-
Nίκος 6944 350 703
-
Άγγελος - Πολύ προσεκτικός - Με αυτόν κουβαλάω όλες τις παλιατζούρες!
6932362254
-
δημητρης 6972231015
μου περνει 50ε -
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Zάντες εποχής 70, 4χ100 για bmw, από 6 ιντσες και πάνω...Αυτες κανουν???
http://www.car.gr/parts/view/660158/ -
Μιχάλη αυτές αν και εχουν σωστό καρέ, δεν νομίζω πως πάνε σε bmw
-
Συμφωνω Γιαννη..
-
Έχει κανείς να προτείνει καλό ταπετσέρη στην Θεσσαλονίκη;
-
Zάντες εποχής 70, 4χ100 για bmw, από 6 ιντσες και πάνω... -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Zάντες εποχής 70, 4χ100 για bmw, από 6 ιντσες και πάνω...
-
Ταπετσέρη και καρμπυρατερά ΚΑΛΟ στην Θεσσαλονίκη μπορεί να μου συστήσει κάποιος; Ευχαριστώ
-
Zάντες εποχής 70, 4χ100 για bmw, από 6 ιντσες και πάνω...
Εχει και αυτος και ζηταει 350e..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/553322/ -
Eυχαριστώ!!! τέτοιες έχω
το πρόβλημα είναι πως ψάχνω ζάντες που να ταιριάζουν σε -02 με τετράγωνα φανάρια και που να μην τις έχωΟ χρήστης nonos έγραψε:
Εχει και αυτος και ζηταει 350e..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/553322/[/quote] -
Στέφανε,
ο δικός μου ταπετσέρης είναι καλός και οικονομικός, αλλά διστάζω να σου τον συστήσω γιατί χρειάζεται επίβλεψη. Να του πας φωτογραφίες δηλαδή για να μην αυτοσχεδιάσει. Πες μου για τι δουλειά τον θέλεις. Τι θέλεις να φτιάξεις στα καρμπυρατέρ; Αν είναι για την alfa υπάρχει ίσως λύση. -
Υπάρχει μήπως κάποιος που να έχει προσωπική εμπειρία από επιμεταλλώσεις (χρώμιο, νίκελ κλπ) στη Θεσσαλονίκη;
Βρήκα αρκετούς στον κατάλογο αλλά θα βοηθούσε πολύ αν κάποιος έχει να προτείνει (ή να μην προτείνει!) κάποιο συγκεκριμένο εργαστήριο.Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Υπάρχει μήπως κάποιος που να έχει προσωπική εμπειρία από επιμεταλλώσεις (χρώμιο, νίκελ κλπ) στη Θεσσαλονίκη;
Βρήκα αρκετούς στον κατάλογο αλλά θα βοηθούσε πολύ αν κάποιος έχει να προτείνει (ή να μην προτείνει!) κάποιο συγκεκριμένο εργαστήριο.Ευχαριστώ.
Aπο προσωπικη εμπειρια σε συμβουλευω να μην ψαξεις Θεσαλλονικη.ΕΓΩ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ
τους προφυλακτηρες απο το junior μου .Και πιστευω το εψαξα πολυ. -
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Ταπετσέρη και καρμπυρατερά ΚΑΛΟ στην Θεσσαλονίκη μπορεί να μου συστήσει κάποιος; ΕυχαριστώΑυτος που πρωτεινει ο xbul ειναι οικονομικος αλλα θελει να εισαι απο πανω συνεχεια.
Υπαρχει αλλος πολυ καλος αλλα.........Για καρπυρατερ πιθανον να βοηθησουμε αν προκειται για alfa romeo.
-
Ταπετσέρη και καρμπυρατερά ΚΑΛΟ στην Θεσσαλονίκη μπορεί να μου συστήσει κάποιος; Ευχαριστώενας πολυ σωστος καρμπυρατερας ειναι πισω απο το σ.σταθμο διπλα απο τη τροχαια,
αλλος ενας που πιανει καρμπυρατερ -εχω ακουσει καλα λογια, αλλα δεν προσωπική εμπειρια- ειναι στη καυτατζογλου πανω απο την ετ3 -
Ο χρήστης a310 έγραψε:
Ταπετσέρη και καρμπυρατερά ΚΑΛΟ στην Θεσσαλονίκη μπορεί να μου συστήσει κάποιος; Ευχαριστώ
Αυτος που πρωτεινει ο xbul ειναι οικονομικος αλλα θελει να εισαι απο πανω συνεχεια.
Υπαρχει αλλος πολυ καλος αλλα.........Για καρπυρατερ πιθανον να βοηθησουμε αν προκειται για alfa romeo.
Η δουλειά για την οποία θέλω τον ταπετσέρη θα είναι δύσκολη, οπότε θα επιβλέπω την δουλειά.
Αν ο 'αλλά' ταπετσέρης είναι καλός αλλά πιο ακριβός δεν πειράζει.
Πείτε μου και τους δύο να πάω να τους δω.
Τον καρπυρατερά για τα Dellorto της Junior τον θέλω, να τα ελέγξει και να τα ρυθμίσει!Ευχαριστώ !
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Αν δεν επιλέξεις κάποιον από την Θεσσαλονίκη μπορώ να σου συστήσω κάποιον από Αθήνα ο οποίος δέχεται και κομμάτια προς επιμετάλλωση και ταχυδρομικώς. Τους προφυλακτήρες στο Junior που τους έκανα τα Χριστούγεννα τους έκανε τέλειους. Αν θέλεις μπορείς να περάσεις να τους δεις.
-
Αν δεν επιλέξεις κάποιον από την Θεσσαλονίκη μπορώ να σου συστήσω κάποιον από Αθήνα ο οποίος δέχεται και κομμάτια προς επιμετάλλωση και ταχυδρομικώς. Τους προφυλακτήρες στο Junior που τους έκανα τα Χριστούγεννα τους έκανε τέλειους. Αν θέλεις μπορείς να περάσεις να τους δεις.
Απο περιεργεια ποσο σου πηρε για τους 2 προφυλαχτηρες (εστω και με πμ η απαντηση)διοτι σε 2 που ρωτησα εγω για το ε28 μου μου ειπαν 500 ευρω
Ψάχνετε κάτι?