-
Ο χρήστης epicouros έγραψε:
Καλά πόσο ΗΛΙΘΙΟΣ μπορεί να είναι κάποιος που πάει 4 χιλιόμετρα ΑΝΑΠΟΔΑ!! εκτός και αν έπασχε από κάποιο διανοητικό πρόβλημα η ήθελε να αυτοκτονήσει47χρονος με Zastava Yugo που βγήκε ανάποδα στην Ε.Ο. απο παράδρομο.
Και αν δεν σκοτωνόταν στο τρακάρισμα ... πάλι σκότωμα ήθελε ... -
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο τύπος δεν μπορούσε να καταλάβει ότι πάει ανάποδα... Μάλιστα για να προσπαθούν να τον αποφύγουν όλοι, σημαίνει ότι κινείτω χύμα σε τυχαίες λωρίδες και όχι συνεχώς στην άκρη. Άρα ήθελε ν' αυτοκτονήσει με αυτό τον τρόπο ίσως; Γιατί να το έκανε από βλακεία δεν το δέχομαι δεδομένου ότι υπάρχει και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και ας έχει αρνητικό IQ ο άλλος.
Στα καλά καθούμενα πάντως...
-
+1
4 χλμ αντίθετα και να βλέπεις να σε αποφεύγουν και να μην πας άκρη λίγο δύσκολο για νορμάλ άνθρωπο. Γνώμη μου μάλλον ήθελε να αυτοκτονήσει.
Εκτός και αν ήταν τύφλα στο μεθύσι.
-
Οτε τυφλα ηταν, ουτε να αυτοκτονησει ηθελε....
Ενας μαλακας στα@@-στης ειναι που πηρε εναν ανθρωπο στο λαιμο του. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οτε τυφλα ηταν, ουτε να αυτοκτονησει ηθελε....
Ενας μαλακας στα@@-στης ειναι που πηρε εναν ανθρωπο στο λαιμο του.Κάτι τέτοιο θα έγινε.
ΓΙΑΤΙ;
Πολλοί κινούνται ανάποδα σε αυτοκινητόδρομους, οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν παρόμοια περιστατικά.
Πόσοι έχασαν για ΠΑΝΤΑ την άδεια οδήγησης από αυτούς που κινούνται ανάποδα; ΚΑΝΕΙΣ, είτε δεν τους έπιασαν ή οι ποινές είναι ελαφρές.
ΝΑ ΓΙΑΤΙ. -
Αντί να βρίζουμε τον πανίβλακα που πήγαινε ανάποδα (που αν είχε πάρει και τίποτα ναρκωτικά δε μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του), θα έπρεπε να βρίζουμε το ελληνικό κράτος για την κατάσταση των δρόμων που επιτρέπουν τέτοιες κουφές καταστάσεις και την ανύπαρκτη επίβλεψη.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Αντί να βρίζουμε τον πανίβλακα που πήγαινε ανάποδα (που αν είχε πάρει και τίποτα ναρκωτικά δε μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του), θα έπρεπε να βρίζουμε το ελληνικό κράτος για την κατάσταση των δρόμων που επιτρέπουν τέτοιες κουφές καταστάσεις και την ανύπαρκτη επίβλεψη.Και έπρεπε να κάνει το κράτος δλδ; Είναι απλά ΑΔΥΝΑΤΟΝ να επιβλέψεις όλα τα χιλιόμετρα των αυτοκινητοδρόμων (τουλάχιστον χωρίς πανάκριβα διόδια). Ακόμα και αν τον έβλεπαν, τι θα έκαναν; Θα τον βομβάρδιαζαν;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αντί να βρίζουμε τον πανίβλακα που πήγαινε ανάποδα (που αν είχε πάρει και τίποτα ναρκωτικά δε μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του), θα έπρεπε να βρίζουμε το ελληνικό κράτος για την κατάσταση των δρόμων που επιτρέπουν τέτοιες κουφές καταστάσεις και την ανύπαρκτη επίβλεψη.
Και έπρεπε να κάνει το κράτος δλδ; Είναι απλά ΑΔΥΝΑΤΟΝ να επιβλέψεις όλα τα χιλιόμετρα των αυτοκινητοδρόμων (τουλάχιστον χωρίς πανάκριβα διόδια). Ακόμα και αν τον έβλεπαν, τι θα έκαναν; Θα τον βομβάρδιαζαν;
ισοβια αρση αδειας οδιγησης και ευνουχισμος
-
Kαι ανασκολοπισμός επίσης.
-
http://www.youtube.com/watch?v=jK4wsHGkOH8
(Το έχει βάλει ο Nick-K στο http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... &start=810 )Καλό το βιντεάκι (επίκαιρο με δεδομένο το δυστύχημα) καλά τα σχόλια.
Ένα από αυτούς τους πρωταγωνιστές τους έψαξε κανείς;
Έγινε έστω μια προσπάθεια να τον βρουν, έστω και για να του επιβάλουν πρόστιμο; -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Youtube VideoΚαλό το βιντεάκι (επίκαιρο με δεδομένο το δυστύχημα) καλά τα σχόλια.
Ένα από αυτούς τους πρωταγωνιστές τους έψαξε κανείς;
Έγινε έστω μια προσπάθεια να τον βρουν, έστω και για να του επιβάλουν πρόστιμο;Τα παραλές. Γιατί να τον ψάξουν; Στη δουλειά του πήγαινε ο άνθρωπος, έκανε λάθος στην έξοδο και για να μην αργοπορεί, πήγε λίγο ανάποδα.
-
μετα την ευθεια στην βαρκιζα (στο λουνα παρκ) ακολυθει μια δεξια στροφη.εκει ηταν σημερα το απογευμα δυο τουμπαρισμενα αυτοκινητα,πληθος περιεργων και ασθενοφωρο.την κυριακη δεν ειναι να κυκλοφορεις παντως...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=869564&lngDtrID=244
'το δυστύχημα συνέβη όταν ο 47χρονός Αστέριος Σδούγκας εισερχόμενος με το αυτοκίνητο του στην εθνική οδό από παρακείμενη δρόμο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα όπου κινήθηκε για τρία έως τέσσερα χιλιόμετρα και εν συνεχεία συγκρούσθηκε μετωπικά με διερχόμενο ΙΧ.'
Χάθηκε να βρισκόταν κανένα FH16 στο δρόμο του ώστε να μην την πλήρωναν και αθώοι;
Ολο πολυεστερικο ειναι μπροστα θα την πληρωνε η μοστρα του FH, κανενα F89 επρεπε αλλα που να το βρεις πλεον...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
4 χλμ αντίθετα και να βλέπεις να σε αποφεύγουν και να μην πας άκρη λίγο δύσκολο για νορμάλ άνθρωπο. Γνώμη μου μάλλον ήθελε να αυτοκτονήσει.
Εκτός και αν ήταν τύφλα στο μεθύσι.Το ανέκδοτο με την ξανθιά που μπαίνει στον αυτοκινητόδρομο ανάποδα ('όλοι πάνε ανάποδα') μου θυμίζει. BTW, έγινε τοξικολογική εξέταση στο πτώμα του μακαριστού κρετίνου (σύμφωνα με τη Τηλεοπτική Νεοελληνική γλώσσα, το επίθετο 'μακαριστός' προηγείται, ως εμπρόθετος επιθετικός προσδιορισμός σε κάθε αναφορά σε άτομο που έχει πεθάνει) για να μάθουμε αν ήπιε τίποτα;
θα έπρεπε να βρίζουμε το ελληνικό κράτος για την κατάσταση των δρόμων που επιτρέπουν τέτοιες κουφές καταστάσεις και την ανύπαρκτη επίβλεψη.
Tι φταίει το κράτος σε αυτή τη περίπτωση; Έπρεπε να βάλει τέτοια σε κάθε είσοδο/έξοδο κλειστού αυτοκινητόδρομου;
Ολο πολυεστερικο ειναι μπροστα θα την πληρωνε η μοστρα του FH, κανενα F89 επρεπε αλλα που να το βρεις πλεον...
Πίσω από το πλαστικό δεν έχει πλαίσιο, κινητήρα, μετάδοση;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εκτός και αν ήταν τύφλα στο μεθύσι.Το ανέκδοτο με την ξανθιά που μπαίνει στον αυτοκινητόδρομο ανάποδα ('όλοι πάνε ανάποδα') μου θυμίζει. BTW, έγινε τοξικολογική εξέταση στο πτώμα του μακαριστού κρετίνου (σύμφωνα με τη Τηλεοπτική Νεοελληνική γλώσσα, το επίθετο 'μακαριστός' προηγείται, ως εμπρόθετος επιθετικός προσδιορισμός σε κάθε αναφορά σε άτομο που έχει πεθάνει) για να μάθουμε αν ήπιε τίποτα;
θα έπρεπε να βρίζουμε το ελληνικό κράτος για την κατάσταση των δρόμων που επιτρέπουν τέτοιες κουφές καταστάσεις και την ανύπαρκτη επίβλεψη.
Tι φταίει το κράτος σε αυτή τη περίπτωση; Έπρεπε να βάλει τέτοια σε κάθε είσοδο/έξοδο κλειστού αυτοκινητόδρομου;
Πίσω από το πλαστικό δεν έχει πλαίσιο, κινητήρα, μετάδοση;
Αν δεν κανω λαθος, την πληρωσε ενας απο τους φανταρους, επιβατης του αυτοκινητου που συγκρουστικε με τον κρετινο....
-
1 νεκρός και 4 τραυματίες το πρωί που αλλού φυσικά Κορίνθου - Πατρών στο ύψος του Ρίου πλαγιομετωπική!!!
Για να βάλω και λίγο 'φιλοσοφική' συζήτηση
-Πόσο θεωρείτε ότι προλαβαίνεις να αντιδράσεις αν έρχεται ο άλλος απο απέναντι?
-Αν τυχόν προλαβαίνεις να αντιδράσεις ... τι κάνεις?
-Μετωπική vs μπαριέρας ?
-Τιμονιά και ότι τύχει??Πάντως ένας γνωστός που του έτυχε να σβουρίζει ο απέναντι έκανε όσο άκρη μπορούσε και του πέρασε τελείως στην τύχη ξυστά από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Πέρα του ότι είδε την ζωή του σε ταινία μικρού μήκους από τον πανικό φρέναρε χωρίς συμπλέκτη και φυσικά έσβησε το αμάξι!!!
-
Δυστυχώς στην θέση του 'απέναντι' ... αντιδράς απερίσκεπτα ... Φρένο, χειρόφρενο ή γκαζι πολύ μήπως ξεφύγεις ...
Σε 2 περιπτώσεις με έσωσε μία φορά το γκάζι ... ξέφυγα, στην άλλη δε φρένο και χειρόφρενο ... και βρήκε ο άλλος σε 'τοίχο' και έγινε το αμάξι μου 'πολυμορφικό'.
Πάντως συνειδητή αντίδραση μου είναι για αποφυγή να ρίξω το αμάξι μου σε μπαριέρα παρά στον απέναντι ... ευχόμενος να ανοίξουν αερόσακοι κλπ.
Όπως και να έχει ... ο θεός να μας φυλάει ... -
Παιδιά...μόλις άκουσα ότι έγινε σοβαρό ατύχημα στο Ρίο...Δεν έχω ακούσει ειδήσεις ούτε στο νετ βρήκα τίποτα...Ξέρει κανείς κάτι?
ΥΓ:Το άκουσα στο ράδιο, αλλά δυστυχώς πέτυχα στο τέλος την είδηση.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Παιδιά...μόλις άκουσα ότι έγινε σοβαρό ατύχημα στο Ρίο...Δεν έχω ακούσει ειδήσεις ούτε στο νετ βρήκα τίποτα...Ξέρει κανείς κάτι?ΥΓ:Το άκουσα στο ράδιο, αλλά δυστυχώς πέτυχα στο τέλος την είδηση.
Το ανέφερε ο cpp δύο posts πιο πριν! Ούτε εγώ βρήκα κάτι σε μια γρήγορη ματιά στο νετ.
Στη ΝΕΤ όπου άκουσα την είδηση το πρωί αναφέρθηκε ότι ένα μπλε Focus προσπέρασε ένα άσπρο (δε θυμάμαι τι) με αποτέλεσμα το ΑΣΠΡΟ να φύγει από την πορεία του. Δεν το αποσαφήνισαν περισσότερο.
-
Αυτό που θέλει πολύ προσοχή είναι η Παναγοπούλα πέριξ 184χλμ.
Δυο νταλίκες μια σε κάθε ρεύμα αν προσπερνιούνται ταυτόχρονα από ένα αυτοκίνητο η καθε μια....... ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ......
Μην το ξεχνάτε ποτέ!!!!! Πολυ θεωρούν ότι επειδή χωράνε πιο ψηλά στο Κιάτο η στο Δερβένι θα χωράνε και εκεί... αλλά αυτό δεν ισχύει!!!!Επιπλέον υπάρχουν αρκετά συμβάντα όπου το αυτοκίνητο που κινείται δεξιά (και συνήθως το προσπερνούν) να πατάει για λίγο εκτός δρόμου και μετά να εκτρέπεται!!!! Στο επόμενο ταξίδι από Πάτρα προς Αθήνα προσέξτε μετά τα διόδια της Πάτρας το ανάγλυφο στο πλάι του δρομου
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#