-
Καλό το Ορφανάτο
Για μένα, αρκετά καλύτερο από το 1408. Παρότι μου άρεσε και αυτό, ένας Τζάκσον δεν φέρνει την άνοιξη. -
Με αναστατωσε το ορφανατο .
Κυριως το λικνιστικο της βαδισμα
Πολυ θηλυκο για την ηλικια της -
Το Ορφανατο λιγο το κουρασε με αστραπες και βροντες...και για να καταλαβεις τι ακριβως εγινε με το παιδι πρεπει να εισαι στην τσίτα μην χασεις καρε....οχι οτι δεν μου αρεσε ως ταινια-αντιθέτως,απλως θεωρω το 1408 πιο δυνατο εργο.
Το american gangster δεν το συζητω,η ερμηνεια του βασικου πρωταγωνιστη θα μεινει ως παταγώδης αποτυχια,για μενα αγγιξε τα ορια του γελοίου αφου σε κατι φασεις μοιαζει με παρωδια ή με μαφιόζο-αδερφή.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλό το Ορφανάτο
Για μένα, αρκετά καλύτερο από το 1408. Παρότι μου άρεσε και αυτό, ένας Τζάκσον δεν φέρνει την άνοιξη.Xαίρομαι που σου άρεσε
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το Ορφανατο λιγο το κουρασε με αστραπες και βροντες...και για να καταλαβεις τι ακριβως εγινε με το παιδι πρεπει να εισαι στην τσίτα μην χασεις καρε....οχι οτι δεν μου αρεσε ως ταινια-αντιθέτως,απλως θεωρω το 1408 πιο δυνατο εργο.Το american gangster δεν το συζητω,η ερμηνεια του βασικου πρωταγωνιστη θα μεινει ως παταγώδης αποτυχια,για μενα αγγιξε τα ορια του γελοίου αφου σε κατι φασεις μοιαζει με παρωδια ή με μαφιόζο-αδερφή.
Το πρωτο μερος ειναι καλο , την ταινια την εχω ξαναδει σε παραλλαγη, δεν θυμαμαι τιτλο .
Για το american gangster συμφωνω , εκανες διανα.Πολυ χυμα ολα .
Μην εκπλαγεις ομως, εαν προταθει . -
Μόλις είδα αυτό το απόσπασμα (το τέλος) από τον Τελευταίο των Μοϊκανών. Για πολλοστή φορά* ανατρίχιασα!
*: Έχω δει την ταινία τουλάχιστον δέκα φορές και το τέλος τουλάχιστον είκοσι!
-
Ειδα το 'The Kingdom'
Παρα πολυ καλη ταινια με καλη πλοκη και με κρατησε σε ενταση απο το πρωτο λεπτο, μεχρι το τελευταιο.
Η τελευταιες 2 πρωτασεις στην ταινια, ειναι ουσιαστικα η ουσεια της.
Μη ξεχασω οτι παιζει και η Jennifer Garner -
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μόλις είδα αυτό το απόσπασμα (το τέλος) από τον Τελευταίο των Μοϊκανών. Για πολλοστή φορά* ανατρίχιασα!*: Έχω δει την ταινία τουλάχιστον δέκα φορές και το τέλος τουλάχιστον είκοσι!
μιλαμε για ταινια...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Μόλις είδα αυτό το απόσπασμα (το τέλος) από τον Τελευταίο των Μοϊκανών. Για πολλοστή φορά* ανατρίχιασα!
*: Έχω δει την ταινία τουλάχιστον δέκα φορές και το τέλος τουλάχιστον είκοσι!
μιλαμε για ταινια...
+1000
Μην γελάσετε, μπορείτε όμως να μου πείτε πιο είναι το soundtrack που παίζει από πίσω; -
theme from last of the mohecans... το έχω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
theme from last of the mohecans... το έχω.Ευχαριστώ πολύ drdino...
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, σε εσένα και στην οικογένειά σου! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
theme from last of the mohecans... το έχω.Νομίζω ότι στο τέλος είναι λίγο παραλλαγμένο και λέγεται 'The kiss' ή κάνω λάθος;
-
Το dvd μου εχει γινει φριτεζα με τις τοσες πατατες που εχω νοικιασει τωρα τελευταια .Ocean 13,πειρατες#3,23,88 λεπτα,η μια χειροτερη απο την αλλη!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το dvd μου εχει γινει φριτεζα με τις τοσες πατατες που εχω νοικιασει τωρα τελευταια .Ocean 13,πειρατες#3,23,88 λεπτα,η μια χειροτερη απο την αλλη!Να νοικιάσεις μια ταινία που να ΜΗΝ περιλαμβάνει αριθμό >3 τότε
Οι πειρατές 3 και το 23 μου άρεσαν εμένα πάντως
Οι πειρατές δεν είναι κανένα σινεμά της... προκοπής, αλλά είναι χορταστικό πράμα, με καλό καστ, ατάκες και εντυπωσιακά γυρισμένο. Ε, για περιπέτεια του είδους, αρκεί. -
Μόλις είδα (και εγώ) το I am Legend.
Ο Smith και οι εκπληκτικές εικόνες της έρημης ΝΥ κλέβουν την παράσταση.
Περιέργως ο πρώτο (The Omega Man) σου έκπεμπε μεγαλύτερη αίσθηση
εγκατάλλειψης στην πόλη από το Legend. Από την άλλη, η αλλαγή των
μεταλλαγμένων (στο Omega ήταν απλά φωτοευπαθείς που είχαν ψιλο
παραφρονήσει και απαρνηθεί την τεχνολογία) σε ζόμπι ίσως δεν χρειαζόταν
αλλά μάλλον το έκαναν για να τρομάξουν τα 13άχρονα. Δεν τρομάζουν
με ασπρομαλλιάδες καλόγερους τα παιδιά σήμερα.7/10 γιατί άξιζε το εισητήριο. Καλό είναι να δείτε και το πρώτο, έτσι για
την σύγκριση των 3 1/2 δεκαετιών -
Και εγω το ειδα χτες και ομολογω οτι μου αρεσε η ταινια Σου δημιουργει μια ενταση παντως αυτο ειναι σιγουρο.
Ενα 6/10 απο μενα (με καπως αυστηρα κριτηρια)
-
10/10.... Απο μενα.... Οδιγουσε Mustang στους αδειους δρομους της Νεας Υορκης....
-
και εγω το ειδα
βασικα ειχε μερικες ωραιες και πρωτοτυπες ιδεες,ισως επειδη δεν ηταν πρωτογενες κινηματογραφικο πονημα αλλα βασιζεται σε διηγημα ΕΦ
αλλα απο πανω ειχε αυτη την πετσα εμπορευματοποιησης του Hollywood που θελει ολα να τα μετατρεπει σε blockbuster
θριλερ ή horror δεν το λες εκτος απο καποιες startling στιγμες που ειναι προβλεψιμες
καπως κουρασμενος και κουραστικος ο Smith,αλλα γενικα αξιοπρεπης
γενικα δεν προσφερει κατι στο genre
ομως μου εκανε εντονη εντυπωση ο συμβολισμος που επιχειρει και με την αμεση αναφορα στην περιπτωση του Μπομπ Μαρλει:
ποσοι απο μας αραγε δε νιωθουμε σαν οι μονοι επιζωντες σε μια ερηπωμενη πολη,με ακατονοητα ζομπι να μας περιτριγυριζουνε,και με μοναδικο οπλο την ορθη σκεψη να προσπαθουμε να βγαλουμε μιαν ακρη?να επιβιωσουμε?...
-
κ γω το είδα χθες..σπίτι μου
είχε ένταση, περίμενα όμως περισσότερα, ήρθε η άλλη τελευταία στιγμή κ τον έσωσε κ αυτός θυσιάστηκε για την ανθρωπότητα έγινε δλδ κλασσική αμερικλανιά στο τέλος.
6.5/10
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]