-
Ρώσοι αρματιστές νικητές στο Tank Biathlon 2014
Η ρωσική ομάδα κέρδισε το χρυσό για τον καλύτερο χρόνο της 1 ώρας και 13 λεπτών και 13 δευτερολέπτων.
Η αρμένικη ομάδα ήρθε δεύτερη, με 1 ώρα 20 λεπτά και 03 δευτερόλεπτα και η κινέζικη ομάδα κατατάχθηκε τρίτη με 1 ώρα 30 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα.(Υπόλοιπα στο λινκ)
-
http://mashable.com/2014/08/26/9-year-o ... uctor-uzi/
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
http://mashable.com/2014/08/26/9-year-old-kills-shooting-instructor-uzi/US of A...
Έχουν ξεφύγει εκεί εδώ και πολύ καιρό τώρα... -
Darwin Award.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Ρώσοι αρματιστές νικητές στο Tank Biathlon 2014Η ρωσική ομάδα κέρδισε το χρυσό για τον καλύτερο χρόνο της 1 ώρας και 13 λεπτών και 13 δευτερολέπτων.
Η αρμένικη ομάδα ήρθε δεύτερη, με 1 ώρα 20 λεπτά και 03 δευτερόλεπτα και η κινέζικη ομάδα κατατάχθηκε τρίτη με 1 ώρα 30 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα.(Υπόλοιπα στο λινκ)
I got news for you.
Οι Ρώσοι δεν είναι πλέον κομμουνισταί.
Δε χρειάζεται δηλαδή πλέον να τους παρακολουθείς σε κάθε αναμέτρηση. Δες και άλλες ομάδες, απόλαυσε λίγο μπαλίτσα. -
Οι καλυκες πετιουνται αυτοματα ή τους πεταει εξω ο απμα?
-
darwin award δεν λες τιποτα.. τωρα προσπαθουν να βαλουν το φταιξιμο στην μικρη που δεν ειχε(ακουσον ακουσον) την μυικη δυναμη για να κρατησει το οπλο στο full auto
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Οι καλυκες πετιουνται αυτοματα ή τους πεταει εξω ο απμα?Οι κάλυκες απορρίπτονται σε καλάθι που βρίσκεται όπισθεν του πηγαίου.
Merkava IV. + χοντρή.
Ρομαντική κοπέλα...
Εντύπωση πάντως προκαλεί ότι το πυροβόλο ασφαλίζει στην Ώρα 12, λόγω τοποθέτησης του κινητήρα.
-
-
Μετα γυρισαν πισω και μαζευαν ψαρια ?
-
5 Tanks That Changed History
λένε για τα παρακάτω άρματα:- British Mark IV
- German Mark II
- Soviet T-34
- U.S. M4 Sherman
- Chinese Type 59
-
-
Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Διαβάζαμε ότι πρέπει να υπάρχει αποβάθρα δίπλα στο βαγόνι για την αποβίβαση, ακόμα και σε περίοδο επιχειρήσεων, αλλά αυτά τα Τχχ δεν αστειεύονται καθόλου. Αναμένω σχόλιο από τον αρμόδιο.
Youtube Video – [00:32..] -
Βασίλη μου δεν γνωρίζω ποιόν εννοείς ως αρμόδιο, αλλά το εν λόγω βίντεο έχω την εντύπωση ότι το έχουμε ξανασχολιάσει και μαζί. Προσωπικά σίγουρα το έχω ξαναδεί. Καλλιτέχνες οι ΟΔΜΑ!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βασίλη μου δεν γνωρίζω ποιόν εννοείς ως αρμόδιο,
αλλά το εν λόγω βίντεο έχω την εντύπωση ότι το έχουμε ξανασχολιάσει και μαζί. Προσωπικά σίγουρα το έχω ξαναδεί. Καλλιτέχνες οι ΟΔΜΑ!Άλεξ, δεν νομίζω να το έχω δει πρωτύτερα εκτός κι αν ξεχνάω τόσο πολύ....Καλλιτέχνες οι οδηγοί από την άποψη που δεν τουμπάρουν τα άρματα, γιατί φαντάζομαι πως πρέπει να είναι δύσκολη δοκιμασία για ερπύστριες και τροχούς...
-
Κοίτα, η πιο δύσκολη δοκιμασία είναι η επιτόπια στροφή με μια ερπύστρια να δίνει μπροστά και την άλλη πίσω. Με την μία σταθερή και την άλλη να γυρίζει είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Όμως με σωστή συντήρηση και οδήγηση δεν θα υπάρχει θέμα. Πιο πολύ ζόρι τραβάνε τα βαγόνια με τις ατσάλινες ερπύστριες να γδέρνουν τα ξύλινα πατώματα και μετά να κατεβαίνουν μονόπατα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
...Πιο πολύ ζόρι τραβάνε τα βαγόνια με τις ατσάλινες ερπύστριες να γδέρνουν τα ξύλινα πατώματα και μετά να κατεβαίνουν μονόπατα.Ελα'ντε! και έμενα απίστευτο φαίνεται να αντέχουν τα βαγόνια!
-
-
-
Δεν είναι άρμα ακριβώς. ΤΟΜΑ είναι ουσιαστικά και μάλιστα concept.
Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί)