-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Τι βλακείες είναι αυτές θεέ μουΠολύ ΜΟΥΦΑ σπορ οι αγώνες ντράγκστερ
+1
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τι βλακείες είναι αυτές θεέ μου
Πολύ ΜΟΥΦΑ σπορ οι αγώνες ντράγκστερ
+1
Ναι μωρέ με τους κουλούς. Σιγά το δύσκολο να πας 402 μέτρα ευθεία και ο θείος μου ο εισπράκτορας το κάνει.
4.76sec@481.9Kmh(Συγνώμη για το εκτός θέματος αλλά όταν διαβάζω τέτοια πράγματα ... Έτσι δεν είναι skullone; )
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ναι μωρέ με τους κουλούς. Σιγά το δύσκολο να πας 402 μέτρα ευθεία και ο θείος μου ο εισπράκτορας το κάνει.
Κι εγώ νόμιζα πως μόνο ένα άτομο από εδώ μέσα μπορεί να το κάνει αυτό. Γνωστός ευθειάκιας...
-
Δεν είναι θέμα κουλαμάρας ή όχι. Απλά δε γουστάρω καθόλου όλο αυτό το καγκούρικο χάι-χούι που μαζεύεται στους αγώνες dragster, δεν με συγκινεί ΚΑΘΟΛΟΥ το 'ποιος είναι πιο γΛήγορος σε ευθεία γραμμή' και κλάιν μάιν. Something is running at the gypsies' για μένα.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κι εγώ νόμιζα πως μόνο ένα άτομο από εδώ μέσα μπορεί να το κάνει αυτό. Γνωστός ευθειάκιας...
Δεν ειμαι μονο εγω ρε,μαθαινουν κι αλλοι σιγα σιγα..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τι βλακείες είναι αυτές θεέ μου
Πολύ ΜΟΥΦΑ σπορ οι αγώνες ντράγκστερ
Τι απορείς;
Απλά θεωρώ ότι είναι γελοίο 'σπορ' το να στήνεσαι σε μια ευθεία με πολλές εκατοντάδες άλογα και σλικ ελαστικά φάρδους ελαστικών formula και να προσπαθείς να καταρρίψεις το χρόνο του 0-400. Περιττό δε να αναφέρω ότι οι περισσότεροι που παρακολουθούν τέτοιους αγώνες είναι απλά τραγικοί κάγκουρες.
-
Να υποθέσω οτι έχεις ήδη κάμποσα πρωταθλήματα σε αυτό το σπόρ, αν με το γελοίο εννοείς εύκολο, απλό κλπ διότι δεν είναι. Απο δε μηχανικής άποψης αυτό που μοίαζει γελοίο ( αν εννοείς αυτό ) σε σένα δεν είναι καθόλου απλό να επιτευχθεί. Το ποιος παρακολουθεί τι, δεν με αφορά...Άλλωστε οι περισσότεροι στην Ελλάδα μάθανε τι είναι F1, όταν αυτή μπήκε στο κουπόνι του στοιχήματος
-
Γιατί έχει περιορισθεί το τόπικ μόνο στο καγκούρικο ζήτημα της εκκίνησης;
Έτσι κι αλλιώς, αυτό εξαντλήθηκε.
Να μην πούμε τίποτα περί οδικής συμπεριφοράς γενικώς; (προς Θεού, όχι στερεότυπα) -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Να υποθέσω οτι έχεις ήδη κάμποσα πρωταθλήματα σε αυτό το σπόρ, αν με το γελοίο εννοείς εύκολο, απλό κλπ διότι δεν είναι. Απο δε μηχανικής άποψης αυτό που μοίαζει γελοίο ( αν εννοείς αυτό ) σε σένα δεν είναι καθόλου απλό να επιτευχθεί.Αν κάτι είναι δύσκολο δε γίνεται αυτόματα και ενδιαφέρον.
Για μένα είναι ένα γελοίο άθλημα (από άποψη περιεχομένου) χωρίς κανένα λόγο ύπαρξης.Το ποιος παρακολουθεί τι, δεν με αφορά...Άλλωστε οι περισσότεροι στην Ελλάδα μάθανε τι είναι F1, όταν αυτή μπήκε στο κουπόνι του στοιχήματος
Προσωπικά παρακολουθώ F1 πολύ πριν μπει στο κουπόνι του στοιχήματος, από μια ηλικία που τα περισσότερα παιδάκια έπαιζαν ακόμα κλέφτες και αστυνόμους και μήλα.
Ε άποψή μου είναι ότι με αγώνες dragster ασχολούνται κατεστραμμένοι κάγκουρες. Άποψή μου είναι, δεν είπα ότι έχω και το αλάθητο του Πάπα -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Να υποθέσω οτι έχεις ήδη κάμποσα πρωταθλήματα σε αυτό το σπόρ, αν με το γελοίο εννοείς εύκολο, απλό κλπ διότι δεν είναι. Απο δε μηχανικής άποψης αυτό που μοίαζει γελοίο ( αν εννοείς αυτό ) σε σένα δεν είναι καθόλου απλό να επιτευχθεί.
Αν κάτι είναι δύσκολο δε γίνεται αυτόματα και ενδιαφέρον.
Για μένα είναι ένα γελοίο άθλημα (από άποψη περιεχομένου) χωρίς κανένα λόγο ύπαρξης.Προσωπική σου άποψη αλλά τοποθετημένη πολύ εύστοχα στο 'Τσουβάλιασμα, γενικεύσεις, αφορισμοί' τομος 2 Κεφάλαιο 4 παράγραφος 2
Το ποιος παρακολουθεί τι, δεν με αφορά...Άλλωστε οι περισσότεροι στην Ελλάδα μάθανε τι είναι F1, όταν αυτή μπήκε στο κουπόνι του στοιχήματος
Προσωπικά παρακολουθώ F1 πολύ πριν μπει στο κουπόνι του στοιχήματος, από μια ηλικία που τα περισσότερα παιδάκια έπαιζαν ακόμα κλέφτες και αστυνόμους και μήλα.
Ε άποψή μου είναι ότι με αγώνες dragster ασχολούνται κατεστραμμένοι κάγκουρες. Άποψή μου είναι, δεν είπα ότι έχω και το αλάθητο του ΠάπαΔεν σε ρώτησα από πότε παρακολουθείς F1 απλά έκανα μια παρατήρηση. Επίσης σ' ευχαριστώ που χάρη στο 'Τσουβάλιασμα, γενικεύσεις, αφορισμοί' τόμος 2 Κεφάλαιο 4 παράγραφος 3 με τοποθέτησες πολύ εύστοχα στους κάγκουρες.
Υ.Γ. Ελπίζω να μην σου αρέσουν τα muscle cars, η Corvette, να μην έχεις κάνει ποτέ άνοιγμα σε φανάρι, να μην έχεις πιάσει ποτέ τελική σε δημόσιο δρόμο κλπ γιατί όλοι αυτοί στον επόμενο κεφάλαιο του βιβλίου πάνε στην κατηγορία κάγκουρες -
Απ' όλα όσα ανέφερες έχω κάνει στο δρόμο και ναι εκείνες τις στιγμές γίνομαι τραγικός και ανώριμος !!!
Κατά τ' άλλα λυπάμαι αν θίχτηκες προσωπικά. Εσύ μπορεί να είσαι νοήμων άνθρωπος, ο μέσος θεατής αγώνων dragster όμως κατ' εμέ δεν είναι απλά κάποιος που αγαπάει το μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά κάποιος που διακατέχεται από καγκουρέικη συμπεριφορά.
-
Όταν παίρνουν μπλοκ κινητήρα παραγωγής που βγάζει 400-500 άλογα και το κάνουν να βγάζει 5000 και 7000 άλογα δεν είναι κάγκουρες αλλά πολύ καλοί μηχανικοί. Ακόμα, όταν στο αμάξι που χρησιμοποιούν κάθε μέρα για να πηγαίνουν στο σουπερμάρκετ έχουν 1200 άλογα (με ήσυχο και στρωτό ρελαντί) σε κάνει να βλέπεις αλλιώς τα 1000 άλογα της Veyron.
-
Κάποιοι βρίσκουν νόημα στους αγώνες σε ευθεία, κάποιοι άλλοι όχι.
Το όλο θέμα πάντως είναι 'επιστήμη' με πάμπολες παραμέτρους που θα πρέπει να διαχειριστεί κανείς.
...και μια εκκίνηση είναι τέχνη.
Το αν το οτιδήποτε μηχανοκίνητο είναι αθλητισμός είναι αμφισβητίσημο, αν θεωρήσουμε όμως ότι είναι, οι αγώνες dragster σίγουρα είναι μηχανοκίνητος αθλητισμός.Όσον αφορά τους κάγκουρες
τουλάχιστον δεν αποτελούν κίνδυνο για τους υπόλοιπους οδηγούς... -
Γιατι αραγε εχουμε αναλωθει στο θεμα dragster;Αν και ενδιαφερον θα μπορουσε να μην ειναι το επικεντρο....Φυσικα μπορει να γινει συζητηση πανω σ αυτα που λεει ο coyot,στη γενικη συμπεριφορα των δυο δηλαδη,αφοσον το θεμα της εκκινησης δεν εχει σαφη απαντηση.
-
Πάντως είναι πολύ πιο φτηνό να φτιάξεις ένα προσθιοκίνητο φονέα γιγάντων (αν ξέρεις τι κάνεις - αλλιώς πετάς τα λεφτά σου και παραμένεις κάγκουρας).
Honda Civic 1.6 Turbo Vs. Mercedes E55 AMG Drag Race
Civic Turbo -vs- Viper GTS -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
...
Ε άποψή μου είναι ότι με αγώνες dragster ασχολούνται κατεστραμμένοι κάγκουρες. Άποψή μου είναι, δεν είπα ότι έχω και το αλάθητο του ΠάπαΣεβαστή η άποψή σου αλλά μάλλον όχι τόσο σωστή κατά τη δική μου άποψη.
Ότι κάποιοι μηχανικοί εξελίσσουν κάποια, φανταχτερά ομολογουμένως, οχήματα σε σημεία κάτι περισσότερο από οριακά δεν είναι τίποτα μάλλον.
Ξαναδές αν θέλεις το βιντεάκι που έβαλα στη προηγούμενη σελίδα και πρόσεξε καλύτερα τους αριθμούς. Αν αυτά γίνονται από κάγκουρες οδηγούς και μηχανικούς τότε εντάξει έχεις δίκιο.Εν γνώσει των συνεπειών του νόμου κ.λ.π. κ.λ.π. δηλώνω ότι με βάση το ανωτέρω είμαι κάγκουρας.
Να θυμηθούμε όμως ποιοι και ποιες 'καλλιτέχνες' (μέχρι και ο Στέλιος Ρόκος ) είχαν πάει σε παρουσίαση στη χώρα μας ομάδας F1 προ ετών σε επώνυμο νυχτερινό κέντρο.
-
Πληθαίνουν οι κάγκουρες του forum
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γιατι αραγε εχουμε αναλωθει στο θεμα dragster;Αν και ενδιαφερον θα μπορουσε να μην ειναι το επικεντρο....Φυσικα μπορει να γινει συζητηση πανω σ αυτα που λεει ο coyot,στη γενικη συμπεριφορα των δυο δηλαδη,αφοσον το θεμα της εκκινησης δεν εχει σαφη απαντηση.Ανάλογα με το αμάξι. Δεν τα παρακολουθώ αλλά έχω την εντύπωση ότι τα μπροστοκίνητα ξεσκίζουν στους αγώνες γι αυτό έχουν μεγαλύτερο handicap. Ψάξε WTCC handicap front wheel drive, δες το βάρος που πρέπει να έχει το κάθε αμάξι στον αγώνα. Επίσης, όταν κερδίζουν τον αγώνα, προστίθεται βάρος (handicap). Κοίταξε ποια αμάξια (μοντέλα) έχουν μεγάλο handicap γιατί αυτά είναι τα γρήγορα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Γιατι αραγε εχουμε αναλωθει στο θεμα dragster;Αν και ενδιαφερον θα μπορουσε να μην ειναι το επικεντρο....Φυσικα μπορει να γινει συζητηση πανω σ αυτα που λεει ο coyot,στη γενικη συμπεριφορα των δυο δηλαδη,αφοσον το θεμα της εκκινησης δεν εχει σαφη απαντηση.
Ανάλογα με το αμάξι. Δεν τα παρακολουθώ αλλά έχω την εντύπωση ότι τα μπροστοκίνητα ξεσκίζουν στους αγώνες γι αυτό έχουν μεγαλύτερο handicap. Ψάξε WTCC handicap front wheel drive, δες το βάρος που πρέπει να έχει το κάθε αμάξι στον αγώνα. Επίσης, όταν κερδίζουν τον αγώνα, προστίθεται βάρος (handicap). Κοίταξε ποια αμάξια (μοντέλα) έχουν μεγάλο handicap γιατί αυτά είναι τα γρήγορα.
αποσο θυμαμαι τα πισωκινητα (bmw) εχουν handicap γιατι ειναι - ηταν πιο γρηγορα παντου στο wtcc
-
Κερδίζουν οι BMW?
Έχω πολλά χρόνια να δω WTCC
Προσθιοκινητα Vs Πισωκινητα