-
Το αγαπημένο μου χρώμα στο Panda είναι το pal κίτρινο.. δεν ξέρω εαν βγαίνει στο 100άρι
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Το αγαπημένο μου χρώμα στο Panda είναι το pal κίτρινο.. δεν ξέρω εαν βγαίνει στο 100άριΔεν βγαίνει. Κόκκινο, μπλε, μαύρο, ανθρακί και λευκό είναι τα μόνα χρώματα.
-
panda και απο μενα.
-
Τσόντα η ψηφοφορία
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Τσόντα η ψηφοφορίαΜίλα σιγά, θα πλακώσουν οι ρενίστι
-
Twingo
-
Στη φιατ μου είχαν πει πως θα κόψουν την εγγύηση και θα την πληρώνεις εξτρά 350. Ο πωλητής τότε μου το είχε πει για νια πάρω 2ετή εγγύηση με έκπτωση 500 ευρώ και να πλήρωνα τώρα τα 350 για την επέκταση. Τα δυο χρόνια που δίνουν τώρα όμως ειναι στην τιμή που είχαν τότε για 5ετή εγγύηση
Αυτα πριν 3μήνες, και από ότι φαίνεται, καλα μου τα έλεγε το παληκάρι!
Βάλαν άτοκα όμως τώρα από ότι άκουσα, δεν ξέρω αν ισχύει και για το πάντα αυτό όμως. -
Ε, δε θα πρωτοτυπήσω. Panda και απο εμένα. Να σου πω την αλήθεια μάλλον θα το προτιμούσα και απο το 500 καθως όντως και εγω το έχω βαρεθει (και εχω 2 μονο 2 απο κοντα) όπως και οοολος ο κοσμος θα κυκλοφορει με αυτο. Ενω Panda 100, λιγοι και καλοί .
Μάλλον το χρώμα θα ειναι το πρόβλημα στην επιλογή.. Μου αρέσει το λευκό καθως κανει ωραια αντίθεση με τα μαυρα πλαστικα. Τι γεγονος οτι ΔΕΝ ειναι μεταλλικο ειναι και καλό γιατι θα μπορεις σχετικά φτηνα να διορθώσεις γρατζουνιες κτλπ. Ειχαμε Golf Mk III λευκο μη μεταλλικό και στα 7 χρόνια το χρωμα μια χαρά ηταν.
Ωστοσο δε μου αρέσει στο λευκο που τονίζει ιδιαίτερα τη μασκα που ειναι τεράστια (audi?). Θα εβλεπα και το γκρι! -
Twingo Gt από μένα, γιατί έτσι στο κάτω κάτω.
-
Κακά τα ψέματα...
-
Panda100.
-
chemic μάλλον έτσι θα είναι όπως λες με την 5ετη γιατί εμένα το site τους μου φαίνεται πως είναι αρκετά ενημερωμένο αλλά θα ρωτήσω όταν θα πάω από κάποια αντιπροσωπεία. Αυτό με τις άτοκες δόσεις και μένα μου ακούγεται ενδιαφέρον και μάλιστα στη διαφήμιση είχαν το 100 οπότε φαντάζομαι πως ισχύει και για αυτό. Θα μάθω.
alejandro αυτό με το λευκό χρώμα και τις φτηνές επιδιορθώσεις το σκέφτηκα και εγώ λογικά θα έχει διαφορά με το μεταλλικό. Όπως επίσης δεν θα φαίνεται τόσο βρώμικο. Όσο γι' αυτό με την μάσκα που λες συμφωνώ απόλυτα στο λευκό βγάζει μια audila Μπέρδεμα τα χρώματα
-
Μακριά από τη renault με τέτοια αντιπροσωπεία, εγγύηση και κόστος συντήρησης. Αυτή η εταιρεία (τουλάχιστον στην Ελλάδα) είναι πλέον μόνο για ειδικές αγορές και γούστα.
-
Ο χρήστης lilu77 έγραψε:
chemic μάλλον έτσι θα είναι όπως λες με την 5ετη γιατί εμένα το site τους μου φαίνεται πως είναι αρκετά ενημερωμένο αλλά θα ρωτήσω όταν θα πάω από κάποια αντιπροσωπεία. Αυτό με τις άτοκες δόσεις και μένα μου ακούγεται ενδιαφέρον και μάλιστα στη διαφήμιση είχαν το 100 οπότε φαντάζομαι πως ισχύει και για αυτό. Θα μάθω.alejandro αυτό με το λευκό χρώμα και τις φτηνές επιδιορθώσεις το σκέφτηκα και εγώ λογικά θα έχει διαφορά με το μεταλλικό. Όπως επίσης δεν θα φαίνεται τόσο βρώμικο. Όσο γι' αυτό με την μάσκα που λες συμφωνώ απόλυτα στο λευκό βγάζει μια audila Μπέρδεμα τα χρώματα
Τα χρώματα τα βλέπεις από κοντα (αν τα έχουν στην έκθεση). Δοκίμασε και το αγγλικό site της Fiat, που δίνει καλύτερη εικόνα των αποχρώσεων (προσοχή μόνο στους κωδικούς των χρωμάτων, μερικοί διαφέρουν).
Προσωπικά αντιπαθώ το μεταλλικό, πλην εξαιρέσεων. Το μαυρο κάνει το παντάκι ακόμα πιο μικρό. Αν θες τη γνώμη μου το κόκκινο του πάει εξαιρετικά (και είναι το Rosso Sfrontato, όχι το Cumbia Red, που αναφέρεται στο site, το ElectroClash Gray είναι μια σχετικά συνηθισμένη επλογή, άντε και το Samba, αν θες να διαφέρεις). -
το μπλε μεταλλικό του φίλου πιο πάνω είναι πολύ όμορφο χρώμα και του πάει πολύ.
-
Tο Panda άσπρο με ανθρακί ζάντες.
Τέλειο!!!!!!! -
meco ψήνομαι για άσπρο αλλά επειδή δεν το 'χω δει live το φοβάμαι λίγο. Τα άλλα όλα τα έχω δει live οπότε έχω καλύτερη άποψη.
Να κάνω μια παρένθεση, μάλλον θα το πάρω στάνταρ μια που το mp3 είναι στο πακέτο, αλλά σκεφτόμουν μήπως έβαζα πλευρικούς για περισσότερη ασφάλεια. Είναι προτιμότερο να έβαζα τύπου κουρτίνας αν και πιο ακριβοί αντί τους πλευρικούς ή δεν έχουν νόημα μόνοι τους (ενώ τους πλευρικούς τους βάζεις και μόνους τους)?
-
Ο χρήστης lilu77 έγραψε:
meco ψήνομαι για άσπρο αλλά επειδή δεν το 'χω δει live το φοβάμαι λίγο. Τα άλλα όλα τα έχω δει live οπότε έχω καλύτερη άποψη.Να κάνω μια παρένθεση, μάλλον θα το πάρω στάνταρ μια που το mp3 είναι στο πακέτο, αλλά σκεφτόμουν μήπως έβαζα πλευρικούς για περισσότερη ασφάλεια. Είναι προτιμότερο να έβαζα τύπου κουρτίνας αν και πιο ακριβοί αντί τους πλευρικούς ή δεν έχουν νόημα μόνοι τους (ενώ τους πλευρικούς τους βάζεις και μόνους τους)?
Άλλη δουλειά κάνουν οι πλευρικοί, άλλη οι κουρτίνες...
-
dirtoulios οπότε.. ;
Οι κουρτίνες είναι ουσιαστικά για να σε προστατεύουν στο ύψος τον τζαμιών ενώ οι πλευρικοί είναι αν υπάρξει πλευρικοί σύγκρουση σε προστατεύουν απ' το παράθυρο και κάτω, όχι; -
Ο χρήστης lilu77 έγραψε:
meco ψήνομαι για άσπρο αλλά επειδή δεν το 'χω δει live το φοβάμαι λίγο. Τα άλλα όλα τα έχω δει live οπότε έχω καλύτερη άποψη.Προχώρα άφοβα, είναι ακόμα καλύτερο από κοντά το λευκό. Ειδικά σε συνδυασμό με την ηλιοροφή, κάνει πολύ όμορφο κοντράστ (σε αυτή την περίπτωση, όμως, δεν μπορείς να βάλεις αερόσακους κουρτίνας).
Fiat Panda 100 ή Renault Twingo Gt