-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Θανατηφόρο τροχαίο στην Ε.Ο. Πατρών - ΚορίνθουΘανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 8:00 το βράδυ στη Νέα Εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου στο ύψος των Αραχωβίτικων Αχαΐας. Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι τέσσερις, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικα αδέλφια, τραυματίστηκαν.
Το τροχαίο έγινε όταν συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός με κατεύθυνση προς Πάτρα, με άλλο ΙΧ στο οποίο επέβαινε πενταμελής οικογένεια με κατεύθυνση προς Κόρινθο.
Από την σύγκρουση το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αλλοδαπός τυλίχτηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ο οδηγός. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από το άλλο αυτοκίνητο τα μέλη της οικογένειας, τέσσερα από τα οποία διακομίστηκαν και νοσηλεύονται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.
NAFTEMPORIKI.GR Τετάρτη, 15 Απριλίου 2009 22:01
Τουλάχιστον να έφυγε αυτός που έφταιγε...
Ένα άλλο ενδιαφέρον: τέσσερεις επιβάτες τραυματίστηκαν, ο πέμπτος τίποτα; Μήπως ήταν ο οδηγός και φορούσε ζώνη για τον φόβο των τροχαίων (ελέγχων);
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Θανατηφόρο τροχαίο στην Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 8:00 το βράδυ στη Νέα Εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου στο ύψος των Αραχωβίτικων Αχαΐας. Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι τέσσερις, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικα αδέλφια, τραυματίστηκαν.
Το τροχαίο έγινε όταν συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός με κατεύθυνση προς Πάτρα, με άλλο ΙΧ στο οποίο επέβαινε πενταμελής οικογένεια με κατεύθυνση προς Κόρινθο.
Από την σύγκρουση το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αλλοδαπός τυλίχτηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ο οδηγός. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από το άλλο αυτοκίνητο τα μέλη της οικογένειας, τέσσερα από τα οποία διακομίστηκαν και νοσηλεύονται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.
NAFTEMPORIKI.GR Τετάρτη, 15 Απριλίου 2009 22:01
Τουλάχιστον να έφυγε αυτός που έφταιγε...
Ένα άλλο ενδιαφέρον: τέσσερεις επιβάτες τραυματίστηκαν, ο πέμπτος τίποτα; Μήπως ήταν ο οδηγός και φορούσε ζώνη για τον φόβο των τροχαίων;
Το έδειξε στο ΝΕΤ. Το αυτοκίνητο του αλλοδαπού (από το οποίο μάλλον ξεκίνησε η φωτιά) ήταν σε άθλια κατάσταση. Το αυτοκίνητο της οικογένειας ήταν και αυτό καμένο (τουλάχιστον το μπροστά τμήμα του) αλλά φαινόταν πως έχει συμπεριφερθεί πολύ καλά στη σύγκρουση. Για αυτό προφανώς γλίτωσαν οι άνθρωποι. Αν ήταν παλαιότερο το αυτοκίνητο θα τους κλαίγαμε και αυτούς.
-
Τι αμάξια ήταν;
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ένα άλλο ενδιαφέρον: τέσσερεις επιβάτες τραυματίστηκαν, ο πέμπτος τίποτα; Μήπως ήταν ο οδηγός και φορούσε ζώνη για τον φόβο των τροχαίων;
+1
-
ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΟΤΑΝ : :thumbsup,ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ: ,ΔΕΝ ΣΑΝ ΤΟΝ : , ΔΕΝ , ΜΕΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ: ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ , ΚΑΝΕΙ, ,ΕΜΕΙΣ, ,ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ .
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.Είμαι καινούργιος εδω, αλλά τους 4 τροχούς τους γνωρίζω από το 1970 , ήδη από το Νο 2 τεύχος. Αρα δικαιούμαι νομίζω, να γράψω,για να κανω γνωστή την περιπετειά μου.
Στις 6/03/98,πηγαίνοντας στην δουλειά ,στις 05.30 π.μ δέχθηκα την επίθεση αδέσποτου σκύλου -ο οποιος σκοτώθηκε αφού χτύπησε στο πλάι του παπιού μου-και εγω βρέθηκα σε κατασταση πολυτραυματία στο νοσ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.
σύνήλθα μετά απο 67 ημερες ,....... με παράλυση στο αρ. χέρι και πόδι, τρύπιο πνεύμονα και νεφρό, από τα 5 πλευρά που έσπασα και ημιπάρεση στο δεξι χέρι.
Το πιο σοβαρό, είναι ότι έχω κάκωση στον 5- 6 αυχενικό σπόνδυλο....Το συμβάν συνέβη στον βοτανικο, στην οδό Ορφέως 151 ........
ανήκει στον δήμο Αθηναίων.........
Στίς 19/02/99 εκλήθην στο δικαστήριο , διότι , δεν είχα την προσοχή μου στο δρόμο, και προκάλεσα τον θάνατο του ΣΚΥΛΟΥ, καί έπαθα εγώ ότι έπαθα,........αλλά και γιατι προκάλεσα ζημιές στο μοτοποδήλατό μου!!!!!!!
ΕΚΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ, είπα πως εγω κυκλοφορω με μοτο απο το 1975 !και εχω διπλωμα, Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ,
ΑΛΛΑ ΑΘΟΩΘΗΚΑ.(ΚΡΑΝΟΣ ΦΟΡΟΥΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!)ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ ΕΓΩ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ Ν Α ΕΡΓΑΣΤΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ?
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ , ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΒΡΗΚΑ ΤΟ e-mail ΤΟΥΣ,
.....................................................
.....................................................
....................................................
εγω φιλοι μου , βγηκα σε σύνταξη στα 40 μου χρόνια, επειδή, κάποιος είπε, :ΩΧ ΑΔΕΛΦΕ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, -
ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.....και επειδή σιγουρα θα βρεθούν καποιοι να πουν ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ,
ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΥς ΟΔΗΓΟΥΣ , ΠΟΥ ΤΗΡΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ 99%
ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΩ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.ΕΙΧΑ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ ε' κατηγοριας απο το 1977 και τοτε που χτυπησα ειχα συμπληρώσει περισσοτερα απο 1.500.000 χιλιόμετρα σε όλη την ελλάδα.......
ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ -ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ - ΤΙΠΟΤΕ , ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΩ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΦΤΗΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ .....ΑΛΛΟΣΤΕ,
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΧΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ,
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΚΑΛΑ.
ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΙΔΩΡΟΣ -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Τι αμάξια ήταν;Ένα άλλο ενδιαφέρον: τέσσερεις επιβάτες τραυματίστηκαν, ο πέμπτος τίποτα; Μήπως ήταν ο οδηγός και φορούσε ζώνη για τον φόβο των τροχαίων;
+1
Τέσσερις τραυματίες στο ένα αμάξι και ένας νεκρός στο άλλο.Δεν ήταν 5 στο ένα αυτοκίνητο.Έτσι τουλάχιστον το καταλαβαίνω.
-
Στο ένα σύμφωνα με το άρθρο επέβαινε 'πενταμελής' οικογένεια..
-
Σήμερα κατά τις 12 το μεσημέρι στη Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής (;) βρισκόταν ξαπλωμένος στην αριστερή λωρίδα ένας 40+άρης. Πίσω του ένα αυτοκίνητο και τέρμα δεξιά μια μηχανή στηριγμένη στο stand. Εκείνη τη στιγμή έφτασε και το πρώτο περιπολικό. Δεν μπόρεσα να καταλάβω αν ο εν λόγω κύριος ήταν πεζός ή αναβάτης μηχανής.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Σήμερα κατά τις 12 το μεσημέρι στη Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής (;) βρισκόταν ξαπλωμένος στην αριστερή λωρίδα ένας 40+άρης. Πίσω του ένα αυτοκίνητο και τέρμα δεξιά μια μηχανή στηριγμένη στο stand. Εκείνη τη στιγμή έφτασε και το πρώτο περιπολικό. Δεν μπόρεσα να καταλάβω αν ο εν λόγω κύριος ήταν πεζός ή αναβάτης μηχανής.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ , ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΖΟΣ Η ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
σημασίΑ, έχει πως είναι ένας άνθρωπος που για κάποιο διάστημα δεν θα είναι χρήσιμος στον εαυτο του πρωτ' απ' όλα, και μετα στα παιδια του, στην οικογενεια του και στην δουλειά του. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΕΙΚΩΣ !!
ΓΙΑΤΙ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ ΠΟΤΕ !
καλό πάσχα σ όλους ! -
Από ανθρωπιστικής πλευράς προφανώς και δεν έχει σημασία. Δεν κατάλαβα προς τι η ζαλάδα. ΌΜΩΣ, έχει από πρακτικής πλευράς γιατί αν ήταν αναβάτης μηχανής, κατά 99% δεν φορούσε κράνος αφού δεν είδα κάποιο στην περιοχή. Αν ισχύει αυτό, έχουμε άλλη μια επιβεβαίωση της μ@λ@κί@ς που δέρνει πολλούς αναβάτες δικύκλων.
-
καλα οι μοτοσυκλετιστες ειναι εντελως .
βαζουν το κρανος στο χερι η βαζουν τα παιδια τους,εχω δει και πατερα με δυο παιδια το ενα μπροστα του και το αλλο πισω του.
θελει σπασιμο η κεφαλα του η οχι. -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Από ανθρωπιστικής πλευράς προφανώς και δεν έχει σημασία. Δεν κατάλαβα προς τι η ζαλάδα. ΌΜΩΣ, έχει από πρακτικής πλευράς γιατί αν ήταν αναβάτης μηχανής, κατά 99% δεν φορούσε κράνος αφού δεν είδα κάποιο στην περιοχή. Αν ισχύει αυτό, έχουμε άλλη μια επιβεβαίωση της μ@λ@κί@ς που δέρνει πολλούς αναβάτες δικύκλων.ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
Από ανθρωπιστικής πλευράς προφανώς και δεν έχει σημασία. Δεν κατάλαβα προς τι η ζαλάδα. ΌΜΩΣ, έχει από πρακτικής πλευράς γιατί αν ήταν αναβάτης μηχανής, κατά 99% δεν φορούσε κράνος αφού δεν είδα κάποιο στην περιοχή. Αν ισχύει αυτό, έχουμε άλλη μια επιβεβαίωση της μ@λ@κί@ς που δέρνει πολλούς αναβάτες δικύκλων.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !
Ε οκ δεν είναι ακριβώς το ίδιο.
Φυσικά και πρέπει να φοράει κανείς ζώνη, όμως το να μην φοράς κράνος είναι πιστεύω 1 επίπεδο πιο πάνω σε .
Εγώ, 5 χρόνια μηχανές, ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορά πήγα κάπου χωρίς κράνος (μιλάμε για απόσταση 2 km) και ορκίστηκα να μην το ξανακάνω ποτέ.... Δεν λέω, ωραία η αίσθηση να σου χτυπάει ο αέρας το πρόσωπο, αλλά όταν μπορείς να έχεις και την αίσθηση να κυλάει ζεστό αιματάκι στο κεφάλι σου, ας λείπει....
Πάντως γενικά εγώ έχω αρχίσει να δείχνω μια σχετική απάθεια για αυτούς που δεν φοράνε κράνος...
-
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !
Ε οκ δεν είναι ακριβώς το ίδιο.
Φυσικά και πρέπει να φοράει κανείς ζώνη, όμως το να μην φοράς κράνος είναι πιστεύω 1 επίπεδο πιο πάνω σε .
Εγώ, 5 χρόνια μηχανές, ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορά πήγα κάπου χωρίς κράνος (μιλάμε για απόσταση 2 km) και ορκίστηκα να μην το ξανακάνω ποτέ.... Δεν λέω, ωραία η αίσθηση να σου χτυπάει ο αέρας το πρόσωπο, αλλά όταν μπορείς να έχεις και την αίσθηση να κυλάει ζεστό αιματάκι στο κεφάλι σου, ας λείπει....
Πάντως γενικά εγώ έχω αρχίσει να δείχνω μια σχετική απάθεια για αυτούς που δεν φοράνε κράνος...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ φίλε μου,
αν κάνεις τον κόπο και δεις λίγο πιο πανω σε αυτην την σελιδα θα διαβασεις την εμπειρια μου και την κατάσταση μου,
σε πληροφορω λοιπον οτι στο νοσοκομείο όπου παρεμεινα επι μακρον, υπηρξαν πολλοί , που αν φορούσαν ζώνη, τώρα δεν θα έπαιζαν ΤΆΒΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ.
να φορας κρανος, και να φορας ζωνη, είναι το λιγότερο που θα κάνεις για να΄γεράσεις και να εισαι σε θεση να οδηγεις !ΜΕ την ευκαιρία, εγώ οδηγούσα μοτο απο το 1975 .........
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ , ειναι το καινουργιο πολυμορφικό της HONDA: Η ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙ: ΑΡ.ΕΠΙΒΑΤΩΝ 8
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ , ειναι το καινουργιο πολυμορφικό της HONDA: Η ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙ: ΑΡ.ΕΠΙΒΑΤΩΝ 8
μήπως είμαι χαζός και βλέπω μόνον 7 μέγιστο???
-
ο οδηγός φοράει κ κράνος
christos.dimou στη σακούλα ποιος ξέρει τη έχουν!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
ο οδηγός φοράει κ κράνοςchristos.dimou στη σακούλα ποιος ξέρει τη έχουν!
στην σακούλα φίλε μου ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 8ο μελος της οικογενειας!
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
μήπως είμαι χαζός και βλέπω μόνον 7 μέγιστο???Γκαβός είσαι, έχει ακόμα μία θέση στη σχαρίτσα εκεί μπροστά στο φτερό!
Κακά τα ψέμματα πάντως, η οικονομία αυτών των χωρών πρακτικά βασίζεται στις πάπιες:
http://www.bikes-of-burden.com/about_the_book.shtml
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#