-
πσσσσσσσ
εδωσα ενα sporting automobile και πηρα ενα sports car!! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
πσσσσσσσ
εδωσα ενα sporting automobile και πηρα ενα sports car!!Όντως. Δε θα μπορούσε κανείς να το είχε θέσει καλύτερα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
(*) ΙΜΗΟ 'σπορ αυτοκίνητο' είναι οποιοδήποτε αυτοκίνητο επιτρέπει στον οδηγό του να κινηθεί σε μια απαιτητική διαδρομή με ταχύτητα και ασφάλεια σαφώς πάνω από το μέσο όρο επιτρέποντάς του ταυτόχρονα να έχει τον κυρίαρχο λόγο στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου και να φτάνει στον προορισμό του με χαμόγελο.Η τυπολογία του αμαξώματος, η διάταξη της κίνησης, η ισχύς είναι τεχνικές λεπτομέρειες. Ακόμα και ο τρόπος που συμπεριφέρεται το αυτοκίνητο είναι λεπτομέρεια, δηλ. γιατί είναι καλύτερο ένα αυτοκίνητο που 'πετάει κώλο' από ένα άλλο που στην ίδια στροφή περνάει με 'μία πάνω' και +30 χλμ ? Είναι θέμα κριτηρίων του οδηγού, το χαμόγελο που λέγαμε, σε έναν προκαλεί χαμόγελο ο πρώτος τρόπος και στον άλλο ο δεύτερος, και ποιοί είμαστε εμείς να κρίνουμε τον έναν ή τον άλλον λανθασμένο ?
Συμφωνώ και εγώ με αυτό τον ορισμό.
Για το GS450H που αναφέρθηκε ατυχώς, φυσικά και δεν είναι σπορ αυτοκίνητο σύμφωνα με τον παραπάνω ορισμό μιας και ο οδηγός του και δεν έχει τον (κυρίαρχο) λόγο στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου.
-
Τον κυρίαρχο έλεγχο τον έχει ποιος στο 450h... ή βγήκε και αυτόματος πιλότος στα αμάξια και δεν το μάθαμε?
Μάλλον θέλετε να πείτε οτι ένα σπορ αμάξι πρέπει να πληροφορεί τον οδηγό όσο το δυνατόν περισσότερο για το τι συμβαίνει στα άκρα του αυτοκινήτου, να αισθάνεται το παραμικρό στον δρόμο, η παραμικρή του κίνηση στα χέρια ή στα πόδια να μεταβάλει την δυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου κατα βούληση και όλες αυτές οι αισθήσεις να φτάνουν στα χέρια και στο σώμα του οδηγού ανόθευτα. Όσο πιο ανόθευτα και πιο απόλυτα τόσο ποιο σπορ για μένα θεωρείται μια κατασκευή.
Την ασφάλεια και την ποιότητα στα πλαστικά αμάξια όπως η Elise, τα Caterham, s2000 κλπ που έχουν αναφερθεί...ξέρετε που την γράφουν την ασφάλεια, ενεργητική/παθητική? Ας το αφήσω γιατι θα γίνω χυδαίος... -
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Τον κυρίαρχο έλεγχο τον έχει ποιος στο 450h... ή βγήκε και αυτόματος πιλότος στα αμάξια και δεν το μάθαμε?Μάλλον θέλετε να πείτε οτι ένα σπορ αμάξι πρέπει να πληροφορεί τον οδηγό όσο το δυνατόν περισσότερο για το τι συμβαίνει στα άκρα του αυτοκινήτου, να αισθάνεται το παραμικρό στον δρόμο, η παραμικρή του κίνηση στα χέρια ή στα πόδια να μεταβάλει την δυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου κατα βούληση και όλες αυτές οι αισθήσεις να φτάνουν στα χέρια και στο σώμα του οδηγού ανόθευτα. Όσο πιο ανόθευτα και πιο απόλυτα τόσο ποιο σπορ για μένα θεωρείται μια κατασκευή.
Την ασφάλεια και την ποιότητα στα πλαστικά αμάξια όπως η Elise, τα Caterham, s2000 κλπ που έχουν αναφερθεί...ξέρετε που την γράφουν την ασφάλεια, ενεργητική/παθητική? Ας το αφήσω γιατι θα γίνω χυδαίος...θα ηθελα να ηξερα αν θα ελεγες τα ιδια σε περιπτωση που καρφωνονταν οι λαμαρινες στα ποδια σου,εμενες αναπηρος και περναγες και μεσα απο το παρμπριζ
εγω επειδη εχω επιζησει απο πολυ γερη στουκα(σχεδον αθικτος) επετρεψε μου να χω αλλη αποψη...[/list] -
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Τον κυρίαρχο έλεγχο τον έχει ποιος στο 450h... ή **βγήκε και αυτόματος πιλότος **στα αμάξια και δεν το μάθαμε?MINI COOPER, 22.900Ε, 04,
S, 1600κυβ., 37000χλμ., ΚΟΚΚΙΝΟ,
ABS, αερόσ.οδηγ., αερόσ.συνοδ., πλευρ.αερόσ., προβ.ομίχλ., clima, υδρ.τιμόνι, ηλ.παράθ., ηλ.καθρ., κεντρ.κλείδ., immobil., HiFi, CD, ζάντες, μεταλ. χρώμα, δερμ.καθίσμ., αυτο/το σειριακό, ESP, book service, parktronic, full extra, φώτα xenon, Navi, Τζάμια φιμέ, Αεροτομή, Spoiler, CD/EPA, Τιμόνι πολ.χρήσ., Αυτ.πιλότος, Cruise control, Trip computer, Tiptronic, Antispin, TCS, Clima 2 zone, Αισθ.βροχής, Αισθ.φωτών, Xenon, Bi Xenon, Πακέτο χρωμίου, Ατρακάριστο, Αρ.κατάσταση, Book service, (Ιδιώτης), τηλ. 6972811xxx, E-Mail(sorry.... συνεχίστε!)
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τον κυρίαρχο έλεγχο τον έχει ποιος στο 450h... ή **βγήκε και αυτόματος πιλότος **στα αμάξια και δεν το μάθαμε?
MINI COOPER, 22.900Ε, 04,
S, 1600κυβ., 37000χλμ., ΚΟΚΚΙΝΟ,
ABS, αερόσ.οδηγ., αερόσ.συνοδ., πλευρ.αερόσ., προβ.ομίχλ., clima, υδρ.τιμόνι, ηλ.παράθ., ηλ.καθρ., κεντρ.κλείδ., immobil., HiFi, CD, ζάντες, μεταλ. χρώμα, δερμ.καθίσμ., αυτο/το σειριακό, ESP, book service, parktronic, full extra, φώτα xenon, Navi, Τζάμια φιμέ, Αεροτομή, Spoiler, CD/EPA, Τιμόνι πολ.χρήσ., Αυτ.πιλότος, Cruise control, Trip computer, Tiptronic, Antispin, TCS, Clima 2 zone, Αισθ.βροχής, Αισθ.φωτών, Xenon, Bi Xenon, Πακέτο χρωμίου, Ατρακάριστο, Αρ.κατάσταση, Book service, (Ιδιώτης), τηλ. 6972811xxx, E-Mail(sorry.... συνεχίστε!)
Πάντως το παραπάνω Cooperάκι θα ήταν ΙΔΑΝΙΚΟ για μένα (αν εξαιρέσουμε τα spoilers κλπ ασφαλώς.. ), κρίμα που δεν έχω 23Κ!
(sorry...ξανα-συνεχίστε!)
-
Πωωωωωωω ρε QsisVTS αρχίζω και απορώ δηλαδή...
ΤΙ σχέση έχει το πώς το θεωρώ εγώ το σπορ αυτοκίνητο με το ΑΝ ειχα ένα απο αυτά και ΑΝ στούκαρα ΤΙ γνώμη θα είχα????? Ένα ατύχημα θα με έκανε να αλλάξω γνώμη για το ποιο αμάξι θεωρώ σπορ? Με τον εαυτό μου θα τα έβαζα για την μαλακία που έκανα και όχι με την τάδε εταιρεία που έφτιαξε το συγκεκριμένο αμάξι χωρίς ηλεκτρονικά χωρίς αερόσακους κλπ... Δεν μου έβαλε κανένας το μαχαίρι στο λαιμό για να το πάρω. Ξέρω τους κινδύνους και απο κεί και πέρα αν θέλω να το πάω τέζα εκτός πίστας πρόβλημά μου.Οι κολώνες είναι εκεί και περιμένουν...όσοι πιστοι προσέλθετε. Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του. Σαν να λές στους μηχανόβιους αναθεωρήστε την άποψή σας για τις μηχανές και πάρτε αμάξια γιατι με τις μηχανές θα φάτε τα μούτρα σας.
Αν θέλω ασφάλεια θα πάρω κάτι που να μου την προσφέρει, αν θέλω ένα πραγματικά σπορ αμάξι θα πάρω μια Elise π.χ...αν θέλω κάτι λιγότερο σπορ θα πάρω κάτι που να θυσιάζει το απόλυτο σε σπορ αλλα θα μου προσφέρει προστασία στην μαλακία που θα κάνω. Αν υπάρχει χρυσή τομή εδώ είμαστε...ακούω η μάλλον διαβάζω!
Πώς να στο εξηγήσω διαφορετικά????
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Δε θα μπορούσε κανείς να το είχε θέσει καλύτερα.Θα μπορούσε και το έθεσε ήδη: ο nass.
Είναι ο πιο απλός κι εύστοχος ορισμός γύρω από το θέμα.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Δε θα μπορούσε κανείς να το είχε θέσει καλύτερα.
Θα μπορούσε και το έθεσε ήδη: ο nass.
Είναι ο πιο απλός κι εύστοχος ορισμός γύρω από το θέμα.
εγώ τι λαθος λεω δλδ?
-
Δεν είπα ότι είπες κάτι λάθος, για την ακρίβεια δεν ξέρω καν σε ποιό από όλα αναφέρεσαι.
Αν συμφωνείς με τον ορισμό του nass, συμφωνούμε και μαζί.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
και αναρωτιόμουν πότε θα πέσει η συζήτηση της bmw στο τραπέζι
μα καλά ειναι δυνατον νοήμων άνθρωπος να πιστευει οτι μια 130 θα τάιζε (....) το STI ????
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? μα είναι ωραία στον παραδεισο εχει και κουνιες
Και αναρωτιόμουν πότε θα χωνόσουν σα τη .....
παιδια οσοι διαβαζετε 4Τ για να ενημερωθειτε για τις επιδοσεις των νεων μοντελων...καλυτερα πατε οδηγείστε τα μονοι σας για να βγαλετε τα συμπερεσματα σας...
αν ειναι δυνατον να συγκρινουμε το νεο σ3 με το νεο στι.
το νεο σ3 απεναντι στο βελτιωμενο μεν,αλλα εξαετιας wrx μου δεν καθεται διπλα ουτε στο στροφιλικι ,ουτε στην ευθεια...
ποσο μαλλον στο καινουριο που ειναι πυραυλακι.....
ειχα καιρο να μπω στο φορουμ αλλα με τις παπαριες που διαβαζω δεν βλεπω να ξαναμπαινω....
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
και αναρωτιόμουν πότε θα πέσει η συζήτηση της bmw στο τραπέζι
μα καλά ειναι δυνατον νοήμων άνθρωπος να πιστευει οτι μια 130 θα τάιζε (....) το STI ????
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? μα είναι ωραία στον παραδεισο εχει και κουνιες
Και αναρωτιόμουν πότε θα χωνόσουν σα τη .....
παιδια οσοι διαβαζετε 4Τ για να ενημερωθειτε για τις επιδοσεις των νεων μοντελων...καλυτερα πατε οδηγείστε τα μονοι σας για να βγαλετε τα συμπερεσματα σας...
αν ειναι δυνατον να συγκρινουμε το νεο σ3 με το νεο στι.
το νεο σ3 απεναντι στο βελτιωμενο μεν,αλλα εξαετιας wrx μου δεν καθεται διπλα ουτε στο στροφιλικι ,ουτε στην ευθεια...
ποσο μαλλον στο καινουριο που ειναι πυραυλακι.....
ειχα καιρο να μπω στο φορουμ αλλα με τις παπαριες που διαβαζω δεν βλεπω να ξαναμπαινω....
οπα ρε φιλε ειπαμε το sti ειναι δολοφονικο,αλλα το wrx σε στησιμο ποτε δεν ελεγε και τιποτα το ιδιαιτερο..τωρα αν εχεις ενα σκασμο αλογα και χεις χρονια το αυτοκινητο σου και το ξερεις λογικο ειναι να περνας μπροστα απο εναν με s3 που δε θα το χει ουτε χρονο.. το καινουριο wrx εχει ροπη και σε αλογα ειναι κοντα με το s3 οποτε αν ειναι καποιος καλυτερος οδηγος θα φυγει μπροστα αλλα οχι οτι ειναι ανωτερο αυτοκινητο...το sti οφειλει να ναι πιο γρηγορο παντως χωρις πολλη σκεψη
-
ΑΥΡΙΟ ΒΓΑΙΝΩ ΠΑΛΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ....
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ!!!! Θα σας φάω με τα s3!!!!
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
...
το νεο σ3 απεναντι στο βελτιωμενο μεν,αλλα εξαετιας wrx μου δεν καθεται διπλα ουτε στο στροφιλικι ,ουτε στην ευθεια...ποσο μαλλον στο καινουριο που ειναι πυραυλακι.....
To νεο S3 απέναντι στο νέο WRX (με τα 230) απλά δεν πιάνεται ... Δεν μιλάμε γιά το νέο STI φυσικά που είναι παντού πιό γρήγορο από το S3, αλλά είναι 2500cc, 305hp, και κοστίζει και 55.000Ε, δηλ. 12-13χιλιάρικά πάνω από το S3, χωρίς να έχει την ποιότητα του τελευταίου...
Φίλε dimitrios να το χαίρεσαι το WRX σου που έχεις, δεν ξέρω πόσα άλογα έχεις, αλλά ο κανόνας λέει ότι αν είσαι μέχρι 300hp και πέσεις σε βελτιωμένο σύγχρονο S3 (χαλαρά 1ο στάδιο με ΦΠΕ=340-350ps) καλύτερα να αλλάξεις δρόμο ... -
παιδες οντως το καινουριο s3 PABEI κανονικα πολυ κοσμο. Εγω ταπερ θα αγοραζα αν ειχα τα λεφτα αλλα το S3 το παραδεχομαι ενω παλιοτερα το ειχα κατακρινει κ ειχα μαλωσει με πολυ κοσμο...Αυτος ο tfsi ειναι απο αλλου κ ειναι τρομακτικα γραμμικος.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
παιδες οντως το καινουριο s3 PABEI κανονικα πολυ κοσμο. Εγω ταπερ θα αγοραζα αν ειχα τα λεφτα αλλα το S3 το παραδεχομαι ενω παλιοτερα το ειχα κατακρινει κ ειχα μαλωσει με πολυ κοσμο...Αυτος ο tfsi ειναι απο αλλου κ ειναι τρομακτικα γραμμικος.Το προηγούμενο S3 πήγαινε χειρότερα απ το τάπερ δηλ?
Ο 20vt έχω την εντύπωση άνοιξε τα μάτια σε πολλούς κατασκευαστές,αυτός κι αν έραβε πουλοβεράκια για χειμερινό υπαίθριο tea -
ονομαστικα δεν ξερω τι εκανε. Στο δρομο κ σε πιστα βρες μου ενα νορμαλ παλιο s3 που να μπορουσε να χτυπησει το ΕΡ 3 ...κανενα. Δεν πηγαινε απλως χειροτερα πολυ απλα δεν μπορουσε να το ακολουθησει σε ευθεια αλλα κυριως σε στροφες το type R ...Μην μου πεις για μετατροπες γιατι αντιστοιχες υπαρχουν κ για το ΕΡ 3 κ μαλιστα πιο αξιοπιστες κ πιο δυνατες
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
...
το νεο σ3 απεναντι στο βελτιωμενο μεν,αλλα εξαετιας wrx μου δεν καθεται διπλα ουτε στο στροφιλικι ,ουτε στην ευθεια...ποσο μαλλον στο καινουριο που ειναι πυραυλακι.....
To νεο S3 απέναντι στο νέο WRX (με τα 230) απλά δεν πιάνεται ... Δεν μιλάμε γιά το νέο STI φυσικά που είναι παντού πιό γρήγορο από το S3, αλλά είναι 2500cc, 305hp, και κοστίζει και 55.000Ε, δηλ. 12-13χιλιάρικά πάνω από το S3, χωρίς να έχει την ποιότητα του τελευταίου...
Φίλε dimitrios να το χαίρεσαι το WRX σου που έχεις, δεν ξέρω πόσα άλογα έχεις, αλλά ο κανόνας λέει ότι αν είσαι μέχρι 300hp και πέσεις σε βελτιωμένο σύγχρονο S3 (χαλαρά 1ο στάδιο με ΦΠΕ=340-350ps) καλύτερα να αλλάξεις δρόμο ...320 εχω αλλα και να με περασει στα @@ μου.
αυτος εδωσε 50 χιλιαρικα και γω πολυ λιγοτερα....εκει ειναι η συγκριση? στο 0-100? η στην αισθηση οδηγώντας το?
το νεο sti στην αγγλια εχει 33000 ευρώ...δυστυχώς στην ελλαδα 55000 ευρώ και χανει στην συγκριση τιμης με το s3.
απο εκει και περα συγκρίνετε μηλα με αχλαδια....οδηγείστε τα και τα 2 και αφήστε τι λενε τα περιοδικα...
-
το s3 κανει 43-44 χιλιαρικα με το κλειδι στο χερι,το wrx 40(τιμη περιοδικου) και ειναι πολυ κατωτερο αυτοκινητο σε ποιοτητα και επιδοσεις(και οχι μονο ευθειες)..και οσο και να το βελτιωσεις sti δε γινεται..
επισης για να φτασεις τα 320 αλογα λιγοτερα λεφτα δεν εδωσες(αν μιλαμε για σωστη βελτιωση)..
το sti ειναι ανωτερο αυτοκινητο απο το s3 δε τιθεται θεμα αλλα,ειναι πιο ακριβο και σε αλλη κατηγορια και μια ζωη θα μενει πισω απο το evo εκτος αν μιλαμε και κει για 0-100
αν ζουσαμε στην αγγλια τα πραγματα θα ταν αλλιως αλλα εδω ειναι ellada
AUDI S3 Ή HONDA CIVIC TYPE-R