-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μοδα πλεον παντου στη Θεσσαλονικη, βαριεμαι να τις φωτογραφιζω πλεον (ειναι δεκαδες)
Καλως τα δεχτικατε!
Εγω οποτε βλεπω τα ζωα με τα παπια να κανουν ντου στις πινακιδες, τα βγαζω φωτο πρωτα και μετα τα κινυγαωtetoia kane kai meta tha psaxneis gia kanena kalo fanopoio...
kai thn fotografikh mhxanh soy...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άραγε η τροχαία δεν μπορεί να ρίξει μερικά πρόστιμα;Το θέμα είναι σε ποιόν θα ρίξει τα πρόστιμα. Εγώ πχ που δέν γουστάρω την Χ ομάδα πάω και γεμίζω όλες τις ταμπέλες με τα αυτοκόλητα τους. Μετά οι υπέυθυνοι της ομάδας Χ θα φάνε τα πρόστιμα ενώ δεν φταίνε.
-
Ο χρήστης nteminio έγραψε:
Μοδα πλεον παντου στη Θεσσαλονικη, βαριεμαι να τις φωτογραφιζω πλεον (ειναι δεκαδες)
Καλως τα δεχτικατε!
Εγω οποτε βλεπω τα ζωα με τα παπια να κανουν ντου στις πινακιδες, τα βγαζω φωτο πρωτα και μετα τα κινυγαωtetoia kane kai meta tha psaxneis gia kanena kalo fanopoio...
kai thn fotografikh mhxanh soy...Μη χρειαστουν κανα γραφειο τελετων ειναι το θεμα.....
Δεν ειναι και λιγο.... Παπι vs Opel -
To Οpel έχει και Αθηναϊκές πινακίδες ε?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To Οpel έχει και Αθηναϊκές πινακίδες ε?Για τα ζωα της Αθηνας ελεγα
Στη Σαλονικα οταν ανεβαινω, μ αρεσει τοσο πολυ που δεν δινω σημασεια στα ζωα.
Ειμαι για αλλο λογο εκει:) -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
To Οpel έχει και Αθηναϊκές πινακίδες ε?
Για τα ζωα της Αθηνας ελεγα
Στη Σαλονικα οταν ανεβαινω, μ αρεσει τοσο πολυ που δεν δινω σημασεια στα ζωα.
Ειμαι για αλλο λογο εκει:)Aχ Σαλόνικα!!!
-
-
Με Photoshop αφαίρεσαν τα διπλοπαρκαρισμένα;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Με Photoshop αφαίρεσαν τα διπλοπαρκαρισμένα; -
Σάββατο βράδυ + βροχή...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Σάββατο βράδυ + βροχή...Εγώ το απολαμβάνω Βασίλη!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σάββατο βράδυ + βροχή...
Εγώ το απολαμβάνω Βασίλη!
Προφανώς δεν βγήκες στους δρόμους...
-
Όποτε βρέχει, πάω μια βολτίτσα.... ...με το αμάξι ή με τα πόδια!
-
Και σε μενα αρεσουν οι βροχερες μερες....
Γλυστραει, πετας τα νερα κτλ.... ΑΛΛΑ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ!Παει οπως να ναι!
-
Όντως...
-
Άμα πιάσω αυτούς που ανοίγουν τρύπες και τις καλύπτουν με χώμα...
Χτες με την νεροποντή, στο δρόμο που ανεβαίνει από την Ισραηλινή πρεσβεία προς Γαλάτσι, λίγο μετά το μαιευτήριο, έπεσα σε χαράδρα που είχε ανοίξει μ'αυτόν τον τρόπο. Εν τω μεταξύ, ξέρω το δρόμο και περνάσω σχετικά συχνά, αυτό άνοιξε από τα νερά χτες το βράδυ. Το αυτοκίνητο κοπάνησε μέταλλο με άσφαλτο κάτω, αλλά δεν φαίνεται να έχει καμιά ζημιά...
Για κάθε ενδεχόμενο, και λόγω πίστας το επόμενο Σ/Κ, θα το πάω για ευθυγράμμιση για να το δω και από κάτω μην έχω καμιά ζημιά...
Edit: Στην Πρωτοπαπαδάκη επίσης είχε έργα καλυμμένα με χώμα, και μάλιστα με τρύπες που τις είχαν κλείσει με τις γνωστές λαμαρίνες. Μόνο που μερικές είχαν μετακινηθεί... Ευτυχώς ήταν ορατές οι τρύπες, οπότε ελπίζω να μην έπεσε κανείς μέσα...
-
Παίδες,όταν βρέχει και οι δρόμοι είναι σαν τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, ας δείχνουμε λίγο σεβασμό στους πεζούς που περπατάνε στα πεζοδρόμια.
Δε νομίζω να χάσουμε το ρεκόρ στη Μόντσα αν μειώσουμε λίγο την ταχύτητά μας...
Επί παραδείγματι, χθες βράδυ,σταματώ λίγο σε πάρκιν επί της Λεωφ. Πεντέλης στο Χαλάνδρι να πάρω μια τσάντα από το πορτ μπαγκάζ και με έκαναν μπάνιο ,από την κορυφή μέχρι τα νύχια, κάτι διερχόμενοι κα@λωμένοι που νόμιζαν οτι το επίθετό τους τελειώνει σε Σουμάχερ κάτι και στη βροχή δεν παίζονται....
Το κακό ήταν οτι είχα κάνει μπάνιο σπίτι μου μιση ωρίτσα πριν, αλήθεια λέω...
Ειχα βάλει και άρωμα ρε παιδιά δε βρόμαγα μα τω θεω...
Τι να πώ... -
Ο χρήστης notis2003 έγραψε:
[...]Σύμφωνα με τον ΚΟΚ, αν κρατήσεις πινακίδες, υπάρχει πρόστιμο γι'αυτό.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
[...]
Σύμφωνα με τον ΚΟΚ, αν κρατήσεις πινακίδες, υπάρχει πρόστιμο γι'αυτό.
Σύμφωνα με τον WAG, αν κρατήσεις πινακίδες, υπάρχει περιπτωση να στηθεις εξω απο το σπιτι του με κουβα νερο......
Εγω την πατησα 2 φορες ετσι.
Μια φορα πολυ παλια στην Γλυφαδα οπου περπατουσα αφηριμενος και ο πουστις επιτιδες ηρθε κοντα στο πεζοδρομιο και με πνιξε.
Τον κινυγησα με τα ποδια και συγκρατησα την πινακιδα του.
Τηλεφωνακι, διευθυνση και πηγα σπιτι του για τα ρεστα με 2 φιλους απο το Kick-boxing.
Κουδουνι και
'Ναι γεια σας ψαχνω τον πουστι οδιγο του μαυρου Audi που μ εκανε λουτσα πριν απο μιση ωρα' καμια απαντιση.....
Καλα πειτε του, οτι κατα λαθος εκανα ζημια στο αμαξι του....
Μου πεσε ενα τουβλο που κρατουσα για το κεφαλι του, πανω στο παρμπριζ του αυτοκινητου.....Περιμενα κανα τεταρτο και δεν κατεβηκε... οποτε πηγαμε σπιτια μας.
Και δευτερη φορα, παλι Γλυφαδα αλλα προλαβα και κρυφτικα πισω απο τεντα περιπτερου.
Ο περιπτερας πηρε τους μπατσους, εδωσε την πινακιδα του τυπου και ειπε οτι περασε και του γεμησε νερο το περιπτερο και του κανε μεγαλη ζημια κ οτι θελει να του κανει μυνηση...... -
Παιδιά έχετε δίκιο για τα νερά αλλά μερικές φορές γίνεται και από απροσεξία. Ειδικά αν δεν σου έχει ξανατύχει ποτέ ως οδηγός ή πεζός είναι πιο δύσκολο να κατανοήσεις πόσο εύκολα γίνεται!
Εγώ τη μοναδική φορά που έχω κάνει (γερό) μπάνιο κάποιους καημένους που περίμεναν σε στάση λεωφορείου, ήταν επειδή ήμουν με το πίσω δεξί λάστιχο να χάνει αέρα και να θέλει γέμισμα κάθε μισή ώρα, έψαχνα απεγνωσμένα βενζινάδικο Κυριακάτικα και πήγαινα όσο πιο δεξιά γίνεται για να μην εμποδίσω. Από το άγχος μου για να μην εμποδίζω στο δρόμο και τη μειωμένη ορατότητα της βροχής, πέρασα ένα βενζινάδικο χωρίς να το καταλάβω και αμέσως κοίταξα στον μεσαίο καθρέπτη μήπως ήταν ανοικτό. Ε εκείνη τη στιγμή έτυχε να πετύχω σε σημείο του δρόμου που είχε γίνει ποτάμι, και είχε στάση λεωφορείου.
Αισθάνθηκα ΤΡΟΜΕΡΑ άσχημα αμέσως μετά, και από τότε προφανώς και προσέχω πάντα όταν βρέχει για τους πεζούς και τα μηχανάκια.Αν μετά από αυτό έβρισκα έναν Wagner με ένα τούβλο μπροστά από το σπίτι μου... θα άκουγε τη συγνώμη μου πριν κάνει ό,τι έχει σκοπό να κάνει; Όχι ότι δε θα είχε κάθε δίκιο να έιναι εκνευρισμένος με την κατάσταση...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]