-
To NOD βαρύ
-
Μου ειπαν και έβαλα ( ) το Antivir και το Kerio.
Μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα με ιούς. Αν και μπαίνω σε ελάχιστα sites οπότε δεν είμαι και στην ζώνη υψηλού κινδύνου!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To NOD βαρύΚαι γω για ελαφρύ το ήξερα... και σε μια σύγκριση με το norton δέσμευε τη μισή και λιγότερη μνήμη.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
To NOD βαρύ
Και γω για ελαφρύ το ήξερα... και σε μια σύγκριση με το norton δέσμευε τη μισή και λιγότερη μνήμη.
αν είνα βαρύ....δεν πίνεις καμμιά σοδούλα ?
-
Nαρκωτικά?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To NOD βαρύΟ χρήστης mirage έγραψε:
To NOD βαρύΚαι γω για ελαφρύ το ήξερα... και σε μια σύγκριση με το norton δέσμευε τη μισή και λιγότερη μνήμη.
ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΘΟΣ! Μπερδεύτηκα από την ψηφοφορία. Εννοώ το Norton!!!! Όχι το NOD32!
Sorry ...
-
Καλά το Norton είναι τραγικό, βαρύ και αναποτελεσματικό ταυτόχρονα. Άσε που για να το απεγκαταστήσεις σωστά σου σπάει τα νεύρα
-
Έκανα reset τον toshiba και πάει σφαίρα
Πήρε δρόμο το norton και τώρα θα μπει άλλο internet security. Απ'ότι βλέπω ο λαός των 4 τροχών απεφάνθη kaspersky οπότε αυτό θα βάλω. Ε, από το norton θα είναι καλύτερο πιστεύω.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Έκανα reset τον toshiba και πάει σφαίραΠήρε δρόμο το norton και τώρα θα μπει άλλο internet security. Απ'ότι βλέπω ο λαός των 4 τροχών απεφάνθη kaspersky οπότε αυτό θα βάλω. Ε, από το norton θα είναι καλύτερο πιστεύω.
αφού το κόλλησες με τις γνωστές φωτό...
τι περίμενες....Κωστάκη? -
κανένα!
firewall καλό, προσόχη στις επισκεπτόμενες σελίδες και downloads και όλα θα πάνε καλά!
Δυό απόπειρες για εγκατάσταση av στα 7+ χρόνια που ιντερνετίζομαι και τις δύο φορές έφαγαν πόδι εντός ολίγων μηνών. -
Windows 98 και Kerio firewall κανουν μια χαρα δουλεια
-
καποιο λινκ για να κατεβασουμε κανα τζαμπα firewall πειτε ρε παιδια
το αβαστ εχει επιλογη να κανεις βαθεια σαρωση,που αργει παρα πολυ μεν,αλλα κανει τρελο ελεγχο
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Έκανα reset τον toshiba και πάει σφαίρα
Πήρε δρόμο το norton και τώρα θα μπει άλλο internet security. Απ'ότι βλέπω ο λαός των 4 τροχών απεφάνθη kaspersky οπότε αυτό θα βάλω. Ε, από το norton θα είναι καλύτερο πιστεύω.
αφού το κόλλησες με τις γνωστές φωτό...
τι περίμενες....Κωστάκη? -
Πάντως το Kaspersky καλό χρυσό αλλά πάααρα πολύ βαρύ. Προσφέρεται για χρήστες που δεν ξέρουν να προφυλάσονται από την στραβή αλλά εγώ δεν το αντέχω να μου τρώει πόρους από το σύστημα
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ε, από το norton θα είναι καλύτερο πιστεύω.Από το Norton και το τίποτα καλύτερο είναι. Πολύ καλύτερο.
F-Secure από μένα, ελαφρύ και δοκιμασμένο σε πολλές και αντίξοες συνθήκες.
-
Εγώ χρησιμοποιώ το AVG εδώ και πολλούς μήνες.
Είναι δωρεάν, φαίνεται αρκετά ελαφρύ στο σύστημα και δεν έχω κολλήσει κανέναν ιό.
-
το Αntivir γιατί είναι καλό, ελαφρύ και δωρεάν.
πριν είχα το Kaspersky 7. ΟΜG! Θεόβαρο τόσο που μου καθυστερούσε τα πάντα στο πισι (c2d 2,4GHz, 2GB ram) και στο τέλος νόμιζα ότι έφταιγε η σύνδεση.
με το που το σούταρα ...ανάσαναν τα πάντα. Εάν είναι για να έχω την ultimate ασφάλεια να μην μπορώ να κάνω την δουλειά μου....ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ!!!
firewall ...αυτό του ρουτερ (US Robotics) το οποίο σύμφωνα με ένα τεστ του PC World είναι πολύ καλό και αποτελεσματικό.
-
Αφού είχα γεμίσει ιούς πήγα αντιπροσωπεία βγάλανε το Νορτον και βάλανε
Νοντ32. Εδώ και ένα μήνα κανένα πρόβλημα. -
To nod32 απ'όσα έχω δοκιμάσει τόσα χρόνια είναι το πιο ελαφρύ και το πιο αθόρυβο. Πόσο αποτελεσματικό είναι δεν ξέρω, γιατί είμαι γενικά προσεκτικός και πολύ σπάνια έχω τσιμπήσει πραγματικό ιό. Αλλά σύμφωνα με τους testers τα πάει περίφημα. Όσοι δεν το έχετε δει, give it a try
-
Πού το βρίσκουμε? Ελεύθερο είναι ή κυκλοφορεί στο εμπόριο?
Ποιό ANTIVIRUS θεωρείτε το καλύτερο και γιατί;