-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Να σημειώσουμε ότι κοστίζει 1500 ευρώ στην Ινδία και αν θεωρητικά μπορούσε να το φέρει κανείς εδώ, με τους φόρους θα κόστιζε κάπου 2100 ευρώ, όσο δηλαδή και ένα παπί της Ηοnda για παράδειγμα!
100.000 ρουπίες για την ακρίβεια.
εδώ είπανε για 5.000 ευρώ με τις προδιαγραφές ΕΕ βεβαίως μέσα.
3,5 φορες πανω η τιμη του επειδη θα εχει υρδαυλικο τιμονι και ηλεκτρικα παραθυρα, abs???
-
αερόσακους, άλλο κινητήρα Euro 5 και περισσότερο εξοπλισμό όπως ζάντες αλουμινίου.
έχει καμία σχέση αυτό :
με αυτό :
δεν νομίζω!
-
Άραγε το ευρωπαϊκό θα μπορεί να κινηθεί με ασφάλεια με μια σταθερή ταχύτητα 100χλμ σε μια εθνική οδό / αττική οδό ή θα είναι ρημαδιό σαν το ινδικό;
Όπως και να έχει, με τιμή 5000 ευρώ αν καταφέρουν να το κάνουν αρκετά καλό ώστε να έχει τουλάχιστον 3 αστέρια στο NCΑP θα είναι μια πολύ τίμια πρόταση για τις μεγαλουπόλεις.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Να σημειώσουμε ότι κοστίζει 1500 ευρώ στην Ινδία και αν θεωρητικά μπορούσε να το φέρει κανείς εδώ, με τους φόρους θα κόστιζε κάπου 2100 ευρώ, όσο δηλαδή και ένα παπί της Ηοnda για παράδειγμα!
100.000 ρουπίες για την ακρίβεια.
εδώ είπανε για 5.000 ευρώ με τις προδιαγραφές ΕΕ βεβαίως μέσα.
3,5 φορες πανω η τιμη του επειδη θα εχει υρδαυλικο τιμονι και ηλεκτρικα παραθυρα, abs???
Είπαν ότι η τιμή του στην Ε.Ε θα είναι στα 5000 με βελτιωμένο εξοπλισμο. Είναι σίγουρο ότι θα έχει μονο αυτα τα 3 αξεσουάρ? Εντάξει και έτσι νά ναι αυτά τα 3 δε θα κάνουν 1000-1500 ευρώ. Δεν είναι κι άσχημα νομίζω 5000 μεταφορικά και κέρδος εμπόρου.
-
Tα 5000 μου ακούγονται πολλά.
Άλλωστε για το Μatiz είχα δει πρόσφατα προσφορά 5000 ευρώ στη Γερμανία!
Νομίζω πως, αν όντως θέλουν, μπορούν να το φέρουν με 4000 ευρώ max στην Ελλάδα (με ABS, αερόσακους,ESP και κινητήρα που να πληρεί τους ρύπους).
Αν αυτό συμβεί έχει να γίνει αρκετά μεγάλο πατατράκ στην Ευρωπαική αγορά μιας και θα παρασύρει τις τιμές των πάντων σταδιακά προς τα κάτω.
...για πρώτη ίσως φορά το αυτοκίνητο θα υποβιβαστεί στο ύψος του πλυντηρίου και θα μειωθεί σε μεγάλο βαθμό το premium που γενικά κουβαλάει ως καταναλωτικό αγαθό! -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Tα 5000 μου ακούγονται πολλά.
Άλλωστε για το Μatiz είχα δει πρόσφατα προσφορά 5000 ευρώ στη Γερμανία!
Νομίζω πως, αν όντως θέλουν, μπορούν να το φέρουν με 4000 ευρώ max στην Ελλάδα (με ABS, αερόσακους,ESP και κινητήρα που να πληρεί τους ρύπους).
Αν αυτό συμβεί έχει να γίνει αρκετά μεγάλο πατατράκ στην Ευρωπαική αγορά μιας και θα παρασύρει τις τιμές των πάντων σταδιακά προς τα κάτω.
...για πρώτη ίσως φορά το αυτοκίνητο θα υποβιβαστεί στο ύψος του πλυντηρίου και θα μειωθεί σε μεγάλο βαθμό το premium που γενικά κουβαλάει ως καταναλωτικό αγαθό!+1
ΟΤΙ πρεπει για τον φιλο μας τον stam69 -
http://www.autoblog.gr/wp-content/gallery/tata-nano-europe/tata-nano-europa-8.jpg
κουκλι!!!!!!!
http://indianautosblog.com/wp-content/uploads/2009/03/tata_nano_europa-9.jpg
http://indianautosblog.com/wp-content/uploads/2009/03/tata_nano_europa-2.jpghttp://indianautosblog.com/wp-content/uploads/2009/03/tata_nano_europa-6.jpg
http://indianautosblog.com/wp-content/uploads/2009/03/tata_nano_europa-1.jpg -
Μάλλον σε άλλο topic πήγαινε αυτό... Πάντως το αμαξάκι είναι όντως όμορφο και για την πόλη δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω σε επιδόσεις. Αν αποφάσιζα ποτέ για δεύτερο, θα το σκεφτόμουν.
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Μάλλον σε άλλο topic πήγαινε αυτό... Πάντως το αμαξάκι είναι όντως όμορφο και για την πόλη δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω σε επιδόσεις. Αν αποφάσιζα ποτέ για δεύτερο, θα το σκεφτόμουν.χαμος θα γινεται σε 2 με 3 χρονακια δες αυτο http://indianautosblog.com/2009/03/rendering-hyundais-3000-car
Youtube Video -
H βασική έκδοση του Tata Nano κοστίζει 2.500$ ή αλλιώς 1.700 Ευρώ δηλαδή φθηνότερο και από δίτροχο. (στην Ινδία)
Το θέμα είναι ότι η βασική αυτή έκδοση δεν περιλαμβάνει ΟΥΤΕ airbags, ΟΥΤΕ ραδιόφωνο, OYTE κλιματιστικό.
Για συστήματα ενεργητικής ασφάλειας όπως ABS, ESP, Antispin e.t.c. φυσικά ΟΥΤΕ λόγος..
Πάλι καλά που έχει τουλάχιστον ζώνες ασφαλείες...Σκεφτείτε πως το 81% των τροχαίων ατυχημάτων γίνονται εντός πόλης με ταχύτητα που δεν ξεπερνά τα 40kmph.
Εγώ σε αυτό το rolling trolley δεν μπαίνω με την καμμία.Το αυτοκίνητο θα διατίθενται στην Ευρώπη από το 2011, αλλά λόγω παρέμβασης σε θέματα ασφάλειας για να πληροί τα ευρωπαικά standards, η τιμή του θα αγγίξει τα 5.000 Ευρώ.
5.000 ευρώ.. δεν πρόκειται να διαθέσω για τέτοιο κουβά.
-
Ο χρήστης Neuge έγραψε:
Πάλι καλά που έχει τουλάχιστον ζώνες ασφαλείες...
Σκεφτείτε πως το 81% των τροχαίων ατυχημάτων γίνονται εντός πόλης με ταχύτητα που δεν ξεπερνά τα 40kmph.
Εγώ σε αυτό το rolling trolley δεν μπαίνω με την καμμία.Παντως στα λεωφορεια που επισης κυκλοφορουν στις πόλεις και με ταχυτητες πολυ παραπανω των 40 χλμ, οι περισοτεροι επιβατες ειναι ορθιοι αφου δεν έχει αδειες θέσεις να κάτσουν . Ουτε ζωνες ουτε αεροσακους ουτε τιποτα και με τον νόμο. Να υποθεσω οτι, ουτε σε λεωφορειο εχεις μπει ποτε ?
Οπως και να χει , μπροστα σε αυτους θα αισθανεσαι οτι εισαι μεσα σε ενα τερας ασφαλειας -
στο autobuild εχει δοκιμη του ινδικου και τα παει μια χαρα για αυτοκινητο των 1600 ευρω. φανταζομαι πως με ολα τα ευρωπαικα στανταρ και τον 1000 κ.εκ κινητήρα θα γινει πολυ καλο εργαλειο για την κίνηση και τα στενα στην ευρωπη και με τιμη στην πιο πλουσια εκδοση που με ολα μεσα 4 αεροσακους abs ολα τα ηλεκτρικα και......esp δεν θα ξεπερνά τα 5000 ευρώ !!!
Youtube Video -
-
αν κυκλοφορησει σαυτην τη τιμη το πηρα .
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αν κυκλοφορήσει σαυτην τη τιμη το πηρα .ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΨΟΥΡΕΥΘΕΙ για την δουλεια ειναι οτι πρεπει και με 5000 ολα μεσα και esp !!!1 εργαλειο κανονικο και τολμω να πω τοσο ομορφο που θα γινει fashion idol car!!!! ειναι το 2cv του μέλλοντος!!
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
αν κυκλοφορήσει σαυτην τη τιμη το πηρα .
ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΨΟΥΡΕΥΘΕΙ για την δουλεια ειναι οτι πρεπει και με 5000 ολα μεσα και esp !!!1 εργαλειο κανονικο και τολμω να πω τοσο ομορφο που θα γινει fashion idol car!!!! ειναι το 2cv του μέλλοντος!!
+1000
Βλέπω να κάνουμε ουρές για να το αποκτήσουμε...Για να πηγαινοέρχομαι στην δουλειά δεν θα με χάλαγε να ήταν και ακριβώς όπως αυτό που θα κυκλοφορεί στην Ινδία (από το να πάρω κανένα χρέπι Uno 20ετίας...καλύτερο θα είναι!)
Φαντάζεστε να έχει χρόνο παράδωσης κανένα 6μηνό;
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΨΟΥΡΕΥΘΕΙ για την δουλεια ειναι οτι πρεπει και με 5000 ολα μεσα και esp !!!1 εργαλειο κανονικο και τολμω να πω τοσο ομορφο που θα γινει fashion idol car!!!! ειναι το 2cv του μέλλοντος!!
+1000
Βλέπω να κάνουμε ουρές για να το αποκτήσουμε...Για να πηγαινοέρχομαι στην δουλειά δεν θα με χάλαγε να ήταν και ακριβώς όπως αυτό που θα κυκλοφορεί στην Ινδία (από το να πάρω κανένα χρέπι Uno 20ετίας...καλύτερο θα είναι!)
ακριβως αυτο λεω την μανα μου που εχει uno 20ετιας (το 45) ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ KAI TO θελει και αυτη!!!σαν το ηξερες
-
Υπομονή και κρατήστε μικρό καλάθι, για πιο σίγουρα.
Ο θυμόσοφος λαός λέει ότι το φτηνό κρέας είναι των σκυλιών, και συνήθως πέφτει μέσα.
Ας το δούμε πρώτα και μετά να αποφασίσουμε αν θα το πάρουμε. Πάντως ο κατασκευαστής του είπε ότι το έφτιαξε για όλους αυτούς που ανεβάζουν γυναίκα και παιδιά στο δίκυκλο/τρίκυκλο και βρέχονται από τις βροχές και τα απόνερα, καμμία σχέση δηλαδή με τους ευρωπαίους ακόμη και τους αλβανούς που καλόμαθαν πλέον στο μερσεντέ. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Υπομονή και κρατήστε μικρό καλάθι, για πιο σίγουρα.
Ο θυμόσοφος λαός λέει ότι το φτηνό κρέας είναι των σκυλιών, και συνήθως πέφτει μέσα.
Ας το δούμε πρώτα και μετά να αποφασίσουμε αν θα το πάρουμε. Πάντως ο κατασκευαστής του είπε ότι το έφτιαξε για όλους αυτούς που ανεβάζουν γυναίκα και παιδιά στο δίκυκλο/τρίκυκλο και βρέχονται από τις βροχές και τα απόνερα, καμμία σχέση δηλαδή με τους ευρωπαίους ακόμη και τους αλβανούς που καλόμαθαν πλέον στο μερσεντέ.καλα μην νομιζεις οτι απέχει πολυ το uno της μανας μου
παντως καμια σχεση με αυτο στην ινδια ολα μα ολα θα αλλαξουν εκτος απο το σχημα....ακομα κ η στρεπτικη του ακαμψια!!!!! -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
+1000
ακριβως αυτο λεω την μανα μου που εχει uno 20ετιας (το 45) ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ KAI TO θελει και αυτη!!!σαν το ηξερες
Μα...έχω το κληρονομικό χάρισμα!
Δεν τό ήξερες;
Ντροπή σου!
To φθηνοτερο αυτοκινητο στον κοσμο??