-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
@sv2: Την Cayenne ως αυτοκίνητο τη θεωρώ σχεδιαστικό ατόπημα της Porsche (για την ακρίβεια, είναι μια χαρά αυτοκίνητο για την κατηγορία του, απλώς δεν καταλαβαίνω πώς η Porsche σκέφτηκε να ασχοληθεί με τα SUV). Από κει και πέρα, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με κάποιον που έχει Cayenne ή οποιοδήποτε άλλο ακριβό αυτοκίνητο, εφόσον το αγόρασε από πραγματική 'αγάπη' γι' αυτό και το χρησιμοποιεί όπως του αρμόζει και όχι για να ανεβαίνει πεζοδρόμια
Αυτός που θ ανέβει στο πεζοδρόμιο θα το κάνει και με Cayenne και με Terios και με Golf και με Atos.....
Συμφωνώ απολύτως! Δεν εξαρτάται από τη μάρκα, αλλά μόνο από τον οδηγό!
-
Καλα μη το παραχεσουμε, εγω οσο και να θελω (που δνε θελω αλλα λεμε αν ηθελα) με το 106 δεν γινεται να ανεβω πεζοδρομιο, με ενα αμαξι απο sx4-octavia combi και πανω μπορω. Οποτε καπου βοηθαει και το αμαξι.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα μη το παραχεσουμε, εγω οσο και να θελω (που δνε θελω αλλα λεμε αν ηθελα) με το 106 δεν γινεται να ανεβω πεζοδρομιο, με ενα αμαξι απο sx4-octavia combi και πανω μπορω. Οποτε καπου βοηθαει και το αμαξι.Φυσικά και βοηθάει το αμάξι...
Κανείς δεν είπε το αντίθετο!
Αλλά μόνο του το αυτοκίνητο δεν ανεβαίνει πάνω στα πεζοδρόμια, ο ανεγγέφαλος οδηγός θα το ανεβάσει! -
Γειά σας και Χρόνια πολλά
Εντάξει, σίγουρα τα SUV δεν είναι τα ...καλύτερα αυτοκίνητα, ούτε και οι οδηγοί τους οι ...χειρότεροι που κυκλοφορούν, έλεος !
Κάποιοι αγοράζουν ΤΟ αυτοκίνητο, γιατί έτσι ...νομίζουν!, άλλοι για να ...δείξουν στον γείτονα, άλλοι γιατί αυτό μπορούσαν ενώ ήθελαν κάποιο άλλο, άλλοι τρέχουν για να ... 'δείξουν' σε άλλους, ενώ λιγότεροι οδηγούν (κυριολεκτικά) σεβόμενοι τον εαυτό τους και όσους είναι δίπλα τους!
Μακάρι οι τελευταίοι να γίνουν οι περισσότεροι, δυστυχώς όμως οι άλλοι πλεονεκτούν (αριθμητικά) και πάλι δυστυχώς όταν μειώνονται (αριθμητικά), παίρνουν και άλλους μαζί τους, που δεν φταίνε σε τίποτα ...!!
Τον (καλό-σωστό) οδηγό ΔΕΝ το κάνει το αυτοκίνητο, (το είπαν και άλλοι) αλλά η παιδεία του και η κυκλοφοριακή του αγωγή!, όπου εκεί δυστυχώς είναι το πρόβλημα, γιατί έχουμε ... ανεπάρκεια (έλλειψη θα έλεγα).
Συνεπώς, οι καλοί οδηγοί οδηγούν ... τα πάντα, οι κακοί όπως ... γουστάρουν, τα πάντα !!Φιλικά
Μάξιμος
-
@ratanplan: Η Cayenne είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο. Απλώς το όνομα της εταιρείας που έβγαλε την 911 και τα συναφή δεν μπορώ να το συνδέσω με τέτοιου είδους αυτοκίνητα..ακόμη και αν SUV=sport utility vehicle, ε, υπάρχει μια κάποια διαφορά μεταξύ σκληροπυρηνικού σπορ αμαξιού και SUV..
Πράγματι, η ανάβαση πεζοδρομίου εξαρτάται κατά βάση από τον οδηγό...αλλά όπως ειπώθηκε, πρέπει να το επιτρέπει το όχημα...κ υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν SUV με αυτήν ακριβώς την προοπτική..
Από κει κ πέρα κάτι μου λέει ότι θα δούμε περισσότερες διπλοπαρκαρισμένες Cayenne μπροστά από καγκουροκαφετέρια, παρά Fiat Uno μοντ. 1984 με 903cc.
Disclaimer: Οι γενικεύσεις του θέματος γίνονται 'with a pinch of salt'. Είναι πρωτίστως θέμα οδηγών και όχι αυτοκινήτων. Και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και εξαιρετικοί οδηγοί Cayenne και λοιπών SUV.
-
οι καλύτεροι οδηγοί οδηγούν polo...
αυτό τα λέει όλα...
επίσης παίζουν κ polo κ θαλάσσιο polo...
τέλος, φορούν polo ralph lauren... -
Άπλετη καγκουριά και παντιλίκι στην πρώτη ευκαιρία ακόμα και σε επικίνδυνα σημεία από οδηγούς Bmw σειράς 3 κουπέ ανεξαρτήτως κυβικών (συνήθως 1.600 )
αυτος ειμαι εγω μονο που δεν ειναι 1600
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
αυτό τα λέει όλα...
τέλος, φορούν polo ralph lauren...Επισης οταν πανε για service τους πιανουν τον polo
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
αυτό τα λέει όλα...
τέλος, φορούν polo ralph lauren...Επισης οταν πανε για service τους πιανουν τον polo
-
παντού τους πιάνουν τον πόλο...
απλά οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν -
Κάποιοι το νιώθουν πιο έντονο το τσούξιμο πάντως.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάποιοι το νιώθουν πιο έντονο το τσούξιμο πάντως.υπάρχει κ η εγγύηση κ εκδικούνται
-
Ποιά εγγύηση καλέ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιά εγγύηση καλέ;παραθύρου
-
Οποιαδήποτε εταιρεία έχει την ίδια πολιτική όσον αφορά την εγγύηση των ανταλλακτικών. Είναι υποχρεωμένη από την ΕΕ.
-
άντε να βρεις το δίκιο σου με τα μη εξουσιοδοτημένα...
επίσης τα vw είναι κλάσης ανώτερης
έχουν δυνατά φρένα σε μικρά μοντέλα! -
Δεν αναφέρομαι σε μη εξουσιοδοτημένα. Σε επίσημες τιμές ανταλλακτικών αναφέρομαι.
Ποιά είναι κλάσεις ανώτερης; Σε τι; Τι εννοείς δυνατά φρένα σε μικρότερα μοντέλα; Σε αντιδιαστολή με τι;
-
ουφ... βαρέθηκα...
οι καλύτεροι οδηγοί είναι οι οδηγοί polo... ρωτήστε τους... -
Με τα μικρα φρενα του μπραβο
-
Άμα είναι να βαριέσαι ρε μην ανοίγεις κουβέντα.
Τι οδηγουν οι χειροτεροι και τι οι καλυτεροι οδηγοι