-
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ.
Οι άλλοι έξι τι του φταίγανε;
-
Πάλι καλά που δε σκοτώθηκε κανένας φουκαράς και είναι όλοι μόνο τραυματίες
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάποιος ο οποίος πάρκαρε/ξεπάρκαρε. Σήμερα το πρωί έγινε. Με έχουν ξεσκίσει ρε γμτ.Για να μην νιώθεις μόνος: φίλος του αδερφού μου πήρε δώρο 'επιτυχούς εισαγωγής σε σχολή ΑΕΙ υψηλού κοινωνικού κύρους' από τους γονείς του, ένα Astra 1.6 Twintop. Επειδή το παιδί μόλις έμαθε να οδηγεί, έχει κάνει μόλις ~200Κm. Τόσο καινούριο λέμε. Σήμερα, ενώ το είχε αφήσει παρκαρισμένο κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο, το βρήκε με μια χαρακιά στο πάνω μέρος του πορτ-μπαγκάζ, σε όλο το πλάτος του.
Απλά κρετίνοι....
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Στην Αγγλία τους θεωρούν εδώ και χρόνια εγκληματίες των δρόμων. Στην Ελλάδα είναι ψιλονέο φρούτο. Αναφέρομαι στα βανάκια που πάνε χωρίς αύριο. Τώρα μάλιστα που μία 'κλούβα' 150αρίζει για πλάκα...Αναμφίβολα βασιλιάδες του ζωικού βασιλείου των βαν είναι οι οδηγοί της UPS. Οι τύποι είναι για δέσιμο. Τσίτα 140-150 με υπερυψωμένα Transit, κολητά στο 1 μέτρο από τον μπροστινό τους.
Σήμερα ένας τέτοιος με έφερε στο παρά τσακ να παρω τηλ. την αστυνομία στην Α.Ο. (παρότι δεν το έκανε σε εμένα).White Van Malakes...
Θυμηθείτε και πέρσι στο Top Gear, το συγκριτικό των φτηνών van...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πάλι καλά που δε σκοτώθηκε κανένας φουκαράς και είναι όλοι μόνο τραυματίεςOXI ΑΚΡΙΒΩΣ.... ------>>
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=138
-
Ζωο ανευ προηγουμένου..!!! Δείτε το όλο..!
http://www.youtube.com/watch?v=TL-MZgbX ... re=related
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ζωο ανευ προηγουμένου..!!! Δείτε το όλο..!http://www.youtube.com/watch?v=TL-MZgbX ... re=related
Έχει ξαναμπεί εδώ και αρκετό καιρό.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο .............. (συμπληρώστε τη λέξη) με την ασημένια BMW σειράς 5 που σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα της Βεΐκου αμέσως μετά από αριστερή καμπή χωρίς ορατότητα, για να δει το τρακάρισμα που είχε γίνει στο αντίθετο ρεύμα, μάλλον αξίζει μια θέση σε αυτό το θέμα.Μα τι καραγκιοζηδες ειναι αυτοι οι τυποι... Μετα λεμε γιατι δημιουργουνται ουρες στα ατυχηματα. Ολοκληρη Αττικη Οδος και φρακαρει λογω περιεργων ηλιθιων που θελουν να δουν τις ζημιες, οι οποιες τις περισσοτερες φορες ειναι ελαχιστες, τα δε εμπλεκομενα αυτοκινητα βρισκονται στη λωριδα εκτακτης αναγκης, χωρις ουσιαστικα να κλεινουν καποια κυρια λωριδα κυκλοφοριας...
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Ο .............. (συμπληρώστε τη λέξη) με την ασημένια BMW σειράς 5 που σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα της Βεΐκου αμέσως μετά από αριστερή καμπή χωρίς ορατότητα, για να δει το τρακάρισμα που είχε γίνει στο αντίθετο ρεύμα, μάλλον αξίζει μια θέση σε αυτό το θέμα.
Μα τι καραγκιοζηδες ειναι αυτοι οι τυποι... Μετα λεμε γιατι δημιουργουνται ουρες στα ατυχηματα. Ολοκληρη Αττικη Οδος και φρακαρει λογω περιεργων ηλιθιων που θελουν να δουν τις ζημιες, οι οποιες τις περισσοτερες φορες ειναι ελαχιστες, τα δε εμπλεκομενα αυτοκινητα βρισκονται στη λωριδα εκτακτης αναγκης, χωρις ουσιαστικα να κλεινουν καποια κυρια λωριδα κυκλοφοριας...
Αυτό το έργο το έχω δει άπειρες φορές να συμβαίνει...
-
Ζώο ο μπάρμπας που διέσχιζε χθες το βράδυ πεζός και σιγά σιγά την περιφερειακή σε σημείο μάλιστα που ο φωτισμός ήταν ελλιπείς. Αν είναι δυνατόν! Θα φταίω εγώ αν τον χτυπήσω???
-
Χθες σε δελτίο ειδήσεων είπαν ότι προφανώς μπερδεύτηκε. Υπ'οψιν ότι πηγαινε ανάποδα στην αριστερή λορίδα και όσοι τον προσπέρασαν, τον πέρασαν απο δεξιά ...
Λίγο ο ελλειπείς φωτισμός, λίγο η συνήθεια να κολλάμε ο ένας στον άλλον ... (το πρώτο αυτοκίνητο που έπεσε επάνω στο Yugo ήταν ένας κολλημένος πίσω απο φορτηγό, το οποίο πρόλαβε να κόψει δεξια και να ξεφύγει αλλά ο πίσω ... δεν), λίγο η ανοησία να μην καταλαβαίνουμε που βρισκόμαστε ... -
Το φορτηγο δλδ ηταν στην αριστερη λωριδα?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το φορτηγο δλδ ηταν στην αριστερη λωριδα?Προφανώς ναι!!!
Φορτηγό τέτοιου τύπου ...
όχι νταλίκα ... -
πριν μηνες ένα απόγευμα, μεταξύ γέφυρας μεταμόρφωσης και βαρυμπόμπης στην αριστερή λωρίδα συνάντησα και εγώ ένα τέτοιο μαλάκα.
Τον απφύγαμε με μικρό σλάλομ, στα 120χλμ και αμέσως τηλέφωνο στην αστυνομία όπου ήδη ξέρανε για το συμβάν.
ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ -
πριν καμμια βδομαδα μια κυρα σταματησε με το λευκο της κορολλα μεσα στο πρωτο τουνελ (το οποιο δεν εχει βοηθητικη)της περιμετρικης (πατρα). εν τω μεταξυ δεν ειχε προλαβει να φτασει εκει οχημα βοηθειας και μολις ειδα τα κοκκινα χ εξω απ τα τουνελ πηγα αριστερα (ο μαλακας εγω) ενω με προσπερνουσαν απο δεξια (οι εξυπνοι) δεν ξερω τι εγινε εκ των υστερων αλλα επεσε τρελο φρεναρισμα και αποτομη αλλαγη λωριδας απο τα ζωα οπως ηταν λογικο...
-
Δευτεριάτικα, πρωινιάτικα, στον περιφερειακό Υμηττού.... τύπος με καινούριο touran. Αγνόησε όσα κόκκινα μπορούσε (δλδ σε όσα είχε σταματήσει πρώτος). ...
-
Πολλα ζωα την Παρασκευη καθ'οδον προς Πηλιο,αλλα και τη Κυριακη οταν γυρναγα πισω.
Τα Top 2 ηταν ενας με μερτσεντε που ενω ειμασταν στην μεσαια λωριδα με 130 χλμ σταθερα,μας περασε στο χιλιοστο με καμμια 200αρια χλμ.Παραλιγο να αλλαζα λωριδα τοσο εγω οσο και ο μπροστινος μου!
Το 2ο ζωο ενας με Τζιπ που δεν ελεγε να κανει δεξια με τιποτα...Του ανηκει ο δρομος οποτε ολοι οι αλλοι να κοψουν το λαιμο τους. -
Τη μόδα με τα xenon σε παπάκια να τη γράψω εδώ ή στο θέμα με τα φώτα;
-
Εχω καιρω να γραψω για προσφατο περιστατικο...
Λιγο πολυ το χρωσταω στην Πειραιως Best Leasing!
Αλλα σημερα....Δε.... Δεν αντεξα....Δευτερα σημερα και πηγα να δω τα παιδια απο το TF Βαρκιζα μερια.
Φευγοντας και πηγαινοντας απο Λιμανακια και στο γνωστο πεταλο ενα λευκο Lotus Elise κ καμια δεκαρια RX8 με περασαν γαμ....ντας ΠΑΝΩ στο πεταλο.
Ειχε κινηση κ πηγαινα σαν κοτα, οποτε τους πηρα πρεφα απο νωρις και μαζευτικα οσο δεξια πηγαινε....
Αλλα δε....
Οπως να 'ναι....
Το δε ζωο με το Lotus ειχε την απαιτηση να κανω το Γλαστρακι SUV -παλι καλα που πηρα τη Γλαστρα, γιατι με το Merc δεν θα χωραγαμε- και να βγω κ εκτος δρομου για να περασει. Μπηκε με το ετσι θελω στη λωριδα μου και πηγε να με στειλει στα βραχια.
Περασε η ιδεα να τον ακουμπησω πισω δεξια και να του μαθω τι θα πει Πειραιως Best Leasing... Και πως κανουμε πιρουετες με κεντρομιχανο.... Αλλα ηταν κ ασχετοι στο δρομο και δεν...Που να σου καει το μοτερ εσενα και των μα...κισμενων με τα RX8 που σε κινυγουσαν!!
ΖΑΩ! -
1100 ειναι .....
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]