-
Απο φωτο δε θα καταλαβεις και πολλα!Ουτε θα δεις αν το βαψιμο ειναι καλο, ουτε αν το αμαξωμα εχει επισκευαστει σωστα!
Για τι αμαξι μιλαμε?
-
Φίλος που τελειώνει αισίως μαραθώνια ανακατασκευή έδωσε 2500 στον φανοποιό και 2500 στον βαφέα!!!
-
Καλα τα πρωτα ειναι καλη τιμη!Στο βαφεα γιατι εδωσε τοσα!Με 2500Ε βαφεις ολοκληρο το αμαξι με μερικα απο τα πιο περιεργα και ακριβα χρωμματα(Εννοω περιεργες αποχρωσεις!)!
Παρα πολλα του πηρε!Και ας τα εκανε και ολα διπλα!
-
Επειδή την έχω πατήσει πολλάκις από φανοποιούς, εχω καταλήξει πως αφενός η τιμή πρέπει να συμφωνείται από την αρχή, και αφετέρου δεν κάνω παζάρια, ώστε να μπορώ να ρίξω καντήλια με την άνεση μου, αν δώ κάτι πως δεν πάει καλά.
-
H Fulvia ευρίσκεται υπό καθεστώς μακράς ανακατασκευής.
Το συμφωνημένο προ τριετίας κόστος είναι 6.000 για φανοποιία και βαφή = πλήρες λύσιμο (όχι μηχανικά), σκουριές, βαφή-επαναβαφή, συναρμολόγηση.
Στην πορεία, η σκουριά ήταν τραγική. Βέβαια, προφανώς ο μάστορας την ανέμενε, αλλά δεν ανέμενε ότι θα χρειαζόταν τόσες πατέντες στα κομμάτια αμαξώματος που του έφερα από τον Ο. Π.χ. κατασκευή εσωτερικού θόλου με βάση φρύδι κλπ.
Αυτή τη στιγμή περιμένουμε τα μηχανικά, τα οποία ξεκίνησαν αργά λόγω αλλαγής μηχανικού, για να ξαναβάψουμε και η τιμή παραμένει η ίδια (εν τω μεταξύ, όποτε του έλεγα να βάλω κάτι έναντι, μου απαντούσε 'γιατί, αλλιώς δεν θα δουλέψω;').
Η δουλειά είναι τέλεια με κόστος το χρόνο. Προφανώς χρειαζόταν δύναμη και διάθεση για να αντιμετωπίσει τη σκουριά. Από την άλλη, με δεδομένο ότι πρόκειται για φαναρτζή που δεν ζει από τα ιστορικά, αλλά από τα τρακαρίσματα (είχε, μάλιστα, και μία συνεργασία με μία αντιπροσωπεία), πάντα ένα τρακαρισμένο προηγείτο του δικού μου.
Από την άλλη, φίλος με λίγο μεγαλύτερο αυτοκίνητο συμφώνησε 12.000 για τα ίδια (με πολύ λιγότερη σκουριά) και ο φαναρτζής που δεν προχωράει το αυτοκίνητο (αλλά έχει λάβει πάνω από τα μισά στο δρόμο), διαμαρτύρεται ότι ο φίλος μου δεν είναι εντάξει! -
Μιχαλη ο φαναρτζης και για τα δυο αυτοκινητα ειναι ο ιδιος?(Λογικα αυτο συμβαινει αλλα για να ειμαι σιγουρος!)
-
Όχι, ο φίλος πήγε σε άλλο φαναρτζή. Αναφέρω το παράδειγμα για να δείτε τις διαφορές αντιμετωπίσεως στην πιάτσα.
-
...αλλοι επιμένουν να χρέωνουν με την ώρα...
Ο Μιχάλης, υποθέτω, πως θυμάται το περιστατικό... -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Καλα τα πρωτα ειναι καλη τιμη!Στο βαφεα γιατι εδωσε τοσα!Με 2500Ε βαφεις ολοκληρο το αμαξι με μερικα απο τα πιο περιεργα και ακριβα χρωμματα(Εννοω περιεργες αποχρωσεις!)!Παρα πολλα του πηρε!Και ας τα εκανε και ολα διπλα!
Πρόδρομε η τιμή αυτή είναι λογικότατη με βάση τις υπόλοιπες τιμές της αγοράς...Έχετε υπ' όψη τί ζητάνε οι μπογιατζήδες όταν τους πάς γυμνή καρότσα? Εν μέρει το θέμα είναι ψυχολογικό βέβαια (τους τρομάζει πολύ η καροτσα... ). Αν όμως σκεφτείτε ότι για γενικό σε σύγχρονο αυτοκίνητο (χρώμα διπλής, όπως και η περίπτωση που αναφέρει ο NIGA) η τιμή είναι γύρω στα 1200-1500 (με εξωτερικά ξηλώματα, ΟΚ, αλλά είναι πραγματικά γελοία στα σύγχρονα) τότε τα 2500 είναι κελεπούρι. Βάλτε ότι όταν λέμε 'βάψιμο' εννοούμε και τα στοκαρίσματα και το τελικό σιδέρωμα, κα όταν το αυτοκίνητο έρχεται απο γενική φανοποιία αυτό είναι βουνό. Βάλτε ότι πρέπει να βαφτεί και όλο το εσωτερικό και κάθε κρυφή επιφάνεια που στα σύγχρονα ούτε αγγίζονται. Βάλτε τα παραπάνω υλικά (μην το γελάτε, οι τιμές τους είναι στα ύψη...) και θα δείτε ότι τα 2500 είναι μαλλον λίγα.
-
Nα σου πω!
Για απλο βαψιμο μιλωντας παντα(Οχι φαναρτζοδουλιες, σαπια, κτυπηματα κτλ!) απο φιλο που κανει το επαγγελμα στην Κοζανη εμαθα το εξης!700Ε περιπου το απλο εξωτερικο βαψιμο με ενα απλο χρωμα(μεταλλικο αλλ οχι περλες κτλ)!
1000Ε αμα το βαψει ολο χωρις φυσικα τα ξοδα μηχανικου για να βγει το μοτερ!
Και μετα υπαρχουν οι τιμες αναλογα με τα χρωμματα!Δηλαδη για ενα περιεργο πορτοκαλοκοκκινοκιτρεινοχρυσαφι που ηθελα για το ASTRA μου ζηταγανε στη Θηβα 2000Ε για μεσα εξω (οχι τον χωρο του κινητηρα)!
Και για ενα χαμαιλεοντε που βαψαμε ενα ROVER 214 μονο απ' εξω πηγε περιπου στα 1500Ε!Οποτε 2500Ε για ενα απλο χρωμα και φυσικα μιλωντας μονο για τον βαφεα ειναι πολλα τα λεφτα!
Οσο για τα μοδατα αυτοκινητα που αναφερετε υπαρχει και ο εξης παραγωντας(Κατ' εμε παντα!Δηλαδη αυτο πιστευω εγω και οχι οτι αυτο συμβαινει απαραιτητα!!!)
Αν του πας ενα λιγοτερο μοδατο αυτοκινητο πχ μια FULVIA sedan για βαψιμο, ο μαστορας μπορει να σκεφτει οτι ''ενταξει δε θελει να δωσει και πολλα''!Αντιθετα α το πας καποιο πιο γνωστο κλασικο πχ ενα ΜΙΝΙ θα σκεφτει ''κλως το κοροιδο'' που θα τα σκασει χοντρα''!Δε ξερω αν συμφωνειτε αλλα ειλικρινα το πιστευω αυτο!
Μιχαλη ο φιλος σου την πατησε!
Α κατι ακομα!Διαφωνω με το να δωθει μεγαλο μερος του ποσου πρωτου το αμαξι ολοκληρωθει!
Μεχρι τωρα ετσι το κανω!Θες λεφτα?Να σε δω να δουλευεις! -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Nα σου πω!
Για απλο βαψιμο μιλωντας παντα(Οχι φαναρτζοδουλιες, σαπια, κτυπηματα κτλ!) απο φιλο που κανει το επαγγελμα στην Κοζανη εμαθα το εξης!700Ε περιπου το απλο εξωτερικο βαψιμο με ενα απλο χρωμα(μεταλλικο αλλ οχι περλες κτλ)!
1000Ε αμα το βαψει ολο χωρις φυσικα τα ξοδα μηχανικου για να βγει το μοτερ!Βλέπεις λοιπόν? Μιλάς για ένα φρεσκάρισμα σε καινούριο. Όταν το αυτοκίνητο έρχεται απο φανοποιία θα έχει αρκετό σιδέρωμα, στοκαρίσματα κλπ. Αυτά, δεν τα κάνει ο φανοποιός στην πλειοψηφία των περιπτώσεων (οπότε μπαίνουν στα έξοδα του μπογιατζή).
Όσο για τις τιμές που ανέφερες, είναι όντως χαμηλές αλλά μην ξεχνάς ότι μιλάς για επαρχία. Για ένα σωρό λόγους, όχι απαραίτητα κακούς, οι τιμές εκεί είναι χαμηλότερες. Να υποθέσω ότι λέγοντας 'μεταλλικό' εννοείς διπλής? Στην Αθήνα, πληροφοριακά, με 700€ πολύ δύσκολα θα βάψεις ακόμη και μονής (δηλαδή χωρίς δεύτερη επικάλυψη βερνικιού).Δυστυχώς είσαι απόλυτα σωστός στο θέμα 'μοδάτο ή μη' (εσύ σε αυτό το θέμα είσαι τυχερός ) Όπως και στο θέμα της πληρωμής, το θέμα δεν είναι αν θα δουλέψει ή όχι ο βαφέας μετά, αλλά τί αποτέλεσμα θα βγάλει και πόσο θα το προσέξει.
-
Με βερνικι(Δηλαδη διπλης) υπαρχουν και απλα χρωμματα πλεον!Μεταλλικα λεω ολα τα χρωμματα που βαφονται τα αυτοκινητα πλεον!Που δεν ειναι εντελως απλα(Δε μπορω να στο περιγραψω με γραπτο λογο!)!
Και ναι η επαρχια συμφερει πολυ στις τιμες!Το κακο ειναι οτι οι μαστορες που εχω δει ειναι μετριοι!Συνεχιζουν ομως να ειναι πολυ καλυτερη απο πολλους στην Αθηνα!
Τωρα και σε αυτο που λες για τα στοκαρισματα και τα λοιπα συμφωνω απολυτως!Αλλα μιλαμε για μερεμετια και οχι για ολικη ανακατασκευη!Οποτε ποσο μπορει να ξεφυγει?
Παντως ειλικρινα πιστευω οτι για να κανεις καλη δουλεια θα πρεπει να χεις δει προηγουμενες δουλειες και ο μαστορας γενικα να τα γνωριζει αυτα τα αμαξια!Το θεμα της τιμης που λεω ειναι δικλιδα ασφαλειας!
Δηλαδη το οτι αμα μου τη φερεις δε θα παρεις φραγκο!Αλλα αμα εχεις ξαναδουλεψει μαζι του και ξερει οτι πληρωνεις κατευθειαν και σωστα μολις παραδωθει το αμαξι δε παιζει να μη σου κανει καλη δουλεια!Και ναι ειμαι πολυ τυχερος!Βεβαια αν ηταν κανα 124 μπορει να με λυποντουσταν και να μου το φτιαχναν τσαμπα!!!!
-
Μια φορά πηγα σε φαναρτζή-φανοποιό-βαφεα, πως τους λενε αυτο το καλοκαίρι πριν φύγω Αγγλια. Ειχα ένα μικρο ατύχημα με το Pickup μπορείτε να το δείτε εδω. Συνολικό κόστος ανταλλακτικά, βαφή, μάστορες 600 ευρώ. Η ποιότητα της δουλειάς του φαναρτζή αρκετά καλή με άριστα το 10 βάζω 8. Ο δε βαφέας και μόνο που πέτυχε το χρώμα ήμουν ευχαριστημένος γι αυτο που ήθελα. Εννοείται οτι τα παραπάνω λεφτά τα έδωσα με μισή καρδιά. Ο φανοποιός δεν γλύτωσε, με ειχε απο πάνω και γι αυτο εγινε και δουλεια. Ο βαφέας την γλύτωσε γιατι ακόμα δεν κατέχω αλλα που θα πάει. Εννοείται οτι θα το έκανα μόνος μου εστω αν μου έπαιρνε και μήνα. Αλλα.... περίμενα ενα χρόνο πως και πως εκείνο το καλοκαίρι να κανω τις πρώτες μου διακοπές με το Pickup και δεν ήθελα κακή ψυχολογία για αγγλια. Τεσπα δούλεψα δυο βδομάδες τα εβγαλα, τα έδωσα και φχαριστηθηκα διακοπές. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ αλλο χερι θα αγγίξει το μωρό μου. Σαν νεος στο επάγγελμα εχω να πω οτι τρώμε πολυ παπατζα και φταίμε εμείς. Συνιστώ σε οσους έχουν εστω και μια μικρή αυλη να κανουν ανακατασκευή μονοι τους. Οι αγγλοι τι παραπάνω έχουν? ισως λιγο μεγαλύτερο γκαράζ και περισσότερες πηγες σε ανταλλακτικά και εργαλεία.
-
Οι αγγλοι τι παραπάνω έχουν? ισως λιγο μεγαλύτερο γκαράζ και περισσότερες πηγες σε ανταλλακτικά και εργαλεία.
Ναι, και μεγαλύτερη αγορά, και οργανωμένα κλαμπ από τα οποία μπορείς να βρεις πολλές άκρες, και τεράστια βιβιογραφία στην μητρική τους γλώσσα, και τη μεγαλύτερη παράδοση στο restoration από οποιονδήποτε άλλο, και τεράστια τεχνογνωσία, και μεγάλη εθνική αυτοκινητοβιομηχανία στο παρελθόν και έστω πολύ μικρή αλλά απόλυτα εξειδικευμένη σήμερα, και ασσύληπτη εμπλοκή με τους αγώνες διάφορης μορφής, και εν τέλει περισσότερη οργάνωση.
Καμμία σχέση δηλαδή με το Ελλάντα.
-
αυτος πχ ζηταει 300 ευρω υπαρχουν και αλλες αντιστοιχες αγγελιες
Η σκεψη μου ειναι οτι αν του πας ενα αυτοκινητο τρυμενο στοκαρισμενο τι μπορει να κανει τοσο λαθος ωστε να δικαιολογησει το 50% που ζητανε οι αλλοι τουλαχιστον παραπανω
Εχω βρει και με 150 ευρω βαψιμο σε φουρνο ενω αλλοι λενε οτι 200 μου νοικιαζουν μονο τον φουρνο
Δεν εχω δει δουλεια απο κανεναν απο αυτους αλλα μπροστα στα ποσα που ζητανε οι φαναρτζηδες νομιζω οτι μπορεις να κανεις την δουλεια σου σχετικα ωραια και φτηναhttp://www.e-tipos.com/content/staticfi ... 8%2053.pdf
-
Nαι αμα το εχεις ξεσαπισει, τριψει κτλ εσυ και δεν χρειαζεται τιποτα αλλο μπορεις να πας εκει!Και κατα πασα πιθανοτητα να κανουν ενα αξιοπρεπες βαψιμο!Δυστυχως ομως στο βαψιμο μπορουν να πανε πολλα στραβα ακομα και αν εχεις τον τελειο φουρνο και τα καλυτερα υλικα!Μπορει να τρεξει το χρωμα, να γεμισει μπιμπικια κ.α.!Α μη τι αλλο αμα τα χεις σκασει μπορεις ανετα να το βαλεις να στο ξανακανει αμα τα χει κανει σκ**α.Ενω στον αλλο με τα 200Ε τι να του πεις!Θα σου εχει πει πρωτα οτι πηρες οτι πληρωσες!
Ασε που εχω την εντυπωσει οτι θα ειναι κανενας σαν αυτους που εβαφαν το KADETT του πατερα μου παλια!Βαζανε ταινιες στα τζαμια, προφυλακτηρες κτλ, και αφου ψευτοτριβανε(αν το κανανε κιολας) το βαφανε και σε χρονο ρεκορ ηταν ετοιμο!
ΠΡΟΣΟΧΗ!Εχω την εντυπωση ειπα οχι οτι σιγουρα βαφουν ετσι!Μπορει να ειναι και καλα μαστορια!Δε ξερω!
-
προσωπικα με βιδωνει αφανταστα που κανενας απο αυτους ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!
Ζουνε στην απολυτη φοροδαφυγη! -
Συμφωνω μαζι σου!Ομως αυτο δε συμβαινει εαν το αμαξι παραμεινει στο μαστορα καιρο(οχι απαραιτητα πολυ καιρο) γιατι πρεπει να το περασουνε στα βιβλια!Αλλιως προστιμα μεγαλα!
-
Nαι οκ, και για ενα λεπτο να μπει μεσα το γραφουν στο βιβλίο, το θέμα είναι ότι απόδειξη εσένα δεν σου κόβουν και μόλις φύγεις κόβουν κάτι τυπικό και την πετάνε στα σκουπίδια
-
ακριβως αυτο Γιαννη.
Πληρωνεις 1000 και δεν σου κοβουν αποδειξη, αν τολμησεις να ζητησεις σου λενε θελω 1200 για αποδειξη.
Βεβαια μετα γινεσαι ρουφιανος αν στειλεις μια βολτα απο το μαγαζι το σδοε
Αναπαλαίωση - Συντήρηση - Επισκευή παλαιών αυτοκινήτων