-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Πού το βρίσκουμε? Ελεύθερο είναι ή κυκλοφορεί στο εμπόριο?σε trial έκδοση από εδώ http://www.eset.com και με κανά 30άρι στο εμπόριο (περσινή τιμή)
Επίσης και σπασμένο
-
Και εγώ το NOD32 έχω 1 χρόνο τώρα, κανένα απολύτως πρόβλημα. Μου το είχε προτείνει φίλος μου που ψάχνεται γενικώς με τα των Η/Υ.
-
NOD32. Παλαιότερα είχα Norton Security Suite και ήταν βαρύ και ασήκωτο!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πού το βρίσκουμε? Ελεύθερο είναι ή κυκλοφορεί στο εμπόριο?
σε trial έκδοση από εδώ http://www.eset.com και με κανά 30άρι στο εμπόριο (περσινή τιμή)
Επίσης και σπασμένο
ευχαριστώ. Και κάτι άλλο παιδιά που θα ήθελα να μάθω. Τί διαφορά έχει το antivirus από το internet security?
-
nod32. Δεν βαραίνει το παλιό μου μηχάνημα και μάλλον τα καταφέρνει καλά διότι ο υπολογιστής δεν σέρνεται.
Το έχω συνδυάσει με το registry booster 2 και το jddefrag και πλέον δουλεύει άριστα παρά τα 3 χρόνια(!!!) χωρίς φορματ. -
Πού το βρίσκουμε? Ελεύθερο είναι ή κυκλοφορεί στο εμπόριο?
σε trial έκδοση από εδώ http://www.eset.com και με κανά 30άρι στο εμπόριο (περσινή τιμή)
Επίσης και σπασμένο
ευχαριστώ. Και κάτι άλλο παιδιά που θα ήθελα να μάθω. Τί διαφορά έχει το antivirus από το internet security?
To antivirus είναι αυτό που λέει το όνομά του και τίποτα παραπέρα.
Το internet security έχει και άλλα προγράμματα μέσα : firewall, καθαριστικά δίσκων και registry, διαγνωστικά κ.τ.λ
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Το internet security έχει και άλλα προγράμματα μέσα : firewall, καθαριστικά δίσκων και registry, διαγνωστικά κ.τ.λ
...συνήθως ένα internet security πακετο περιλαμβάνει τo 3πτυχο antivirus-firewall-antispyware.
-
Κανένα καλό τέτοιο πακέτο?
-
Kaspersky....νομίζω ότι είναι να βγάλει και η ESET (αυτή που βγάζει το NOD32)
-
Κανένα καλό τέτοιο πακέτο?KIS (Kaspersky Internet Security). Εδώ και λίγο καιρό, απόλυτα ικανοποιημένος. Antivirus, Firewall, Anti-spam, Anti-phising, Registry guard. Ενεργοποιημένα μόνο όποια θέλεις εσύ, εννοείται.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
KIS (Kaspersky Internet Security). Εδώ και λίγο καιρό, απόλυτα ικανοποιημένος. Antivirus, Firewall, Anti-spam, Anti-phising, Registry guard. Ενεργοποιημένα μόνο όποια θέλεις εσύ, εννοείται.
Για ένα μηχάνημα 3.2 GHz και 1GB RAM είναι βαρύ;
-
Τι γνώμη έχετε για το Symantec Antivirus Corporate Edition; Το έφερε ένα παιδί (δε θυμάμαι την έκδοση) και το εγκαταστήσαμε στους υπολογιστές του στρατοπέδου που ήταν τίγκα στους ιούς. Δεν ξέρω αν έχει υποστεί κάποιο σπάσιμο, πάντως δεν έχω δει να αναφέρει σε κάποιο σημείο ημερομηνία λήξης συνδρομής.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
KIS (Kaspersky Internet Security). Εδώ και λίγο καιρό, απόλυτα ικανοποιημένος. Antivirus, Firewall, Anti-spam, Anti-phising, Registry guard. Ενεργοποιημένα μόνο όποια θέλεις εσύ, εννοείται.
Aυτό θα βάλω τελικά. Ευχαριστώ. Παρελθόν το norton να ηρεμήσω
-
Ξέρω ένα πολύ ελαφρύ πρόγραμμα που ελευθερώνει και πόρους που καταναλώνουν τα windows.. Linux (και mac) λέγεται.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
...συνήθως ένα internet security πακετο περιλαμβάνει τo 3πτυχο antivirus-firewall-antispyware.
Συνήθως ναι. Αλλά υπάρχουν και άλλα που περιλαμβάνουν αυτά που έγραψα πιο πριν και άλλα πολλά ακόμα:)
http://www.iolo.com/sm/7/pro/default.as ... 27AB79E68B
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Τι γνώμη έχετε για το Symantec Antivirus Corporate Edition; Το έφερε ένα παιδί (δε θυμάμαι την έκδοση) και το εγκαταστήσαμε στους υπολογιστές του στρατοπέδου που ήταν τίγκα στους ιούς. Δεν ξέρω αν έχει υποστεί κάποιο σπάσιμο, πάντως δεν έχω δει να αναφέρει σε κάποιο σημείο ημερομηνία λήξης συνδρομής.Γι' αυτό το λένε corporate, γιατί δεν λήγει ποτέ. Μια χαρά είναι, δεν έχει την υπερσαβούρα του οικιακού NAV και είναι αποτελεσματικό στην εντόπιση ιών. Δεν θα ήταν η προτίμησή μου πλέον, αλλά είναι καλό.
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Η ερώτηση είναι ποιό ANTIVIRUS θεωρείτε το καλύτερο και όχι ποιό χρησιμοποιείτε εσείς'Ποιό AntiVirus θεωρείτε το καλύτερο και γιατί; '
Χχμμμμμ... Το προφυλακτικό.και αιτιολογήστε το.
Ε, νομίζω ότι είναι αυτονόητο...
Υ.Γ.: Συγνώμη ρε Patrinos, αλλά έπρεπε να το γράψω.
[Επιστροφή στο Θέμα]
Είχα το AVG για κάποιο διάστημα, ικανοποιητικό θα έλεγα, αλλά όχι το καλύτερο.
Το McAffee ήταν το πρώτο που είχα ποτέ και ήταν αρκετά καλό.
Το panda ήταν επίσης καλό.
Το Νorton βαρύ αλλά με ικανοποιεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Τυγχάνει να το χρησιμοποιώ αυτό τον καιρό.ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και αν κατεβάσεις κάνε το scan πριν το ανοίξεις(το ίδιο ισχύει και για συνημμένα, αν το αντι-ιϊκόν σου δεν το κάνει αυτόματα ). Προσοχή με τα P2P και με πονηρές σελίδες(ιδίως, αρκετές από τις τελευταίες, έχουν κάθε τρόγιαν και τράκερ που φαντάζεσαι).
Μην ανοίγεις και μην απαντάς στα spam για να μην σε πρήζουν.
ΜΗΝ εμπιστεύεσαι στα τυφλά αρχεία που παίρνεις από φίλους σου (σι-ντι, φλας, κ.λ.π.), οπωσδήποτε scan πριν ανοίξεις οτιδήποτε.Αυτά.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Για ένα μηχάνημα 3.2 GHz και 1GB RAM είναι βαρύ;
όχι.
Ξέρω ένα πολύ ελαφρύ πρόγραμμα που ελευθερώνει και πόρους που καταναλώνουν τα windows.. Linux (και mac) λέγεται.
έχεις γίνει προβλέψιμος... ...καλό το Linux αλλά αόμα έχει δρόμο.
εάν συνεχίσει έτσι...σε λίγα χρόνια θα έχει πολύ μεγάλο ποσοστό διεισδυσης.....................ιών και trojans. -
Εμ βέβαια. Είναι σαν να φτιάχνεις μια ατομιή βόμβα για να τη ρίξεις σε ένα γήπεδο 5Χ5 (mac). Overkill για το τίποτα.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
έχεις γίνει προβλέψιμος... ...καλό το Linux αλλά αόμα έχει δρόμο.
εάν συνεχίσει έτσι...σε λίγα χρόνια θα έχει πολύ μεγάλο ποσοστό διεισδυσης.....................ιών και trojans.Let's talk about mac then..
Manosk Leopard έβαλες?
Ποιό ANTIVIRUS θεωρείτε το καλύτερο και γιατί;