-
AZA 936* σε Opel Vectra και ΙΗΙ 638* σε VW Passat.
-
ΕΒΚ-5553 χάρτινο και ΚΟΚ-9391.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΗΡΚ 15xx σε RX8. Μεταχειρισμένο εισαγωγής μου φάνηκε.
Καλα ρε Μιχαλη, εγω ειμαι τρελαμενος με την κορη μου και τα εχω 'παιξει' εσυ πώς το έπαθες;
Ένα λαθάκι κάναμε και μεις.Δύσκολες μέρες οι τελευταίες για μένα.
Γέμισε ο τόπος ΗΚΡ. Καθημερινά βλέπω 2-3, αλλά ΗΚΡ 2χχχ δεν έχω πετύχει ακόμα.
Μέχρι 16χχ έχω δει και εγώ. -
Σήμερα...
ΙΜΚ 577
και ΙΗΡ 778 (άλμα?)
επίσης σε δίκυκλα ΑΡΤ ΕΥΖ ν.τ. -
ΑΤΗ 373* σε Opel Corsa,στην αντιπροσωπεία της Opel στον Πύργο.
Νομίζω ότι το έχουν για εξυπηρέτηση πελατών και μου φαίνεται περίεργο αυτό. -
ΡΑΖ 18* σε Transalp στη Θεσσαλονικη στη Μποτσαρη, δεν ξερω αν εχει αναφερθει...
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
...ΙΗΡ 778 (άλμα?)...Φυσικά, αλλά αναμενόμενο αφού από ΙΗΡ-6400 δίνονταν στα επαγγελματικά. Να δούμε από
που ξεκινούν πάλι τα επιβατικά μετά το ΙΗΡ-6399, πάντως πριν από λίγους μήνες στο ΙΗΝ, από
το 6399 είχαν πάει στο 7500.Καλό το ΑΤΗ και τα ΕΥΖ και ΡΑΖ σε δίκυκλα, το ΑΡΤ πολύ παρωχημένο, έχει αναφερθεί ΑΡΧ 6**
ήδη από πέρσι τον Ιούλιο και ΑΡΤ 9** από τον Δεκέμβριο του 2006. Μετά το ΑΡΧ ακολουθούν
ΑΡΖ και ΑΡΙ. -
HKP 181* SX4
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...ΙΗΡ 778 (άλμα?)...
Φυσικά, αλλά αναμενόμενο αφού από ΙΗΡ-6400 δίνονταν στα επαγγελματικά. Να δούμε από
που ξεκινούν πάλι τα επιβατικά μετά το ΙΗΡ-6399, πάντως πριν από λίγους μήνες στο ΙΗΝ, από
το 6399 είχαν πάει στο 7500.Καλό το ΑΤΗ και τα ΕΥΖ και ΡΑΖ σε δίκυκλα, το ΑΡΤ πολύ παρωχημένο, έχει αναφερθεί ΑΡΧ 6**
ήδη από πέρσι τον Ιούλιο και ΑΡΤ 9** από τον Δεκέμβριο του 2006. Μετά το ΑΡΧ ακολουθούν
ΑΡΖ και ΑΡΙ.Πρέπει να φτιαχτεί η λίστα με τις μηχανές. Ήμουν στην Αργολίδα αλλά δεν ήξερα τι να παρατηρήσω
ΙΖΧ 819 επαγγελματικό -
ΙΗΙ 649* σε Skoda Roomster και ΜΟΟ 606* σε Μercedes μάλλον Ε200,γιατί δεν έγραφε τίποτα πίσω.
-
ΙΖΧ-644*
ΚΧΥ-994* -
Ωραία, την έκανα και εγώ!
Το ΑΤΗ 373* δεν είναι Corsa,είναι Astra.Συγγνώμη.ΗΑΜ 824* σε Audi A3.
edit: και ΧΑΑ 389* σε Nissan Note,το μεσημέρι στο Κατάκολο.
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ξέχασα να γράψω ότι πριν από 5 μέρες είδα ΜΗΟ 428* σε VW Passat στη.....Γαστούνη.
Από ποιά περιοχή να είχε αγοραστεί άραγε;
Ηλεία και Μεσσηνία αποκλείονται, θα μπορούσε να είναι Αχαΐα ή βέβαια κάτι πιο μακρινό...
@rafi: είναι λογικό πολλές από τις κόκκινες να τις βλέπουμε σε πολυμορφικά αφού τις
παίρνουν κυρίως, πλέον, τρίτεκνοι και πολύτεκνοι.@stam69: καλορίζικο! Από ποια διεύθυνση πήρες πινακίδες; Θα μας βοηθήσει αν μας πεις
το διψήφιο νούμερο που την υποδηλώνει και βρίσκεται δεξιά από τον αρ. κυκλοφορίας στην
άδεια. ΚΧΥ-7*** δεν είχε ξανααναφερθεί...Ευχαριστώ, να 'σαι καλά! 58 γράφει δίπλα στον αριθμό κυκλοφορίας, Καισαριανή μένω. Ελπίζω να βοήθησα.
Υ.Γ. Και γω ως τρίτεκνος, πολυμορφικό πήρα, αλλά συνάδελφος προτίμησε να φέρει Mercedes E200 από Γερμανία.
-
ANK-247* golf tsi
XNX-359*
MHO-775* -
Ο χρήστης meco έγραψε:
αλλά ΗΚΡ 2χχχ δεν έχω πετύχει ακόμα.Πιστευω μεχρι τελος εβδομαδας να δουμε. Απο την αλλη εβδομαδα ομως θα γινει 'εκρηξη' στις ταξινομησεις.
-
ΕΒΚ 562* σήμερα στην Αλεξανρούπολη
-
PMN-964* alfa romeo 147 μεταχειρισμένη
-
Ερώτηση:
γιατι οι ΥΗΜ βγήκαν μετά τις ΥΗΝ? -
ΚΥΜ-2991
@stam69: σ'ευχαριστώ, το 58 αντιστοιχεί στην ανατολική Αθήνα ενώ η Καισαριανή όπου
μένεις ανήκει στην κεντρική Αθήνα με κωδικό 01. Μάλλον μας μπέρδεψες...@www2000: θα φτιαχτεί κάποια στιγμή η λίστα, υπομονή.
@dirtoulios: Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις μου και οι δύο συνδυασμοί δόθηκαν με τη σωστή
σειρά στην κεντρική Αθήνα. Το ΥΗΜ από αρχές Ιουλίου μέχρι μέσα Οκτωβρίου 1999 και το ΥΗΝ
από μέσα Οκτωβρίου 1999 ως αρχές Ιανουαρίου 2000. Τα μόνα ΥΗΜ που μπορεί να δόθηκαν
μετά από κάποια ΥΗΝ είναι τα τελευταία νούμερα της 500άδας ΥΗΜ-9001/9500 που δεσμεύτηκε
για τα επαγγελματικά. -
το ΖΚΗ πότε δόθηκε..???
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008