-
Ησυχάστε παιδιά. Η υπόθεση - ΕΥΤΥΧΩΣ για τον φουκαρά τον οδηγό, στη θέση του οποίου δεν θα ήθελα να βρεθώ ούτε να βρεθεί κανένας μας - χαρακτηρίστηκε αμέσως από τις αστυνομικές αρχές ως απόπειρα αυτοκτονίας και ΕΥΤΥΧΩΣ, μέσα σ'όλα τα στραβά και διόλου αστεία αυτού του τόπου, τη χειρίζεται η Ασφάλεια και όχι η Τροχαία.
Άρα, ο άνθρωπός μας ΕΥΤΥΧΩΣ δεν θα κατηγορηθεί. Οι ζημιές όμως στο αυτοκίνητο, το σοκ και η ταλαιπωρία επειδή ένας ήθελε να παραστήσει ότι αυτοκτονεί πέφτοντας πάνω σ'έναν άνθρωπο που πάει να βγάλει το ψωμί του...
-
Δεν ξέρω πού αλλού να το γράψω. Η κατάστασή μου αυτή τη στιγμή είναι τραγική και το ζώο είμαι εγώ.
Μπαίνοντας στο αμάξι σπρώχνω μπροστά το κάθισμα του οδηγού, πατάω στο πίσω πατάκι και βάζω το παλτό μου στο πίσω κάθισμα. Επαναφέρω το κάθισμα του οδηγού, κάθομαι, κάνω μια διαδρομή στην οποία το παλτό έπεσε από το πίσω κάθισμα στο πατάκι πίσω και σε ένα φανάρι γύρισα και το ανέβασα πάνω πάλι. Όταν έφτασα στον προορισμό μου, βγήκα από το αυτοκίνητο έκανα πάλι μπροστά το κάθισμα του οδηγού για να φτάσω το παλτό και επειδή πριν το είχα πετάξει πιο πέρα από ό,τι έφτανα, κάθομαι στο πίσω κάθισμα για να το φτάσω. Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει μια έντονη άσχημη μυρωδιά. Φορώντας το παλτό και νιώθοντας τη δυσωδία να αυξάνεται, ανάβω την πίσω πλαφονιέρα γα να δω τι στο καλό γίνεται, κοιτάζω στο αμάξι και μένω μ@λ@κ@ς.
ΣΚΑΤΑ. Στο πατάκι το πίσω, στο οποίο έπεσε το παλτό, το οποίο ανέβασα στο πίσω κάθισμα και σερνόταν πάνω του στις στροφές. Επίσης σκατά στο μπροστά πατάκι, στα πεντάλ και στην πόρτα όπου είχε ακουμπήσει το πόδι μου μπαίνοντας στο αμάξι. Παντού σκατά. Έμεινα ακίνητος. Κατέβασα μέσα μου ό,τι καντήλι γνώριζα. Κώλος το αμάξι.
Μην τα πολυλογώ, γύρισα σπίτι και καθάριζα με απορρυπαντικό 2 ώρες τα πάντα μέσα στο αμάξι. Επειδή ήταν βρεγμένα τα καθίσματα, άφησα 1 πόντο το παράθυρο για να μπαίνει αέρας. Ανεβαίνω πάνω στο σπίτι στα 3 λεπτά αφού είχα ανέβει ακούω συναγερμό. Κατεβαίνω τρέχοντας και βλέπω ένα τύπο να έχει περάσει σύρμα από το κενό στο παράθυρο και να προσπαθεί να κάνει δεν ξέρω κι εγώ τι. Με είδε και έφυγε τρέχοντας. Αυτό ήταν το κερασσάκι στην τούρτα.
Αν ξέρετε και κάποιο μέρος για βιολογικό καθαρισμό, επειδή η μυρωδιά αυτή δεν θα φύγει ποτέ από το αμάξι όπως το βλέπω, δώστε τα φώτα σας. Βιώνω την απελπισία. Το 2008 θα καταστρέψει ό,τι είχε μείνει όρθιο. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Παιδιά μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες.(drdino ποσώς με ενδιαφέρει εάν επέζησε. Από τη στιγμή που ήθελε (; ) να αυτοκτονήσει ας το έκανε χωρίς να εμπλέξει κανέναν άλλο)
Τazio, αναφέρομαι στο ότι εφόσον επέζησε (προς το παρόν), δεν θα τον κυνηγάνε για ανθρωποκτονία τον οδηγό.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Δεν ξέρω πού αλλού να το γράψω. Η κατάστασή μου αυτή τη στιγμή είναι τραγική και το ζώο είμαι εγώ.Μπαίνοντας στο αμάξι σπρώχνω μπροστά το κάθισμα του οδηγού, πατάω στο πίσω πατάκι και βάζω το παλτό μου στο πίσω κάθισμα. Επαναφέρω το κάθισμα του οδηγού, κάθομαι, κάνω μια διαδρομή στην οποία το παλτό έπεσε από το πίσω κάθισμα στο πατάκι πίσω και σε ένα φανάρι γύρισα και το ανέβασα πάνω πάλι. Όταν έφτασα στον προορισμό μου, βγήκα από το αυτοκίνητο έκανα πάλι μπροστά το κάθισμα του οδηγού για να φτάσω το παλτό και επειδή πριν το είχα πετάξει πιο πέρα από ό,τι έφτανα, κάθομαι στο πίσω κάθισμα για να το φτάσω. Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει μια έντονη άσχημη μυρωδιά. Φορώντας το παλτό και νιώθοντας τη δυσωδία να αυξάνεται, ανάβω την πίσω πλαφονιέρα γα να δω τι στο καλό γίνεται, κοιτάζω στο αμάξι και μένω μ@λ@κ@ς.
ΣΚΑΤΑ. Στο πατάκι το πίσω, στο οποίο έπεσε το παλτό, το οποίο ανέβασα στο πίσω κάθισμα και σερνόταν πάνω του στις στροφές. Επίσης σκατά στο μπροστά πατάκι, στα πεντάλ και στην πόρτα όπου είχε ακουμπήσει το πόδι μου μπαίνοντας στο αμάξι. Παντού σκατά. Έμεινα ακίνητος. Κατέβασα μέσα μου ό,τι καντήλι γνώριζα. Κώλος το αμάξι.
Μην τα πολυλογώ, γύρισα σπίτι και καθάριζα με απορρυπαντικό 2 ώρες τα πάντα μέσα στο αμάξι. Επειδή ήταν βρεγμένα τα καθίσματα, άφησα 1 πόντο το παράθυρο για να μπαίνει αέρας. Ανεβαίνω πάνω στο σπίτι στα 3 λεπτά αφού είχα ανέβει ακούω συναγερμό. Κατεβαίνω τρέχοντας και βλέπω ένα τύπο να έχει περάσει σύρμα από το κενό στο παράθυρο και να προσπαθεί να κάνει δεν ξέρω κι εγώ τι. Με είδε και έφυγε τρέχοντας. Αυτό ήταν το κερασσάκι στην τούρτα.
Αν ξέρετε και κάποιο μέρος για βιολογικό καθαρισμό, επειδή η μυρωδιά αυτή δεν θα φύγει ποτέ από το αμάξι όπως το βλέπω, δώστε τα φώτα σας. Βιώνω την απελπισία. Το 2008 θα καταστρέψει ό,τι είχε μείνει όρθιο.Φιλε περαστικα...μονο μην διαβασει ο skullone το ποστ σου...θα θελει να σκοτωσει και ολα τα σκυλια.
Σκατοχρονια το 2008 τελικα
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σκατοχρονια το 2008 τελικαΤη Πρωτοχρονιά ζώον που επέστρεφε από διασκέδαση στις 9 το πρωί, έπεσε πάνω στο αμάξι του θυρωρού μας και προκάλεσε μεγάλη ζημιά. Επειδή το αμάξι είναι παλιό, η ασφαλιστική εταιρεία θα του δώσει όσα χρήματα εκτιμήσει την αξία του αυτοκινήτου. Πάλι καλά που οι περαστικοί έγραψαν τον αριθμό κυκλοφορίας του ζώου πριν την κοπανήσει.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τη Πρωτοχρονιά ζώον που επέστρεφε από διασκέδαση στις 9 το πρωί, έπεσε πάνω στο αμάξι του θυρωρού μας και προκάλεσε μεγάλη ζημιά. Επειδή το αμάξι είναι παλιό, η ασφαλιστική εταιρεία θα του δώσει όσα χρήματα εκτιμήσει την αξία του αυτοκινήτου. Πάλι καλά που οι περαστικοί έγραψαν τον αριθμό κυκλοφορίας του ζώου πριν την κοπανήσει.
Ευτυχως ο μπάτλερ ήταν ξύπνιος και κατέγραψε τον αριθμο;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τη Πρωτοχρονιά ζώον που επέστρεφε από διασκέδαση στις 9 το πρωί, έπεσε πάνω στο αμάξι του θυρωρού μας και προκάλεσε μεγάλη ζημιά. Επειδή το αμάξι είναι παλιό, η ασφαλιστική εταιρεία θα του δώσει όσα χρήματα εκτιμήσει την αξία του αυτοκινήτου. Πάλι καλά που οι περαστικοί έγραψαν τον αριθμό κυκλοφορίας του ζώου πριν την κοπανήσει.
Ευτυχως ο μπάτλερ ήταν ξύπνιος και κατέγραψε τον αριθμο;
-
Ζωο #1: ο εξυπνος που εχει παρκαρει την βαρκα του στη Μουτσοπουλου στα Καμινια, κυριο δρομο διπλης κυκλοφοριας που περνανε λεωφορεια και τρολλευ.
Κυριολεκτικα τη βαρκα του, ετσι; Μιλαμε για ενα τεραστιο σκαφος. Ειναι εκει στη μεση του δρομου βδομαδες τωρα.
Ζωα #2: κατι γειτονες μου εδω διπλα.
Παρτε φαση: Γκαραζ με Mercedes, BMW, μηχανες και - τωρα πλεον, παρατηρησα - και μια Porsche.
Ολα μαυρα. Ολα με φιμε τζαμια, με φωτα ξενον.
Ο ανθρωπος - 'η οι ανθρωποι εαν ειναι πολλοι - πανε ΠΑΝΤΑ αναποδα στα στενα. Δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να τους δεις να πανε με τη νομιμη φορα. Και οταν βρεθουν απεναντι με αλλον (π.χ.....εμενα), εχουν την απαιτηση να κανει ο αλλος πισω (γιατι, συνηθως, ειναι πιο κοντα σε διασταυρωση). Επισης πανε πολυ γρηγορα στα στενακια, σαν να τους κυνηγανε.
Πρεπει να εχουν καποιο κοννε με αστυνομια, αν δεν ειναι οι ιδιοι αστυνομικοι, γιατι μια φορα ειχα δει περιπολικο απ'εξω να κανει τον σωφερ. Επισης παλια δεν κυκλοφορουσε κανενα απ'ολα αυτα τα αμαξια με πινακιδες, αν και τωρα πια τις εχουν φορεσει.
Τους θυμηθηκα σημερα, που αυτος ξεπαρκαρε την πορσε του για να βγαλει τη μερσεντες. Περιμενα απο πισω, αυτος ερχεται με τη μερσεντες και περιμενε να κανω πισω για να φυγει αναποδα. Ομως απο τα φιμε τζαμια δε φαινοταν τιποτα και εγω απλα καθομουν εκει. Τελικα δεν εκανε πισω, αλλα καταφερε και το περασε, ξυστα απο μενα...
-
Σήμερα ένα audi allroad τελευταίο μοντέλο ή όπως αλλίως το βαφτίσανε, με xenon, μου άλλαξε τα φώτα κυριολεκτικά, ένοιωσα κάψιμο στα μάτια καί έκανα πάνω απο 5 λεπτά μέχρι να ξαναδώ κανονικά, αν και είχα στέψει το βλέμμα μου στο δεξί τμήμα το δρόμου, ο ούστης , αμώ τα φώτα του Είπε κανείς ότι τα εργοστασιακά ξενον είναι οκ? το κερατο μου μέσα...........
-
Και τα εργοστασιακά xenon πρέπει να είναι σωστά ρυθμισμένα
Απλά, σε σχέση με τα aftermarket έχουν πολύ καλό κόψιμο της δέσμης. Αν η δέσμη ρίχνει στο θεό όμως θα τυφλώνει και αυτή.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ζωο #1: ο εξυπνος που εχει παρκαρει την βαρκα του στη Μουτσοπουλου στα Καμινια, κυριο δρομο διπλης κυκλοφοριας που περνανε λεωφορεια και τρολλευ.Κυριολεκτικα τη βαρκα του, ετσι; Μιλαμε για ενα τεραστιο σκαφος. Ειναι εκει στη μεση του δρομου βδομαδες τωρα.
Ζωα #2: κατι γειτονες μου εδω διπλα.
Παρτε φαση: Γκαραζ με Mercedes, BMW, μηχανες και - τωρα πλεον, παρατηρησα - και μια Porsche.
Ολα μαυρα. Ολα με φιμε τζαμια, με φωτα ξενον.
Ο ανθρωπος - 'η οι ανθρωποι εαν ειναι πολλοι - πανε ΠΑΝΤΑ αναποδα στα στενα. Δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να τους δεις να πανε με τη νομιμη φορα. Και οταν βρεθουν απεναντι με αλλον (π.χ.....εμενα), εχουν την απαιτηση να κανει ο αλλος πισω (γιατι, συνηθως, ειναι πιο κοντα σε διασταυρωση). Επισης πανε πολυ γρηγορα στα στενακια, σαν να τους κυνηγανε.
Πρεπει να εχουν καποιο κοννε με αστυνομια, αν δεν ειναι οι ιδιοι αστυνομικοι, γιατι μια φορα ειχα δει περιπολικο απ'εξω να κανει τον σωφερ. Επισης παλια δεν κυκλοφορουσε κανενα απ'ολα αυτα τα αμαξια με πινακιδες, αν και τωρα πια τις εχουν φορεσει.
Τους θυμηθηκα σημερα, που αυτος ξεπαρκαρε την πορσε του για να βγαλει τη μερσεντες. Περιμενα απο πισω, αυτος ερχεται με τη μερσεντες και περιμενε να κανω πισω για να φυγει αναποδα. Ομως απο τα φιμε τζαμια δε φαινοταν τιποτα και εγω απλα καθομουν εκει. Τελικα δεν εκανε πισω, αλλα καταφερε και το περασε, ξυστα απο μενα...
Σε ποιον δρομο ειναι ολοι αυτοι, να περασω 'τυχαια' μερικες φορες?
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Σήμερα ένα audi allroad τελευταίο μοντέλο ή όπως αλλίως το βαφτίσανε, με xenon, μου άλλαξε τα φώτα κυριολεκτικά, ένοιωσα κάψιμο στα μάτια καί έκανα πάνω απο 5 λεπτά μέχρι να ξαναδώ κανονικά, αν και είχα στέψει το βλέμμα μου στο δεξί τμήμα το δρόμου, ο ούστης , αμώ τα φώτα του Είπε κανείς ότι τα εργοστασιακά ξενον είναι οκ? το κερατο μου μέσα...........Ειδικά σε ανώμαλο δρόμο εάν ο πίσω έχει ξένον και εργοστασιακά να είναι δεν τη γλιτώνεις...αυτό το σύστημα αυτόματης ρύθμισης της δέσμης κάνει τη δουλειά?
Εγώ είχα ένα Cayenne τελευταία φορά απο πίσω και με ζάλισε κανονικότατα!
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
...αυτό το σύστημα αυτόματης ρύθμισης της δέσμης κάνει τη δουλειά?Όση δουλειά και να κάνει η ρύθμιση, όταν το ΚΑΝΟΝΙΚΟ ύψος τους είναι στο ύψος των ματιών μας (βλέπε SUV, JEEP, μηχανές κλπ) δεν την παλεύουμε με τίποτα...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ησυχάστε παιδιά. Η υπόθεση - ΕΥΤΥΧΩΣ για τον φουκαρά τον οδηγό, στη θέση του οποίου δεν θα ήθελα να βρεθώ ούτε να βρεθεί κανένας μας - χαρακτηρίστηκε αμέσως από τις αστυνομικές αρχές ως απόπειρα αυτοκτονίας και ΕΥΤΥΧΩΣ, μέσα σ'όλα τα στραβά και διόλου αστεία αυτού του τόπου, τη χειρίζεται η Ασφάλεια και όχι η Τροχαία.Άρα, ο άνθρωπός μας ΕΥΤΥΧΩΣ δεν θα κατηγορηθεί. Οι ζημιές όμως στο αυτοκίνητο, το σοκ και η ταλαιπωρία επειδή ένας ήθελε να παραστήσει ότι αυτοκτονεί πέφτοντας πάνω σ'έναν άνθρωπο που πάει να βγάλει το ψωμί του...
Μακάρι να είναι και να γίνουν έτσι όπως τα λες. Και τότε να βρεθεί ένας δικηγόρος (ή δε ξέρω τι πρέπει να είναι) και να αρχίσει να ζητά αποζημίωση για τον οδηγό του φορτηγού, για τη ταλαιπωρία που έχει υποστεί.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Παιδιά μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες.(drdino ποσώς με ενδιαφέρει εάν επέζησε. Από τη στιγμή που ήθελε (; ) να αυτοκτονήσει ας το έκανε χωρίς να εμπλέξει κανέναν άλλο)
Σωστός ο φίλος. Αν και πιστεύω ότι ο φορτηγατζής δεν θα έχει ποινικά/αστικά μπλεξίματα (πέρα από τραχάματα για κατάθεση).
-
-
ζώο χθες με rav4 στη 8εσσαλονίκη βράδι με ομίχλη υγρασία 99% κ χιονόβροχο στιλ
ξαφνικά ,είμαι από πίσω του, ανάβει ένα φωτάκι στη μέση της πίσω πινακίδας
τύπου xenon k απλά με τυφλώνει........ούτε τον τύφλωνα ούτε τον ενόχλησα χώθηκα ή οτιδήποτε....που να το δικαιολογεί.....ούτε έχω xenon....
επαιξα μερικές φορές τα φώτα κ το έσβησε... πολύ ενοχλητικό κ επικίνδυνο..
θυμήθηκα κάποιους που παλιά είχαν κάτι φανάρια πίσω για σπάσιμο για τους από πίσω....αυτό ήταν τουλάχιστον διακριτικό......λέτε να είναι λύση για αρρύθμιστα xenon
???? με βάζει σε σκέψεις....μεμβράνες από πίσω έχω, φωτοχρωμικό καθρέφτη έχω οι από πίσω απλά θα τα δουν όλα -
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]