-
tasso 127 εκει που εφτιαχνες το 127 ειχε και ενα renault 5 turbo ?
-
εννοείς του Δημήτρη του Μαυ….. , που έχει και ένα Α112 ;
-
Ο χρήστης tasos127 έγραψε:
εννοείς του Δημήτρη του Μαυ….. , που έχει και ένα Α112 ;σωστα!!!!
ωραια δουλεια εχει γινει στο 127 σου το ειχα θαυμασει πριν κανα χρονο
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
σωστα!!!!
Σ΄ ευχαριστώ
το είδες στις φωτογραφίες του στο fb ; Τις είδα και εγώ τυχαία πριν μερικούς μήνες ( όταν μου είπε ένας φίλος να μπω στο συγκεκριμένο προφίλ, για να πάθω πλάκα με ένα 127 ) .Δεν έχει όλες τις φάσεις ,όπως πχ αυτή: http://img716.imageshack.us/img716/5894/img8820vx.jpg
Κάποια στιγμή ίσος αναρτήσω μερικές φωτογραφίες του.
-
Ο χρήστης tasos127 έγραψε:
σωστα!!!!
Σ΄ ευχαριστώ
το είδες στις φωτογραφίες του στο fb ; Τις είδα και εγώ τυχαία πριν μερικούς μήνες ( όταν μου είπε ένας φίλος να μπω στο συγκεκριμένο προφίλ, για να πάθω πλάκα με ένα 127 ) .Δεν έχει όλες τις φάσεις ,όπως πχ αυτή: http://img716.imageshack.us/img716/5894/img8820vx.jpg
Κάποια στιγμή ίσος αναρτήσω μερικές φωτογραφίες του.
το ειδα στο pc του σπιτιου του και μου αρεσε πολυ η δουλεια που εγινε , οποτε μπορεσεις βαλε καμια φωτο και πες μας δυο λογια
-
Ποιες ειναι οι τιμες που παιζουν για ολικο βαψιμο ?
Μιλαμε παντα για βαψιμο σε αυτοκίνητο που δεν είχε εγκαταλειφθεί σε αλάνα να το τρωει ο ηλιος και η βροχη.
Το αυτοκίνητο ειχε καθημερινη χρηση και εχει ιχνη σκουριας τοπικα στις κολωνες στους θολους και στην καροτσα.
Ο ιδιοκτητης το συντηρουσε μηχανικα αν εξαιρεσει κανεις το γεγονος οτι δεν το εβαψε ποτε ξανα.
Απο κατω το αμαξι δεν εχει σκουρια.[/quote]
-
Κάτω από 3500 - 4000 μην περιμένεις καθώς δεν θες απλό εξωτερικό φρεσκάρισμα αλλά μέσα έξω, ξεσκουριασμα και σιδέρωμα.
-
αυτο θα ελεγα και εγω...Πολυ αισιοδοξες ειδα τις προηγουμενες εκτιμησεις
3.000-4.000..... -
Νικόλα όπως είπαν και οι προλαλήσαντες το κόστος να ξέρεις ότι είναι υψηλό.
Μέχρι πριν κάνα-δύο χρόνια, ολική βαφή (μέσα, έξω, κινητήρας, πάτωμα) στην Κοζάνη έβγαινε στα 1200-1500Ε. Φυσικά λόγω κρίσης δεν ξέρω κατά πόσο έχουν πέσει οι τιμές. Από την άλλη όμως εσύ δε θες απλά βάψιμο. Χρειάζεσαι ξεσάπισμα σε μερικά σημεία το αυτοκίνητο (πχ στα A-pillars), και λογικά όλο και κάποιο σιδέρωμα. Να ξέρεις ότι το αμάξι σου από τις φωτό φαίνεται αρκετά καθαρό, και λογικά αν δεν κρύβει τίποτα από κάτω, οι επισκευές που θα χρειαστούν δεν είναι πολλές. Όπως και να χει, μάλλον κοντά στα 3-4000Ε θα πρέπει να παίξεις. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχάσεις ότι η τιμή που θα σου δώσουν δε θα είναι αντικειμενικά για το αμάξι, αλλά προσαρμοσμένη στο κορόιδο που θέλει να βάψει μία αντίκα, και άρα έχει λεφτά για να του τα φάνε. Αυτό θα σκεφτούν αν όχι όλοι, οι περισσότεροι φανοποιοί. Οπότε οπλίσου με υπομονή και ξεκίνα το ψάξιμο. Και δες προηγούμενες δουλειές τους live, γιατί καλό το φθηνό, αλλά άμα είναι γεμάτο μπιμπίκια και κύματα, και σε κάνα χρόνο ξεκινάει να σκάει το χρώμα, φασκελοκουκούλωστα.
Να ξέρεις πάντως ότι ο Μάνος που το έβαψε μόνος τους, πλήρωσε αρκετά λεφτά, για τα υλικά και μόνο.
-
Είναι και το ξύλωμα-δέσιμο... Αν το πάει έτοιμο μπορει να πέσει και άλλο η τιμή....
-
Οταν με το καλο τελειωσει ο φαναρτζης-μπογιατζης , 9 στις 10 φορες θα σου ζητησει περισοτερα απο οσα εχετε συμφωνησει.
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Οταν με το καλο τελειωσει ο φαναρτζης-μπογιατζης , 9 στις 10 φορες θα σου ζητησει περισοτερα απο οσα εχετε συμφωνησει.και δεν θα εχει κανει αυτα που εχετε συμφωνησει.
-
Παρότι όμως θα τον έχεις 'γ@**σει' με το 'χρέπι' που του πήγες να φτιάξει, και πάλι χαρούμενος θα πρέπει να είσαι...
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Οταν με το καλο τελειωσει ο φαναρτζης-μπογιατζης , 9 στις 10 φορες θα σου ζητησει περισοτερα απο οσα εχετε συμφωνησει.
και δεν θα εχει κανει αυτα που εχετε συμφωνησει.
και θα προβαλει οποια ηλιθια δικαιολογια του ερθει στο κεφαλι για να σε κανει να πιστεψεις οτι τηρησε τα συμφωνηθεντα.
-
...εκτος και αν το κάνεις σαν τον άλλο συναφωνιστή με την corolla που το κάνει στον κήπο του φαναρτζή για μείωση τους κόστους ...... (η οποία τελικά μάλλον δεν επετεύχθει. )
-
και η δικιά μου εμπειρία ταυτίζεται πλήρως με τις παραπάνω περιγραφές .δεν πιστεύω να πάει λιγότερο από 4000 ( το δικό μου πήγε πολύ παραπάνω χωρίς να λύσει ή δέσει τίποτα αλλά ,ήταν σε χειρότερη κατάσταση )
-
πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω greek για ποιον το λες αυτο....
μεχρι τωρα τελικο συνολικο κοστος ξεσαπισμα.... λαμαρινα και τριψιμο ασταρωμα βαψιμο, γυρω στα 2200 €...
τα σχολια να λειπουν... -
Εγώ πάντως πλήρωσα 1700Ε για σιδέρωμα-βάψιμο (δεν είχα σχεδόν τίποτα από σάπια) και η δουλειά έγινε σε κανονικό συνεργείο και το αυτοκίνητο βάφτηκε σε καινούργιο φούρνο και πολύ καλά εργαλεία.
-
Ρε παιδιά, επειδή μάλλον έχω καταλάβει λάθος, με τον όρο 'σιδέρωμα' τι εννοείτε;
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Ρε παιδιά, επειδή μάλλον έχω καταλάβει λάθος, με τον όρο 'σιδέρωμα' τι εννοείτε;Όλη την εργασία (στοκάρισμα, τρίψιμο, στόκος πιστολιού κτλ) μετά την φαναρτζοδουλειά και πριν το βάψιμο έτσι ώστε οι βαμμένες επιφάνειες που θα προκύψουν να είναι όσο το δυνατόν πιο λείες χωρίς 'νερά' και ανωμαλίες.
Στην ουσία σε αυτό το στάδιο η δουλειά είναι περισσότερη και δυσκολότερη από το βάψιμο.
Αναπαλαίωση - Συντήρηση - Επισκευή παλαιών αυτοκινήτων