-
ΡΑΟ 830* σε Mazda 6,προς το τέλος της δεκάδας και ΥΝΜ 626* σε Cherokee.
Οι ΧΖΜ και ΧΧΙ σε δίκυκλα στην Αθήνα είχαν δωθεί; -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΡΑΟ 830* σε Mazda 6,προς το τέλος της δεκάδας και ΥΝΜ 626* σε Cherokee.
Οι ΧΖΜ και ΧΧΙ σε δίκυκλα στην Αθήνα είχαν δωθεί;ΧΖΜ δόθηκε στην κεντρική Αθήνα το καλοκαίρι του 2006, ΧΧΙ δεν έχει ακόμα δοθεί, αν συνεχίσουν να δίνονται
τα ΧΧ* όπως τώρα, θα πρέπει να φανεί το ΧΧΙ περίπου το Σεπτέμβρη.Το ΡΑΟ-830* δείχνει άλλο κλάδο από αυτόν των ΡΑΟ-835* που έχεις αναφέρει, έτσι δεν είναι;
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...APX σε δίκυκλα έχει δοθεί παλαιότερα..???
ΑΡΧ είναι ο τελευταίος κανονικός συνδυασμός και δόθηκε στα δίκυκλα πέρσι. Με το ΑΡΖ που δίνεται φέτος
ξεκίνησαν οι εξαιρούμενοι συνδυασμοί (βλ. επόμενους συνδυασμούς στο πρώτο ποστ).thnx
-
Μετά από πολλές βόλτες στη βροχερή (φθινοπωρινή θα έλεγα ) Αθήνα...
ΙΚΒ 12 (πάρα πολλά) και 2-3 ΙΚΒ 28**
ΚΜΝ 682*
Σε δίκυκλα: ΤΚΙ 43* *ΧΧΕ 20 ΧΧΕ 31 ΒΖΥ 47 και κάποια ΒΚΗ (δε θυμάμαι νούμερα, λόγω απώλειας δεδομένων, βλ. παρακάτω )Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Αττική:
ΙΜΖ-10**Αν όντως κυκλοφορεί κάτι τέτοιο και δεν είναι εκτός σειράς, τότε μου είπαν λάθος για το ΙΜΒ...
Πάντως εμφανίστηκαν και τα ΙΜΒ..
ΙΜΑ 973* το απόγευμα, **ΙΜΒ 119 σε SX4 και ΙΜΒ 123 σε Subaru (Forester το λένε το τζιπ?)Επίσης από κόλλημα του κινητού έχασα κάποιες παρατηρήσεις κόκκινων, ένα ΙΚΜ νομίζω 12 και κάποια ακόμα
@thaliarque thanks -
Τις τελευταίες ημέρες:
ΙΜΒ-11**
ΙΚΜ-195*
ΙΚΜ-196*
ΙΗΚ-990*
ΜΙΡ-696* σε Opel GT
ΚΧΟ-932* -
ΧΖΜ δόθηκε στην κεντρική Αθήνα το καλοκαίρι του 2006, **ΧΧΙ *δεν έχει ακόμα δοθεί, αν συνεχίσουν να δίνονται
τα ΧΧ όπως τώρα, θα πρέπει να φανεί το ΧΧΙ περίπου το Σεπτέμβρη.Το ΡΑΟ-830* δείχνει άλλο κλάδο από αυτόν των ΡΑΟ-835* που έχεις αναφέρει, έτσι δεν είναι;
Για το ΡΑΟ,προφανώς είναι από κλάδο Αμαλιάδας,γιατί ο ιδιοκτήτης του είναι από ένα χωριό κοντά στην Αμαλιάδα.
Για το ΧΧΙ είμαι σίγουρος ότι είδα ένα χθες στον Πύργο σε Yamaha μηχανή. Τόσο λάθος έκανα; -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Για το ΡΑΟ,προφανώς είναι από κλάδο Αμαλιάδας,γιατί ο ιδιοκτήτης του είναι από ένα χωριό κοντά στην Αμαλιάδα.
Για το ΧΧΙ είμαι σίγουρος ότι είδα ένα χθες στον Πύργο σε Yamaha μηχανή. Τόσο λάθος έκανα;Άρα μάλλον ΡΑΟ-8301/8350 δόθηκαν στην Αμαλιάδα και ΡΑΟ-8351/8500 κράτησε ο Πύργος.
Για το ΧΧΙ θα δείξει. Δε θα'χαν δει οι Αθηναίοι;
-
Μήπως το ΧΧΙ ήταν ΧΙΧ? Γιατί από ΧΧ$ έχω δει να κυκλοφορούν μόνο ΧΧΑ , ΧΧΒ και τώρα είναι στο ΧΧΕ.
ΑΑΖ 96
ΡΟΤ 124
ΑΤΗ 428
ΙΚΜ 19 -
HKP 517* πιθανον Nissan Quasquai ή όπως αλλιως το λένε.
-
Αττική:
ΙΜΖ-10**Αν όντως κυκλοφορεί κάτι τέτοιο και δεν είναι εκτός σειράς, τότε μου είπαν λάθος για το ΙΜΒ...
Δικό μου το λάθος...ΙΜΒ ήταν...άκουσα λάθος στο τηλέφωνο
-
Να'μαστε!...
ΡΟΤ-107* σε Quashkai.
-
IKB-157*
-
ΙΚΒ-185* σε Alfa 159
BOX-672* σε Qashqai
KXY-808* σε Tiguan -
NIH-899* χάρτινο σε Jeep Cherokee
και ΚΧΥ-949* σε Peugeot 308(χάρτινο) -
Ταξίδι για Αθήνα χθες και...
ΟΡΖ-1005 σε Μάζντα 3 λίγο μετά το Νέστο,
ΜΟΟ-92** σε Outlander, το τρίτο ψηφίο ήταν 2 ή 7, δυστυχώς κάνει μεγάλη διαφορά: 2 είναι Αγρίνιο, 7 Άρτα...
ΚΥΜ-4220
ΜΕΗ-1327
ΚΧΟ-5458 σε πλαίσιο Θεσσαλονίκης
ΚΧΥ-9546 επίσης από Θεσσαλονίκη
ΚΧΥ-6364 σε Οκτάβια5 σε πλαίσιο Κατερίνης
ΚΧΥ-5609
ΚΧΥ-4287 σε πλαίσιο Κιλκίς
ΡΡΑ 837 σε δίκυκλο, άρα η Λάρισα οδεύει προς έλλειψη, αν δεν έχει ήδη
ΜΗΟ-4613 κοντά στον Πλαταμώνα (λογικά από Λάρισα)
ΜΙΡ-7111 και ΡΑΥ-3643 (που έμοιαζε αρκετά φρέσκο) κοντά στη Λαμία
ΙΗΧ-3919, είδα και δύο ΙΚΜ (τα πρώτα μου), περιέργως κανένα ΙΚΒ ή ΙΜΒΆφησα για το τέλος μία παρατήρηση που κανονικά άλλος θα έπρεπε να την έχει κάνει: ΕΕΝ-4211 σε
Outlander με πλαίσιο όμως Θεσσαλονίκης.@www2000: για το ΑΑΖ μην ξεχνάμε πως υπάρχει και το Αίγιο εκεί...
@dirtoulios: που είχατε χαθεί καθηγητά;
@Κάβουρας: ΟΚ, δεν πειράζει, καλύτερα να αποκτήσει πάλι λίγο σασπένς το πράμα, παραήταν προβλέψιμα
όλα τελευταία...Πολύ Κασκάι έπεσε τελευταία (το γράφουμε έτσι και ξενοιάζουμε).
Outlander με κόκκινες: η πιο trendy εικόνα φέτος!
Του χρόνου; Προβλέπω Κασκάισυνδύο με κόκκινες! (και GLK και Q5 βεβαίως-βεβαίως) -
EMK 671*
-
ΑΗΜ-134*, ΜΗΟ-1577 εδώ.Όλοι οι συνδυασμοί που δίνονται στα αυτοκίνητα με μειωμένους ή καθόλου δασμούς είναι αποκλειστικά
κόκκινοι.Αυτο ποτε δεν το καταλαβα γιατι γινεται.Το θεωρω ρατσιστικο ή τουλαχιστον ενοχλητικο .Και τωρα με αφορα γιατι περιμενω τελος του μηνα το CRV που θα εχει κοκκινες πινακιδες λογω τριτεκνικου.Υπαρχει διαταξη που να το λεει οτι ετσι πρεπει να γινεται ????
-
ΙΚΒ 215* σε Mercedes A170 στο Λάλα,ΡΑΥ 205* σε 4θυρη Toyota Corolla (δεν έγραφε τίποτα στο πλαίσιο ),
ΗΑΜ 883* σε KIA CEED και το πρώτο ΚΝΡ 1000 σε Porsche Boxster.
Επίσης ένα ΚΧΥ 131* σε VW Tiguan,με πλαίσιο Pazaropoulos,δεν έγραφε όμως σε ποιά περιοχή της Αθήνας.
Και μια ερώτηση:Οι πινακίδες στα λεωφορεία,υπάγονται στις επαγγελματικές; -
Ο χρήστης Giannnis έγραψε:
ΑΗΜ-134*, ΜΗΟ-1577 εδώ.
Όλοι οι συνδυασμοί που δίνονται στα αυτοκίνητα με μειωμένους ή καθόλου δασμούς είναι αποκλειστικά
κόκκινοι.Αυτο ποτε δεν το καταλαβα γιατι γινεται.Το θεωρω ρατσιστικο ή τουλαχιστον ενοχλητικο .Και τωρα με αφορα γιατι περιμενω τελος του μηνα το CRV που θα εχει κοκκινες πινακιδες λογω τριτεκνικου.Υπαρχει διαταξη που να το λεει οτι ετσι πρεπει να γινεται ????
Γιατί θεωρείς ότι είναι ρατσιστικότατο?
Κανείς δεν αναγκάζει οποιονδήποτε να ΜΗΝ πάρει κανονικό αυτοκίνητο, πληρώνοντας όλους τους φόρους. Εφόσον όμως εσύ παίρνεις αυτοκίνητο με μειωμένους δασμούς, δεν πρέπει να ξεχωρίζει αυτό από το δικό μου αυτοκίνητο που έχει πληρωθεί κανονικά? Και λόγω του ειδικού καθεστώτος όσον αφορά τα άτομα που το οδηγούνε, και γιατί αργότερα αν θες να το πουλήσεις, αν δεν κάνω λάθος πρέπει να εκτελωνιστεί κανονικά και να πάρει κανονικές πινακίδες.
Επίσης οκ για εσένα προσωπικά που πήρες ένα αμάξι για να ικανοποιείς καλύτερα τις ανάγκες σου και τις ανάγκες της οικογένειας σου, αλλά αυτοί που παίρνουν 'κόκκινες' Mercedes SLK??? Τις παίρνουν για τα 3 παιδιά????? Τουλάχιστον ας υπάρχουν οι κόκκινες πινακίδες για να τους σταματάει αυτό (αν το θεωρούν ρεζίλι να κυκλοφορείς με αυτές- που να είμαστε σοβαροί δεν έγινε τίποτα να κυκλοφορείς και με πολύχρωμα νούμερα, αν εξασφαλίζεις ένα φτηνότερο αυτοκίνητο).
Ενοχλητικό θα μπορούσες να πεις το γεγονός ότι οι κόκκινες πινακίδες δεν είναι ευρωπαϊκού τύπου, και θα συμφωνήσω μαζί σου .
Κατακριτέοι τέλος είναι αυτοί που το παίζουν έξυπνοι, ξεβάφοντας το κόκκινο χρώμα από τις πινακίδες (οι λιγότεροι) ή αντικαθιστώντας τις κόκκινες πινακίδες με ψεύτικες μαύρες.. Έτσι βλέπει ΜΗΟ μαύρο και αναρωτιέσαι πότε έφτασε η Λήμνος στους εξαιρούμενους συνδυασμούς. Παραποίηση δε θεωρείται αυτό το γεγονός???Στο θέμα μας: Πολλά Κασκάι πουλήθηκαν τελευταία και ΙΗΧ 39**
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Εφόσον όμως εσύ παίρνεις αυτοκίνητο με μειωμένους δασμούς, δεν πρέπει να ξεχωρίζει αυτό από το δικό μου αυτοκίνητο που έχει πληρωθεί κανονικά?Γιατι να ξεχωριζει ???? Τι εξυπηρετει ?????
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008