-
ΥΝΜ 786
-
ΙΚΒ-471*
ΙΚΜ-370*
ΚΧΧ-171*
ΜΗΟ-929* -
ZXH-3574 επαγγελματικό
KXX-1248 σε νέο φόρεστερ
EMK-2299 σε πλαίσιο Σύρου
MOO-6662 σε νέα Μερσεντές C, από Κορινθία σύμφωνα
με τις κατανομές, νέος κλάδος!
Άλλη μία περιοχή όπου τα ΜΟΟ δίνονται μετά τα
(μεταγενέστερα) ΡΑΟ.Στο Ναύπλιο όπου βρίσκομαι είδα APM-447* και δύο κόκκινες
PAO-6941 και 6997 σε
παλιούτσικα
οχήματα που σημαίνει πως αν η προ διμήνου αναφορά από τον njo για πρόσφατο
PAO-687*
ήταν σωστή κάτι περίεργο παίζει...Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
...
ΚΧΧ-171*
...Εμ...δεν εμφανίζονταν κάποτε κι αυτά;
@ss500: ΡΑΟ-467* είναι από Καβάλα.
-
KTZ-13* σε δίκυκλο, Καστοριά
-
Σημερινα: ΝΙΙ 167*, 3 παρκαρισμενα στην Budget και ενα στο δρομο Παντα ΝΗΥ 364* και ενα ΚΧΥ 966*
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ταξίδι από Σκόπελο για Αθήνα και μόνο ένα ΚΑΚ-8460 είδα.Τι σκεπτόμαστε περίπου;...
Διάφορα...εσείς;
Τίποτα
Λογικά μιλάμε για ένα τελείως νέο σύστημα που περιλαμβάνει και τα αυτοκίνητα έτσι;ΚΧΕ 532*
ΡΥΑ 203 -
ΗΑΜ 894* σε Ford Focus και ΗΑΜ 897* σημερινή,η οποία προοριζόταν για κάποιο Skoda μιας και την είδα στην αντίστοιχη αντιπροσωπεία,επάνω σε γραφείο.
Επίσης ένα ΚΧΥ 194* σε Renault Scenic με πλαίσιο από Αθήνα. -
ΚΧΕ 52** στη Κω.Το ειδα σημερα.
-
IMB-337* clio
τελικά θα γίνει πινακιδοσυνάντηση στην Αθήνα..?? -
ΧΤΙ 917, ΧΤΚ 170 (με μικρή επιφύλαξη το τελευταίο, καθώς ήμουν στη λεωφόρο Κηφισού και η προσοχή δεόντως αλλού)
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
[...]
Και μια και το
έφερε η κουβέντα, δεν έχεις συμπληρώσει στο αρχείο με τις κόκκινες την παρτίδα με τα ΜΟΟ. Αν δεν την έχεις, στείλε
μου πμ ή σμσ με το μέιλ σου για να σου στείλω (το γνωστό) εξελάκι που έχει, ανάμεσα σε άλλα, τις κόκκινες.Είχα σκοπό να σου πω να συμπληρώσουμε τον πίνακα με τις κόκκινες, αλλά περίμενα να ξεκαθαρίσει(ς) λίγο το τοπίο, δεν ήξερα ότι έχεις κι άλλες κατανομές. Σου στέλνω π.μ.
-
Συγνωμη για την ίσως αφελή ερώτηση αλλα οι κοκκινες πινακιδες έχουν λόγο ύπαρξης; Ενδιαφέρει κανέναν αν εγω πήρα αμάξι απο το εξωτερικο ή αν ειμαι πολύτεκνος;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ANK 297*Πεστε ότι θέλετε αλλά ΑΝΚ 298* AUTOpapas
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Συγνωμη για την ίσως αφελή ερώτηση αλλα οι κοκκινες πινακιδες έχουν λόγο ύπαρξης; Ενδιαφέρει κανέναν αν εγω πήρα αμάξι απο το εξωτερικο ή αν ειμαι πολύτεκνος;Νομιζω απλα για να μπορουν πιο ευκολα να σε ελενχουν,τα αυτοκινητα αυτης της κατηγοριας δεν επιτρεπεται να οδηγουνται απο τον καθενα.
-
ΥΝΜ 82.. σε λίγες μέρες θα φτάσουμε ΥΝΝ μ' αυτό τον ρυθμό
-
ΗΑΜ 898* σε Opel Tigra cabrio και από δίκυκλα ΗΑΑ 666. ( ΦΤΟΥ,ΦΤΟΥ,σκόρδα )
-
Σχετικά πρόσφατο ΜΟΥ 2201
Επίσης ΜΗΟ 200* χωρίς πλαίσιοΚΡΜ 966*
ΡΟΤ 157* 163* εις διπλούν.
Και....σε δίκυκλο** ΟΡΗ** 110 . Ακόμα πιο περίεργο ότι ήταν 125 κυβικά, όχι μεγάλη μηχανή
-
KXY-750* χθες στην Καστοριά, προχωρημένος από το 740* που είχα δώσει πριν μερικές μέρες thaliarque...
-
ΑΡΖ 919 σε δίκυκλο: έλλειψη και χάρτινα ΑΡΙ προ των πυλών...
ΚΧΥ-706* άγνωστο από που.Με τις κόκκινες της Αργολίδας το πράμα έχει μπερδευτεί ακόμα πιο πολύ (απ'ό,τι φαινόταν την πρώτη μέρα
εδώ): είδα δύο ΜΟΥ, 984* και 983*, το πρώτο σε πλαίσιο Αργολίδας, τα οποία υποτίθεται πως θα
δίνονταν στην Αθήνα (κέντρο) αλλά ανήκουν στην περίεργη 900άδα ΜΟΥ-9000/9899 που θα μας
ταλαιπωρεί για καιρό όπως φαίνεται... Επίσης είδα ΚΧΥ-7702 αλλά και το ίδιο ΚΧΥ-7727 που είχα δει προ
μηνός, σε πλαίσιο Αργολίδας και πάλι. Μάλλον αυτά δίνονται τώρα... αλλά θα πρέπει να τελειώνουν αφού
από 7751 πρέπει να τα έχει δώσει η Φλώρινα, σύμφωνα με παλιότερη αναφορά του Ernest.Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Τίποτα
Λογικά μιλάμε για ένα τελείως νέο σύστημα που περιλαμβάνει και τα αυτοκίνητα έτσι;...Μάλλον. Εγώ πάντως σκοπεύω να προτείνω ένα σύστημα που θα συνεχίζει το παρόν, στο στυλ
ΑΑΑ-100Α ως ΧΧΧ-999Χ για τα αυτοκίνητα και ΑΑΑ 1Α ως ΧΧΧ 99Χ για τα δίκυκλα. Οι συνδυασμοί των
πρώτων δύο γραμμάτων να ξαναρχίσουν από την αρχή με ό,τι προβλεπόταν από τις αρχικές κατανομές του
1982, μόνο όπου θα παραστεί ανάγκη επειδή οι τρέχοντες συνδυασμοί θα έχουν τελειώσει, πχ ΥΑΑ 1Α στα
δίκυκλα της Αθήνας, ΧΝΑ 1Α σ'αυτά των Χανίων κοκ. Για τα αυτοκίνητα θα προτείνω να συνεχιστεί το παρόν
σύστημα γιατί στην περίπτωσή τους θα αργήσουν αρκετά να τελειώσουν οι τωρινοί συνδυασμοί. Εναλλακτικά,
και στην περίπτωση που θα αποφασιστεί νέο σύστημα ενιαίας αριθμοδότησης σε όλη την Ελλάδα (το
οποίο θα προτιμούσα προσωπικά για να ξεμπερδεύω με το χόμπι μου), θα πρότεινα παρόμοιο σύστημα που θα
ξεκινά πάλι από ΑΑΑ-100Α στα αυτοκίνητα και από ΑΑΑ 1Α στα δίκυκλα. Δε νομίζω όμως πως θα το
προτιμήσουν: που θα φτιάχνονται οι πινακίδες και πως θα κατανέμονται στις διάφορες υπηρεσίες;...Ακούω την άποψή σας.
ΚΧΕ 52** στη Κω.Το ειδα σημερα.
Μήπως μπορείς να δεις τι παίζει από κόκκινες εκεί; Τελευταία παρατήρηση ήταν ΡΑΥ-6180 με την παρτίδα
να τελειώνει στο 6200....τελικά θα γίνει πινακιδοσυνάντηση στην Αθήνα..??
Κυριακή επιστρέφω, από Δευτέρα κανονίζουμε!
...Είχα σκοπό να σου πω να συμπληρώσουμε τον πίνακα με τις κόκκινες, αλλά περίμενα να ξεκαθαρίσει(ς) λίγο το τοπίο, δεν ήξερα ότι έχεις κι άλλες κατανομές. Σου στέλνω π.μ.
Που'ν'το;
Σχετικά πρόσφατο ΜΟΥ 2201
Επίσης ΜΗΟ 200* χωρίς πλαίσιο...Το πρώτο είναι από Ρέθυμνο, πόσο πρόσφατο το έκοψες; Θεωρητικά αντιστοιχεί στην προγενέστερη
παρτίδα (της οποίας έχω δει μέλος σε παλιούτσικο Άστρα) ΜΟΥ-2100/2299, τώρα όμως δε δίνονται πια τα
ΡΑΥ-7001/7300 (7078 σε Κασκάι πέρσι);Το δεύτερο λογικά από Γιάννενα.
KXY-750* χθες στην Καστοριά, προχωρημένος από το 740* που είχα δώσει πριν μερικές μέρες thaliarque...
Στις 12/7 είχες αναφέρει ΚΧΥ-645*... Πάντως δεν είχαμε δει ακόμα ούτε 740*, ούτε 750*.
-
ΗΚΡ 571* SX4
-
ΕΕΝ-527* προχθεσινή ταξινόμιση στην Έδεσσα σε Colt
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008