-
Πετάω 2-3 λύσεις...
-
Μια είναι να βάλεις από την πίσω μεριά κοντραπλακε΄ , πλαστικό ή ότι άλλο βρεις έυκαιρο και το κενό μέσα το γεμίζεις με στοκό ή πολυστέρα. Μετά καλό τρίψιμο να λειανθεί , το περνάς όλο ενα υπόστρωμα για πλαστικά και μετά το βάφεις. Νομίζω , αν θες σαγρέ επιφάνεια , ότι εχει και ειδικα σπρευ που κάνουν αυτό το πράγμα με χρώμα οπότε θα ειναι πολύ κοντά στο οριτζιναλ
-
¨Αλλη λύση είναι να πάρεις πάλι κοντραπλακέ ή αντίστοιχο , και ή το βάφεις ή το ντύνεις με δερματίνη και το βιδώνεις πάνω από το καπάκι και καλύπτεις και τις βίδες με πλαστικά καπάκια. Μάλιστα για να μην φαίνεται και άσχημα , πχ ένα τετράγωνο ή κύκκλος μπορεις να του δώσεις σχέδιο ή ένα ορθογώνιο που να καλύπτει από την μία άκρη στην άλλη οριζόντια με πλάτος λίγο μεγαλύτερο από την διάμετρο της προβληματικής επιφάνειας.
-
Η άλλη ειναι ηχείο όπως προείπε ο συναγωνιστής αλλά με μεγαλύτερης διαμέτρου καπάκι ηχείου για να καλύψει την προβληματική περιοχή....
-
-
Ξαναβαλε το χερακι για να μην χαλας το οριτζιναλ look!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ξαναβαλε το χερακι για να μην χαλας το οριτζιναλ look!+1
Αλλιως βρες αλλο πλαινο κομματι χωρις τρυπα (λεμε τωρα). Τοσα Α112 εχεις, θα βρεις εναν δωτη....
Ολες οι αλλες λυσεις ειναι πατεντες.
-
Να βρει χωρίς τρύπα χλωμό καθώς ανοιγόμενα παράθυρα ήταν στανταρ ...
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Ξαναβαλε το χερακι για να μην χαλας το οριτζιναλ look!
+1
Αλλιως βρες αλλο πλαινο κομματι χωρις τρυπα (λεμε τωρα). Τοσα Α112 εχεις, θα βρεις εναν δωτη....
Ολες οι αλλες λυσεις ειναι πατεντες.
+1
βαλε ενα αλλο κομματι χωρις τρυπα μεγαλη, κι ελα να σου δωσω δυο ταπουλες για την τρυπα του γρυλοχερου (οπως βαζαμε παλια) -
Tσ τσ τσ ...Στελιο , αρχιζεις και χαλας κι εσυ .........κι οι αλλοι καθοντε και σου απαντανε ........
Ακου ηλεκτρικα παραθυρα σε μπιανκουλα ανατριχιασα , και δεν εισαι και μπουρναζιωτης να πω για ντι εν ει .......ουτε Σπαταναιος καγκουρολατρης ισως ? ουτε .....
Προσεχε γιατι στις επομενες εκλογες δεν σε βλεπω καλα ..... θα σε μαυρισουν τα μελη σαν τον Σαρκοζι .... χλιδη και μπιανκι δεν παει ..........
-
Νομιζω οτι οι ταπες ειναι οι καλυτερη λυση.Και στο 127 τετοιες εχουμε,και μαλιστα μεγαλυτερης διαμετρου αν δεν κανω λαθος.Το μονο προβλημα ειναι οτι εχει χαλασει η ταπετσαρια και γυρω απο την τρυπα,αλλα αν υπαρχει δοτης πιστευω δεν εχουμε προβλημα.
Η αλλη λυση ειναι εικονιτσες της Παναγιας η του Αγ.Χριστοφορου σε καταλληλο μεγεθος.. -
Για να το καλύψει θέλει εικονοστάσι ολόκληρο εκει...
Βασικά , το μόνο καλό με τα ηλεκτρικά παράθυρα είναι οτι τώρα που αρχίζει και κάνει ζέστη είναι πιο εύκολο να ανοίγεις και του συνοδηγού γιατί με το χερούλι είναι λίγο μανίκι. Νομίζω ότι ειναι μια καλή υπαναχώρηση σε βάρος της αυθεντικότητας.
-
Tα junior του 1986 εβγαιναν και με εργοστασιακα ηλεκτρικα παραθυρα καθως και τα abarth στην 6- 7 σειρα τα ειχαν στον εξτρα εξοπλισμο .
Το δικο μου τωρα σαν junior εχει ηλεκτρικα απο την μανα του με ταπουλες στις ταπετσαριες ΑΛΛΑ οι ταπετσαριες του junior ειναι ιδιες με τις ταπετσαριες του α112 σειρα 3 (οτι τους περισευανε βαζανε οι ιταλοι)και γω θελω να το κανω abarth (αρα αλλες ταπετσαριες)
Οι δωτες που εχω μονο ενας εχει σωστες ταπετσαριες abarth και ειναι αυτες .
Οι τρυπες αυτες ειναι απο tweeter που ειχε βαλει εκει για να καλυψει την τρυπα ο προηγουμενος ιδιοκτητης .Greek σκεφτομαι να κανω το πειραμα ...και βλεπουμε .
Αpr μεγαλωνουμε , οι αναγκες της οικογενειας αυξανονται οποτε αναγκαστηκα Ασε που παρουσιασα στην γυναικα μου τα ηλεκτρικα παραθυρα και το ρολοι στο τασακι και συμφωνησε οτι ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ !!!ολα αυτα και το πηρα , τι να πω μας ελυσε τα χερια
-
Την εποχη εκεινη,υπηρχαν κατι ευμεγεθη ηλεκτρικα μοτερ,τα οποια κουμπωναν στη θεση της μανιβελας και γυριζαν το μηχανισμο(κατι σαν μοτερ σουβλας ενα πραγμα )Αν βρεθει κατι τετοιο,θα ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι.Και τα παραθυρα θα ειναι ηλεκτρικα,και θα ειναι τοσο μεγαλο που θα καλυπτει τις ατελειες..
-
Εχω τετοιο στο στοκ μου , φοβερο μαραφετι
Παντως εχει ηλεκτρικα τωρα αρα μ ονο την τρυπα πρεπει να εξαφανισουμε -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Παντως εχει ηλεκτρικα τωρα αρα μ ονο την τρυπα πρεπει να εξαφανισουμεστελαρα ασε τα τζιτζιφλιγκια και διαβαζε....viewtopic.php?f=3&t=13028&hilit=%CE%BC%CF%85%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF+%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Παντως εχει ηλεκτρικα τωρα αρα μ ονο την τρυπα πρεπει να εξαφανισουμεστελαρα ασε τα τζιτζιφλιγκια και διαβαζε....viewtopic.php?f=3&t=13028&hilit=%CE%BC%CF%85%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF+%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7
ειδες τι μαθαινουν οι διπλανοι μας που καθομαστε εδω μεσα με τα παλιατζουρακια μας
thanks kp , thanks apr !!!!! -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
ειδες τι μαθαινουν οι διπλανοι μας που καθομαστε εδω μεσα με τα παλιατζουρακια μας
thanks kp , thanks apr !!!!!τοτε, που το θεμα ηταν στα ντουζενια του το παρακολουθουσα, αλλα μετα ''επεσε χαμηλα'' και τωρα ξεκινησα παλι να το ψαχνω...ματαια ομως...ευτυχως με βοηθησε ο bill o μοδερατορας και ο ντοκτορ μιχαλης 124, που το ψαχναμε και οι τρεις μαζι
ελπιζω να ξαναβρει το κεφι ο μαστρο-απρ και να συνεχισει, αλλα κι αυτα (που εχουν ηδη γραψει οσοι το εκαναν) να καταφερει καποιος να καταλαβει και να εφαρμοσει στην πραξη, ειναι μεγαααααλη δουλειαοσο για τα θεματα των ''διπλανων μας'' (ελληνικοι αγωνες) τα διαβαζω απο τοτε που ξεκινησε το φορουμ ( πρωτα σαν αναγνωστης και απ τις αρχες του 2003 σαν μελος) αλλα καλυτερα να μην γραφεις την γνωμη σου, γιατι πεφτει πολυ ''ξυλο''
-
Στέλιο γιατί δεν βάζεις καπάκι ηχείου;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Στέλιο γιατί δεν βάζεις καπάκι ηχείου;Eχει ηχειο και η τρυπα απο το χερουλι του παραθυρου ειναι ψηλα και θα ειναι ασχημο στο ματι .
-
Αυτό είναι τμήμα του ταμπλό , ( φλοίδα ξύλου) που έχει ξεθωριάσει και έχει αρχίσει να σκεβρώνει . Ξέρει κανείς που μπορώ να φτιάξω ένα όμοιο;
http://img849.imageshack.us/img849/374/dsc1458i.jpg -
Έκανα πρόσφατα κάτι παρόμοιο. Χρειάζεσαι ένα ξυλουργό που να ασχολείται με παλιά έπιπλα. Αν θες να σου πω που το έκανα εγώ και που μπορείς να βρεις ξύλα και καπλαμάδες.
-
με ενδιαφέρει , ενημέρωσε με , με ότι στοιχεία έχεις ( ονόματα ,διευθύνσεις, τιμές κτλ )καθώς και την γνώμη σου για το αποτέλεσμα.
ευχαριστώ πολύ . -
Έχεις πμ
Αναπαλαίωση - Συντήρηση - Επισκευή παλαιών αυτοκινήτων