-
Αλέξανδρε, το σωληνάκι του Ιντερκόμβου το έχω σε 2 αυτοκίνητα ίσως και πάνω από 3 χρόνια χωρίς να δείχνει αλλοίωση, το άλλο της Wurth είναι της Gates και το χρησιμοποίησε ένα γνωστό μου συνεργείο γύρω στο χρόνο, οπότε δεν μπορώ να το κρίνω, οπτικά του Ιντερκόμβου φαίνεται στο μάτι καλύτερο στα λινά του.
Ο Ιντερκόμβος είναι ένα μαγαζί στη Μεταμόρφωση που ψωνίζω χρόνια, είναι επάνω στη διασταύρωση προς Εθνική από Φιλαδέλφεια πριν το Πράκτικερ, αριστερά, έχει μεγάλη ταμπέλα, το σωληνάκι της Gates πρέπει να το έχουν τα μαγαζιά που πουλάνε είδη αυτοκινήτου, το έχει και η Wurth όπως ανέφερα ήδη.Να προσθέσω ότι δεν ξέρω τι προέλευσης και τι μάρκα είναι του Ιντερκόμβου, αν όμως ρωτήσεις τον Γρηγόρη εκεί θα σου πεί.
Τηλ. 210 27 95 848 -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Αλέξανδρε, το σωληνάκι του Ιντερκόμβου το έχω σε 2 αυτοκίνητα ίσως και πάνω από 3 χρόνια χωρίς να δείχνει αλλοίωση, το άλλο της Wurth είναι της Gates και το χρησιμοποίησε ένα γνωστό μου συνεργείο γύρω στο χρόνο, οπότε δεν μπορώ να το κρίνω, οπτικά του Ιντερκόμβου φαίνεται στο μάτι καλύτερο στα λινά του.
Ο Ιντερκόμβος είναι ένα μαγαζί στη Μεταμόρφωση που ψωνίζω χρόνια, είναι επάνω στη διασταύρωση προς Εθνική από Φιλαδέλφεια πριν το Πράκτικερ, αριστερά, έχει μεγάλη ταμπέλα, το σωληνάκι της Gates πρέπει να το έχουν τα μαγαζιά που πουλάνε είδη αυτοκινήτου, το έχει και η Wurth όπως ανέφερα ήδη.Να προσθέσω ότι δεν ξέρω τι προέλευσης και τι μάρκα είναι του Ιντερκόμβου, αν όμως ρωτήσεις τον Γρηγόρη εκεί θα σου πεί.
Τηλ. 210 27 95 848
[/url]Ευχαριστώ πολύ, Μαστροπαναγιώτη!
To δεύτερο (όχι το Gates) είναι αυτό ακριβώς που χρησιμοποίησα πίσω (2Β), το οποίο αν το δεις πως έχει γίνει μετά από δύο μήνες δεν θα το πιστεύεις!!!
Θα ψάξω να βρω Gates, τότε (η wurth πουλάει 25m νομίζω) αλλά, αν έχει δεί κανείς πουθενά Cohline ή Akron 7.5χ13 ας βάλει μια φωνή! -
Η akron εχει καταστημα στην Παλαμηδιου,αλλα απ οτι θυμαμαι πουλαει μονο χοντρικη.Παρ ολα αυτα οταν πηγα και τους ζητησα ενα συγκεκριμενο τυπο,με παρεπεμψαν σε ενα αλλο καταστημα βιομηχανικων ειδων λιγο παρακατω,το οποιο πουλαγε το ιδιο σε λιανικη.
Παντως προσωπικα εχω λυσει το προβλημα,χρησιμοποιωντας τα εργοστασιακα(μεταχειρισμενα!)σωληνακια,που μπορει να ειναι και 30ετιας.Απο τοτε που τα εβαλα,δεν ξαναχρειαστηκαν αντικατασταση.
-
Δεν μπορεί να είναι το ίδιο βρε Άλεξ, στην βενζίνη το έχω και εγώ σε 2 αυτοκίνητα επί 3 χρόνια και είναι σαν καινούργιο, τι να πω όμως ?
-
Θα πάρω κουλούρα Akron αν σε ενδιαφέρει Αλέξανδρε, πιστεύω θα έχουν φέρει γιατί πριν 2 εβδομάδες που ρώτησα ήταν σε έλλειψη.
Απο το Gates έχω ανάμικτες εντυπώσεις, κάποια φορά που κλήθηκε να δουλέψει βουτηγμένο όλο μέσα στη βενζίνη (σε ηλεκτρική αντλία) παρέδωσε πνεύμα μέσα σε 4 (!) ημέρες. -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Θα πάρω κουλούρα Akron αν σε ενδιαφέρει Αλέξανδρε, πιστεύω θα έχουν φέρει γιατί πριν 2 εβδομάδες που ρώτησα ήταν σε έλλειψη.
Απο το Gates έχω ανάμικτες εντυπώσεις, κάποια φορά που κλήθηκε να δουλέψει βουτηγμένο όλο μέσα στη βενζίνη (σε ηλεκτρική αντλία) παρέδωσε πνεύμα μέσα σε 4 (!) ημέρες.Πήρα 2m gates και 2m Argus (με επένδυση απέξω και, υποτίθεται, WP 28bar!!). Αυτό είμαι σίγουρος ότι θα έχει πρόβλημα στην αντλία γιατί δεν θα μπορεί να έχει μικρή ακτίνα λυγισμού....
Akron, ένα που είδα ήταν εντελώς εκτός προδιαγραφών (ναι πήγα παλαμηδίου σήμερα). Πες μου τι τύπος είναι, Άγγελε και αν κάνει από 12 bar και πάνω (WP) κράτα μου 2-3 μέτρα...Θα κόψω μικρά κομματάκια από το καθένα και θα τα βουτήξω σε βενζίνη για δοκιμή μερικές μέρες.
-
Uploaded with ImageShack.usαπο ποιο αυτοκινητο ειναι το ταμπλο αυτο?
-
dkw 1000s το βρηκα
-
Φίλος ψάχνει γνήσιο ή σαν το γνήσιο υλικό για να ντύσει τον ουρανό στο BMW 2002 του.
Έχει κανείς τίποτα υπ' όψην; -
Εχω καθισματα απο 2002 εμπρος - πισω αν καποιος ενδιαφερεται (Δωρεαν) σε καλη κατασταση!
-
Καλησπέρα. Αθηνα βρισκεσαι? υπαρχει καμια φωτο μήπως απο το σαλόνι?
-
Ναι φιλε Abarth...Αθηνα.
Φωτο δεν εχω. Αμα θελεις να τα δεις στειλε μου PM -
εχεις p.m.
-
Εχει κανεις υπ'όψιν του Renault Fuego προς πώληση?
-
Ψαχνω για αριστερο πλαϊνο καθρεφτη για Mercedes w114...
Εχει καποιος τιποτα υπ'οψιν του? -
Καλημερα σε ολους,
Αν καποιος φιλος εχει τιποτα ζαντες για πουλημα ...13 αρες 4χ100 σε 8αρες η και 9αρες ας στειλει ΠΜ -
Φλας με βάση αριστερό και δεξί (μπροστινό) ψάχνω για Citroen DS.
Όποιος έχει η ξέρει που μπορώ να βρω με ενημερώνει.
Ευχαριστώ! -
210 2525337 ο γνωστος καρυαδης..υπολειτουργει απ οτι ξερω αλλα τετοια πραγματακια πρεπει να εχει..τσουζει βεβαια ο τυπος συνηθως...
Αλλιως εχεις φυγει για μαντρες Ασπροπυργου...
-
Ψάχνω μπουκάλες για Austin 1100 ή Morris 1100 ή MG 1100 (είναι ίδιες μεταξύ τους) ανεξαρτήτου έτους. Μοιάζουν με των μίνι αλλά είναι μεγαλύτερες. Όποιος έχει η ξέρει που να βρώ ας μου στείλει ένα msg. Γιώργος
-
Ο χρήστης MG1100 έγραψε:
Ψάχνω μπουκάλες για Austin 1100 ή Morris 1100 ή MG 1100 (είναι ίδιες μεταξύ τους) ανεξαρτήτου έτους. Μοιάζουν με των μίνι αλλά είναι μεγαλύτερες. Όποιος έχει η ξέρει που να βρώ ας μου στείλει ένα msg. ΓιώργοςΜέχρι και πριν από δέκα περίπου χρόνια υπήρχαν κάποια ανταλλακτικατζίδικα που κρατούσαν τέτοιες για τα αυτοκίνητα που ήταν ακόμα σε κυκλοφορία. Τώρα λίγο απίθανο είναι να βρεθεί κάτι, και αν σου πει κάποιος ότι έχει ή θα σου ζητήσει το βάρος της σε χρυσό, ή θα προσπαθήσει ως ενδιάμεσος να σου φέρει κάτι απ' έξω, οπότε πάλι θα την πληρώσεις χρυσή. Η καλύτερη περίπτωση είναι να βρεις από αυτοκίνητο που έχει αποσυρθεί. Θυμάμαι ότι ένα ανακυκλωτήριο στο Άργος (;) είχε ένα και έδινε ανταλλακτικά πριν λίγους μήνες. Διαφορετικά είναι καλύτερα να φέρεις μόνος σου από Αγγλία. Δοκίμασε στον
Trevor Jones 0044 01292 560 190 ή στην Earlpart http://www.earlpart.co.uk. Τουλάχιστον αυτοί τις δοκιμάζουν σε πίεση πριν τις πουλήσουν και έχουν καλύτερες τιμές μεταφορικών από τους ιδιώτες που πουλάνε μπουκάλες στο ebay.
Ψάχνετε κάτι?