-
ειδα κι εγω ενα ΗΚΡ 704* , ένα μπορντω αμαξάκι κατι σε Ιμπιζα αλλά δεν θυμαμαι.
-
ΗΑΜ 351* σε μεταχειρισμένο VW Taro και ΚΜΝ 775* σε Seat Ibiza.
-
ΤΡΖ 375* και ΜΟΟ 700* με πλασιο απο αντιπροσωπεια Τριπολης.
-
ΚΧΧ-2551 σε πλαίσιο Θεσσαλονίκης,μάλλον πρόκειται για το νέο κλάδο της πόλης μετά τα ΚΧΧ-2951-3000.Εξού και το ΚΧΧ-257* προ ημερών.Ένα παλιό ΚΧΟ-716* σε Χαντια με πλάισιο Γιαννιτσών.
-
@thaliarque ενδιαφέρον το ποστ σου, θα ήθελα να σχολιάσω 2-3 πραγματάκια αλλά δυστυχώς τρέχω πολύ αυτές τις ημέρες και είμαι πολύ κουρασμένος, ενώ κοντεύει ήδη 3.
Απλά να πω ότι θα προσπαθήσω να βρω την κατάσταση στην Αθήνα σε δίκυκλα, αυτοκίνητα και 'κόκκινα' αυτοκίνητα, τώρα που ανανεώθηκε το πρώτο ποστ. Επίσης είναι πολύ καλή η προσθήκη που έκανες όσον αφορά το απόθεμα.
Από ότι καλύτερο θυμάμαι έχω να αναφέρω σε δίκυκλα:
**ΧΧΙ *45
**ΟΑΝ 5
ΒΗΑ που σίγουρα κυκλοφορεί χωρίς να θυμάμαι νούμερο (μια βόλτα προς τον Πειραιά θα με διαφωτίσει).
ενώ είδα και ένα ΗΑΜ 903 σε ακριβό (δε θυμάμαι) αυτοκίνητο, αν και το βλέπω ότι και τόσο φρέσκο.ΥΓ Αν υπάρχει δυνατότητα καμία ανανέωση, όταν βρίσκω χρόνο, έστω και μερική μπορώ να κάνω και εγώ. Στείλε ΡΜ αν ενδιαφέρεσαι για τις λεπτομέρειες
-
ΗΑΜ 925* σε Renault Kangoo,2 ΗΑΜ 926* σε Dodge Caliber SXT και Ford Mondeo αντίστοιχα.
ΤΡΖ 369* σε φορτηγό Mercedes Actros και ΡΑΟ 717* σε Alfa Romeo 147 JTO.
ΧΙΕ 626* σε Ford Mondeo.
Από δίκυκλα ΗΑΑ 73* και ΗΑΑ 81*.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ειδα κι εγω ενα ΗΚΡ 704* , ένα μπορντω αμαξάκι κατι σε Ιμπιζα αλλά δεν θυμαμαι.Κι ένα ΗΚΡ 705* Lexus SUV έξω απο την έκθεση σήμερα το πρωι.
-
AHM-2234 στο νέο '34' του ΚΤΕΛ Ξάνθης, ένα ολοκαίνουργιο Bova Futura. Δεν πρέπει να είναι εκτός
σειράς (αν και σίγουρα το ζήτησαν το νούμερο) γιατί προχθές είδα ΑΗΜ-220*.@www2000: ΟΚ! Για την κατάσταση στην Αθήνα περιμένουμε να αναφερθούν άμεσα τα πρώτα ΙΚΝ και ΙΚΕ
και σύντομα ο νέος δανεικός και αγύριστος συνδυασμός της ανατολικής Αθήνας: μάλλον από Χολαργό θα
ψωνίσει πάλι ή από Ίλιον, θα ήταν πιο λογικό το δεύτερο. Άρα κάτι σε ΙΜΕ ή ΙΜΖ ή ΙΚΑ ή ΙΚΤ ή ΙΜΜ θα
παίξει εκεί.Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
...ΗΚΡ 705*...σήμερα......μετά βίας θα φτάσετε το ΗΚΡ-90** πριν κλείσει η χρονιά, ούτε λόγος για ΗΚΤ φέτος (εκτός αν δοθεί κάποιο
εκτός σειράς) αφού οι Μοίρες δίνουν πάλι ΗΚΟ. Το Αρκαλοχώρι δε νομίζω να προλαβαίνει να κάνει την
έκπληξη....ΡΑΟ 717* σε Alfa Romeo 147 JTO. ΧΙΕ 626* σε Ford Mondeo...
Omologazione? (πλάκα κάνω). Καλό το ΧΙΕ και δυσεύρετο...
Αλήθεια thaliarque υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε άκρη με τις πινακίδες στα 50ρια?? έχω δει πολλές πινακίδες που είτε υπάρχουν και στα αυτοκίνητα ακριβώς οι ίδιες ή πρόκειται να βγουν. Αν μπορείς να μας δώσεις τα φώτα σου για το τι κυκλοφορεί στα 50ρια θα βοηθούσες αρκετά
Δεν έχω ιδέα, δεν τα ψάχνω αυτά (αυτό μου έλειπε). Αν έχεις διάθεση άρχισε να τα ψάχνεις εσύ.
...ΜΟΟ 700* με πλασιο απο αντιπροσωπεια Τριπολης.
Όμως είναι νούμερο Λακωνίας, ήταν πρόσφατο μοντέλο;
ΚΧΧ-2551 σε πλαίσιο Θεσσαλονίκης,μάλλον πρόκειται για το νέο κλάδο της πόλης μετά τα ΚΧΧ-2951-3000.Εξού και το ΚΧΧ-257* προ ημερών.Ένα παλιό ΚΧΟ-716* σε Χαντια με πλάισιο Γιαννιτσών.
Η ανατολική Θεσσαλονίκη τι να δίνει από κόκκινες;
-
ΥΝΝ 214.
-
IMB 922* σε λευκό Audi A4
AZB 476* σε Chevrolet Aveo
-
ΕΕΝ-462* στα Γιαννιτσά σε Civic 4dr
ΚΧΥ-6916 σε Accord επίσης στα Γιαννιτσά -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...ΜΟΟ 700* με πλασιο απο αντιπροσωπεια Τριπολης.
Όμως είναι νούμερο Λακωνίας, ήταν πρόσφατο μοντέλο;
Α4 καινουργιο.Το εχει αγορασει απο εδω ή του κανει σερβις εδω,υποθέτω.
Τωρα που το σκεφτομαι εχει φοβερο νουμερο :ΜΟΟ 7000,ολα (σχεδον) στρογγυλα.ΤΡΖ377*
-
Δημήτρη την ίδια υποψία εχω κι εγω απο την αρχη του καλοκαιριου. Τουλάχιστον 500 αμάξια χάθηκαν ή δεν αγοράστηκαν απο τα Rent a Car λογω της κακής χρονιάς για τον τουρισμο. Αν βάλουμε και όλες τις αυξησεις στα καυσιμα, τέλη κυκλοφοριας, ασφάλιστρα τότε δεν βλεπω να βλέπουμε ΗΚΤ πριν το νέο έτος στο Ηρακλειο.
-
ΕΒΚ-6907 έμοιαζε φρεσκότατο.
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Α4 καινουργιο.Το εχει αγορασει απο εδω ή του κανει σερβις εδω,υποθέτω.
Τωρα που το σκεφτομαι εχει φοβερο νουμερο :ΜΟΟ 7000,ολα (σχεδον) στρογγυλα...Είχα δει ΡΑΥ-1543 σε Καπτίβα, άρα τα αργότερα τυπωμένα ΡΑΥ-1101/1600 δόθηκαν στη Λακωνία
πριν από τα πιο παλιά ΜΟΟ-6950/7049 που προφανώς δίνονται τώρα. Το 'στρογγυλά' είναι σχετικό
αφού μιλάμε για τις παλιού τύπου πινακίδες (ΟΚ τα Όμικρον, τα μηδενικά όμως;...).Αν Μάνο βλέπεις πολλά νοικιάρικα με τους συνδυασμούς που έδωσε φέτος η ανατολική Αθήνα, εξηγείται
και διαφορετικά η κάμψη στους ρυθμούς στο Ηράκλειο. Πάντως οι ρυθμοί είναι πλέον παντού πεσμένοι...
εκτός (αναλογικά) από την ανατολική Αθήνα! -
XNX-641*
XBX-45*και στα Χανιά πεσαμε κατω απο τα 6000 νουμμερα το χρονο
η Χαλκίδα δεν εχει ανεβει παρα πολύ..??
-
ΥΝΜ 933* σε επαγγλματικό
ΜΟΥ 9452 δεν κατάφερα να δω από που, αν και το προσπάθησα με κίνδυνο της ζωής μου (θα με πατούσε αμάξι )
ΜΗΟ 9804 Αθήνας -
@rafi το ΧΑΑ 803* Είναι νέος κλάδος από το ΧΑΑ-8001 γι αυτό υπάρχει το άλμα από το ΧΑΑ-6200.
Χονδρικά που τα υπολογίζω σε όλη την Εύβοια οι ταξινομήσεις δεν υπερβαίνουν τις 6.500-6.700 από πέρσυ!Μου φαίνεται πως στα ίδια επίπεδα κινείται αν λάβω υπόψιν το ότι τον Φεβ/09 θα περάσει στο ΧΑΙ ακριβώς 1,5 χρόνο μετά από το ΧΑΑ!
Από τον Σεπ/02 που εμφανίστηκε το ΧΑΡ ακολουθεί με μικρές αποκλίσεις την λογική του 1,5 χρόνου για να αλλάξει συνδυασμό. -
ΤΡΖ 379*
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
@rafi το ΧΑΑ 803* Είναι νέος κλάδος από το ΧΑΑ-8001 γι αυτό υπάρχει το άλμα από το ΧΑΑ-6200.
Χονδρικά που τα υπολογίζω σε όλη την Εύβοια οι ταξινομήσεις δεν υπερβαίνουν τις 6.500-6.700 από πέρσυ!Μου φαίνεται πως στα ίδια επίπεδα κινείται αν λάβω υπόψιν το ότι τον Φεβ/09 θα περάσει στο ΧΑΙ ακριβώς 1,5 χρόνο μετά από το ΧΑΑ!
Από τον Σεπ/02 που εμφανίστηκε το ΧΑΡ ακολουθεί με μικρές αποκλίσεις την λογική του 1,5 χρόνου για να αλλάξει συνδυασμό.δεν μιλάω για το αλμα από το 62** στο 80**, αλλά για το ρυθμό που έπιασε η Χαλκίδα.
Μεχρι πέρσι, τα Χανιά με τις 6000 πινακίδες το χρόνο, ηταν αισθητα πιο γρήγορα από την Χαλκίδα, ενώ φέτος όχι μόνο επεσαν τα Χανιά, αλλά ανεβηκε πολύ η Χαλκίδα,πρόπερσι και πιο παλιά δίναν σίγουρα κάτω από 6000 νούμμερα το χρόνο σε όλους τους κλαδους της Χαλκίδας -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
@www2000: ΟΚ! Για την κατάσταση στην Αθήνα περιμένουμε να αναφερθούν άμεσα τα πρώτα ΙΚΝ και ΙΚΕ
..........IKN-123* σε Astra με πλαίσιο Hertz
ΥΝΝ-144*
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008