-
Επίσης ετοιμάζεται ωραία ταινία από το Βιετνάμ: https://www.youtube.com/watch?v=wglAP4m8GAU
-
Χιόνια; Ευκαιρία για άσκηση!
-
REALZEUS ρε συ Αλεξανδρε εχει παει ενα δικο μας παιδι στο στρατο στην φινλανδια και αν εχω καταλαβει καλα ειναι στα αρματα , η ειδικοτητα που πηρε ειναι (μεταφραζεται στα αγγλικα δεν ξερω αν ειναι σωστο) η artillery & mortar crew member η combat emplacenent personnel .
Esy που εισαι και εγγλεζος και αρματιστης εχεις καμμια ιδεα τι ειναι τουτο; -
Γεια σου Μπάμπη!
Artillery = Πυροβολικό
Mortar = Όλμοι
Combat Emplacement... Σκαπανεύς.Λογικά στο ΠΒ είναι, και για να μιλάνε για emplacement, στο Ρ/Μ ΠΒ (Ρυμουλκούμενο Πυροβολικό) και ουχί στο Αυτοκινούμενο.
Αλέξανδρος
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γεια σου Μπάμπη!
Λογικά στο ΠΒ είναι, και για να μιλάνε για emplacement, στο Ρ/Μ ΠΒ (Ρυμουλκούμενο Πυροβολικό) και ουχί στο Αυτοκινούμενο.
ΑλέξανδροςΈχουν κάποια ωραία κομμάτια Ρ/Μ με APU Πάντα μου έκανε εντύπωση ότι είχαν μίξη δυτικών και ρωσσικών συστημάτων σαν παράδοση (άρματα, μεταφοράς προσωπικού, πυροβόλα...) Κάποια στιγμή επιχειρούσαν με Τ72 και Leo-2
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γεια σου Μπάμπη!Artillery = Πυροβολικό
Mortar = Όλμοι
Combat Emplacement... Σκαπανεύς.Λογικά στο ΠΒ είναι, και για να μιλάνε για emplacement, στο Ρ/Μ ΠΒ (Ρυμουλκούμενο Πυροβολικό) και ουχί στο Αυτοκινούμενο.
Αλέξανδρος
Eυχαριστω Αλεξ
Έχουν κάποια ωραία κομμάτια Ρ/Μ με APU Πάντα μου έκανε εντύπωση ότι είχαν μίξη δυτικών και ρωσσικών συστημάτων σαν παράδοση (άρματα, μεταφοράς προσωπικού, πυροβόλα...) Κάποια στιγμή επιχειρούσαν με Τ72 και Leo-2
Θαναση (Βασίλη ηθελα να γραψω γεραματα) μιας και σου αρεσουν αυτα παρε και ενα λινκ απο το στρατοπεδο με βιντεακια φωτογραφιες.
https://m.facebook.com/KarjalanPR/?tsid ... rce=result
-
Bασιλη με συγχωρεις που σου αλλαξα το ονομα αν και ο Αλεξ προσφερθηκε για νονος . Θαναση λενε τον γιο μου και βλεπαμε την ιδια ωρα που εγραφα και βιντεακια απο τον φινλανδικο στρατο και διαλεγα ποιο τζακετ θα ηθελα να μου φερει οταν θα παει . Συμφωνα με τον δικο μας εκει εχουν 5 διαφορετικες στολες παραλλαγής .
-
Α ρε Μπάμπη πραγματικά δεν παίζεσαι!
Να μας δώσεις και feedback ,από τον υιό όταν με το καλό ανεβεί.
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο χρήστης otso έγραψε:
Συμφωνα με τον δικο μας εκει εχουν 5 διαφορετικες στολες παραλλαγής .Υπερβολικό το βρίσκω. Να έχουν μια λευκή αλπινιστού και μια ψηφιακή θερινή το καταλαβαίνω. Αλλά πέντε;
-
Λοιπον στις φωτο βλεπω 3 διαφορετικες , εχω πει να μου στειλει περισσοτερες φωτο αν και φανταζομαι οτι θα ειναι τιποτα καλοκαιρινες.
Εδω τα στραβαδια τα εχουν απο την πρωτη μερα στα χιονια , 5 σουπες την ημερα συν γλυκα και αλλα σνακς .
Εδω του λεω να στειλει φωτο το οπλο ,καμαρωνει ο ιδιος και το οπλο δεν φαινεται.
-
Ενδεικτικό της σημασίας της άσκησης στη χώρα μας η παρουσία των f35 Είναι απίστευτα τα λεφτά που ξοδεύουν οι ξένες αντιπροσωπείες στη περιοχή εκεί κατά τη διαμονή τους. Τα νοικιαρικα ξεπουλανε.http://newpost.gr/amyna/5c93d73d8a87b19 ... -andravida
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
δεν πήρε κανείς χαμπάρι τι έγινε τις τελευταίες μέρες ;
οτι θα έρθει ανάπτυξη αφού θα έχουμε λογικές αμυντικές δαπάνες για τα επόμενα 10+ χρόνια;
οτι θα έχουμε στρατιωτική το λιγότερο ισορροπία δυνάμεων και σύντομα σοβαρό πλεονέκτημα στο Αιγαίο;
οτι πλέον εκτός των πιο εξελιγμένων F-16 (μήπως να του αλλάξουν όνομα) στον κόσμο παίρνουμε και μια μοίρα F-35 99%;κάτι σωστό έκανε αυτός ο Τσίπρας , η καλλίτερη εποχή στις σχέσεις μας με τις ΗΠΑ με ΠΦΑ κυβέρνηση και αυτός ο Δένδιας φαίνεται να είναι our man !
THE WEST IS THE BEST Jim Morrison
-
Για να είμαστε ακριβείς τις καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ τις ξεκίνησε ο Καμμένος και στηρίχτηκε από τον Τσίπρα , ενώ η αριστερή ιδεολογία σε αυτό το θέμα έχει εμμονές .
Τώρα ανοίγει ένα παράθυρο ισορροπίας , αλλά είναι θέμα της πολιτικής ηγεσίας να το εκμεταλλευτεί .
-
Αρα ο Τσίπρας που έβαλε τον Καμμένο , όλα είχαν τακτοποιηθεί στο ταξίδι στο Τέξας φυσικά
https://www.star.gr/eidiseis/politiki/4 ... s-kai-komo
δεν του έταξαν μόνο Λαφαζάνη γιατί
THE WEST IS THE BEST και κρατάει τις υποσχέσεις της !
-
F35... σοβαρό dogfighter... Και ας μην γελιόμαστε, στο Αιγαίο dogfights γίνονται καθημερινά!!!
-
Ξεκόλλα πια εχεις μείνει στον πόλεμο της Κορέας 70 χρόνια πίσω …
-
Κάθε μέρα dogfights δεν έχουμε στο Αιγαίο; Ποιος είναι ο κολλημένος;
-
Εχω δηλ E63 AMG και επιλέγω να κάνω κόντρα βάζοντας τις άδειες με 106 group N στην ανάβαση στο Πήλιο , πως την λένε δεν θυμάμαι , αυτό είναι φυσιολογική χρήση του V8 biturbo και εγω είμαι φυσιολογικός και εσυ λες κοίτα η Ε63 είναι μάπα και άχρηστη, βγάζει μούρη είναι βαριά ...εεε τι να κάνουμε να στέλνουμε τα Viper για τις αναχαιτήσεις και τα F-35 να τα φυλάμε για kider έκπληξη
-
Αν θα γίνει πραγματική συμπλοκή, θα γίνει πάνω σε dogfight. Εκεί τα F16 έχουν το πάνω χέρι, άνετα!!!
Επίσης τα δήθεν stealth είναι εύκολα αποκαλύψιμα από τα νέα radars. Τα επίγεια θα κατευθύνουν τα μαχητικά κατά των F35. Αν μιλάμε δε για επίπεδο Viper, αυτά βλέπουν τα F35 και μόνα τους από μακριά.
Δεν είναι τόσο χαζοί οι Αμερικάνοι που έχουν σοβαρά dogfighters (F22), τα οποία τα κρατάνε για τον εαυτόν τους...Σε ιθαγενείς μόνο πουλάνε τα χαζό-F35...
-
Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί)