-
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Αν συμφωνείτε προωθήστε το.συμφωνώ και το έκανα.
-
Και εγώ...
-
-
Χρόνια πολλά Νίκοι...και απο εμένα...
-
Χρόνια πολλά και καλά στους Νικολάδες και τις Νικολέτες!
Ιδιαίτερες ευχές στον ξενιτεμένο μας 17M αλλά και στον ωσεί παρόντα NIGA
-
Σας ευχαριστώ πολύ κύριοι
-
Χρονια πολλα στους Νικους και στις Νικολετες (σαν την κορη μου).
-
Χρόνια πολλά στους Νίκους !!!(έχουμε και Νικολέτες??? )
Niga, να δείς το Μίνι σου όπως επιθυμείς !
17Μ, να σε δούμε σύντομα κι εσύ τους δκούς σου ! -
Δείτε το βίντεο και κλάψτε με τη φτώχεια των εθνοπατέρων μας.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/1 ... .html#more
-
Χρονια πολλα σε ολους!!
-
Χρονια πολλα και απο μενα εστω και καθυστερημενα...
-
Χρονια Πολλα στους Νικους, εστω και τωρα
-
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Εδώ έχει πολλά ανταλλακτικά από αυτοκίνητα του '70 -
-
Εντυπωσιακό!
Πάντως ειναι μια πολύ καλή υπενθυμιση, πόσο ρημάδια είναι τα αγαπημενα μας αυτοκίνητα τόσο σε ενεργητική όσο και σε παθητική ασφάλεια (πως ανοίγουν έτσι οι πόρτες!). Καλό είναι που και που να το θυμομαστε.
Όπως επισης είναι πολύ καλή υπενθύμιση για τα αλματα που έχει κάνει σε θέματα ασφαλειας η αυτοκινητοβιομηχανία.
Εντύπωση μου κάνει που οι περισσότεροι απο αυτούς που βρισκονται στην πιστα κυκλοφορούν με τα αυτοκινητα τους γεμάτα βαλίτσες, ρούχα κλπ, άδετοι και χωρίς κράνος
Τελευταίο συμπέρασμα: Αν έχεις Σκαραβαίο, Porsche, 2002, Fiat 850, αλλά και alfa romeo, καλό είναι να μην μπαίνεις σέ πίστα....
-
http://www.ert-archives.gr/V3/public/po ... =mMainView Δεν λες τιποτα.Δειτε το παραπανω βιντεο(προσοχη,οι εικονες ειναι σκληρες)Αντεχει παντως το Μοσκοβιτς..
-
Εκτός από την αντοχή της καρότσας ( δεν πρέπει να έχουν πάνω από 1.5 - 2 αστέρια ) 3 πράγματα είναι εντυπωσιακά, πόσο εύκολα πέφτουν σε μεγάλη ταλάντωση όλα τα αυτοκίνητα εκείνης της εποχής σε σχέση με τα σύγχρονα, η ασφάλεια που παρέχουν οι σύγχρονες σχεδιάσεις των πλαισίων με την μεγάλη τους υποστροφή ( δεν γυρίζουν εύκολα τα αυτοκίνητα αλλά πάνε με τη μούρη η οποία έχει μεγάλες αντοχές σήμερα ) - **αυτό φαίνεται σε σύγχρονα βιντεάκια **- και η έλλειψη κανόνων ασφάλειας εκ μέρους των υπευθύνων στην πίστα ( οδηγοί άδετοι χωρίς ζώνες, όλα τα πράγματα μέσα στο αμάξι, όλοι μαζί στη στροφή κλπ ) καθώς και η άγνοια περί των υψηλών ταχυτήτων στην πίστα και η συμπεριφορά τους στις στροφές, σημεία των καιρών.
Θεωρώ ότι αυτά τα βιντεάκια από το ring είναι εκπαιδευτικά και χρήζουν βαθύτερης μελέτης από όσους μπαίνουν σε πίστες.
-
Για μένα το πιο εντυπωσιακό είναι το θάρρος αυτών που τόλμησαν με σκαραβαίους και 412 να μπούν στο ring.
Πραγματικά υποκλίνομαι.
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]