-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Για να σου αναπτερώσω το ηθικό
Σήμερα στο Μοσχάτο (ολόκληρο κέντρο, εκεί το είδα?????) ΙΚΒ 1008
Κατά τα άλλα χθες ΖΧΗ 249 και 250 (τι να είναι το τελευταίο?) και ΥΡΥ 631
Σε δίκυκλα ΟΑΙ 34 και ΧΧΒ 16*ΟΚ! Σημαντική βελτίωση από το ΙΗΚ-990* χθες το πρωί... Εδώ άλλοτε τις τελευταίες μέρες του Ιούνη τα
νούμερα προχωρούσαν 300 και 400 τη μέρα. Τι είναι το τελευταίο, 0;Η τελευταία παρτίδα για δίκυκλα είναι αυτή? Δηλαδή όπου να ναι κάποιοι νομοί θα παρουσιάσουν έλλειψη, κάτι που πρέπει ήδη να έχει συμβεί στη Μαγνησία??
Ναι...και ναι! Από προγραμματισμό σκίσαμε πάλι. Κατά τα άλλα οι υπάλληλοι του υπουργείου αγνόησαν
επιδεικτικά την πρόταση που τους έκανα για την επόμενη πατρίδα, ενώ από τα στοιχεία που τους ζήτησα
(για δεύτερη ή τρίτη φορά), μου έστειλαν μόνο ένα πολύ μικρό μέρος.Ναι 0 είναι το τελευταίο. Ίσως οι Έλληνες πήραν όσα δάνεια γινόντουσαν και έχουν κάπως ηρεμήσει...
Η πρόταση σου αφορούσε τα αυτοκίνητα έτσι; Γιατί δεν μπορώ να βρω αντίστοιχη στα δίκυκλα.
Έχουμε ιδέα τι παίρνει η Μαγνησία; -
HKO 275* LUX SUV σεν ειδα μάρκα, πιθανων Merc
-
Από Σέρρες είμαστε στη Σειρά του ΕΡΝ 59**.
-
ΑΗΜ-1540, ΚΒΡ-1106.
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Η πρόταση σου αφορούσε τα αυτοκίνητα έτσι; Γιατί δεν μπορώ να βρω αντίστοιχη στα δίκυκλα.
Έχουμε ιδέα τι παίρνει η Μαγνησία;Ναι, μόνο για αυτοκίνητα μπορώ να κάνω πρόβλεψη, για τα δίκυκλα δεν έχω επαρκή στοιχεία. Στη Μαγνησία
είχα δει το Νοέμβρη ΒΑΒ 2**, λογικά όμως θα έχει τελειώσει και πρέπει να έχουν έλλειψη. -
Και από Λάρισα δεν μπορούν να πάρουν γιατί θα επιδεινώσουν το πρόβλημα και της Λάρισας...
ΧΧΒ 88* και ΧΧΒ 99*
ΑΜΕ 175* ΙΚΒ 109* -
Ο χρήστης Arielis έγραψε:
Μου γεννήθηκε η εξής απορία.
Που χρησιμεύουν οι πινακίδες ΔΟΚ; Στη Wikipedia λέει οτι είναι δοκιμαστικές. Κάθε φορά που έρχεται κάποιο καινούργιο μοντέλο, 'ταξινομείται' προσωρινά με αυτές για παράδειγμα; Υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο που το αυτοκίνητο να είναι ταξινομημένο με αυτές;
Επίσης με ποια κρητήρια μπορεί κάποιος να πάρει αυτές τις πινακίδες;Κάποιος να απαντήσει την απορία μου;
Παλιότερα (προτού γνωρίσω τον thaliarque και βέβαια προτού ανακαλύψω τη συζήτηση περί πινακίδων στο φόρουμ των 4Τ) με είχε απασχολήσει κι εμένα και κάτι λίγα είχα βρει: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=612485#post612485 (παρεμπιπτόντως, να τι έγραφα ως αρχάριος... πινακιδολόγος). Τώρα βάζοντας «ΔΟΚ» και «πινακίδες ΔΟΚ» στο google βρήκα μερικά στοιχεία:
*** Νομικό πλαίσιο: http://www.seeae.gr/ViewShopArticle.aspx?ArticleId=5368
http://www.europarl.europa.eu/dg7/questions/qe/98/qr/C45/el/E-1200-97.htm
http://nomarxia.gr/odigos/docs/3.4.1.7.htm
(Ξεθάβω και λίγο παλιότερα:)
Ρε παιδιά, πάντα είχα αυτή την απορία, οδηγείτε και κοιτάτε τις πινακίδες των αυτοκινήτων?
Είναι από τα πιο καμμένα τόπικ όμως έτσι?!Tώρα χωρίς πλάκα υπάρχει κάποιος λόγος, δηλαδή καταλαβαίνουμε κάτι στατιστικό με αυτό τον τρόπο, ή είναι απλά ένα χόμπυ-βίτσιο*? Έχω ειλικρινή απορία.
*και μαγκιά σας εννοείται.
Φαντάσου ότι σε άλλες χώρες υπάρχουν ολόκληρα site αφιερωμένα στις πινακίδες! π.χ. το γαλλικό Site Francophone des Plaques d'Immatriculation.
-
ΙΗΧ-3605
ΒΙΚ-9612
ΑΙΜ-8416
όλα την Παρασκευή στο Αιγάλεωκόκκινες:
ΚΧΥ-8146
ΚΧΥ-9959
ΜΗΟ-9396 πλαίσιο «Ντανός» (έμπορος Skoda στο Ίλιον)
-- Μήπως το τμήμα ΜΗΟ-9251 .. 9450 δεν είναι του κεντρικού τομέα, αλλά του δυτικού; (βλ. και την προηγούμενη περίπτωση ΜΗΟ-940*)
ΡΑΥ-361*, από Φθιώτιδα υποθέτωΣτα δίκυκλα
ΚΝΤ 660 (1η φορά σημειώνω πινακίδα μοτοσυκλέτας από Πιερία)
Ένα (επίσης σπάνιο) από Φλώρινα ΡΑΖ 148 ν.μ. που πέτυχα στο Διαδίκτυο βλέπω ότι το έχουμε ξεπεράσει.
Τέλος, χάρη στη μικρή έρευνα για τις ΔΟΚιμαστικές προέκυψε από σπόντα και μια λαρισαϊκή:
ΡΡΑ 643 (χαρτί) σε BMW R1200 (ταξινόμηση κάπου στα τέλη Μαΐου)Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
guru, omg γιατι η αμέσως προηγουμενη παρατηρηση ειναι σχετικά προσφατη - τουλάχιστον έτσι νομιζω - σε σχέση με τους ρυθμους του κλάδου.Έχεις δίκιο, δεν κατάλαβα τι εννοούσες. Μικρομεσαίος νομός το Λασίθι, και με 3 κλάδους μάλιστα. Ως Αθηναίος έχω συνηθίσει στις πιο... αλματώδεις αλλαγές, οπότε διαφορά 150 αυτοκινήτων δε μου λέει και πολλά. Αν έμενα στο Καρπενήσι ή στην Άμφισσα, βέβαια...
-
Η τελευταία παρτίδα για δίκυκλα είναι αυτή? Δηλαδή όπου να ναι κάποιοι νομοί θα παρουσιάσουν έλλειψη, κάτι που πρέπει ήδη να έχει συμβεί στη Μαγνησία??
Ναι...και ναι! Από προγραμματισμό σκίσαμε πάλι. Κατά τα άλλα οι υπάλληλοι του υπουργείου αγνόησαν
επιδεικτικά την πρόταση που τους έκανα για την επόμενη πατρίδα, ενώ από τα στοιχεία που τους ζήτησα
(για δεύτερη ή τρίτη φορά), μου έστειλαν μόνο ένα πολύ μικρό μέρος.Και από Λάρισα δεν μπορούν να πάρουν γιατί θα επιδεινώσουν το πρόβλημα και της Λάρισας...
Εκτός από Μαγνησία και Λάρισα και τα Δωδεκάνησα (θα) έχουν πρόβλημα.
Οι δυτικοί πάντως (Δυτικός τομέας + Δυτική Αττική) έχουν απόθεμα να δώσουν -- ακόμα από την προηγούμενη παρτίδα δίνονται πινακίδες. Ειδικά εμείς στη δυτική Αθήνα που προχωράμε σα χελώνα σε σχέση με τους άλλους τομείς της νομαρχίας, είδαμε και πάθαμε να τελιώσουν τα ταψιά. Επίσης μπορούν να προσφερθούν και οι... συνήθεις ύποπτοι, Ευρυτανία και Φωκίδα, δεν ξέρω και ποιοι άλλοι. Αλλιώς ας καταφύγουν σε χαρτιά, δεν είναι πρώτη φορά που γινόμαστε ρεζίλι.
-
Οι πεσμένοι ρυθμοι στην Αθηνα σιγουρα εχουν να κάνουν με την κακή χρονιά στον τουρισμο. Πολύ κακή. Ας μην ξαχνάμε οτι και η Europcar είχε τα προβληματα της και δεν ταξινομησε αμάξια που σημαινει +- 1000 αμαξια μόνο για την Κρητη, ενώ τωρα που λυθηκαν τα προβληματα ταξινομει απο Ηρακλειο. Γενικα απο τις μεγαλες που ταξινομουν Αθηνα το έλλειμα θα πρεπει να ειναι μεγάλο.
-
Δύο ΡΑΟ 835* σε Nissan XTrail και Skoda Octavia στην αρχή και το τέλος της δεκάδας,αντίστοιχα.
Και επειδή έχουν μείνει μερικά κενά στο ΑΖΒ,ένα ΑΖΒ 290* σε Peugeot Partner.
-
Ο χρήστης guru έγραψε:
Η τελευταία παρτίδα για δίκυκλα είναι αυτή? Δηλαδή όπου να ναι κάποιοι νομοί θα παρουσιάσουν έλλειψη, κάτι που πρέπει ήδη να έχει συμβεί στη Μαγνησία??
(για δεύτερη ή τρίτη φορά), μου έστειλαν μόνο ένα πολύ μικρό μέρος.Και από Λάρισα δεν μπορούν να πάρουν γιατί θα επιδεινώσουν το πρόβλημα και της Λάρισας...
Εκτός από Μαγνησία και Λάρισα και τα Δωδεκάνησα (θα) έχουν πρόβλημα.
Οι δυτικοί πάντως (Δυτικός τομέας + Δυτική Αττική) έχουν απόθεμα να δώσουν -- ακόμα από την προηγούμενη παρτίδα δίνονται πινακίδες. Ειδικά εμείς στη δυτική Αθήνα που προχωράμε σα χελώνα σε σχέση με τους άλλους τομείς της νομαρχίας, είδαμε και πάθαμε να τελιώσουν τα ταψιά. Επίσης μπορούν να προσφερθούν και οι... συνήθεις ύποπτοι, Ευρυτανία και Φωκίδα, δεν ξέρω και ποιοι άλλοι. Αλλιώς ας καταφύγουν σε χαρτιά, δεν είναι πρώτη φορά που γινόμαστε ρεζίλι.
Τα Δωδεκάνησα δεν αντιμετωπίζουν ακόμα πρόβλημα. Το Πάσχα ήταν στη μέση του ΡΚΧ, υπολογίζω να έχουν μπει τώρα στο ΡΥΑ, αλλά ίσως στο τέλος του καλοκαιριού να υπάρχει πρόβλημα, ιδιαίτερα αν ταξινομηθούν πολλά ενοικιαζόμενα δίκυκλα.
Με αφορμή αυτό, και για να δω από που μπορεί η Ρόδος να πάρει πινακίδες (και να μην καταφύγουμε στα χαρτιά), μιας και συνήθως η Ρόδος παίρνει από νησιά του Αιγαίου, τροποποίησα την λίστα του thaliarque στην αρχική σελίδα, βάζοντας την πιο πρόσφατη παρατήρηση και τους εναπομείναντες συνδυασμούς.Πλέον πρόσφατη παρατήρηση - εναπομείναντες (τυπωμένοι) συνδυασμοί
-
Κεντρική Αθήνα: ΧΧΒ 16* (17/6/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΧΧΕ/ΧΧΧ, ΧΥΑ/ΧΥΧ, ΗΒΑ/ΗΒΧ
-
Νότια Αθήνα: ΟΑΙ 30* (13/6/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΟΑΚ, ΟΑΜ, ΟΑΝ, ΟΑΟ, ΟΑΡ, ΟΑΤ
-
Ανατολική Αθήνα: ΟΒΑ 28* (14/6/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΟΒΒ, ΟΒΕ, ΟΒΖ, ΟΒΗ, ΟΒΙ, ΟΒΚ, ΟΒΜ
-
Δυτική Αθήνα: ΧΤΙ 39* (2/6/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΧΤΚ, ΟΒΝ, ΟΒΟ, ΟΒΡ, ΟΒΤ, ΟΒΥ, OBX 1/864
-
Πειραιάς: ΒΖΤ 38* (5/6/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΒΖΥ, ΒΖΧ, ΒΗΑ, ΒΗΒ, ΒΗΕ, ΒΗΖ, ΒΗΗ, ΒΗΙ, ΒΗΚ, ΒΗΜ, BHN, BHO
-
Δυτική Αττική: ΖΤΧ 79* (1/5/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΒΝΑ, ΒΝΕ, ΒΝΖ, BNH
-
Ανατολική Αττική: ΒΚΒ *** (17/5/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΒΚΕ, ΒΚΖ, ΒΚΗ, BKI, BKK
-
Θεσσαλονίκη: ΝΜΕ 26* [χ] (8/6/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΝΜΖ, ΝΜΗ, ΝΜΙ, ΝΜΚ, ΝΜΜ, ΝΜΝ, ΝΜΟ, ΝΜΡ
-
Ηράκλειο: ΗΗΕ (18/3/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΗΗΖ, ΗΗΗ
-
Αχαΐα: ΑΑΕ 14* (3/6/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΑΑΖ, ΑΑΗ, ΑΑΙ, ΑΑΚ, ΑΑΜ, AAN, AAO
-
Μαγνησία: ΒΑΒ 2** (8/11/07), εναπομείναντες συνδυασμοί: -
-28-
12. Ρόδος: ΡΚΧ 4** (25/4/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΡΥΑ
13. Χανιά: ΧΒΧ 12* (20/5/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: --23-
14. Εύβοια: Χαλκίδα ΕΗΝ 44* (17/6/08), Ιστιαία ΕΗΜ 84* (3/5/08), ΕΗΜ 61*? (2/5/08),
εναπομείναντες συνδυασμοί: ΕΗΟ-21-
15. Κέρκυρα: ΕΤΚ 75*, εναπομείναντες συνδυασμοί: ΕΤΜ, ΕΤΝ-20-
16. Ροδόπη: ΚΚΙ 92* (9/6/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΚΚΚ, ΚΚΜ
17. Κυκλάδες: ΕΖΙ 34*, εναπομείναντες συνδυασμοί: ΕΖΚ, ΕΖΜ-16-
18. Καβάλα: ΑΒΒ 99* (6/6/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΑΒΕ, ΑΒΖ-15-
19. Λασίθι: ΑΕΑ 14* (1/5/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΑΕΒ
20. Ρέθυμνο: ΡΗΑ 8* (18/5/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: -
21. Λάρισα: ΡΡΑ 5* (20/5/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: --14-
22. Μυτιλήνη: ΜΥΥ 69* (20/6/07), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΜΤΑ, ΜΤΒ
23. Κορινθία: ΚΡΥ 34* (27/5/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΡΒΑ
24. Ξάνθη: ΑΗΥ 11* (17/6/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: -
-13-
25. Χίος: ΧΙΟ 95* (6/5/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΧΙΥ
26. Κως: ΚΧΥ 67* (19/4/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΚΧΧ
27. Μεσσηνία: ΚΜΟ 36* (17/5/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΚΜΥ-11-
28. Βοιωτία: ΒΙΗ-71* (ντ) (1/5/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΒΙΙ, ΒΙΟ
29. Ηλεία: ΗΑΑ 47* (17/6/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΗΑΙ
??? ΗΑΙ 1* (2/6/08) ίσως Αμαλιάδα
30. Τρίκαλα: ΤΚΙ 35* (4/5/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: --10-
31. Ημαθία: ΗΜΙ 71* (10/4/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΗΜΜ, ΗΜΟ
32. Αγρίνιο: ΑΙΧ 61* (27/5/07), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΑΙΗ, ΑΙΙ
33. Πέλλα: Γιαννιτσά ΕΕΧ (15/11/07), Έδεσσα ΕΕΡ 56* (1/5/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΕΕΤ
34. Αργολίδα: ΑΡΖ 36* (14/6/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: -
35. Σέρρες: ΕΡΧ 18* (10/8/07), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΕΡΙ
36. Λακωνία: ΑΚΙ 8* (1/5/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΑΚΚ-9-
37. Φθιώτιδα: ΜΙΤ 56* (23/8/07), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΜΙΧ
38. Σάμος: ΜΟΡ-5** (ντ), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΜΟΤ
39. Αλεξανδρούπολη: ΕΒΤ 5** (16/6/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΕΒΧ
40. Ιωάννινα: ΙΝΤ 45* (2/5/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΙΝΧ, ΙΝΙ, ΙΝΝ, INO
???: ΙΝΥ 81* (26/5/08)-8-
41. Πιερία: ΚΝΤ 34* (1/12/07), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΚΝΧ
42. Ζάκυνθος: ΖΑΡ-25* (ντ) (1/5/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΖΑΤ, ΖΑΧ
43. Κοζάνη: ΚΖΡ, εναπομείναντες συνδυασμοί: ΚΖΤ-7-
44. Καρδίτσα: ΚΑΝ 92* (1/5/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΚΑΡ
45. Δράμα: ΡΜΧ 82* (17/6/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΡΜΒ, ΡΜΖ-6-
46. Πρέβεζα: ΡΖΒ 91* (11/8/07), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΡΖΖ
47. Χαλκιδική: ΧΚΝ 81* (5/6/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΧΚΡ, ΧΚΤ
48. Κεφαλληνία: ΚΕΜ 35* (20/6/07) , εναπομείναντες συνδυασμοί: ΚΕΝ
49. Κιλκίς: ΚΙΚ-26* (ντ) (5/9/07), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΚΙΜ, ΚΙΝ, ΚΙΡ
50. Αιτωλοακαρνανία (Μεσολόγγι-Ναύπακτος): ΜΕΜ 60* (13/5/08) , εναπομείναντες συνδυασμοί: ΜΕΝ-5-
51. Άρτα: ΑΤΚ-21* (ντ) (1/12/07), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΑΤΡ-4-
52. Ορεστιάδα: ΟΡΖ 94* (15/6/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΟΡΗ
53. Λευκάδα: ΕΥΖ 7** (19/1/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΕΥΗ 1/500
54. Αρκαδία: ΤΡΖ-37* (ντ) (17/4/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΤΡΗ
55. Λήμνος: ΜΗΖ, εναπομείναντες συνδυασμοί: -
56. Καστοριά: ΚΤΖ 7* (22/3/08) , εναπομείναντες συνδυασμοί: -
-3-
57. Θεσπρωτία: ΗΝΕ-91* (ντ) (2/4/07), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΗΝΖ
58. Γρεβενά: ΡΝΗ (πτ), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΡΝΚ
59. Φλώρινα: ΡΑΖ 18* (25/3/08), εναπομείναντες συνδυασμοί: --1-
60. Φωκίδα: ΑΜΑ 7** (πτ), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΑΜΕ
61. Ευρυτανία: ΚΗΑ 59* (πτ), εναπομείναντες συνδυασμοί: ΚΗΒΌπως παρατηρώ, τελικά σε αρκετούς νομούς δεν έχουν συνδυασμούς τυπωμένους, και το πότε θα εξαντληθούν τα νούμερα εξαρτάται από το ρυθμό αγορών στον εκάστοτε νομό.
-
-
Ο χρήστης guru έγραψε:
Μου γεννήθηκε η εξής απορία.
Που χρησιμεύουν οι πινακίδες ΔΟΚ; Στη Wikipedia λέει οτι είναι δοκιμαστικές. Κάθε φορά που έρχεται κάποιο καινούργιο μοντέλο, 'ταξινομείται' προσωρινά με αυτές για παράδειγμα; Υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο που το αυτοκίνητο να είναι ταξινομημένο με αυτές;
Επίσης με ποια κρητήρια μπορεί κάποιος να πάρει αυτές τις πινακίδες;Κάποιος να απαντήσει την απορία μου;
Παλιότερα (προτού γνωρίσω τον thaliarque και βέβαια προτού ανακαλύψω τη συζήτηση περί πινακίδων στο φόρουμ των 4Τ) με είχε απασχολήσει κι εμένα και κάτι λίγα είχα βρει: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=612485#post612485 (παρεμπιπτόντως, να τι έγραφα ως αρχάριος... πινακιδολόγος). Τώρα βάζοντας «ΔΟΚ» και «πινακίδες ΔΟΚ» στο google βρήκα μερικά στοιχεία:
*** Νομικό πλαίσιο: http://www.seeae.gr/ViewShopArticle.aspx?ArticleId=5368' target='_blank
http://www.europarl.europa.eu/dg7/questions/qe/98/qr/C45/el/E-1200-97.htm
http://nomarxia.gr/odigos/docs/3.4.1.7.htm
(Ξεθάβω και λίγο παλιότερα:)
Ρε παιδιά, πάντα είχα αυτή την απορία, οδηγείτε και κοιτάτε τις πινακίδες των αυτοκινήτων?
Είναι από τα πιο καμμένα τόπικ όμως έτσι?!Tώρα χωρίς πλάκα υπάρχει κάποιος λόγος, δηλαδή καταλαβαίνουμε κάτι στατιστικό με αυτό τον τρόπο, ή είναι απλά ένα χόμπυ-βίτσιο*? Έχω ειλικρινή απορία.
*και μαγκιά σας εννοείται.
Φαντάσου ότι σε άλλες χώρες υπάρχουν ολόκληρα site αφιερωμένα στις πινακίδες! π.χ. το γαλλικό Site Francophone des Plaques d'Immatriculation.
το είχα πετύχει και γω αυτό το φόρουμ πριν βρω αυτό εδώ αλλά δεν είχα γραφτεί..
τότε πίστευα ότι τα ΜΗΑ προέρχονταν από νησιά του Αργοσαρωνικου...ότι ναναι -
ΑΗΜ-1551 εδώ, ΚΒΡ-1150 και ΡΑΟ-4988 στην όμορφη Νικήσιανη, στους πρόποδες του Παγγαίου, όπου
παντρεύτηκε καλή συνάδελφος.Η Ρόδος δεν πρέπει να έχει προς το παρόν πρόβλημα, τα Χανιά όμως θα έχουν σύντομα όπως και η Λάρισα και
το Ηράκλειο, ενώ ο Βόλος μάλλον ήδη δίνει χαρτιά. Πολύ ωραία η λίστα www2000, είχα σκεφτεί να
τροποποιήσω ανάλογα αυτήν του πρώτου ποστ, τώρα απλώς θα μεταφέρω εκεί τη δικιά σου.@guru: αποκλείεται αυτό που λες για τα ΜΗΟ-9251/9450 γιατί είχα δει στη Νομαρχία στο Χολαργό διάφορα
τέτοια νούμερα να δίνονται. Πόσο πρόσφατο ήταν/έμοιαζε το ΡΑΥ που είδες από Φθιώτιδα;Χρωστώ και μιαν απάντηση από παλιότερη δημοσίευση του www2000 σχετικά με τους κλάδους των
Κυκλάδων: για να μάθουμε που βρίσκεται ο κάθε κλάδος από τους εφτά, πρέπει να αρχίσω πάλι τα
τηλέφωνα στις διευθύνσεις και νομίζω πως έχω βαρεθεί αυτό το βιολί. Εκτός βέβαια αν βάλουμε
όποιον ακούμε και πηγαίνει στα Κυκλαδονήσια να μας αναφέρει τι βλέπει εκεί... και μια και το'φερε η
κουβέντα κάποιο πουλάκι μου σφύριξε ότι κάποιος από δω μέσα βρίσκεται κάπου απ'όπου μπορεί να μας
αναφέρει κάποιες καλές παρατηρήσεις. -
HKP 491* Mitsubishi, τώρα Carisma ηταν, Lancer ήταν, θα σας γελάσω.
ΧΑΧΑ Σας γέλασα... -
Από δίκυκλα ΗΑΑ 49* και 54* και ΗΑΙ 162 σε mega-scooter,στον Πύργο.
-
*ΒΖΥ 21
ΙΚΚ 925
ΙΜΑ 928 (ολόφρεσκο) (πέρασε η Ανατολική τη Νότια Αθήνα? )@thaliarque, thanks . Οι παρατηρήσεις για τις Κυκλάδες στην πρώτη σελίδα είναι σωστές? Αν είναι σωστές, θα προσπαθήσω να βρω που είναι κάθε κλάδος, από ότι βλέπω στην Αθήνα.
-
HKP 492* Primastar Europcar
-
ΙΚΚ-985* σε A class
IKB-100* -
ΚΧΥ-445* σε πρόσφατο Οκτάβια, δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω πλαίσιο. ΚΟΚ-977* με ασφάλεια 26/5.
Καλό μήνα! Τι περιμένουμε να φέρει ο Ιούλης; Άμεσα θα πρέπει να δείτε στην Αθήνα τα πρώτα ΙΚΜ από νότια
Αθήνα και, ως το τέλος της εβδομάδας ή αρχές της άλλης, ΙΜΒ από τον ανατολικό τομέα. Κατά τα άλλα, τα
πρώτα ΜΗΒ θα έχουν ήδη κυκλοφορήσει αλλά που να τα δει κανείς, επίσης πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει
ΚΟΜ και ΟΡΖ. Μέσα στο μήνα θα φανεί το ΝΙΙ στη συμπρωτεύουσα, προς το τέλος ΚΡΝ και ίσως (οριακά αυτό)
ΥΝΝ. Από τον Αύγουστο μόνο ΙΝΧ περιμένουμε.Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Από δίκυκλα ΗΑΑ 49* και 54* και ΗΑΙ 162 σε mega-scooter,στον Πύργο.Έχεις ξανααναφέρει (στις 2/6) ΗΑΙ και αναρωτήθηκα τότε μήπως ήταν από τον κλάδο της Αμαλιάδας.
Ομοίως τα ΡΑΟ-835* που ανέφερες χθες ίσως ανήκουν σε έναν κλάδο (Πύργο;) με τα ΡΑΟ-8301/8350 να έχουν
δεσμευτεί για τον άλλο (Αμαλιάδα;)....ΙΚΚ 925*
ΙΜΑ 928* (ολόφρεσκο) (πέρασε η Ανατολική τη Νότια Αθήνα? )ΙΚΚ-985* σε A class
IKB-100*Όχι...ακόμα! Είναι θέμα ημερών όμως. Μετά τα ΙΗΚ και ΙΚΚ που πήγαιναν χεράκι-χεράκι επί δίμηνο, τώρα
φαίνεται κάτι αντίστοιχο με τα ΙΚΒ, ΙΚΜ, ΙΜΒ για το επόμενο δίμηνο (και βάλε), Ε ρε μπερδέματα!@thaliarque, thanks . Οι παρατηρήσεις για τις Κυκλάδες στην πρώτη σελίδα είναι σωστές? Αν είναι σωστές, θα προσπαθήσω να βρω που είναι κάθε κλάδος, από ότι βλέπω στην Αθήνα.
Pas de quoi! Μάλλον αύριο θα ανανεώσω το πρώτο ποστ. Για τις παρατηρήσεις Κυκλάδων, απλώς τις έχω
αραδιάσει με τη σειρά για να φαίνεται πάνω-κάτω τι έχει δοθεί, αλλά εγώ δε βγάζω άκρη. -
Καλό μήνα! Τι περιμένουμε να φέρει ο Ιούλης; Άμεσα θα πρέπει να δείτε στην Αθήνα τα πρώτα ΙΚΜ από νότια Αθήνα.
Καλό μήνα!
**ΙΚΜ 1010 Smart (πάλι) σε άσπρο. Οι μισοί κάτοχοι τα παίρνουν σε άσπρο, όπως βλέπω...
Είχαν προηγηθεί ΙΚΚ 936 και ΙΚΚ 956 (αν και ο Vasgti ανέφερε καλύτερο)Κατά τα άλλα, τα
πρώτα ΜΗΒ θα έχουν ήδη κυκλοφορήσει αλλά που να τα δει κανείςΣήμερα είδα ΜΗΑ 9968 σε κάτι κόκκινο (μάλλον Mazda 2 ήταν). Άρα καλά πάμε, 32 νούμερα ακόμα, νομίζω ακόμα και η Λήμνος θα τα δώσει άμεσα. Τώρα πότε θα τα δούμε....
@thaliarque, thanks . Οι παρατηρήσεις για τις Κυκλάδες στην πρώτη σελίδα είναι σωστές? Αν είναι σωστές, θα προσπαθήσω να βρω που είναι κάθε κλάδος, από ότι βλέπω στην Αθήνα.
Pas de quoi! Μάλλον αύριο θα ανανεώσω το πρώτο ποστ. Για τις παρατηρήσεις Κυκλάδων, απλώς τις έχω
αραδιάσει με τη σειρά για να φαίνεται πάνω-κάτω τι έχει δοθεί, αλλά εγώ δε βγάζω άκρη.ok είναι χρήσιμες οι, όσο το δυνατόν, συχνές ανανεώσεις για να μη χανόμαστε με το τι περιμένουμε να δούμε. Ειδικά όσον αφορά την Αθήνα.
Ερώτησις @thaliarque: Αν και έχεις κάνει την πρόβλεψη σου, για να είμαστε πιο σίγουροι τι πινακίδες περιμένουμε στο διάστημα 5/12- 10/1 να δίνει η Κεντρική Αθήνα? Περιμένουμε καινούριο τουτού
Κατά τα άλλα, ΖΧΗ 267* ΙΚΒ 128* ΚΡΜ 939* ΥΝΜ 70** ΚΜΝ 641*
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008