-
Ο χρήστης Hil έγραψε:
....κάθε φορά αυτό μου συμβαίνει όταν κωλώνω σε κάποιον δρόμο.. δεν μ'αφήνουν και κορνάρουν γιατί βάζονται!!!
δε βαριέσαι.. υπομονή....
Υπομονή που δεν έχουν οι βιαστικοί. Γιατί αν την είχαν και πιο γρήγορα θα ξεμπέρδευαν (οι ελιγμοί του φορτηγού θα γίνονταν πιο άνετα άρα και γρήγορα) και λιγότερο θα χάλαγαν τα στομάχια τους.
-
Αυτές τις μέρες κυκλοφορώ με μια δυνατούτσικη 33 16V ενός φίλου γιατί η 147 είναι μέσα για σέρβις 120000χλμ και η Αλίκη ακόμα περιμένει το δεκαεξαβάλβιδο μοτέρ. Στο ποτάμι πηγαίνοντας στη Νέα Ιωνία που είναι η δουλειά μου έχω προσέξει μία μαύρη BMW τριάρα κουπέ με 'ζαντόνια', πεντάποντο χαμήλωμα και πίσσα φιμέ να κάνει χαροτικές σφήνες ανάμεσα στα άλλα αυτοκίνητα. Επειδή γενικά μάλλον οδηγώ πιο έξυπνα από τους σφηνάκηδες καταφέρνω και μένω μπροστά του μονάχα με απλές αλλαγές λωρίδας (όχι σφήνες) χωρίς να ενοχλήσω κανέναν και χωρίς καν να το επιδιώξω.
Τελικά βγαίνω στην έξοδο μετά τη Ρενό, όπου έχει δρόμο πλάτους δύο αυτοκινήτων αλλά χωρίς διαγράμμιση που βουτάει κάτω δίπλα από την εθνική για να καταλήξει σε φανάρι τύπου 'ταυ'. Επειδή ο δρόμος έχει άσχημα τοποθετημένα καπάκια υπόνομου είμαι στη μέση του δρόμου και ρολάρω για να σταματήσω στο φανάρι όπου θα έτσριβα δεξιά προς το 'φανάρι του Βλάχου'. Στα μισά περίπου της βούτας αυτής βλέπω το γερμανικό death-car να μου έχει κολλήσει προφυλακτήρα και να παίζει τα φώτα. Τον γράφω κανονικά και κάνω δεξιά μόλις φτάνω στο φανάρι (κόκκινο). Μόλις σταματάω έρχεται δίπλα μου και ανοίγει το αδιαφανές παράθυρο ένας τύπος με αδιόρατη αλβανική (μάλλον) προφορά.
- Αφού βλέπεις ότι έρχομαι γιατί δεν κάνεις δεξιά να περάσω;
- Ο δρόμος δεν έχει δύο λωρίδες οπότε δεν έχω καμμιά υποχρέωση να σε αφήσω να περάσεις. Θα στρίψω δεξιά στο φανάρι, σου έχω βγάλει και φλας, μπορείς να περιμένεις δύο δευτερόλεπτα απ'τη ζωή σου.
- Κρίμα ρε φίλε γιατί φαίνεσαι και 'γρήγορος'.
- Όλοι γρήγοροι γίναμε.
Τελικά οι μετανάστες έχουν μολυνθεί εδώ από τη νοοτροπία 'στη μπάντα να περάσει ο άρχοντας' ή έτσι ήταν και στη χώρα τους;
-
Εξω απο το Village Ρεντη. Τυπας ερχεται με τα χιλια αναποδα σε μονοδρομο. Εγω απο την αλλη πηγαινω νορμαλ, και του αναβω τα φωτα.
Σταματαω. Σταματαει. Κοιτιομαστε.
Αρχιζει και κανει λιγο μπροστα και με 'σπρωχνει'. Εγω: ??!!!
Βγαινω αμεσως εξω απο το αμαξι, βγαζω φωτογραφια την πινακιδα του. Αυτος τωρα παει οπισθεν με τα χιλια (!!!). Του κανω νοημα ελα εδω, τιποτα.
Anyway. Παρκαρω. Τον βρισκω λιγο παρακατω.
Του χτυπαω το τζαμι. Νορμαλ τυπος με μια κοπελα διπλα του.
- Γεια. Εισαι μηπως μεθυσμενος;
- Οχι. γιατι;
- Τι ηταν αυτο που εκανες εκει περα?!
- Ερχομουν απο κει να παω να παρκαρω, δε μου εκανες χωρο.
- Εκει ειναι μονοδρομος.
- Α, λαθος μου.
Σε αυτο το σημειο βλεπω οτι δεν κανει τον κοπο να με βρισει οπως τα συνηθη ζωα, οποτε δινω τοπο στην οργη και του λεω:
- Μια συγγνωμη αρκουσε [σημ.: παρ'ολο που δε ζητησε συγγνωμη ουσιαστικα]
- Χρονια πολλα και καλη χρονια!!!!!
Υ.Γ. ο μπροστινος μου προφυλακτηρας ειναι ηδη χαλια, οποτε δε με πειραξε. Απλα η ολη φαση μου χαλασε λιγο τη διαθεση...
-
Προσοχή κ σε όλους αυτούς που αν ίσχυαν οι νόμοι θα τους είχαν πάρει το δίπλωμα γιατί θα τους έκοβαν οι γιατροί...
60ηδες κ βάλε με κακοσυντηρημένα αυτοκίνητα σέρνονται με πανάθλια(από συντήρηση) αυτοκίνητα κ το πιο πιθανό έχοντας πιει κιόλας (γιορτινά τραπέζια... βλέπεις)
-από corolla ποοοοολύ παλαιο κυκλοφορούσε το βράδυ χωρίς κανένα φως πίσω......κ να ταν αυτό μόνο.. ο συμπθής παππούς με τη γιαγια΄από δίπλα έσφαξε χαλαρά 2 κόκκινα μπρρρρρ (πήγαινε σιγά όμως....)
-προηγούμενης γενιάς astra οδηγούσε λες κ έκανε μαθήματα σε παρκινγκ πολυκταστήματος βρωμούσε ότι θα κάνει τη παπαριά....επίσης πριν με είχε κάνει κ ένα κλείσιμο κλείνοντας το άλλο ρεύμα...αλλά χαμπάρι δεν θα το πήρε.
σε ευθεία με απέραντη ορατότητα αποφασίζω να τον περάσω.ο δρόμος όμως είναι στενός...κ αρχίζει το θρίλερ
δεν μένει στο ρεύμα του κ αρχίζει να λοξοδρομεί προς τα εμένα (προσωπικά πιστεύω χαμπάρι δεν πήρε την προσπέραση)
ο δρόμος είναι στενός κ στο τελείωμά του έχει χώμα πατημένο κ γρασίδι μισό μέτρο.το άσχημα είναι πως η άσφαλτος κάνει σκαλοπατάκι 10 πόντων περίπου.
φοβήθηκα να μείνω κοντά του κ χρησιμοποίησα τις κρυφές χάρες του rav
η αριστερή πλευρά έξω από το δρόμο στο χαντάκι κ η δεξιά πάνω στο δρόμο....η γυναίκα μου φωνάζει σε λογικά επίπεδα η κόρη μου πίσω χαζεύει τη θέα. η προσπέραση ολοκληρώνεται κ περιμένω ένα χαμηλό σκαλοπατάκι για να επανέλθω στην άσφαλτο κ στο ρεύμα μου ταχύτηττα οχήματος 80 χιλιόμετρα βλέπω έν αποδεκτό σημείο( προλαβαίνω να σκεφτώ όλα τα πιθανά άσχημα σενάρια) κ τσουυυυπ πίσω στη λωρίδα μου. Λες κ ανέβηκα μια ράμπα. τόσο γλυκά κ ομαλά. Λόγω οχήματος είχα κ αυτή την επιλογή....ευτυχώς....ΠΡΟΣΟΧΗ Κ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
-
Ζώο εγώ που ερχόμενος με περισσότερα από όσα έπρεπε ελέω βροχής επί της Λ. Μεσογείων πάτησα φρένο πριν από κόκκινο φανάρι και λόγω έλλειψης ABS βρέθηκα να πηγαίνω με μπλοκαρισμένους τροχούς και πρακτικά αφρενάριστος. Ευτυχώς 'ξύπνησα' σχετικά άμεσα και μειώνοντας την πίεση στο πεντάλ απέκτησα πάλι πρόσφυση σταματώντας τελικά 3-4 μέτρα μετά το κόκκινο, ευτυχώς χωρίς να κόψω τον κάθετο δρόμο, απ' τον οποίο άρχισαν να περνάνε αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ζώο εγώ που ερχόμενος με περισσότερα από όσα έπρεπε ελέω βροχής επί της Λ. Μεσογείων πάτησα φρένο πριν από κόκκινο φανάρι και λόγω έλλειψης ABS βρέθηκα να πηγαίνω με μπλοκαρισμένους τροχούς και πρακτικά αφρενάριστος. Ευτυχώς 'ξύπνησα' σχετικά άμεσα και μειώνοντας την πίεση στο πεντάλ απέκτησα πάλι πρόσφυση σταματώντας τελικά 3-4 μέτρα μετά το κόκκινο, ευτυχώς χωρίς να κόψω τον κάθετο δρόμο, απ' τον οποίο άρχισαν να περνάνε αυτοκίνητα.Καλά... Αφού το παραδέχεσαι... Συχωρεμένος!
-
Σε κάτι τέτοιες στιγμές απλά χαίρομαι που δεν περνούσε κάποιος εκείνη τη στιγμή από τον κάθετο δρόμο
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ζώο εγώ που ερχόμενος με περισσότερα από όσα έπρεπε ελέω βροχής επί της Λ. Μεσογείων πάτησα φρένο πριν από κόκκινο φανάρι και λόγω έλλειψης ABS βρέθηκα να πηγαίνω με μπλοκαρισμένους τροχούς και πρακτικά αφρενάριστος. Ευτυχώς 'ξύπνησα' σχετικά άμεσα και μειώνοντας την πίεση στο πεντάλ απέκτησα πάλι πρόσφυση σταματώντας τελικά 3-4 μέτρα μετά το κόκκινο, ευτυχώς χωρίς να κόψω τον κάθετο δρόμο, απ' τον οποίο άρχισαν να περνάνε αυτοκίνητα.Εγώ στα Σπάτα έχω περάσει φρεναριστός ολόκληρη διασταύρωση…
Να’νε καλά το Suzukάκι με τα 10ράκια λάστιχα. -
-
Αν δεν έβαζες και το χέρι σου μπροστά στο φακό,θα βλέπαμε καλύτερα.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Αν δεν έβαζες και το χέρι σου μπροστά στο φακό,θα βλέπαμε καλύτερα. -
περίεργο αλλά δε συνάντησα ζώα στο πέρα δώθε Αθήνα-Δερβένι. Μόνο κάτι με συμβατικά φώτα να φωτίζουν τις μπεκάτσες που περνούσαν
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν υπάρχουν θέσεις για παρκάρισμα, είναι γνωστό. Τουλάχιστον μη φτιάχνετε χώρο πρασίνου και μετά παρκάρετε εκεί (ο φοίνικας τους μάρανε).
Ωπα, στη γειτονια μου δεν ειναι αυτο (Μ. Αλεξανδρου με Κοσμα Αιτωλου, στο Βασο απεντι - ναι με τα κοτοπουλα).
Πιστεψε με ειναι πολυ μεγαλο καναλι το παρκαρισμα εδω παντως (αν και με ληψη φωτο ανημερα Χριστουγεννα ειναι ανεπιτρεπτο καπου θα μπορουσαν να βρουν να τα βαλουν. -
Ζώο ο περήφανος οδηγός νέου Α4 Turbo μπου είχε αναμέννα τα πίσω φώτα ομίχλης και που δεν έπαιρνε χαμπάρι!!! Και να 'ταν μόνο αυτός? Ούτε θυμάμαι πόσους πέτυχα χθες στην Αθηνών Λαμίας με κατεύθυνση προς πρωτεύουσα! Έλεος ρε @ουστη μου!
-
-
Προφανώς σκέφτηκε ότι εφόσον οι αισθητήρες δεν σφύριξαν δεν τρέχει και τπτ.
-
Είχα παρκάρει για περίπου μισή ώρα σε ένα κεντρικό σημείο. Μέσα σ' αυτόν τον (λίγο) χρόνο μου χτύπησαν το αυτοκίνητο τέσσερις (4) πεζοί με πράγματα που κουβάλαγαν (σακούλες με ψώνια, τσάντες και...ένα παιδί). Καμία προσπάθεια να αποφύγουν το αυτοκίνητο, πχ φέρνοντας τις τσάντες μπροστά τους ή σηκώνοντάς τις λίγο. Περνάνε κι ό,τι γίνει έγινε.
-
ζωο μεγαλο,οσο και το ασημι Ναβαρα του, χθες στην αθηνων-λαμιας που επαιζε carmagedon με ολους εμας τους κοινους ΙΧηδες.δολοφονε!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είχα παρκάρει για περίπου μισή ώρα σε ένα κεντρικό σημείο. Μέσα σ' αυτόν τον (λίγο) χρόνο μου χτύπησαν το αυτοκίνητο τέσσερις (4) πεζοί με πράγματα που κουβάλαγαν (σακούλες με ψώνια, τσάντες και...ένα παιδί). Καμία προσπάθεια να αποφύγουν το αυτοκίνητο, πχ φέρνοντας τις τσάντες μπροστά τους ή σηκώνοντάς τις λίγο. Περνάνε κι ό,τι γίνει έγινε.ειχες αφησει επαρκη χωρο ωστε να μπορουν να περνανε ανετα?
Η επρεπε να πανε σαν τα καβουρια για να περασουν? -
Κανονικό παρκάρισμα. Δεν είχα χώρο ν' αφήσω κανένα δίμετρο μπροστά και πίσω. Αλλά και να είχα αφήσει, πάλι με τον ίδιο τρόπο θα πέρναγαν.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]