-
Προσωπικά μου είναι αδιάφορο. Άλλωστε, σε άλλο forum στο οποίο συμμετέχω, στην υπογραφή μου έχω και το ονοματεπώνυμό μου.
Όμως, εφόσον γίνει αυτό, θα πρέπει να εξηγηθούν στους χρήστες ο ακριβής λόγος για τον οποίο γίνεται αυτό και, περαιτέρω: 'ταυτοποίηση' σημαίνει γνώση μόνο στους υπευθύνους του forum ή σε όλους? Και αν είναι μόνον στους υπευθύνους, ποιές οι προϋποθέσεις της περαιτέρω γνωστοποίησης σε άλλους? -
Ο χρήστης Fulvia 3 έγραψε:
Προσωπικά μου είναι αδιάφορο. Άλλωστε, σε άλλο forum στο οποίο συμμετέχω, στην υπογραφή μου έχω και το ονοματεπώνυμό μου.
Όμως, εφόσον γίνει αυτό, θα πρέπει να εξηγηθούν στους χρήστες ο ακριβής λόγος για τον οποίο γίνεται αυτό και, περαιτέρω: 'ταυτοποίηση' σημαίνει γνώση μόνο στους υπευθύνους του forum ή σε όλους? Και αν είναι μόνον στους υπευθύνους, ποιές οι προϋποθέσεις της περαιτέρω γνωστοποίησης σε άλλους?Εσείς, αγαπητέ Fulvia3, είστε ούτως ή άλλως δημόσιο πρόσωπο (προφανώς δε σας πειράζει όταν κυκλοφορείτε για ψώνια στον Πειραιά με 'μπάνικα' αυτοκίνητα! ), πέρα από την πλάκα, όμως, το ζήτημα, εφόσον τεθεί κατά αυτόν τον τρόπο, είναι σοβαρό!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Τελικώς αυτό viewtopic.php?f=11&t=45145 θα ισχύσει και εδώ;
Ξεκιναει απο την ενοτητα με τους Ελληνικους αγωνες με προοπτικη καποια στιγμη να επεκταθει.Το μονο βέβαιο παντως ειναι για τους Ελλην.Αγωνες.Για το υπολοιπο φορουμ εν καιρω θα ξερουμε περισσοτερα.
Ποια είναι η ακριβής δικαιολογία για αυτό; Υπάρχει κάποια επίσημη απαίτηση της πολιτείας ή είναι δική σας πρωτοβουλία; Ασφαλώς, δικό σας είναι το πεπόνι, δικό σας και το μαχαίρι αλλά αντιλαμβάνεστε οτι πολλοί θα αποφύγουν να συνεχίσουν την επαφή τους με το χώρο μετά από αυτό...
Ο λογος ειναι η κατασταση που επικρατει στην ενοτητα 'ελληνικοι αγωνες' .
Θα σε παραπεμψω στο viewtopic.php?f=11&t=45145&start=60#p1963957
και στο viewtopic.php?f=11&t=45145&start=60#p1963980 -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Εσείς, αγαπητέ Fulvia3, είστε ούτως ή άλλως δημόσιο πρόσωπο (προφανώς δε σας πειράζει όταν κυκλοφορείτε για ψώνια στον Πειραιά με 'μπάνικα' αυτοκίνητα! )Κύριοι διαχειρισταί, θέλω στα στοιχεία του τύπου που με παρακολουθεί και μεταδίδει τα προσωπικά μου δεδομένα στο forum.
Παρακαλώ ενημερώστε με για τη διαδικασία που απαιτείται για να μου δοθούν. -
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Κάρολε αυτό είναι.αυτό κάνεις τώρα.
δεν πιστεύω να είσαι ο γυμνουλης ο τύπος με την βερμούδα.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Κάρολε αυτό είναι.Μπραβο Πανο !!
Δεν ειναι τυχαια η ενασχοληση σου με Renault και λοιπες γαλλικες !!!
**'ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ'**
-
Ελα Γιόν !!!
Το βρήκα σε άλλο τοπικό... -
Γαύροι όλοι αυτοί?
-
Κατερχαμάδες ειναι. Καλα παιδια.
-
Προτεινομενο προγραμμα για την φετεινη εξορμηση στην Παντοβα για την εκθεση/παζαρι κλασσικων αυτοκινητων.
Πεμπτη 21/10 αναχωρηση απο Πατρα.
Παρασκευη 22/10 αφιξη Ανκονα και οδικως προς Παντοβα. Απογευματινη βολτα στην εκθεση για 2-3-4 ωρες.
Σαββατο ολη μερα στην Εκθεση.
Κυριακη 24/10 αναχωρηση το μεσημερι-απογευμα για Πατρα.
Δευτερα πρωι-μεσημερι αφιξη Πατρα.Οχημα εκδρομης ενα Peugeot Partner 1.4i του 2001, με απειρους χωρους.
Κοστος
Πλοιο. Αν μαζευτουμε 4 ατομα βγαινει απο 110 εως 210 το ατομο σε τετρακλινη εσωτερικη.
Ξενοδοχειο 70 ευρω το ατομο για δυο διανυκτερευσεις σε καλο ξενοδοχειο.
Εισοδος στην εκθεση 18 ευρω.
Φαγητα, βενζινες, καφεδες, ποτα, ανταλακτικα, μοντελακια, βιβλια 675 χιλιαδες ευρω.Οι ωρες και οι τιμες για τα πλοια δεν ειναι φιξ γιατι υπαρχουν δρομολογια με 3 διαφορετικες εταιριες.
Αν ενδιαφερεται κανεις ας στειλει Π.Μ.
-
για τον γιαννη (....βαλε μουρη μεσα....) εξαιρετικα
Youtube Videoγια τον γιωργο ( ......προσεξε το πουρναρι.....ωχ ειχε κορμο απο πισω.....) εξαιρετικα
Youtube Video -
τι σασμαν φοραει τουτο με την πρωτη κατω η δεν παρατηρω καλα?
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
τι σασμαν φοραει τουτο με την πρωτη κατω η δεν παρατηρω καλα?μαλλον σ αυτο το βιντεο, μπορεις να το παρατηρησεις καλα....
http://www.youtube.com/watch?v=qMvY2E46 ... re=related -
Χρονια πολλα στον Σταυρο-goldentie με την καταπληκτικη κοκκινη gsa.. Πολυχρονος Σταυρο!
-
Xρόνια Πολλά Σταύρο και καλά.
Με το καλό και με DS! -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
τι σασμαν φοραει τουτο με την πρωτη κατω η δεν παρατηρω καλα?Μάλλον φοράει το ίδιο με αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=OCd023qn ... re=related πρόσεξε πώς είναι η διάταξη των σχέσεων.
-
Χρόνια Πολλά στον φίλο μου τον Κάρολο
και όσα είναι τα χρόνια του τόσα 3μπουλονα να αποκτήσει.Uploaded with ImageShack.us
-
Χρονια πολλα και απο μενα!!
Φευγω για Πορταρια.. -
Kάρολε πολύχρονος.
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]