-
ΕΕΝ-322* σε Colt στις 1/2...
-
ΗΜΤ 96 ΟΡΕ 92
-
Ο χρήστης Arielis έγραψε:
Αν και off topic, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με μια πινακίδα λιγάκι περίεργη.
Είχα δεί ένα Mitsubishi Pajero Pinin ,το οποίο είχε πινακίδες ΗΡΑ-**** (οι οποίες ήταν οι πρώτες πινακίδες με 3 γράμματα που εκδόθηκαν στο Ηράκλειο ,γύρω στο 87)
(Σημειωτέον οτι η πίσω πινακιδα ήταν τετράγωνη.)Για αυτό τελικά υπάρχει κάποια εξήγηση?
-
edit 4/2, απόγευμα: εκτός σειράς φυσικά ΑΗΜ-1010 σε 5θυρο Μοντέο 2.5Τ!
Κανονικά τα πρώτα ΑΗΜ θα φανούν αρχές Απριλίου. Επίσης μόλις είδα
ΑΗΚ-9412.Επιστροφή από Αθήνα, έκατσα μιάμιση μέρα και δεν είδα ούτε ΙΗΙ, ούτε ΥΝΜ.
Δε με πειράζει καθόλου αφού άλλοι βλέπουν και αναφέρουν.
Κατά τα άλλα ΖΧΖ-370*, ΚΑΚ-720* και, σε δίκυκλα, ΟΑΥ 1**, ΧΤΝ 5**.Ο χρήστης meco έγραψε:
Αν και off topic, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με μια πινακίδα λιγάκι περίεργη.
Είχα δεί ένα Mitsubishi Pajero Pinin ,το οποίο είχε πινακίδες ΗΡΑ-**** (οι οποίες ήταν οι πρώτες πινακίδες με 3 γράμματα που εκδόθηκαν στο Ηράκλειο ,γύρω στο 87)
(Σημειωτέον οτι η πίσω πινακιδα ήταν τετράγωνη.)Για αυτό τελικά υπάρχει κάποια εξήγηση?
Κάτι αναφέραμε σχετικά!
-
TPZ-229* σε grande punto
-
ΧΚΜ-515*
-
ΙΗΡ-64** σε Fiat Doblo (van).
-
ΑΡΜ 27
ΙΚΡ 86
ΙΗΙ 24
ΒΙΜ 51 (Mercedes μεταχειρισμένη)και είδα και εγώ το πρώτο μου ΑΖΒ (111*, όχι 1 το τελευταίο)
Με τα ΥΝΜ δεν ξέρω τι κάνουν... Ότι κυκλοφορεί είναι στο 11-14 δεν υπάρχει μεγαλύτερο, ενώ δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει παιχτεί και με τα τελευταία ΥΝΚ.Θα ρίξω μια ματιά και στα δίκυκλα για να εμπλουτίσω λίγο τις παρατηρήσεις τους.
Νομίζω το πρώτο ποστ θέλει την ανανεωσούλα του
-
Χθες το βραδυ ΗΚΟ 948* Ibiza και σημερα το μεσημερι ΗΚΟ 958* E- Class εξω απο το αστυνομικο μεγαρο Ηρακλειου.
Ειδα και ενα ΡΕΚ 705* Swift και ετοιμαζομουν να θαψω τις πωλησεις στο Ρεθυμνο αλλα ο rafi με το ΡΕΚ 72** με προλαβε.
Επισης, ΗΚΟ 232* λοιπων στοιχειων και ενα σχετικα φρεσκο ΙΗΟ 96** Fabia Hertz -
βολτούλα στον Ομαλό και ΑΝΚ-886* σε suzuki sx4, XNX-271* σε jeep cherokee (το πρώτο καινούριο βενζινικίνητο cherokee που βλέπω μετά από καιρό), αμφότερα στον Ομαλό
και ΑΝΚ-234* σε peugeot 207 λίγο έξω από τα Χανιά
-
ΧΙΕ-51** δόθηκε πριν από ενάμιση μήνα στο νέο '4' του ΚΤΕΛ Χίου, μία
Ο302S3 από Χαλκίδα με το σωστό κινητήρα, πληροφορία από
τον ευγενέστατο πρόεδρο του ΚΤΕΛ.@www2000: μια χαρά μου φαίνεται η κατάσταση στον Πειραιά. Τα ΥΝΚ-97/99
θα δίνονται στα επαγγελματικά τους επόμενους τρεις μήνες. Το πρώτο ποστ
ανανεώθηκε. Όλα τα ΕΜΗ-95 που ανέφερες είναι μάλλον από Σύρο:
αποκλείεται να έδωσε τόσο πολλά η Νάξος μέσα σε λίγες μέρες, το απόθεμά
της πρέπει να τελειώνει στο ΕΜΗ-9399 ή 9499 (το πιθανότερο), με τα
υπόλοιπα ΕΜΗ από το 9500 και τα πρώτα ΕΜΚ να έχουν δοθεί στη Σύρο.Το ΚΙΖ-480* που ανέφερε ο Σταύρος προ ημερών πρέπει να είναι από Κιλκίς.
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
ΙΗΙ 24
Σήμερα ήταν η σειρά του ΙΗΡ να φτάσει στο 237*
Επίσης νέα επαγγελματικά Ανατολικής Αττικής ΖΧΖ 5511@thaliarque Ότι ΕΜΗ και ΕΜΚ αναφέρω απλά το παρατηρώ και είναι ή χωρίς κάποιο πλαίσιο ή με άσχετο πλαίσιο (από Αθήνα πχ). Περισσότερα δεν μπορώ να σας πω γιατί συνήθως οδηγώ. Αν δω πλαίσιο το αναφέρω δίπλα.
Επίσης όσον αφορά το ΥΝΚ έχω απορία με το 9628 που θυμάμαι στο Corsa. Αν και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έκανα λάθος. Πράγματι ΥΝΚ 97/99 δεν έχω δει καθόλου άρα λογικό μου ακούγεται να πρόκειται να δοθεί στα επαγγελματικά.Το ΧΙΕ 48 που βλέπω, έχει ασφάλεια γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου.
-
Πάτρα ΑΖΑ-856*
-
ΡΑΕ-782* χθές σε L-200
ΕΕΜ-939* σήμερα σε L-200 -
XNX-283* peugeot 207cc
-
ΑΗΚ-9434 ...και το πρώτο ΙΗΙ (κακάσχημο), φυσικά στην Ξάνθη.
@www2000: από τις αναφορές σου για τα ΕΜΗ-95 έβγαλα το συμπέρασμα
πως δε μπορεί να έχουν ήδη δοθεί στη Νάξο, άρα αντιστοιχούν σε άλλο
κλάδο και έχουν δοθεί παλιότερα. Με την ίδια λογική απέκλεισα το
ενδεχόμενο το ΚΙΖ-480* του Σταύρου να δόθηκε στην αργή Γουμένισσα,
οπότε θα είναι από Κιλκίς. Corsa van επαγγελματικό υπάρχει, άρα...
ΟΚ για τη Χίο, νησί που θα επισκεφτώ 1000% το φετινό καλοκαίρι -
ΡΙΥ-18**, TKN-62**, ΚΑΚ-73**, ΒΟΧ-49**
-
IKP 88**
-
ΗΚΟ 960* παλιο κορολα.
και ψιλοφρεσκα ΧΝΧ 23**
ΜΗΟ 104* -
ANK-6669 mitsubishi van
και ΙΗΡ νοικιάρικο fiesta (τέτοια εποχή )
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008