-
ερωτηση-παρακληση
εχει κανεις κολαουζα, για το σπειρωμα της βιδας, που πιανει την ζωνη ασφαλειας?
καρολος, κος παναγιωτης η κανεις αλλος? -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ερωτηση-παρακληση
καρολος, κος παναγιωτης η κανεις αλλος?Είναι όλες οι βίδες ίδιες σε όλα τα αυτοκίνητα ? Δώσε περισσότερες πληροφορίες να σου πω αν έχω.
-
Μήπως γνωρίζει κανείς σας καλό καρμπυρατερά στα Βόρεια Προάστεια που να μην ζητά κιόλας μια περιουσία για την εργασία που θα κάνει ??? Εχω πρόβλημα με το διπλό weber σε ένα a112 που πάει πολύ μίγμα ενώ ο ρυθμιστής έχει χαλασμένες βόλτες και πρέπει να μπεί καινούριος....
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
ερωτηση-παρακληση
καρολος, κος παναγιωτης η κανεις αλλος?Είναι όλες οι βίδες ίδιες σε όλα τα αυτοκίνητα ? Δώσε περισσότερες πληροφορίες να σου πω αν έχω.
ναι παναγιωτη, ειμαι 99% σιγουρος, οτι ειναι οι ιδιες σε ολα
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ερωτηση-παρακληση
ναι παναγιωτη, ειμαι 99% σιγουρος, οτι ειναι οι ιδιες σε ολα
Δεν είναι ίδιες, άλλες έχουν τα Ρενώ Κλιό, άλλες τα Στάρλετ και άλλες τσ Φόρντ Φιέστα που έχω πρόχειρα, πρέπει να μου πείς το πάχος της βίδας και αν είναι δυνατόν και το σπείρωμα, πχ 12 Χ1.25
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ερωτηση-παρακληση
καρολος, κος παναγιωτης η κανεις αλλος?Δωσε μου τη βίδα να στο φέρω, νεαρέ...
-
Ο χρήστης delan έγραψε:
Μήπως γνωρίζει κανείς σας καλό καρμπυρατερά στα Βόρεια Προάστεια που να μην ζητά κιόλας μια περιουσία για την εργασία που θα κάνει ??? Εχω πρόβλημα με το διπλό weber σε ένα a112 που πάει πολύ μίγμα ενώ ο ρυθμιστής έχει χαλασμένες βόλτες και πρέπει να μπεί καινούριος....Αυτό ξαφνικά στο έκανε? ή έχει ζιγκλέρ απο 128?
Τα A112 τα απλά δεν είχαν διπλό καρμπυρατέρ, αν δεν είναι abarth, τότε είναι πιθανόν να έχουν βάλει μηχανικό διπλό απο 850, αλλοιώς, με φούσκα...
Αν είναι μηχανικό, δύσκολα πια θα βρεις ανταλλακτικά απο αυτό. Αν είναι το άλλο με την φούσκα, ταιριάζουν απο πολλά μοντέλα της Fiat...
Εχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά αυτά θυμάμαι... -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ερωτηση-παρακληση
καρολος, κος παναγιωτης η κανεις αλλος?Έχω εγώ ρε Βάγγο, δεν τα είχα πάρει για το ίννο?
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Δεν είναι ίδιες, άλλες έχουν τα Ρενώ Κλιό, άλλες τα Στάρλετ και άλλες τσ Φόρντ Φιέστα που έχω πρόχειρα, πρέπει να μου πείς το πάχος της βίδας και αν είναι δυνατόν και το σπείρωμα, πχ 12 Χ1.257/16' UNF ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ (μέχρι και στα σημερινά). Για πολύ συγκεκριμένο λόγο, αν ήταν κάποιο κοινό σπείρωμα, μετρικό ας πούμε, θα μπορούσε κάποιος να βρεί και να βάλει εύκολα βίδα χαμηλότερης ποιότητας ή απο κάποιο άλλο σημείο του αυτοκινήτου, και να μάθει αντοχή υλικών σε χρόνο dt στην πρώτη συκαιρία
-
Ο χρήστης delan έγραψε:
Μήπως γνωρίζει κανείς σας καλό καρμπυρατερά στα Βόρεια Προάστεια που να μην ζητά κιόλας μια περιουσία για την εργασία που θα κάνει ??? Εχω πρόβλημα με το διπλό weber σε ένα a112 που πάει πολύ μίγμα ενώ ο ρυθμιστής έχει χαλασμένες βόλτες και πρέπει να μπεί καινούριος....Καρμπυρατερατζή ξέρω στην Ριζούπολή, όπως θα έρχεσαι από Ν Ιωνία , περνας την γέφυρα και το νεκροταφείο , πριν τα φαναρια για αριστερα Γαλάτσι και Δεξια Αχαρνων , στο αριστερό σου χέρι ένα γωνιακό δεν το χάνεις. Θα δεις παλια αμάξια . Ο αλλος ειναι πάνω στην Τραλλέων στο δεξί χέρι , με επιφύλλαξη γιατί παίζει και να έχει κλείσει, και ο 2ος ειναι στην Λιοσίων εκει ανάμεσα στα μεταχειρισμένα , γνωστό όνομα , ήταν ο πρώτος που ειχε μάθει να ρυθμίζει των ψεκασμό ...
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
7/16' UNF ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ (μέχρι και στα σημερινά). Για πολύ συγκεκριμένο λόγο, αν ήταν κάποιο κοινό σπείρωμα, μετρικό ας πούμε, θα μπορούσε κάποιος να βρεί και να βάλει εύκολα βίδα χαμηλότερης ποιότητας ή απο κάποιο άλλο σημείο του αυτοκινήτου, και να μάθει αντοχή υλικών σε χρόνο dt στην πρώτη συκαιρία
Και έγώ έτσι νόμιζα, αλλά στο micra ενός φίλου δοκιμάσαμε να βάλουμε κρίκους για ζώνες 4 σημείων στις μαμα θέσεις και δεν έμπαιναν όταν ακόμα και στα datsun του ΄70 έμπαιναν... Υποψιάζομαι οτι σε μερικά καινούρια αυτοκίνητα δεν ισχύει αυτό πλέον.
-
Δυστυχώς όλα μου τα κολαούζα είναι μετρικά.
-
Aυτό που θυμάμαι (με κάθε επιφύλαξη όμως, για το αν θυμάμαι καλά) είναι ότι αυτές οι βίδες πρέπει να είναι ανεπαίσθητα κωνικές, μέχρι που νομίζεις ότι την στραβόπιασες, μέχρι να την φθάσεις στο τέρμα...
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Aυτό που θυμάμαι (με κάθε επιφύλαξη όμως, για το αν θυμάμαι καλά) είναι ότι αυτές οι βίδες πρέπει να είναι ανεπαίσθητα κωνικές, μέχρι που νομίζεις ότι την στραβόπιασες, μέχρι να την φθάσεις στο τέρμα...Ισχύει! Την έχω πατήσει και εγώ αρκετές φορές νομίζοντας ότι την στραβοβίδωσα...
-
Προτζεκτ Μπαταρια
Το μονο παραταιρο πραγμα που μου χαλαγε την οπτικη του χωρου του κινητηρα στο 7, ηταν η μπαταρια.
Σε ολα τα τεστ της εποχης του φορουσε μια μαυρη Exide, και ειπα να κανω μια ρεπλικα.
Κατ`αρχην ντυθηκε με μαυρο σατινε αυτοκολλητο
Υστερα κοληθηκαν τα αυτοκολλητα που βρηκα στο ebay.
μετα αγορασα 6 μικρα λευκα πομολα
στα οποια εκοψα τη βαση και τα κολλησα στην μπαταρια
Ιδου το αποτελεσμα
-
-
Άψογος!!!
-
Εσκισες Γιον !!!!
Το ΣΚ θα γίνει αυτοψία . -
Δυσκολο..
Θα ερθω με την Junior
-
Ωχ !!!
Επεσε και το τελευταίο κάστρο !!!
Η γυναίκα υπόδειγμα έπιασε την παντόφλα !!!
Αναπαλαίωση - Συντήρηση - Επισκευή παλαιών αυτοκινήτων