-
πάντως και Αθήνα να είσαι σκέψου ξανά το ντίζελ, με την τροχαία δεν υπάρχει περίπτωση να μπλέξεις, δεν ασχολούνται.. Δεν αξίζει να το πάρεις βενζίνη, όποιο και να διαλέξεις εκτός ίσως του τιγκουάν
-
CX-7.Πανεμορφο,γρηγορο,παει παντου (οπου πανε και τα αλλα τελος παντων) και αρκετα μεγαλο...
-
Συγνωμη για το off topic, να ρωτησω αν ξερει κανεις, σε περιπτωση που με σταματησουν στην Αθηνα, κυκλοφοροντας με ντιζελ, τι ειδους κυρωσεις θα εχω;
Εχει αφαιρεση αδειας και πινακιδων, προστιμο; -
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Συγνωμη για το off topic, να ρωτησω αν ξερει κανεις, σε περιπτωση που με σταματησουν στην Αθηνα, κυκλοφοροντας με ντιζελ, τι ειδους κυρωσεις θα εχω;
Εχει αφαιρεση αδειας και πινακιδων, προστιμο;δες εδώ τι ισχύει http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=198&page_id=3125
-
Mitsuba 2.4 In Style CVT χρυσό με μπεζ δέρμα. Τέλος.
-
Ο χρήστης Lager έγραψε:
Mitsuba 2.4 In Style CVT χρυσό με μπεζ δέρμα. Τέλος.Μαύρο
-
Ο χρήστης vanorton έγραψε:
Σ'αυτή την κατηγορία χρημάτων για εμένα μονόδρομος θα ήταν η Χ3 και μόνο.
Για όσα χαρακτηριστικά αναφέρεις παραπάνω στα προσφέρει και το Mazda το CX7 ... και είναι και ομορφότερο και περισσευουν πολλές χιλιάδες ευρώ για πολλές ποσότητες super αμόλυβδης ...Ο δίλιτρος κινητήρας είναι οριακός για την X3 (ο 2.5 είναι πανάκριβος). To CX7 είναι ωραίο, αλλά δεν είναι για εκτός δρόμου...
Έκανα πρόσφατα κάποιες offroad διαδρομές με αυτοκίνητα φίλων και κατάλαβα ότι αν θέλει κάποιος να πηγαίνει σε λάσπες, άμμο, νερό κλπ πρέπει να οδηγεί κάτι ικανότερο από τα συνήθη SUV. Πιστεύω ότι για να πάρει κανείς αυτοκίνητο που να συνδυάζει (αντίστοιχα με το Freelander) επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου πρέπει να πάει τουλάχιστον σε Land Cruiser, Pajero κλπ, δηλαδή ακόμα 10.000 παραπάνω... Όλα τα φθηνότερα του Freelander κάπου υστερούν (εντός ή εκτός δρόμου)...
Αν σχεδιάσεις όντως να φτάσεις κοντά στα 50Κ,GLK 280 με off-road πακέτο? Θα πρέπει να είναι αξιοπρεπής. Πάντως, το Freelander2 ακούγεται η καλύτερη επιλογή μέχρι τώρα για τη χρήση που το θες.Εύχομαι όμως να έχει λύσει τα (πολλά) προβλήματα αξιοπιστίας που είχε.
Μεσαίο SUV με γύρω στα 35.000 ευρώ. Ψηφίστε!