-
όχι βρήκα τον ιδιοκτήτη και τον ρώτησα.
-
Πινακίδες έχει ή είναι διαγραμμένο;
-
αυτό δεν το διευκρίνισα αλλά μου έδωσε την εντύπωση ότι τις έχει παραδώσει στην εφορία.
θέλεις να το διευκρινίσω αύριο -
Αν μπορείς ναι. Ευχαριστώ
-
οκ αύριο, άλλωστε δίπλα μου είναι.
-
To χα δει πριν από καιρό. Το χω και φωτογραφίες, μόνο που τότε ήταν πιο πολύ στα καλά του. Εκεί κοντά έχει και δύο Triumph 2000 MK2 μπορντώ. Το ένα καλούτσικο, αλλά δε γνωρίζω τίποτα παραπάνω, και το άλλο σάπιο του θανατά και μου ζήταγαν 1500Ε...
Τώρα φταίω να πάω και να του δείξω τι αυτοκίνητα έχω πάρει με τα ίδια λεφτά?
-
στο οικόπεδο απέναντι είναι τα ΜΚ2
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Πινακίδες έχει ή είναι διαγραμμένο;η άδεια και η πινακίδες είναι κατατεθειμένες στην εφορία πάνω από ένα χρόνο.
η τιμή δεν άλλαξε,παραμένει ίδια. -
ίσως ενδιαφέρει.
http://www.tiremoni.gr/ -
Kυριοι καλημερα,αποφασισα να γραψω γιατι βρηκα ford 17m με κατ.πινακιδες -οχι για καταστροφη-με τον v τον κινητηρα της μανα του,περισοτερα δεν γνωριζω,στην ευρυτερη περιοχη της λαμιας,και δεν ....κανει να παει χαμενο,για περισ πληροφοριες στειλτε pm
mfx
kωστης -
Καμία Σπριντ παρατημένη έχει βρει κανείς?
-
Όταν λες σπριντ???
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Όταν λες σπριντ??? -
Ααασα Αλφασούντ σπριντ!!
Να πω όμως ότι σχετικά με αυτό το αυτοκίνητο, έχει προτεραιότητα ο Γιώργος (Greek), αν εκείνος δεν θέλει να ασχοληθεί, τοτε θα δώσω την διευθυνση, γιατί του το χρωστάω πολλούς μήνες.
-
Αυτό το μυθικό κράτημα των Σούντ...'ένα με την άσφαλτο' έχει γίνει
-
Α ρε μαγκες εγω εχω δει σε μια αυλη ενος εγκαταλλειμενου σπιτιου μια opel rekord Α του 1964!!!Βασικα ειναι με υποστεγο και προστατευεται αλλιως θα χε σαπισει.Πινακιδες δεν εχει!Και απο οτι ειδα τελη εχει κολλημενα μεχρι '05,...5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΗ!!!Αλλα αυτη θα παει κριμα γιατι ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση.Μαλιστα ειχε μια τετοια ο Παππους μου και οταν πηγα την μανα μου να τη δει τρελλαθηκε!!!Απ την κατασταση περισοτερο.Κοκκινη ειναι,καθαρη,χωρις σαπια.Σκονη εχει.Σκεφτειτε οτι εχει και λαστιχακι με την ασπρη γραμμη στο προφιλ που ειχανε παλια....Αυτη κανας παπΠους θα την ειχε σαν κουκλα του αλλα θα πεθανε ο φουκαρας.ξερετε,μπαινουν οι κληρονομοι και γινεται μπαχαλο.Και να θελει καποιος να τη παρει,αντε να βρει ακρη!!!!
-
Βρίσκεις άκρη, και πιθανών να την πάρεις και τζάμπα.
Το θέμα είναι τα τέλη. Αν έχει πάνω του πινακίδες και έχει απλήρωτα τέλη από το 2005 θα πρέπει να πληρώσεις πολλά λεφτά. Και δυστυχώς αυτά τα Opelακια είναι πολύ υποτιμημένα.Αν θες στείλε μου τη διεύθυνση, για να πάω να το δω από κοντά. Φανατικός Opelακιας γαρ.
-
Να πω όμως ότι σχετικά με αυτό το αυτοκίνητο, έχει προτεραιότητα ο Γιώργος (Greek), αν εκείνος δεν θέλει να ασχοληθεί, τοτε θα δώσω την διευθυνση, γιατί του το χρωστάω πολλούς μήνες.
Σιγά μη δεν θέλει ο νεκρόφιλος Είναι υβρίδιο η συγκεκριμένη πάντως, αλλά έχει αρκετά που με ενδιαφέρουν.
Η δικιά μου πάντως είναι ένα με την άσφαλτο. Αλλά όχι έτσι.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Βρίσκεις άκρη, και πιθανών να την πάρεις και τζάμπα.
Το θέμα είναι τα τέλη. Αν έχει πάνω του πινακίδες και έχει απλήρωτα τέλη από το 2005 θα πρέπει να πληρώσεις πολλά λεφτά. Και δυστυχώς αυτά τα Opelακια είναι πολύ υποτιμημένα.Αν θες στείλε μου τη διεύθυνση, για να πάω να το δω από κοντά. Φανατικός Opelακιας γαρ.
Βάζω στοίχημα ότι είναι το Rekord που έβλεπα στη Φρεατίδα πολλά χρόνια πριν.
Αν είναι αυτό είναι πράγματι πολύ καθαρό, μόνο που δεν έχει τα original πίσω φανάρια, αλλά κάποια άλλα, μάλλον από Kadett ή AScona -
ενας ακομα γρυφος για classic moto αυτη την φορα
ξερει κανεις τι εργαλειο ειναι αυτο (δεν λεει τιποτα ουτε το μοτερ ουτε κανενα σηματακι)
Η μεταδοση ειναι με αλυσιδα παντως !!!
Βρηκατε κατι?