-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
επειδη ακριβως επικαλεστηκα την πιστα δες τι κανει στην tsukuba (που εστειλα πριν), to s2000 ....δεν υπαρχει καν ΚΑΝΕΝΑ AUDI. Το οτι οι Ferrari οδηγουνται ευκολα που το ξερετε ρε παιδια?? Μηπως τις εχετε σαν δευτερο αυτοκινητο μετα το audi s3 k tt...ελεος...Το οτι δεν καταλαβαινεις οτι πας με οσα ..πας ειναι το πιο επικυνδυνο αυτο προσπαθω να σας πω αλλα δεν....κ σεις το θεωρειτε πλεονεκτημα μπραβο....Το πραγματικα σπορ δεν το οριζει η πισω κινηση ....σοβαρα????. Δεν ξερω αν ειναι δυσκολο να φτιαξουν πισωκινητα καποιες εταιρειες παντως σιγουρα ειναι πιο ακριβο κ αυτο για το γκρουπακι κοστιζει κ μαλιστα πολυ... Αντε λοιπον ολες οι ferrari, porsche klp να το γυρισουν στην μπροστινη κινηση...να δουμε τι εχει να γινει κ με ποια ιπποδυναμη θα μπορουν να βγαινουν τα συγκεκριμενα αυτοκινητα......μηπως να βναλουν κ haldex....?? α ναι ξεχασα η πορσε ηδη ετοιμαζεται....επειδη η tsukuba ειναι πολυ μακρια και το ιαπωνικο type-r μακρινο ονειρο και δεν υπαρχουν συγκρισεις,δες τι κανει το πολυαγαπημενο σου ευρωπαικο σε πιστα...
http://www.fastestlaps.com/index.php?pa ... 40ec30a4d9' target='_blank' target='_blank' target='_blank
το ιαπωνικο ειναι 10 φορες καλυτερο αυτοκινητο(αλογα,μλοκε,πολλαπλους),ΑΛΛΑ ειναι σε μια αλλη χωρα...
στη χωρα των νιντζα
και θα συμφωνησω με αυτο που ειπωθηκε πριν οτι τα δυο αυτοκινητα δεν αναφερονται στο ιδιο κοινο ουτε απο χρηματικη αποψη,ουτε απο αποψη φιλοσοφιας,απλως το ενα ακομη κι αν ειναι ακριβοτερο εκπροσωπει επαξια την κατηγορια του και ειναι απειρως καλυτερο απο το προκατοχο του,ενω το civic διχαζει για το αν ειναι καλυτερο απο το αντιστοιχο του 2001 μη μπορωντας καν να το περασει στην ευθεια... ας λυσετε πρωτα αυτο και μετα να αρχισετε συγκρισεις με καινουρια αυτοκινητα....το να βελτιωνουν εναν αρκετα παλιο κινητηρα και να κοροιδευουν ανακοινωνοντας οτι απο τα 200 που ειχε πριν,μολις 201 ως νεα τιμη νομιζω οτι υποτιμα τη νοημοσυνη ολων εσας που το υποστηριζετε...
καποιος εγραψε οτι μπραβο στην αουντι που πηγε 265 αλογα για να περασει μπροστα..
δηλαδη το type r που οχι μονο δε πηρε αλογα, αλλα βαρυνε μπας και παψει να θυμιζει τη χωρα καταγωγης του, ειναι καλυτερο???δηλαδη επειδη δε μπορεσαν οι ιαπωνες να βγαλουν αλλα αλογα απο το καβουρδιστηρι τους οι υπολοιπες εταιρειες θα σταματησουν την εξελιξη τους???η ατμοσφαιρα εχει εξαντληθει σχεδον,ειτε το καταλαβαινετε ειτε οχι και εκτος και αν φθηνηνει το ανθρακονημα ωστε να ζυγιζουν 800 κιλα τα αυτοκινητα,το τουρμπο θα σας αφηνει πισω...βεβαια υπαρχει και η λυση των παραπανω κυβικων,οπου και παλι ενα τουρμπατο αντιστοιχου κυβισμου θα σας ισοπεδωνει(βλεπε κινητηρeς m5/rs6...)
η bmw ριχνει νερο στο κρασι της και εβγαλε κατι πολυ καλο μαλιστα...το ιδιο θα κανει και η honda αργα η γρηγορα,ειδικα σε μικρες κατηγοριες(civic) οπου τα μικρα κυβικα επιβαλλονται,εκτος κι αν δουμε κανα τρελο εξακιλυνδρο μοτερ,που και παλι θα ξεπεραστει συντομα με καποια επιπλεον δεκατα του bar ή απο καποιον μεγαλυτερου κυβισμου tsi αν εχεις ακουστα....
-
Sorry, αλλά για μένα στα @@ μου αν το οποιοδήποτε κρουασάν ή σούσι με τούρμπο με αφήνει πίσω. Το αμάξι το έχω για την προσωπική μου κ@υλα.
Εξάλλου, αν ο άλλος έχει σαλιγκάρι, εγώ έχω τα χέρια μου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Sorry, αλλά για μένα στα @@ μου αν το οποιοδήποτε κρουασάν ή σούσι με τούρμπο με αφήνει πίσω. Το αμάξι το έχω για την προσωπική μου κ@υλα.Εξάλλου, αν ο άλλος έχει σαλιγκάρι, εγώ έχω τα χέρια μου.
εδω δε θιγουμε τα χερια κανενος ,αλλα τις λαμαρινες και τις μηχανες...και με ποιες απ'αυτες θα πιασουν τοπο τα χερια σου...υπαρχουν βεβαια σουμπες και evo αλλα αυτα ειναι 'αλλου' και κατα τη γνωμη μου μη καθημερινα οχηματα...διαφορετικα τα γουσταρω απιστευτα πολυ..
και παλι ομως,δε νομιζω πως ο,τι χερια κι αν εχεις,οτι θα στηθεις το ιδιο ευκολα διπλα σε καποιον,εστω και μετριο οδηγο,αν αυτος σου ριχνει καμια 50-100αρια αλογα....
-
Tα χέρια μου θα πιάσουν τόπο και με ένα ραλάκι, και με ένα Clio Rs, και με ένα Sti. Kαι πάντα θα υπάρχει κάποιος με ένα γρηγορότερο (όχι κατ'ανάγκην καλύτερο) αυτοκίνητο. Αλλά εντάξει, ποτέ δεν έχω καταλάβει το νόημα μιας συζήτησης του τύπου 'το δικό μου εργαλιείο είναι καλύτερο από το δικό σου το σαραβαλάκι με τα αιωρούμενα ημιαξόνια'.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tα χέρια μου θα πιάσουν τόπο και με ένα ραλάκι, και με ένα Clio Rs, και με ένα Sti. Kαι πάντα θα υπάρχει κάποιος με ένα γρηγορότερο (όχι κατ'ανάγκην καλύτερο) αυτοκίνητο. Αλλά εντάξει, ποτέ δεν έχω καταλάβει το νόημα μιας συζήτησης του τύπου 'το δικό μου εργαλιείο είναι καλύτερο από το δικό σου το σαραβαλάκι με τα αιωρούμενα ημιαξόνια'.ενταξει ο,τι γουσταρει ο καθενας...απλως στο λεω ειλικρινα πως οσο μου αρεσε το προηγουμενο ταπερ τοσο με απογοητευσε το καινουριο..
παντως τα χερια εχουν και τα ορια τους και το πιο καλοστημενο και δυνατο αυτοκινητο θα σε βοηθησει απεναντι σε καλυτερο οδηγο...εκτος αν εισαι τελειως γιδι ...
γιατι μου χει τυχει ,με καποια προσπαθεια βεβαια, να περασω Μ3 σε στροφες που ειναι ανωτερο αυτοκινητο,αλλα μου χει τυχει να ξεφτιλιστω απο τυπα με 330 και εναν αλλο με τετρακινητο volvo s40 που θεωρητικα ειναι κατωτερα αυτοκινητα απο το δικο μου....για να μη θιξω οταν ειχα εναμιση μηνα το αυτοκινητο και δεν ειχα ιδεα,που μου κολλαγε προφυλακτηρες ενα punto gt και ειχα χεστει επανω μου
αλλα σε μια γρηγορη βολτα που εκανα με ενα παιδι τη προηγουμενη βδομαδα ο οποιος εχει μια slk200 και το παιδι αυτο ξερω οτι ειναι πολυ καλυτερος οδηγος απο μενα δε μπορουσε να με φτασει,παρολο που πιεζε πανω απο το οριο το αυτοκινητου του...(ψησαμε και οι 2 τα φρενα μας στο τελος )τα χερια παιζουν βασικο ρολο,αλλα αν εχεις καταλαβει ενα δυο πραγματα το γρηγορο αυτοκινητο και φιλικο μπορει να σε κολακεψει και να σε κανει να φανεις καλυτερος απ'οτι εισαι(αλλιως δε θα μπορουσα καν να στεκομαι σε καποια αξιοσεβαστη αποσταση απο τους καλυτερους απο μενα οδηγους που προανεφερα και με περασαν ουτε να περασω το φιλο μου με την slk,που μια ζωη ημουν πελατης του στις μεταξυ μας κοντρες)...
οταν εβλεπα πιο μικρος evo να στριβουν και να γκαζωνουν ελεγα τι θεοι ειναι τα παλικαρια???ομως το αυτοκινητο βοηθαει και πλεον το χω καταλαβει...και προσωπικη μου πεποιθηση ειναι πως αφου σκας που σκας μια μικρη ή μεγαλη περιουσια καλο ειναι να μη ζοριζεσαι κιολας...καλο ειναι να βοηθιεσαι,διαφορετικα εμενα τουλαχιστον μου κανει για μαζοχισμο το ολο θεμα,να πληρωνεις πολλα λεφτα ξεροντας οτι δεν εισαι ο alonso ή o hamilton και να παλευεις με το αυτοκινητο σου...και να σε περναει ολος ο κοσμος(οπως τον κουλο μου φιλο με το s2000 )...αν ειναι ετσι,τοτε ποιο το νοημα των χρηματων....????
επισης δε μπορω να δεχτω οτι δινεις τοσα λεφτα και το αυτοκινητο σου δεν εχει καποια ποιοτητα,ηχομονωση,στιβαροτητα και πολυτελεια....αποψεις μου ειναι αυτες και απότι βλεπω καποιοι συμφωνουν καποιοι διαφωνουν..για αυτο αλλωστε υπαρχει και η δημοκρατια....
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παντως τα χερια εχουν και τα ορια τους και το πιο καλοστημενο και δυνατο αυτοκινητο θα σε βοηθησει απεναντι σε καλυτερο οδηγο...εκτος αν εισαι τελειως γιδι ...
γιατι μου χει τυχει ,με καποια προσπαθεια βεβαια, να περασω Μ3 σε στροφες που ειναι ανωτερο αυτοκινητο,αλλα μου χει τυχει να ξεφτιλιστω απο τυπα με 330 και εναν αλλο με τετρακινητο volvo s40 που θεωρητικα ειναι κατωτερα αυτοκινητα απο το δικο μου....για να μη θιξω οταν ειχα εναμιση μηνα το αυτοκινητο και δεν ειχα ιδεα,που μου κολλαγε προφυλακτηρες ενα punto gt και ειχα χεστει επανω μου
αλλα σε μια γρηγορη βολτα που εκανα με ενα παιδι τη προηγουμενη βδομαδα ο οποιος εχει μια slk200 και το παιδι αυτο ξερω οτι ειναι πολυ καλυτερος οδηγος απο μενα δε μπορουσε να με φτασει,παρολο που πιεζε πανω απο το οριο το αυτοκινητου του...(ψησαμε και οι 2 τα φρενα μας στο τελος )τα χερια παιζουν βασικο ρολο,αλλα αν εχεις καταλαβει ενα δυο πραγματα το γρηγορο αυτοκινητο και φιλικο μπορει να σε κολακεψει και να σε κανει να φανεις καλυτερος απ'οτι εισαι(αλλιως δε θα μπορουσα καν να στεκομαι σε καποια αξιοσεβαστη αποσταση απο τους καλυτερους απο μενα οδηγους που προανεφερα και με περασαν ουτε να περασω το φιλο μου με την slk,που μια ζωη ημουν πελατης του στις μεταξυ μας κοντρες)...
οταν εβλεπα πιο μικρος evo να στριβουν και να γκαζωνουν ελεγα τι θεοι ειναι τα παλικαρια???ομως το αυτοκινητο βοηθαει και πλεον το χω καταλαβει...και προσωπικη μου πεποιθηση ειναι πως αφου σκας που σκας μια μικρη ή μεγαλη περιουσια καλο ειναι να μη ζοριζεσαι κιολας...καλο ειναι να βοηθιεσαι,διαφορετικα εμενα τουλαχιστον μου κανει για μαζοχισμο το ολο θεμα,να πληρωνεις πολλα λεφτα ξεροντας οτι δεν εισαι ο alonso ή o hamilton και να παλευεις με το αυτοκινητο σου...και να σε περναει ολος ο κοσμος(οπως τον κουλο μου φιλο με το s2000 )...αν ειναι ετσι,τοτε ποιο το νοημα των χρηματων....????
Πολύ απλά, η οδηγική απόλαυση στο τιμόνι ενός εργαλείου που όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες μπορεί να σου ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη, το παιχνίδι με το όριο και η βελτίωση των οδηγικών σου ικανοτήτων - ασχέτως αν σε προσπερνάει ο 'κουλός' που έδωσε τα διπλά από εσένα γι αμάξι [μη και τον πει κάβουρα ο/η συνοδηγός του] ή ο 'χεράς' με το κωλοφτιαγμένο που θίγεται ο εγωισμός του και η αυτοεκτίμησή του αν βρεθεί κάποιος ταχύτερος [κι όχι απαραίτητα καλύτερος οδηγός] στο δρόμο του... Αλλά don't just take my word for it.
-
vts , στην tsukuba εγω αναφερω το s2000 που ειναι ακριβως το ιδιο με το ευρωπαικο....μην τα βλεπεις οπως θες...Κ πες μας πως απογοητευτηκες απο ενα αυτοκινητο που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ??? Τα αγγλικο περιοδικο TOP GEAR που ειναι σαφως πιο αξιοπιστo απο τα αντιστοιχα ελληνικα το εβγαλαν hot hatch of the year k συ απογοητευτηκες γτ σε αριθμους ειναι πιο αργο απο το s3. ..Οσο για στιβαροτητες ηχομονωσεις κλπ καλο θα ηταν να μας πεις κατα ποσο ισχυει ολη αυτη η ποιοτητα στο περασμα του χρονου...
p.s: by the way , το ams το γερμανικο.... θεωρει το καινουριο civic ανωτερο του γκολφ , κ βαζοντας πρωτο το audi. Δλδ, στην τριαδα ειναι δευτερο το civic, not bad για αυτοκινητο που εσυ θεωρεις πρωτογονο...Τωρα πως το audi ειναι καλυτερο απο το civic εφοσον ειναι ακριβως το ιδιο με το γκολφ , αυτο μαλλον εξηγειται στο οτι ειναι γερμανικο το περιοδικο...
-
Κατα τ αλλα η honda θα κανει πισωγυρισμα στα turbo...γτ δεν μπορει να εξελιξει ατμοσφαιρικουσ κινητηρες περισσοτερο. FR -SH4WD 4.5 L V10 550 PS 2010 LAUNCH... http://www.vtec.net/news/news-item?news_item_id=752523
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Αν θες S2000 γιατί ξέρεις ότι μπορείς να το πας σε στροφές (και όχι για καφέ ή παντιλίκια στην πλατεία), καλώς. Αλλιώς τι πολύστροφος κινητήρας και ιστορίες...Πραγματικά απορώ με αυτά που γράφεις. Ποιός θα κρίνει τον κάθε κάτοχο S2000? Εσυ?
Μήπως πρέπει να σε ρωτάνε πριν τα αγοράσουν, και να περνούν ένα τέστ οδηγικών ικανοτήτων απο εσένα, για να πάνε (με την άδειά σου φυσικά) για καφέ και παντιλίκια στην πλατεία?
Φιλε μου κατάλαβε το, ο κάθε ιδιοκτήτης S2K και RX-8 και ότι άλλο αυτοκίνητο μπορεί να κομπλεξάρει τον μέσο οδηγό, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ συνέχεια να πηγαίνει 10/10 για να ικανοποιήσει τα κόμπλεξ σας. Ούτε να μην πίνει καφέ στην πλατεία φυσικά... (για να μη τον πεις εσύ λούλη)Ξεπέρασέ το....
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Tα χέρια μου θα πιάσουν τόπο και με ένα ραλάκι, και με ένα Clio Rs, και με ένα Sti. Kαι πάντα θα υπάρχει κάποιος με ένα γρηγορότερο (όχι κατ'ανάγκην καλύτερο) αυτοκίνητο. Αλλά εντάξει, ποτέ δεν έχω καταλάβει το νόημα μιας συζήτησης του τύπου 'το δικό μου εργαλιείο είναι καλύτερο από το δικό σου το σαραβαλάκι με τα αιωρούμενα ημιαξόνια'.
ενταξει ο,τι γουσταρει ο καθενας...απλως στο λεω ειλικρινα πως οσο μου αρεσε το προηγουμενο ταπερ τοσο με απογοητευσε το καινουριο..
επισης δε μπορω να δεχτω οτι δινεις τοσα λεφτα και το αυτοκινητο σου δεν εχει καποια ποιοτητα,ηχομονωση,στιβαροτητα και πολυτελεια....αποψεις μου ειναι αυτες και απότι βλεπω καποιοι συμφωνουν καποιοι διαφωνουν..για αυτο αλλωστε υπαρχει και η δημοκρατια....
Η SLK 200, δεν είναι αυτοκίνητο που μπορεί να συγκριθεί με το S3. Τουλάχιστον όχι σε αυτή την έκδοση με αυτόν τον κινητήρα. Ακόμα και με πρόγραμμα (193ps) και ανάρτηση της Brabus υστερεί ακόμα και από το Golf GTI. Όσες φορές την έχω οδηγήσει, είναι αισθητά πιο αργή. Το ίδιο έχω παρατηρήσει και σε διαδρομές που πηγαίναμε μαζί τα 2 αυτοκίνητα. Πόσο μάλλον με το S3...
Άρα κατά τη γνώμη μου, το συγκεκριμένο παράδειγμα δεν δείχνει κάτι για τα χέρια του οδηγού, ούτε ξαφνικά έγινες καλύτερος και πιο γρήγορος από τον φίλο σου (σε σχέση πάντα με το αυτοκίνητο που οδηγείς και τα όρια που αυτό σου βάζει). Αν είχε την SLK 350 ίσως ακόμα να σου έριχνε.
-
Lock Alert #2, ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ.
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Αν θες S2000 γιατί ξέρεις ότι μπορείς να το πας σε στροφές (και όχι για καφέ ή παντιλίκια στην πλατεία), καλώς. Αλλιώς τι πολύστροφος κινητήρας και ιστορίες...
Πραγματικά απορώ με αυτά που γράφεις. Ποιός θα κρίνει τον κάθε κάτοχο S2000? Εσυ?
Μήπως πρέπει να σε ρωτάνε πριν τα αγοράσουν, και να περνούν ένα τέστ οδηγικών ικανοτήτων απο εσένα, για να πάνε (με την άδειά σου φυσικά) για καφέ και παντιλίκια στην πλατεία?
Φιλε μου κατάλαβε το, ο κάθε ιδιοκτήτης S2K και RX-8 και ότι άλλο αυτοκίνητο μπορεί να κομπλεξάρει τον μέσο οδηγό, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ συνέχεια να πηγαίνει 10/10 για να ικανοποιήσει τα κόμπλεξ σας. Ούτε να μην πίνει καφέ στην πλατεία φυσικά... (για να μη τον πεις εσύ λούλη)Ξεπέρασέ το....
Προφανώς δεν εννοούσα αυτό, αλλά να μην το έχει αποκλειστικά για αυτή τη χρήση γιατί τότε το αμάξι χαραμίζεται. Ούτε να μου ζητήσουν άδεια θέλω ούτε αποδείξεις ότι θα το στρίβουν Αλλά για να μην πάνε χαμένα τα λεφτά τους και να τα χαρούν αντί να τα ρίξουν σε καμιά μπαριέρα προσπαθώντας να αποδείξουν ότι έχουν χέρια, θα πρέπει να κάνουν λίγη αυτοκριτική πριν πάνε σε κάτι τόσο απόλυτο. Το ίδιο και με το Type-R, να μην το παίρνουν για το διαστημικό design, αλλά για αυτό που είναι.
(Εγώ 350Ζ θα έπαιρνα πάντως αντί για S2000 ) -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Το πραγματικα σπορ δεν το οριζει η πισω κινηση ....σοβαρα????EVO και άντε γεια μετά σε πολλά 'σπορ' και σπορ αυτοκίνητα πολλαπλάσιου κοστους..
-
ξεχναμε και καποια αλλα που δεν ειναι σπορ γιατι δεν ειναι πισωκινητα:
106 ραλυ
306 race
type-R
και αλλα... -
EΙΡΗΝΗ!!Τι τρωγεστε με αυτοκινητα που δεν εχετε οδηγησει ή δεν προκειται να οδηγησετε?
Δεν ειναι το παν τα αλογα και οι αριθμοι.Ειναι η αισθηση.Και οτι και να λενε τα περιοδικα αν δεν οδηγησεις εσυ ο ιδιος δεν μπορεις να κρινεις ή να εξυψωνεις ενα αυτοκινητο.
Με τα 'θα' και τα 'ο φιλος μου ειπε','ο φιλος μου εκανε' κτλ δεν γινεται σοβαρη συζητηση. -
ας ηρεμησουμε ολοι καλυτερα...
και οντως εχει ξεφυγει το θεμα,το οποιο νομιζω οτι εξαντλησαμε...ας μην το κουραζουμε αλλο...ο καθενας με τις αποψεις του...ας κλειδωθει επιτελους αφου ακρη δε θα βγαλουμε...!!!
ο καθενας εχει τα πιστευω του και δε προκειται καποιος τυχαρπαστος απο ενα φορουμ να του τα αλλαξει,ουτε και ειναι καλο να ανεβαινουν οι τονοι μεταξυ ατομων που δεν εχουν καν συναντηθει...
οποιος θελει ας λεει την αποψη του και ας κριθει απο τους αλλους...
εγω παντως βαρεθηκα τις εντονες αντιπαραθεσεις και πλεον δε θα συμμετεχω σε αυτο το χαμο... -
Το βέβαιο είναι ότι επιχειρήματα όπως το 'με βοηθάει ώστε να μη φαίνομαι τελείως κουλός όταν μου κολλάνε άλλοι στο δρόμο' και άλλα τέτοια, άσχετα με τη χαρά της οδήγησης αυτή καθεαυτή, αποτελούν σοβαρά κριτήρια για μια μεγάλη μερίδα αγοραστών τέτοιων οχημάτων. Εγώ θα σταθώ σε δυο quotes που με έκαναν να χαμογελάσω...
για μένα στα @@ μου αν το οποιοδήποτε κρουασάν ή σούσι με τούρμπο με αφήνει πίσω. Το αμάξι το έχω για την προσωπική μου κ@υλα.
πάντα θα υπάρχει κάποιος με ένα γρηγορότερο (όχι κατ'ανάγκην καλύτερο) αυτοκίνητο. Αλλά εντάξει, ποτέ δεν έχω καταλάβει το νόημα μιας συζήτησης του τύπου 'το δικό μου εργαλιείο είναι καλύτερο από το δικό σου
Αντιπαράθεση πέρα από το επίπεδο της οδηγικής απόλαυσης, το οποίο ο καθένας αφού οδηγήσει και τα δύο μπορεί να αποφασίσει για τον εαυτό του, δε νομίζω ότι υπάρχει. Μιλάμε για διαφορετικού επιπέδου επιδόσεις, διαφορετική φιλοσοφία κατασκευής, και διαφορετικό κόστος απόκτησης. Προσωπικά παραδέχομαι αυτόν που παίρνοντας το Type-R ξέρει ακριβώς τι παίρνει και δε θα το απολαύσει λιγότερο, λόγω κόμπλεξ, απ' ότι θα το απολάμβανε αν δεν τον προσπερνούσαν τα S3, καθώς και αυτόν που πήρε το S3 για να χαρεί τις στιγμές που του προσφέρει η οδήγησή του, στο βουνό και στην πόλη, ασχέτως του πόσο 'μάγκα' τον κάνει το ότι με σχετικά μικρή προσπάθεια μπορεί να κινηθεί πιο γρήγορα από το 99% των αυτοκινήτων που θα συναντήσει στους δρόμους της χώρας μας.
-
δηλαδη θες να πεις οτι μπορει καποιος να αγορασε χοντα γιατι ετσι ηθελε και δεν ακουσε το φορουμ?
και επισης..
καποιος αγορασε βαγγ-ελη γιατι ετσι την εβρισκε περισσοτερο?
και δε νιωθουν και οι 2 κοροιδα οταν γραφουν στο φορουμ?
αποψη μου ειναι οτι η χοντα θα μπορουσε να δωσει κατι παραπανω στο νεο type r και να μη δωσει απλως διαφορετικη συσκευασια...γιατι το εκανε δε ξερω...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ξεχναμε και καποια αλλα που δεν ειναι σπορ γιατι δεν ειναι πισωκινητα:106 ραλυ
306 race
type-R
και αλλα...To golf IV Gti ξεχασες
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ξεχναμε και καποια αλλα που δεν ειναι σπορ γιατι δεν ειναι πισωκινητα:
106 ραλυ
306 race
type-R