-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Απόψε στις 23:15 έχει στον Alpha τις '3 ταφές του Μελκιάδες Εστράντα'. Είναι εργάρα. Ελπίζω να μην το τσακίσουν στις διαφημίσειςΔεν το έχω δει. Γι' αυτό θα το 'νοικιάσω' και θα κάτσω να το δω με την ησυχία μου στο home σινεμαδάκι μου. Αυτό κάνω όποτε θέλω να δω μια ταινία που δείχνει η ΤιΒι. Διαφημίσεις, μετά διαφημίσεις του προγράμματος, μετά πάλι διαφημίσεις, ενδιάμεσα ειδήσεις, ξενερώνεις.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Απόψε στις 23:15 έχει στον Alpha τις '3 ταφές του Μελκιάδες Εστράντα'. Είναι εργάρα. Ελπίζω να μην το τσακίσουν στις διαφημίσεις
Δεν το έχω δει. Γι' αυτό θα το 'νοικιάσω' και θα κάτσω να το δω με την ησυχία μου στο home σινεμαδάκι μου. Αυτό κάνω όποτε θέλω να δω μια ταινία που δείχνει η ΤιΒι. Διαφημίσεις, μετά διαφημίσεις του προγράμματος, μετά πάλι διαφημίσεις, ενδιάμεσα ειδήσεις, ξενερώνεις.
'Νοίκιασέ' την. ΠΟΛΥ καλή ταινία!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Απόψε στις 23:15 έχει στον Alpha τις '3 ταφές του Μελκιάδες Εστράντα'. Είναι εργάρα. Ελπίζω να μην το τσακίσουν στις διαφημίσεις
Δεν το έχω δει. Γι' αυτό θα το 'νοικιάσω' και θα κάτσω να το δω με την ησυχία μου στο home σινεμαδάκι μου. Αυτό κάνω όποτε θέλω να δω μια ταινία που δείχνει η ΤιΒι. Διαφημίσεις, μετά διαφημίσεις του προγράμματος, μετά πάλι διαφημίσεις, ενδιάμεσα ειδήσεις, ξενερώνεις.
'Νοίκιασέ' την. ΠΟΛΥ καλή ταινία!
Καλη ειναι αλλα μακαβρια κ ασυνηθιστη ,ειδικα η σκηνη με τα μυρμηγκια που επιτιθενται στον νεκρο.
-
To κυρίως θέμα με τον Μελκιάδες Εστράντρα το είχα δει και σε μια ταινία με τον Ρόμπερτ Ντυβάλ. Το ίδιο και αυτός ξεκίνησε να θάψει τον κολλητό του κάπου πολύ μακριά από κει που πέθανε. Στη συγκεκριμένη ταινία πολύ ενδιαφέρον είχαν κυρίως τα ...γύρω γύρω. Μετανάστευση, ασυδοσία συνοριοφυλάκων , εξαθλίωση κ.ο.κ
Τουλάχιστο έτσι το κατάλαβα εγώ.Το Majestic έδειχνε επίσης πολύ καλό (πώς έχει γεράσει έτσι ο Λαντάου, είχα καιρό να τον δω ) αλλά εκεί γύρω στις 3.30 ξεράθηκα. Θα το πάρω να το δω σε dvd οπωσδήποτε.
-
Είδα το slumdog millionaire. Η καλύτερη ταινία της χρονιάς.-
υγ. Η ταινία είναι σοβαρή, πραγματευεται διάφορα θέματα και καταστάσεις που προβληματίζουν. Παρόλαυτα, ως ινδικη ταινία που σέβεται τον εαυτο της, αφού τελειώσει, στους τίτλους τελους πετάει χορούς και πανηγυρια αλά Μπόλιγουντ
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Είδα το slumdog millionaire. Η καλύτερη ταινία της χρονιάς.-υγ. Η ταινία είναι σοβαρή, πραγματευεται διάφορα θέματα και καταστάσεις που προβληματίζουν. Παρόλαυτα, ως ινδικη ταινία που σέβεται τον εαυτο της, αφού τελειώσει, στους τίτλους τελους πετάει χορούς και πανηγυρια αλά Μπόλιγουντ
α ναι ξεχασα με το Κατυν...
πολυ καλη ταινια, δε ξερω αν ειναι η καλυτερη παντως τα σπαει και αξιζει τον κοπο!! φοβερη ιδεα που θα μπορουσε να εκτελεστει ακομα καλυτερα...
μπραβο!
-
Εμενα μου άρεσε και η εκτέλεση!
(Δεν πιστευω να παρανόμησες Αδη )
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εμενα μου άρεσε και η εκτέλεση!(Δεν πιστευω να παρανόμησες Αδη )
ελα να σου εξηγησω ενα προς ενα τα ποστς που εχω κανει τοσα χρονια...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Εμενα μου άρεσε και η εκτέλεση!
(Δεν πιστευω να παρανόμησες Αδη )
ελα να σου εξηγησω ενα προς ενα τα ποστς που εχω κανει τοσα χρονια...
Στην παμπ
Σερβίρουμε και πασατέμπο για τους θεατές -
Πολύ ωραίο ήταν το Slumdog Millionaire, μόνο που κάποιες στιγμές θύμισε Νίκο Ξανθόπουλο με τόσες συμπτώσεις και συναντήσεις από το πουθενά.
Θα μπορούσαν και οι Έλληνες να γυρίσουν τέτοιες ταινίες, αλλά ας όψεται η δυτικομανία των Ελλήνων σκηνοθετών που θέλησαν να μοιάσουν ή στο τριαλαριλαρό Χόλιγουντ ή στους μαύρους κι άραχνους Βορειοευρωπαίους. -
Γαβράς, αφιερωμένος στον Μάνο
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=253 -
Μόλις είδα το Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb και μάλλον πρόκειται για το ισοδύναμο της 'Κάλπικης Λίρας' για το Αμερικάνικο σινεμά. Μάλλον η πιο μεγάλη στιγμή του. Είναι αρκετά κλασσικά βέβαια που δεν έχω δει αλλά αυτό πραγματικά είναι respect και το βλέπει κανείς ανετότατα σήμερα.
Εκπληκτικό σενάριο και εκπληκτικός Peter Sellers!
Όσοι δεν την έχετε δει, τολμήστε το! Είναι και μόνο 90 λεπτά, πολύ λιτή ταινία.
Μαύρη κωμωδία για τον ψυχρό πόλεμο. -
@nickolas
Αχ, τι μου θύμησες! (μαζί με την απίθανη μετάφραση του τίτλου 'ΣΟΣ Πεντάγωνο καλεί Μόσχα' ) Κιουμπρικ και Σέλλερς σε μεγάλες φόρμες! Σατιράρα, εν μέσω ψυχρού πολέμου. Και ασπρόμαυρη!Και μια που πιάσαμε τα παλιά: μόλις τελείωσα ταινία που μου είχε ξεφύγει: 'Before the Devil Knows You're Dead'. To 'παλιό' εδώ κολλάει στον Albert Finney που στον δεύτερο ρόλο, του πατέρα, απλά δίνει ρέστα.
Τώρα, για την ταινία: από τις (λίγες) ταινίες του Lumet που έχω δεί, τον είχα συνηθισει σε δικαστικά δράματα (πχ Verdict), το ανεπανάληπτο **Serpico **και και καμμιά-δυο ακόμα -αλλά δεν τον περίμενα να σκηνοθετήσει αυτήν την 'αν-ειναι-να-παει-κατι-στραβα-θα-πάει' ταινία. Η οποία, ομολογουμένως ήταν πολύ καλή. Προβλέψιμη, ωστόσο, μια και το σενάριο δεν άφηνε πολλές διεξόδους -εκτός απο κάποια έκπληξη ή ανατροπή στο τέλος, η οποία δεν ήρθε (θα είχε ενδιαφέρον πάντως αν ερχόταν!). Οι Ethan Hawcke και P.S. Hoffman παίζουν πάρα πολύ καλά, αλλά, όπως είπα, μου φαίνεται ότι επισκιάζονται από τον γέροντα Finney.
Αξίζει τον κόπο, αν δεν την έχετε δει. -
@ Funis και manosk για το Slumdog millionaire:
Η ταινία έχει συνειδητά και ειρωνικά φέσι-happy ending, ως καρικατούρα.
α) για πικρότερο και ειρωνικότερο σχολιασμό των όσων αληθινών και τραγικών περιγράφει
β) για να μπορεί να την αντέξει και άρα να τη δει ευρύτερο κοινό - άρα και να προβληματισθεί ευρύτερο κοινό.Είναι πράγματι πολύ δυνατή ταινία.
-
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Μόλις είδα το Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb και μάλλον πρόκειται για το ισοδύναμο της 'Κάλπικης Λίρας' για το Αμερικάνικο σινεμά. Μάλλον η πιο μεγάλη στιγμή του. Είναι αρκετά κλασσικά βέβαια που δεν έχω δει αλλά αυτό πραγματικά είναι respect και το βλέπει κανείς ανετότατα σήμερα.
Εκπληκτικό σενάριο και εκπληκτικός Peter Sellers!
Όσοι δεν την έχετε δει, τολμήστε το! Είναι και μόνο 90 λεπτά, πολύ λιτή ταινία.
Μαύρη κωμωδία για τον ψυχρό πόλεμο.Θ Ε Ο Σ
-
Μου άρεσε πολύ το Slumdog Millionaire.
-
την Valkyria ποιος την εχει δει ?
ειναι καλή ταινια ?
απο το τραιλερ που ειδα πρεπει να αξιζει..... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
την Valkyria ποιος την εχει δει ?
ειναι καλή ταινια ?
απο το τραιλερ που ειδα πρεπει να αξιζει.....Την είδα χτες βράδυ στον καναπέ μου...
Δε λέει τίποτα η ταινία, μια μετριότητα είναι σχεδόν σε όλα τα επίπεδα, αρκετα επιδερμική, περιγράφει ένα γνωστό ιστορικό γεγονός με αρκετή ακρίβεια, χωρίς περαιτέρω εμβάθυνση...Κινηματογραφικά δεν έχει να σου δώσει τίποτα, ο πρωταγωνιστής είναι με το ζόρι μέτριος αλλά και καμία άλλη ερμηνεία δεν ξεχωρίζει. Γιατί λοιπόν να τη δεις ? Ο μόνος λόγος για να μάθεις 2 πράγματα για τη συνωμοσία της 20ης Ιουλίου 1944, αλλά εν έτει 2009 με 2 κλικ θα βρεις άφθονο υλικό να χορτάσεις την πείνα σου...
Η ταινία συνολικά χαρακτηρίζεται 'λίγη', μέτρια, αδιάφορη...
-
Περίμενες τίποτα καλύτερο από τον Τόμι ;
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]