
Αν ενδιαφέρεται κανείς να μου πει να πάω να ρωτήσω. -
ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ
μια λευκή 4ΠΟΡΤΗ Corolla KE10
Το αυτοκίνητο έχει κανονικές πινακίδες κυκλοφορίας, είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και η τιμή του είναι γύρω στα 1000-1200€
Περισσότερες πληροφορίες δεν γνωρίζω μιας και δεν είναι δικό μου
Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6943 479239 κος Γιώργος
-
στο autobild εχει αγγελιες για fiat dino, alfa romeo spider, bmw csl η cl
-
-
-
Xαζευοντας την Χ.Ε. πετυχα οχι λιγοτερα απο 5 ΑΕ 86 προς πωληση. Πρεπει να ειναι ρεκορ.
TOYOTA COROLLA AE 86, 1.600 cc, μοντ. '87, μαύρο, ραδιο-cd, συλλεκτικό, πολύ καλή κατάσταση, ατρακάριστο, σοβαρές προτάσεις, τιμή 7.500 ευρώ info
Πρώτη δημοσίευση: 20/6/2008 Τελευταία δημοσίευση: 4/7/2008
TOYOTA COROLLA AE 86, μοντ. '86, συναγερμός, δίπορτο, roll bar, αγωνιστικές ζάντες ΝΚ, ελατήρια - αμορτισέρ TRD, εξάτμιση, τιμή 8.500 ευρώ info
Πρώτη δημοσίευση: 1/6/2008 Τελευταία δημοσίευση: 2/7/2008
TOYOTA COROLLA AE 86, μοντ. '87, κόκκινο, αναρτήσεις, ζάντες αλουμινίου, bucket οδηγού, κοτσαδόρος, καλή κατάσταση, τιμή 7.000 ευρώ info
Νέα αγγελία
TOYOTA COROLLA AE86, 1.600 cc, μοντ. '86, αναρτήσεις, ζαντολάστιχα, a/c, ατρακάριστο, τιμή 5.500 ευρώ info
Πρώτη δημοσίευση: 18/6/2008 Τελευταία δημοσίευση: 22/6/2008
TOYOTA COROLLA AE86, 1.600 cc, μοντ. '86, δίπορτο, σε πολύ καλή κατάσταση, καινούριο μοτέρ κομπρεσεράτο, 170 ΗΡ, ανάρτηση, τιμή 7.500 ευρώ info
Πρώτη δημοσίευση: 22/6/2008 Τελευταία δημοσίευση: 27/6/2008ΚP ακους?
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
λεωφορος μαραθωνος συνορα γερακα παλληνη alfa romeo duetto jaguar sunbeam mini
ολα σε μαντρα υποθετω προς πωλησηΑυτον τον προσεξα και γω τι παιζει?
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Xαζευοντας την Χ.Ε. πετυχα οχι λιγοτερα απο 5 ΑΕ 86 προς πωληση. Πρεπει να ειναι ρεκορ.TOYOTA COROLLA AE 86, 1.600 cc, μοντ. '87, μαύρο, ραδιο-cd, συλλεκτικό, πολύ καλή κατάσταση, ατρακάριστο, σοβαρές προτάσεις, τιμή 7.500 ευρώ info
Πρώτη δημοσίευση: 20/6/2008 Τελευταία δημοσίευση: 4/7/2008
TOYOTA COROLLA AE 86, μοντ. '86, συναγερμός, δίπορτο, roll bar, αγωνιστικές ζάντες ΝΚ, ελατήρια - αμορτισέρ TRD, εξάτμιση, τιμή 8.500 ευρώ info
Πρώτη δημοσίευση: 1/6/2008 Τελευταία δημοσίευση: 2/7/2008
TOYOTA COROLLA AE 86, μοντ. '87, κόκκινο, αναρτήσεις, ζάντες αλουμινίου, bucket οδηγού, κοτσαδόρος, καλή κατάσταση, τιμή 7.000 ευρώ info
Νέα αγγελία
TOYOTA COROLLA AE86, 1.600 cc, μοντ. '86, αναρτήσεις, ζαντολάστιχα, a/c, ατρακάριστο, τιμή 5.500 ευρώ info
Πρώτη δημοσίευση: 18/6/2008 Τελευταία δημοσίευση: 22/6/2008
TOYOTA COROLLA AE86, 1.600 cc, μοντ. '86, δίπορτο, σε πολύ καλή κατάσταση, καινούριο μοτέρ κομπρεσεράτο, 170 ΗΡ, ανάρτηση, τιμή 7.500 ευρώ info
Πρώτη δημοσίευση: 22/6/2008 Τελευταία δημοσίευση: 27/6/2008ΚP ακους?
ναι ειναι γνωστες ολες, η τελευταια ειναι η δικια μου
-
Το κομπρεσεράτο? Και τώρα που το πούλησες πώς θα δουλεύεις το αερόκλειδο?
-
ισως καποιος ενδιαφερεται
νομιζω ειναι ενδιαφερουσα η τιμηalfa romeo guilia 1974
http://www.alfisti.gr/forum/showthread.php?t=16958' target='_blank
-
αυτην την αγγελια την βρηκα στο lancisti.gr
Γεια χαρά σε όλους! Είμαι κάτοχος μιας LANCIA Fulvia, μοντέλο 1975, 1300 cc, χρώμα MENTOSA (γαλάζιο).
Εδώ και 8 χρόνια είναι εγκαταλελειμένο στην πολυκατοικεία μου, λόγω του ξαφνικού θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος του πατέρα μου (δυστυχώς με την άλλη LANCIA Fulvia που είχαμε).Έχω καταθέσει τις πινακίδες προσωρινά στο υπουργείο, αλλά ενδιαφέρομαι να την ΠΟΥΛΗΣΩ σε όποιον ενδιαφέρεται, ώστε να μην καταλήξει στην ανακύκλωση! Ο λόγος που εγκατέλειψα το αυτοκίνητο αυτό, είναι καθαρά συναισθηματικός, αλλά το αγαπάω πολύ ακόμα και σήμερα. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να το δεί, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου στο 697 344 2482. Λέγομαι Πάνος ή να στείλει email.Ευχαριστώ.
-
γνωστος μου πουλαει ΑΕ86 διπορτο (με πορτ μπαγκαζ) φρεσκοβαμμενο ζαντολαστιχα enkei 14αρια τιμη γυρω στα 8000 συζητησιμη το τηλ του πωλητη μονο μεσω πμ
ευχαριστω
-
Μαλλον το COYPE εννοεις!
Ειλικρινα δεν ειναι λιγο ακριβα τα 6500-8500 για TOYOTA εικοσαιτιας!Και μενα μου αρεσει πολυ το ΑΕ86 αλλα πραγματικα πιστευω οτι ειναι υπερτιμημενο λογω της μοδας του DRIFT που ηρθε πριν λιγα χρονια στην Ελλαδα!Καποτε τα εβρισκες και με 3000!(Αυτο δεν αφορα το φιλο σου αλλα γενικα την εικονα που βλεπω στις αγγελιες για αυτο το μοντελο(μην παρεξηγηθουμε κιολας!))
Ασχετο βρηκα και εγω κατι!
Μηπως το ξερεις?
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Μαλλον το COYPE εννοεις!Ειλικρινα δεν ειναι λιγο ακριβα τα 6500-8500 για TOYOTA εικοσαιτιας!Και μενα μου αρεσει πολυ το ΑΕ86 αλλα πραγματικα πιστευω οτι ειναι υπερτιμημενο λογω της μοδας του DRIFT που ηρθε πριν λιγα χρονια στην Ελλαδα!Καποτε τα εβρισκες και με 3000!(Αυτο δεν αφορα το φιλο σου αλλα γενικα την εικονα που βλεπω στις αγγελιες για αυτο το μοντελο(μην παρεξηγηθουμε κιολας!))
Ασχετο βρηκα και εγω κατι!
Μηπως το ξερεις?
εγω σε ειδα που με φωτογραφησες πριν κανα 3 μηνο (ειπα να σε παρω και στο κυνηγι σαν τον τυπο με το peugeot)σε καποιο φαναρι που εστριβα αριστερα αλλα που να φανταστω οτι εισαι ο ρεπορτερ pro crossaro
νομιζω οτι εισαι το καταλληλο ατομο για να σε βαλουν οι λεσχες να παρακολουθεις ποια οχηματα κυκλοφορουν εκτος χιλιομετρων συντηρησης -αγωνων κτλ -
Ναι αυτος ημουνα!Συνηθως δεν το κανω σε οχηματα εν κινηση αλλα με το κουκλι σου δεν αντεξα!Πραγματικα πανεμορφο και το χρωμα του το λατρευω!Ελπιζω να μη σε πειραξε !!!
-
οχι
ωραιος εγω παντως θα ντρεπομουνα να σηκωσω το τηλ και να φωτογραφισω(συνυθως το κανω απο πισω η εν κινηση)εσυ ειχες .............................θρασος
Βρηκατε κατι?