- 

ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ
ΑΠ'ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΔΗΓΑΣ BRAVO ΣΚΕΦΤΗΚΑ! - 

Ο χρήστης skye έγραψε:
Kαλά πολλοί με Saxo VTS,Punto GT και κυρίως 106 Rallye είναι για πολλές μπούφλες!
οι πιο σπαστικοι ειναι κατι καγκουρες με τα ιταλικα τους (πχ bravo)
Αν μπορεις φτασε με στο δρομο να μου το πεις....
 - 

Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
I am watching your back of your carΑlways!
 - 

Ξεχασες οτι εφαγες σχεδον κωλονα σε πατημα δευτερας....μεχρι σπασιμο της δευτερας μου
 - 

Σε ποιον απαντας ρε;
 - 

Ο χρήστης pasxos έγραψε:
I am watching your back of your car
Αlways!
Λογικό, αφού τους χάρους και τους κάγκουρες του αφήνεις να φύγουν μακριά.
 - 

- 

Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
I am watching your back of your car
Αlways!
Λογικό, αφού τους χάρους και τους κάγκουρες του αφήνεις να φύγουν μακριά.
Σαφως,εγω δεν εντασσομαι σε καμια απ τις δυο κατηγοριες αλλα παντα κανεις στην ακρη να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...
 - 

ρε καταλαβετε κατι
παλι καλα που υπαρχει η BMW σημερα γιατι τα αλλα αμαξια ουτε καν την πλησιαζουν
τωρα τ'αλλα που λετε ειναι επειδη ειστε δημοκρατες
 - 

Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Τουλάχιστον υπάρχουν καλά αυτοκίνητα με πολλούς αερόσακκους και γλυτώνουμε αρκετά φέρετρα.
Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να σκοτωνόντουσαν κατά εκατοντάδες χιλιάδες κάθε χρόνο μέχρι πριν 10 - 15 χρόνια..
ε καλά τώρα κι εσύ το τράβηξες από τα μαλλιά.
α) ήταν σαφώς λιγότερα τα αυτοκίνητα
β) με 1400 60 άλογα (Golf 3) πώς να σκοτωθούν...; μόνο από την ανία... - 

Ο χρήστης Spike έγραψε:
με 1400 60 άλογα (Golf 3) πώς να σκοτωθούν...; μόνο από την ανία...Αυτό είχε δύναμη
Tο προηγούμενο 1100 με 47 άλογα να δεις. Έβγαινες να προσπεράσεις φορτηγό και ο αέρας που έκανε το φορτηγό σε έσπρωχνε πίσω.
Γενικά η VW είχε τα πιο αδύναμα αμάξια (οι μεγάλοι κινητήρες δεν πουλούσαν στην Ελλάδα). Τώρα με τους (διπλούς) συμπιεστές έχει πολλά άλογα η VW.
 - 

oi χειροτεροι ειναι οι μεγαλης ηλικιας κατοιχοι Μερκεντε,που δεν κανουν καθολου ακρη,γκαζωνουν μολις δουν φλας για να αλλαξεις λωριδα,κοιμουνται με 80 στην μεση του δρομου και μολις τους προσπερασεις την γυαλισμενη κουρσα τους σε ξαναπερνανε στο πιο ακυρο μερος για προσπεραση
Κακιστοι ειναι ολοι σχεδον οι ταριφες οτι και να οδηγουν,οι πολλες ωρες στο τιμονι τους γεμιζει τον εγκεφαλο με μαλακια
Κουλοι και αχρηστοι ειναι οι περισσοτεροι με τα χοντα τα παλια,με τα πολλα αλογα,ειτε κανγκουρεμενα με καθε τροπο crx,civic vtec κουπε με βοδι κιτ με τεραστιες αεροτομες,με τεραστιες εξατμισεις,διπλες τριπλες τετραπλες,που τα ανοιγουν παντου και παντα και εχουν αγορασει ολα τα χωραφια της Θεσσαλονικης,πολλα απο δαυτα εχουν φυγει σε γνωστες στροφες της Θεσσαλονικης
Επισης πολλα ραλλακια και σαξο,με μικρης ηλικιας οδηγους που κανουν οτι μαλακια τους ερθει στο κεφαλι,απο φαναρια που δεν σταματανε,απο σφηνες,ανοιγματα μεσα στην κινηση,χειροφρενα
 - 

Και μόνο να δεις τον άλλον να έχει αγκαλιάσει το τιμόνι και να'χει το βλέμμα του χρυσόψαρου καταλαβαίνεις τι κουλάδι είναι.
 - 

Δυστηχως οι πιο επικινδυνοι ειναι η νεα γενια οδηγων σαξοραλλων.Πολλες σφηνες διχως αυριο,και αν τους κοιταξεις δευτερη φορα ενω βρισκεσαι σταματημενος σε φαναρι κουμπωνουν με αγχος πρωτη και ετοιμαζονται για κοντρα.Απαραιτητο αξεσουαρ το γκομενακι στο διπλανο καθισμα που κοιταει το χαος.
 - 

δεν οδηγάνε μόνο σαξοραλλα...αρχίζουν και εξαφανίζονται κ αυτά από τα τουμπίδια.
βάλε Swift GTi 125, C2 VTS, 206 1.6, αρκετά Leon, αρκετές 147, αρκετά Polo.
 - 

Ο χειρότερος οδηγός πάει μαζί με την χειρότερη ιδεολογία!
Θέλω να πω, προφανώς και οι διάφοροι 'γλήγοροι' κάγκουρες είναι ό,τι χειρότερο σε άποψη οδήγησης, αλλά δυστυχώς δεν είναι ο μόνοι!
Από τους χειρότερους είναι οι *'δεν είμαι ραλίστας', 'εγώ πάω στη δουλειά μου', 'μόλις πήρα το εφάπαξ' *, οι οποίοι είναι ικανοί να εκνευρίσουν και ελέφαντα!
Πάνε ΠΑΝΤΑ αργά και εμποδίζουν οποιονδήποτε θα προσπαθήσει να προσπεράσει! Αυτοί, εκ πεποιθήσεως, οδηγούν 'αξιόπιστες' μάρκες, κατά σειρά μπάτζετ: Mercedes, Toyota, Hyundai-KIA.
Επειδή λίγοι μπορούν να έχουν Merc, τελικά βολεύονται με Toyota Corolla και Hyundai Accent.
Προφανώς και δεν σημαίνει πως όποιος έχει τα παραπάνω, είναι και τέτοιος οδηγός... Αλλά στο δρόμο είναι πολύ συχνή η ...διάπραξη οδηγικών εγκλημάτων από εποχούμενους τέτοιων οχημάτων! - 

Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Προφανώς και δεν σημαίνει πως όποιος έχει τα παραπάνω, είναι και τέτοιος οδηγός... Αλλά στο δρόμο είναι πολύ συχνή η ...διάπραξη οδηγικών εγκλημάτων από εποχούμενους τέτοιων οχημάτων!Ο πατέρας μου είναι σε αυτή την κατηγορία.
Πηγαίναμε κάπου μαζί, με εμένα να οδηγώ, και κάποια στιγμή βρεθήκαμε πίσω από μεγάλο φορτηγό, οπότε και έκανα αριστερά για να το προσπεράσω (δρόμος με 2 λωρίδες/κατεύθυνση), αλλά διέπραξα το έγκλημα να επιταχύνω μέχρι τα 100 km/h (όριο 80)
Το τι άκουσα μέχρι να φτάσουμε δεν περιγράφεται... - 

Τα δίκυκλα ξεχάσαμε.
(Άντε να 'ανάβει' η συζήτηση )
 - 

Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Δυστηχως οι πιο επικινδυνοι ειναι η νεα γενια οδηγων σαξοραλλων.Πολλες σφηνες διχως αυριο,και αν τους κοιταξεις δευτερη φορα ενω βρισκεσαι σταματημενος σε φαναρι κουμπωνουν με αγχος πρωτη και ετοιμαζονται για κοντρα.Απαραιτητο αξεσουαρ το γκομενακι στο διπλανο καθισμα που κοιταει το χαος.Αυτοι εχουν το μεγαλητερο ποσοστο για νεκροτομειο καθως το πηραν μεταχειρο και δεν το εστρωσαν, να το πανε σιγα σιγα στην αρχη με το που το πηραν το πηγαν ταπα.
 - 

Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δυστηχως οι πιο επικινδυνοι ειναι η νεα γενια οδηγων σαξοραλλων.Πολλες σφηνες διχως αυριο,και αν τους κοιταξεις δευτερη φορα ενω βρισκεσαι σταματημενος σε φαναρι κουμπωνουν με αγχος πρωτη και ετοιμαζονται για κοντρα.Απαραιτητο αξεσουαρ το γκομενακι στο διπλανο καθισμα που κοιταει το χαος.
Αυτοι εχουν το μεγαλητερο ποσοστο για νεκροτομειο καθως το πηραν μεταχειρο και δεν το εστρωσαν, να το πανε σιγα σιγα στην αρχη με το που το πηραν το πηγαν ταπα.
Προσπάθησαν να το πάνε ... .

Τι οδηγουν οι χειροτεροι και τι οι καλυτεροι οδηγοι