-
Από σέρρες ΕΡΝ 636* σε 500αράκι.
-
ΚΜΥ 832 σε δίκυκλο, άρα μάλλον ισχύει και το 90* που είχα μισοδεί τη Δευτέρα στην Καλαμάτα.
Κατά τα άλλα τίποτα, παρά την αυξημένη λόγω ΣΚ Αυγούστου κίνηση δεν είχα καμιά παρατήρηση εκτός από
το πρώτο μου ΝΙΙ: ΝΙΙ-1811 τυπωμένο. Και το ΡΙΙ ήταν πολύ άσχημος οπτικά συνδυασμός, αλλά το ΝΙΙ (ιδίως
μαζί με τόσους άσσους και το άθλιο οχτάρι στο Γιάρις που παρατήρησα) είναι ό,τι χειρότερο κυκλοφόρησε σε
πινακίδα τα τελευταία χρόνια. Αν ήταν να πάρω τώρα τουτού στη Θεσσαλονίκη θα περίμενα 2-3 μήνες να
κυκλοφορήσει το ΝΙΚ.@www2000: ΟΚ! Για τα 8000/8199 δε θα ήμουν τόσο σίγουρος, απλώς εκεί τελείωνε η παρτίδα από Κω.
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
... Αν ήταν να πάρω τώρα τουτού στη Θεσσαλονίκη θα περίμενα 2-3 μήνες να
κυκλοφορήσει το ΝΙΚ.Και εγώ το είχα σκεφτεί αυτό αλλά δεν γινόταν. Ευτυχώς πήγα στο ΝΙΗ 9*** .
-
Εγω πάλι που είμαι και Νίκος,παρήγγηλα το 500 μου μέσα Ιουλίου και ελπίζω να το προλάβω το ΝΙΚ
-
Έχουμε και λέμε :
YNN 104* Σε μπλε ανοιχτό Mazda 2
ΑΖΒ 408* Σε ασημί Audi A5
XAA 577* Σε αγρότη - μάλλον L200 -
Ο χρήστης Njo έγραψε:
Εγω πάλι που είμαι και Νίκος,παρήγγηλα το 500 μου μέσα Ιουλίου και ελπίζω να το προλάβω το ΝΙΚΓύρω στα μέσα του Νοέμβρη βλέπω να έρχεται το ΝΙΚ. Με το καλό να δεχτείς το 500ράκι!
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΚΜΥ 832 σε δίκυκλο, άρα μάλλον ισχύει και το 90* που είχα μισοδεί τη Δευτέρα στην Καλαμάτα.Κατά τα άλλα τίποτα, παρά την αυξημένη λόγω ΣΚ Αυγούστου κίνηση δεν είχα καμιά παρατήρηση εκτός από
το πρώτο μου ΝΙΙ: ΝΙΙ-1811 τυπωμένο. Και το ΡΙΙ ήταν πολύ άσχημος οπτικά συνδυασμός, αλλά το ΝΙΙ (ιδίως
μαζί με τόσους άσσους και το άθλιο οχτάρι στο Γιάρις που παρατήρησα) είναι ό,τι χειρότερο κυκλοφόρησε σε
πινακίδα τα τελευταία χρόνια. Αν ήταν να πάρω τώρα τουτού στη Θεσσαλονίκη θα περίμενα 2-3 μήνες να
κυκλοφορήσει το ΝΙΚ.@www2000: ΟΚ! Για τα 8000/8199 δε θα ήμουν τόσο σίγουρος, απλώς εκεί τελείωνε η παρτίδα από Κω.
Στη Ρόδο κυκλοφορεί mercedes με ΡΙΙ 1101 (ή 1110).. πραγματικά απαίσιο. Ένα ΝΙΙ που είδα μου φάνηκε πιο συμπαθητικό (ίσως βέβαια έπαιζε ρόλο ότι ήταν με μεγάλα νούμερα- αν δεν κάνω λάθος 1065).
-
Είδα και γω προχτέςτο πρωτο ΝΙΙ τη μέρα (είχα δει άλλο ένα νύχτα).. Εχει τεράστιο κενό ανάμεσα στα Ι.. Μοιάζει πολύ χειρότερο από το ΡΙΙ
-
ΧΑΑ 745* - Aλιβέρι Σε Nissan Micra
-
Όχι μόνο είδα ΗΝΒ,αλλά και ήταν και πάνω από την παρατήρηση του πρώτου ποστ:
ΗΝΒ 928* σε Peugeot 207 και ένα παλιό ΡΑΥ 529* σε Hyundai Lantra,επίσης από Θεσπρωτία.ΜΗΟ 853* σε Toyota Rav4 (μπορεί και να το έχω αναφέρει πιο παλιά).
-
ΙΜΒ-529*
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Όχι μόνο είδα ΗΝΒ,αλλά και ήταν και πάνω από την παρατήρηση του πρώτου ποστ:
ΗΝΒ 928* σε Peugeot 207 και ένα παλιό ΡΑΥ 529* σε Hyundai Lantra,επίσης από Θεσπρωτία...Ωραία παρατήρηση το ΡΑΥ από Θεσπρωτία, δεν είχαμε μέχρι τώρα παρατήρηση που να γνωρίζουμε πως ήταν
από εκεί. Ο αντίστοιχος κλάδος σύμφωνα με τις κατανομές ήταν ΡΑΥ-5101 ως και 5300 που προφανώς θα
έχουν τελειώσει. -
KTE - 679* σήμερα Καστοριά, στο νέο Seat Ibiza
-
ΜΗΟ 303* σε Jeep Compass crd,
KXX 107* σε Opel (σίγουρα) Zafira (μάλλον),
ΡΑΙ 719* σε παλιά Renault Laguna,
ΑΚΗ 377* σε Ford Mondeo,
ΗΑΜ 340* σε Mazda BT-50 μονοκάμπινο
και από δίκυκλα ΑΑΖ 53* σε παπί Honda στην Πάτρα ( οδός Βορείου Ηπείρου ).edit
και ένα ΚΧΟ 604* σε Ford Mondeo πρώτης γενιάς,με πλαίσιο από Πάτρα. -
XNX-582* σε MiTo από την ενότητα 'Οδήγησα'
-
ΥΜΝ-887* σε A-class την Παρασκευή
IKM-752* σήμερα -
HKP 621* Hilux
-
BIM 608* σε ΑUDI A3.
@thaliarque είχα ξεχάσει για την παρατήρηση ΕΗΟ 28* γι΄ αυτό μου φάνηκε το ΕΗΟ 39* εκτός Χαλκίδας.
Πήγα χθες να δω κ εγώ την Μι.Το από κοντά στην Spicar εδώ στην Χαλκίδα. Όλα καλά μόνο που μπροστά δεν είχε πινακίδες. Σκέφτομαι θα έχει μόνο πίσω όπως και η ομόσταυλή της στα Χανιά...........αλλά τίποτα!!! -
Σύντομο ταξίδι Θεσσαλονίκη και
ΚΧΥ-95** σε χάρτινο
ΗΜΧ - 212* -
vasgti το ΥΜΝ είναι πινακίδα του 2000!!!
-
ΡΑΟ-889* σε S-Max, σπάνια παρατήρηση από Κέρκυρα, σύμφωνα με τις κατανομές, ο κλάδος φτάνει ως το
ΡΑΟ-9100, μπορεί και να τρέχει ακόμα αυτός...Επίσης χθες ΙΚΜ-749* έτοιμο για παράδοση, ΙΜΒ-566*, σε δίκυκλα ΒΝΑ 27* και ΜΕΜ 82*.
Σήμερα μόνο ένα ΚΜΝ-737* είδα.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τη διεύθυνση στο Καρπενήσι, αυτή την εποχή δίνουν:
- ΚΗΑ-571*,
- σε δίκυκλα ΚΗΑ 39* (πινακίδες που τυπώθηκαν το 1982 δίνουν ακόμα εκεί )
- σε κόκκινες ΜΟΙ-724* (αυτές είναι φρεσκαδούρα, μόλις του 1991...)
@ikarus260: είναι προφανές πως εννοεί ΥΝΜ...
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008