-
Γεια σε όλους,
Έχω ένα mini cooper του 2005. Τελευταία όταν ξεκινάω κάνει
έναν περίεργο θόρυβο από μπροστά σαν να υπάρχει κάπου
νερό που κουνιέται, κάτι σαν γλου-γλου! Το service δεν
ήξερε τίποτα. Άλλος με το ίδιο πρόβλημα ή καμιά ιδέα;
Το a/c είναι κλειστό.
Ευχαριστώ. -
Γεια σε όλους,
Το a/c είναι κλειστό.
Ευχαριστώ. -
Γεια σε όλους,
Το a/c είναι κλειστό.
Ευχαριστώ. -
Μάλλον κάποια υδρορροή έχει βουλώσει από φύλλα/σκόνη/κτλ και μάζεψε νερό. Πήγαινε να το δει και άλλο service γιατί αν το αφήσεις έξω σε νεροποντή με βουλωμένη υδρορροή μπορεί να το βρεις με νερά μέσα αν είσαι άτυχος και τα ρίχνει προς τα μέσα. Αν τα ρίχνει προς τα έξω, no problem, αλλά και πάλι κοίταξέ το για να μην έχεις προβλήματα από υγρασία σε ηλεκτρικά κτλ.
-
Μήπως είναι θόρυβος από καμιά αντλία?
Είχα και εγώ την απορία σε CLK όπου κάθε φορά που βάζεις το κλειδί στη μίζα ακούς κάτι γλου-γλου(νερό που κυλάει ), μου είπαν από το συνεργείο ότι είναι απολύτως Νορμαλ...
-
Μπορεί να θέλει εξαέρωση το σύστημα ψύξης και ακούς τον αέρα στο ψυγείο του καλοριφέρ.
-
Λογικά η υδροροή μπροστά απο το παρμπρίζ (στην βάση των υαλοκαθαριστήρων) θα ειναι γεμάτη νερό, συνήθως απο φύλλα βουλώνουν οι σωλήνες αριστερά-δεξιά που ρίχνουν το νερό στους θόλους...
-
Μπορεί να είναι και αυτό που κάνει γλου-γλου...
Χωρίς παρεξήγηση, ε?
-
Αντλια θα ειναι που ειναι νορμαλ να ακουγεται..
taurus κολλας ρατανπλανιτιδα σιγα σιγα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μπορεί να είναι και αυτό που κάνει γλου-γλου...
Χωρίς παρεξήγηση, ε?Και εγώ έκανα κλικ να δω τι στο καλό είναι γιατί το κάνει και το δικό μου
Τεσπα εμένα το κάνει πάντα ειδικά όταν είναι κρύο και όταν σηκώνω στροφές ακούγετε περισσότερο - αλλά δεν έχω ψαχθεί καθόλου.
Μιλάω για τον σούπερ-υπέρ-πύραυλο matiζαρο 1.0 -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αντλια θα ειναι που ειναι νορμαλ να ακουγεται..taurus κολλας ρατανπλανιτιδα σιγα σιγα...
-
Ο χρήστης stathisbach έγραψε:
Γεια σε όλους,
Το a/c είναι κλειστό.
Ευχαριστώ.Είναι οι επιστροφή του παραφλού στο δοχείο υπερχείλισης του ψυγείου σου που κατά πάσα πιθανότητα έχει χαμηλή στάθμη.
Όταν το συμπληρώσεις στη νορμάλ στάθμη δεν θα ακούγεται. -
αν κάνει γλ9υ γλου οταν γυρνάς το κλειδί είναι η τρόμπα βενζίνης που ενεργοποιείται.
-
A δεν υπαρχει βλαβη,δεν ειναι απο την αντλια.Η αντλια στο ΜΙΝΙ,κανει απλα εναν ηλεκτρικο ηχο.
-
Κατι ασχετο
σε ενα mini ενος φιλου μου του ξεκολλησε ολο το πορτ παγκαζ απο την μια μερια , και τωρα θελει ξυλωμα ολη η οροφη για να φτιαχτει...(λογω μιας βιδας
που βρισκεται μεσα στην οροφη)
Και δεν εχει εγγυηση γιατι το πηρε μεταχειρισμενο στα 40000 χμ.
Αστα ειναι σε μαυρα χαλια... -
Εμένα μια φορά (σε διαφορετικό αυτοκίνητο) έκανε το θόρυβο γκλου-γκλου κάπου πίσω από τον συνοδηγό και ψάξε - ψάξε τον άκουσα καλύτερα κουνώντας πέρα δώθε την πίσω πόρτα. Είχαν βουλώσει οι έξοδοι διαφυγής νερού στο κάτω μέρος της πόρτας πίσω από το λάστιχο και έτρεχε σαν βρύση μόλις τους ξεβούλωσα.
-
Και μένα ακουγόταν ένας πολύ ενοχλητικός θόρυβος τρεχούμενου νερού προ διετίας και αυτό που χρειαζόταν ήταν εξαέρωση του καλοριφέρ
-
[quote='aserf']Και μένα ακουγόταν ένας πολύ ενοχλητικός θόρυβος τρεχούμενου νερού προ διετίας και αυτό που χρειαζόταν ήταν εξαέρωση του καλοριφέρ [/quote
πως το κανεις αυτο?
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
Και μένα ακουγόταν ένας πολύ ενοχλητικός θόρυβος τρεχούμενου νερού προ διετίας και αυτό που χρειαζόταν ήταν εξαέρωση του καλοριφέρ
Καλοριφερ σπιτιου εννοει!
Μαλλον δλδ,εγω ετσι το καταλαβα, χιουμορ!
-
Όχι, δεν έκανα καθόλου πλάκα
Μιλάω για το καλοριφέρ του αυτοκινήτου, το οποίο έκανε γκλου-γκλου και ένας γνωστός μου που ασχολείται με τα μηχανικά του αυτοκινήτου κάπως περισσότερο γύρισε κάποια βίδα, το εξαέρωσε και σταμάτησε να κάνει τον ενοχλητικό αυτό θόρυβο.
Θόρυβος από νερό στο mini cooper