-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Eτσι σας θελω!Ψόφιους για τσουβαλισμα.
Λετε να υπάρχει το παραμικρο ψυγμα λογικής πίσω απο μια σκεψη του τυπου'οι χαζοι οδηγούν χιουνται';
Όπως έλεγε η διαφήμιση 'οι ξύπνιοι οδηγούν Ρενώ'
(φυσικά μετά από χρόνια η εν λόγω διαφήμιση διδάσκεται και αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή)
μεγαλη αληθεια αυτο το σλογκαν..
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
...
Και οι κάτοχοι ΒΜW & SUV δεν πάνε πίσω...
...Ο συνδυασμός BMW suv πρέπει να είναι θανατηφόρος.
-
παλαιοτερα ειχε γινει μια μελετη για το πως προσδιοριζει το χρωμα του αυτοκινητου το χαρακτηρα του ιδιοκτητη.
http://news.theage.com.au/car-colour-re ... -1gwe.htmlοταν γραφει πχ οτι αυτος που εχει γκρι ειναι δουλευταρης δε ειναι απαραιτητο να ειναι αλήθεια αυτο
σαν και το παραπανω ειναι περιπου και αυτό το τοπικ(φυσικα και δεν ειναι σοβαρη ερευνα οπως ειπε ο tazio, μια σοβαρη ερυνα θα γινοταν εαν πχ ειχαμε τα στοιχεια από ολα τα τροχαια και να συμπληρωναμε μια λίστα με την μαρκα αυτοκινητου που οδηγούσαν αυτοι που προκάλεσαν τα ατυχηματα και αλλα στοιχεία κλπ κλπ)
νταξ μην εξαπτεστε
για να δουμε τι πιστευει ο καθενας
παντως δεν περιμενα τοσες πολλες αρνητικες δηλώσεις για τα Σμαρτ
εγω οδηγώ Honda και Daewoo των γονιων μου. Οταν οδηγω το δευτερο παρατηρώ οτι οι περισσοτεροι νομίζουν οτι ειμαι ψιλοβλάκας κλπ κλπ κρινοντας μονο απο το γεγονος οτι ειμαι μεσα σ'ενα Daewoo, αλλά σπάζω μεγάλη πλάκα να βλέπω αλλους που εχουν ανωτερα αλλα να μην εχουν την ικανοτητα/γνωσεις να εκμεταλλευτουν τις δυνατοτητες τους και να μην μπορούν να με ακολουθήσουν σε μια γρηγορη διαδρομη -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Eγω ειμαι περιπτωση!!
Οδηγω χιουνται(οχι οτι να ειναι,κουπε) και εχω και 2 φιατ!!!
Τι ειμαι;Η πλειοψηφια νικα αρα εισαι μετριος προς καλος μεχρι να ξεφορτωθεις το τετρατροχο!!!
σου αναφέρω ότι σχεδόν καθημερινά οδηγώ ένα Getz.
Για τα χερια σου πολυ σου ειναι...
-
Χειροτεροι οδηγοί,ειναι εκεινοι που:
Οδηγούν Ρενω,και πιστευουν οτι όσοι οδηγούνε φορντ,χιουνται,μπεεμβε,όπελ,φίατ,ειναι οι χειρότεροι οδηγοί.
Αυτοι οι ίδιοι ειναι που:
Οδηγούν λευκο αυτοκίνητο,και πιστευουν οτι όσοι οδηγούνε κόκκινο,μαυρο,μπλέ,κιτρινο,ασημι αυτοκίνητο ειναι οι χειρότεροι οδηγοί
Οι ίδιοι θεωρούνε οτι:
Οι οδηγοι τζίπ,σούβ,επαγγελματικών,βαν,σενταν,κουπέ και στεισιον ειναι οι χειροτεροι οδηγοί,διότι δεν οδηγούνε χατσμπακ σαν τους ίδιους (επίσεις οι οδηγοί των τριθυρων χατσμπακ,διοτι εκεινοι οδηγούν πενταθυρο)
επίσεις
Επειδη οι ίδιοι οδηγούνε Ιταλικο και πιστευουν ότι,οι οδηγοί Ιαπωνικών,Κορεατικων,Γερμανικών,Γαλλικων,κινεζικων,αμερικανικων ειναι οι χειρότεροι οδηγοί
Σημαντικη ειναι και η χρονολογία κατασκευής του αυτοκινήτου.
Εαν αυτοι κατεχουν αυτοκίνητο του 2004,τότε όλοι όσοι κατεχουνε παλιώτερο ειναι χειρότεροι,το ίδιο και με όσους κατεχουν νεώτερο.
Ακομα και ίδιας εταιριας,χρωματος,σχηματος αυτοκίνητο να εχουν οι 'άλλοι',ειναι σιγουρα χειρότεροι,διότι δεν έχουν 206 αλλα 106,205,207,307,308.
Αλλα καί ίδιο μοντελο,χρωμα,μαρκα,ρατσα,χρονολογία να ειναι,Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!ΑΦΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕ ΦΟΡΑΕΙ ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΡΕ,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;
αρα
Ο καλύτερος οδηγος του κόσμου ειμαι εγω,και πάντα φταίνε οι άλλοι.
-
Οι καλυτεροι οδηγοι ειναι αυτοι που εμαθαν να οδηγουν σε αυτοκινητο χωρις ABS, στροφομετρο και φυσικα χωρις κοφτη
Ολοι οι αλλοι ειναι φλωροι και κουλοι
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Eτσι σας θελω!Ψόφιους για τσουβαλισμα.Λετε να υπάρχει το παραμικρο ψυγμα λογικής πίσω απο μια σκεψη του τυπου'οι χαζοι οδηγούν χιουνται';
+1
δεν ηξερα οτι οι οδηγικες ικανοτητες καποιου κρινονται απ'το οχημα που οδηγει
βεβαια κατα τ'αλλα ειναι μια χαρα θεμα για να βγαλουμε τα κομπλεξ μας οποτε συνεχιστε... εχει να πεσει γελιο
-
Στην Ελλάδα του άθλιου συστήματος εξέτασης οδηγών ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ.
Τουλάχιστον υπάρχουν καλά αυτοκίνητα με πολλούς αερόσακκους και γλυτώνουμε αρκετά φέρετρα.
Μπρρρ τι λέω Χριστουγεννιάτικά.
-
Εγω θελω να ξανανοιξουν τα παλια θεματα :'Εδω θαψτε τα Κορεατικα', 'Εδω θαψτε τα Γαλλικα...'
tm by εγακαθετος Vasgti...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγω θελω να ξανανοιξουν τα παλια θεματα :'Εδω θαψτε τα Κορεατικα', 'Εδω θαψτε τα Γαλλικα...'tm by εγακαθετος Vasgti...
-
οι καλύτεροι οδηγούν renault 19
-
Οι χειρότεροι οδηγούν εταιρικά....(δεν ξέρω τι κάνουν όταν οδηγούν το δικό τους).
Οι καλύτεροι οδηγούν ολοκαίνουργιο(μέχρι 1 μηνός). Μετά ξεψαρώνουν και αυτοι, και αρχίζουν τις ελληνικές ταρζανιές -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Τουλάχιστον υπάρχουν καλά αυτοκίνητα με πολλούς αερόσακκους και γλυτώνουμε αρκετά φέρετρα.Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να σκοτωνόντουσαν κατά εκατοντάδες χιλιάδες κάθε χρόνο μέχρι πριν 10 - 15 χρόνια..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγω θελω να ξανανοιξουν τα παλια θεματα :'Εδω θαψτε τα Κορεατικα', 'Εδω θαψτε τα Γαλλικα...'tm by εγακαθετος Vasgti...
κοιτα, η αληθεια ειναι πως οπως εχει τωρα η φαση στην παγκοσμια αυτοκινητοβιομηχανια (στα προσιτα αυτοκινητα) τα μονα που αξιζουν ειναι τα γερμανικα
στην ιταλια υπαρχουν κανα δυο της προκοπης αλλα τιποτα το ιδιαιτερο (ωραιο αμαξακι η brera, αλλα μονο αμα εισαι καφετεριακιας οχι αμα εισαι οδηγος)
τα σεατ ειναι κακασχημα (εξαιρεση το ibiza που δεν ειναι και ομορφο ομως. εξ'αλλου δεν λεει και τιποτα)
τα σκοντα εχουν βαρετη εμφανιση
τα τζαπονια εχουν ξενερωσει και δεν βγαζουν κανενα αυτοκινητο πλεον που να ειναι συνολικα πολυ καλο (καλα ετσι κ αλλιως δεν ηταν και ποτε μαστερ στο design , αλλα τωρα το εχουν παραχεσει -υπαρχουν βεβαια και καναδυο εξαιρεσεις)
τα κορεατικα δεν ηταν ποτε αυτοκινητα που να καλυπτουν ολους τους τομεις, καθως απο design... αστα, και απο στριψιμο.. βραστα. παρολα αυτα εχουν βελτιωθει και συγκρινονται μερικα απ'αυτα χαλαρα με τα αχρωμα και ψευτικα πλεον ευρωπαϊκα, αλλα εχουν ανεβασει και τις τιμες σε σημειο που δεν αξιζει.
τα γαλλικα τελος... δε νομιζω οτι εχουν τιποτα ιδιαιτερα καλο σημερα
μια μετριοτητα σε ολα.γι'αυτο κ εγω μετα το μιατα θα τραβηξω προς την καλυτερη επιλογη: γερμανια
καλα χριστουγεννα
-
-
Bάλε αυτοκόλλητο από πίσω, 'my other car is Ferrari'
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Bάλε αυτοκόλλητο από πίσω, 'my other car is Ferrari'και να δούμε ποιος θα τον πιστέψει!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
στην ιταλια υπαρχουν κανα δυο της προκοπης αλλα τιποτα το ιδιαιτερο (ωραιο αμαξακι η brera, αλλα μονο αμα εισαι καφετεριακιας οχι αμα εισαι οδηγος)Διαφωνω,αλλα οδηγεις μιατα οποτε δεν εχεις idea...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
και να δούμε ποιος θα τον πιστέψει!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αν το κάνω θα με βγάλουν φωτογραφία και θα με ποστάρουν στους κάγκουρες...
Τι οδηγουν οι χειροτεροι και τι οι καλυτεροι οδηγοι