-
σαββατο βραδυ στην (αδεια) αμφιθεας και ενα cinquecento σερνεται με καμια 25αρια-30 στην αριστερη.του παιζω φωτα μπας και...και τι κανει?παταει τερμα φρενο επιτηδες.Ημουν και με το volvo του πατερα και δεν σηκωνω βλακειες σε καινουριο αμαξι.αμεσως μετα το ζωο κανει δεξια.εχω φορτωσει και παρακαλαω να ειναι κανας μορτης να του κατεβασω τα μουτρα και να ξεμουδιασω λιγο.αλλα...το ευφυες αυτο ανθρωποειδες ηταν γενος θηλυκου και ειχε ενα βλεμμα ικανοποιησης οτι εκανε μαγκια.επισης δεν φορουσε ζωνη και καπνιζε η μορτισσα.οταν πετυχει κανα παλαβο που θα την σταματησει και χασει 5-10 χρονια ζωης να δουμε ποσο σπουδαια θα αισθανεται το σαχλοκουδουνο.συγχαρητηρια και στο αρσενικο προσφιλες της ζωο που την συμβουλευσε να πραττει αναλογα.
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Κοπελα με ρενό κλιο, ερχόμενη από τη ΛΕΑ ήθελε να μπει μπροστά μου. φυσικα δεν την άφησα και αφού εισέπραξα μεγαλοπρεπές φάσκελο, άνοιξε το παράθυρο και είπε κάτι για το μ@@νι τής μάνας μου.
...
Έτοιμα τα έχουν... εμένα μου είχε κάνει κ@λοδάχτυλο μία με saxo επειδή ενοχλήθηκε που έκανα είσοδο από παράδρομο στη δεξιά λωρίδα ενώ αυτή πήγαινε στην αμέσως πιο αριστερή...
Και δεν της έλεγες να πάει να πλύνει κάνα πιάτο που'μαθε να βγάζει και κωλοδάχτυλο η άξεστη; Άντε, γιατί ο φεμιναζισμός έχει παραγίνει.
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
σαββατο βραδυ στην (αδεια) αμφιθεας και ενα cinquecento σερνεται με καμια 25αρια-30 στην αριστερη.του παιζω φωτα μπας και...και τι κανει?παταει τερμα φρενο επιτηδες.Ημουν και με το volvo του πατερα και δεν σηκωνω βλακειες σε καινουριο αμαξι.αμεσως μετα το ζωο κανει δεξια.εχω φορτωσει και παρακαλαω να ειναι κανας μορτης να του κατεβασω τα μουτρα και να ξεμουδιασω λιγο.αλλα...το ευφυες αυτο ανθρωποειδες ηταν γενος θηλυκου και ειχε ενα βλεμμα ικανοποιησης οτι εκανε μαγκια.επισης δεν φορουσε ζωνη και καπνιζε η μορτισσα.οταν πετυχει κανα παλαβο που θα την σταματησει και χασει 5-10 χρονια ζωης να δουμε ποσο σπουδαια θα αισθανεται το σαχλοκουδουνο.συγχαρητηρια και στο αρσενικο προσφιλες της ζωο που την συμβουλευσε να πραττει αναλογα.Της εχω ξηλωσει καθρευτι παλι αργα το βραδυ, πριν απο κανα χρονο....
Απο Παραλιακη στριβω για Αμφιθεας και βλεπω ενα λευκο cinquecento σερνεται με καμια 25αρια-30 στην αδεια αμφιθεας στη δεξια λωριδα.
Για να μη κανει καμια μαλακια, της επαιξα φωτα.
Ε οταν ημουν 1 μετρο πισω της, αρχησε να με κλεινει, μπαινοντας στη λωριδα μου....
Οπελ Γλαστρα + Παιραιως Best Leasing + Κανα-διο Guiness....
Ε...στα μεγαλα, τριχωτα μου @@....
Πατησα γκαζι και την χαζευα την ωρα που της ξηλωνα με τον καθρευτι μου τον καθρευτι της.... -
σαββατο βραδυ στην (αδεια) αμφιθεας και ενα cinquecento σερνεται με καμια 25αρια-30 στην αριστερη.του παιζω φωτα μπας και...και τι κανει?παταει τερμα φρενο επιτηδες.Ημουν και με το volvo του πατερα και δεν σηκωνω βλακειες σε καινουριο αμαξι.αμεσως μετα το ζωο κανει δεξια.εχω φορτωσει και παρακαλαω να ειναι κανας μορτης να του κατεβασω τα μουτρα και να ξεμουδιασω λιγο.αλλα...το ευφυες αυτο ανθρωποειδες ηταν γενος θηλυκου και ειχε ενα βλεμμα ικανοποιησης οτι εκανε μαγκια.επισης δεν φορουσε ζωνη και καπνιζε η μορτισσα.οταν πετυχει κανα παλαβο που θα την σταματησει και χασει 5-10 χρονια ζωης να δουμε ποσο σπουδαια θα αισθανεται το σαχλοκουδουνο.συγχαρητηρια** και στο αρσενικο προσφιλες της ζωο που την συμβουλευσε να πραττει αναλογα.**Μ' όποιο δάσκαλο καθήσεις.....
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
σαββατο βραδυ στην (αδεια) αμφιθεας και ενα cinquecento σερνεται με καμια 25αρια-30 στην αριστερη.του παιζω φωτα μπας και...και τι κανει?παταει τερμα φρενο επιτηδες.Ημουν και με το volvo του πατερα και δεν σηκωνω βλακειες σε καινουριο αμαξι.αμεσως μετα το ζωο κανει δεξια.εχω φορτωσει και παρακαλαω να ειναι κανας μορτης να του κατεβασω τα μουτρα και να ξεμουδιασω λιγο.αλλα...το ευφυες αυτο ανθρωποειδες ηταν γενος θηλυκου και ειχε ενα βλεμμα ικανοποιησης οτι εκανε μαγκια.επισης δεν φορουσε ζωνη και καπνιζε η μορτισσα.οταν πετυχει κανα παλαβο που θα την σταματησει και χασει 5-10 χρονια ζωης να δουμε ποσο σπουδαια θα αισθανεται το σαχλοκουδουνο.συγχαρητηρια** και στο αρσενικο προσφιλες της ζωο που την συμβουλευσε να πραττει αναλογα.**
Μ' όποιο δάσκαλο καθήσεις.....
Το σαπουνι σου χαλας....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
....συγχαρητηρια** και στο αρσενικο προσφιλες της ζωο που την συμβουλευσε να πραττει αναλογα.**
Μ' όποιο δάσκαλο καθήσεις.....
Το σαπουνι σου χαλας....
Ναι. Ιδίως αν την είχε κάνει **μαύρη **στο ξύλο.....
-
έχουν 'ανδροποιηθει' ορισμένες και βριζουν σαν νταλικέριδες ακομη και όταν έχουν άδικο, δεν σταματάνε στα stop και η απάντηση είναι 'γιατι να σταματήσω εγω; να σταματήσει ο άλλος δεν καταλαβα'
-
Το φορτηγό παρακάτω, έμεινε σήμερα από μηχανική βλάβη, στο σημείο που βλέπετε, σε στενό μεν, κεντρικό δρόμο δε της Δαφνης, καθώς από εκεί περνάνε 2 λεωφορεία, και καθώς ο δρόμος καταλήγει στη Βουλιαγμένης, είναι πολυσύχναστος.
Είναι λοιπόν σταματημένος εκεί από τις 9 το πρωί σήμερα, Δευτέρα και καθημερινή. Κάποια λεωφορεία ειδοποιούνται κάποια άλλα όχι, με αποτέλεσμα, στην άλλη άκρη του δρόμου συχνά να γίνεται ένα κομφούζιο με λεωφορεία και μεσαία φορτηγά να προσπαθούν να κάνουν όπισθεν, στον κεντρικό δρόμο από τον οποίο έρχονται, διπλής κατεύθυνσης, μίας λωρίδας ανά κατεύθυνση.
Ανά 5 λεπτο, οι κόρνες και τα βρισίδια πάνε κι έρχονται...
Ο οδηγός του φορτηγού προσπαθεί φιλότιμα να επισκευάσει τη ζημιά, ενώ επιστρατεύεται ο συνοδηγός να διώχνει λεωφορεία και μεγάλα οχήματα από ένα παράλληλο πιο πριν. Φυσικά, αστυνομία πουθενά, και οι οδηγοί δεν ακούν τον κάθε άσχετο...
Τελικά το φορτηγό παίρνει μπρος στις 16:30!!!
Και λέω, εντάξει έμεινε ο άνθρωπος αλλά δεν μπορείς να κλείνεις το δρόμο παρακωλύωντας την κυκλοφορία για πολλών ειδών οχήματα... Πάρε ένα γερανό και τράβα το σε συνεργείο ή σε μια αλάνα και φτιάξτο...
-
Οπότε καλά έκανα εγώ το καλοκαίρι στη Σκαφιδιά και ξεφούσκωσα το λάστιχο στο Golf μιας η οποία νωρίτερα πήγε να με προσπεράσει με έκλεισε για τα καλά και για να μην τρακάρουμε φρέναρα και σταμάτησα στην άκρη.
Αυτή έφυγε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.Για κακή της τύχη όμως πήγε για μπάνιο στην ίδια παραλία με μένα.
Ελπίζω να της πήρε πολύ ώρα μέχρι να το αλλάξει. -
-
Ο χρήστης ladokrator έγραψε:
έχουν 'ανδροποιηθει' ορισμένες και βριζουν σαν νταλικέριδες ακομη και όταν έχουν άδικο, δεν σταματάνε στα stop και η απάντηση είναι 'γιατι να σταματήσω εγω; να σταματήσει ο άλλος δεν καταλαβα'Τι να πω κι εγώ που σήμερα πήγε να με πατήσει στα Δικαστήρια των Χανίων μια μαλακισμένη με ένα Hummer (και μετά μου λέτε ότι είμαι υπερβολικός όταν λέω πως ένας μαλάκας ή μια μαλάκω αποκτά περισσότερο θράσος όταν βάζει γύρω του/της ένα τεράστιο SUV) παραβιάζοντας ΚΑΤΑΦΩΡΑ στοπ...
Ρε τους χρειάζεται αυτή η ωραία επαναλαμβανόμενη ατάκα απ'την ταινία 'Η ψυχή στο στόμα'...
-
σαββατο βραδυ στην (αδεια) αμφιθεας και ενα cinquecento σερνεται με καμια 25αρια-30 στην αριστερη.του παιζω φωτα μπας και...και τι κανει?παταει τερμα φρενο επιτηδες.Ημουν και με το volvo του πατερα και δεν σηκωνω βλακειες σε καινουριο αμαξι.αμεσως μετα το ζωο κανει δεξια.εχω φορτωσει και παρακαλαω να ειναι κανας μορτης να του κατεβασω τα μουτρα και να ξεμουδιασω λιγο.αλλα...το ευφυες αυτο ανθρωποειδες ηταν γενος θηλυκου και ειχε ενα βλεμμα ικανοποιησης οτι εκανε μαγκια.επισης δεν φορουσε ζωνη και καπνιζε η μορτισσα.οταν πετυχει κανα παλαβο που θα την σταματησει και χασει 5-10 χρονια ζωης να δουμε ποσο σπουδαια θα αισθανεται το σαχλοκουδουνο.συγχαρητηρια και στο αρσενικο προσφιλες της ζωο που την συμβουλευσε να πραττει αναλογα.Καλα οι μορτισες σοφερινες εχουν γινει μαστιγα της τελευταιας 5 ετιας.
Την ωρα που την περνας και σου ριξει μουτζα, κατεβασε παραθυρο και πες της κανε δεξια μωρη χαμουρα (νευριασμενος ομως) κλανουν μεντες αμεσως Αν δεν χεστουν εκει, το κανουν μολις σας πιασει φαναρι και κατεβεις κατω Εκει βεβαια ΔΕΝ τις κανεις απολυτος τπτ, πας μεχρι το παραθυρο και τις λες 'δεν ειναι και πολυ εξυπνο αυτο που εκανες...αν ηταν αλλος στην θεση μου τωρα πεφτανε φαπες' και γυρνας στο αμαξι σου κρατοντας το στομαχι σου απο τα γελια.
Το κακο της υποθεσης ειναι να πεσεις σε καμια που κατεβαινει σε αγωνες κικ-μποξινκ, και νιωθοντας οτι πας να την δειρεις, να κατεβει και να σε μαυρισει στο ξυλο πριν μιλησεις
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το κακο της υποθεσης ειναι να πεσεις σε καμια που κατεβαινει σε αγωνες κικ-μποξινκ, και νιωθοντας οτι πας να την δειρεις, να κατεβει και να σε μαυρισει στο ξυλο πριν μιλησειςΑκόμα και τότε θα έχει πλακα...Εγώ τουλάχιστον θα το λέω μετά και θα γελάω
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Οπότε καλά έκανα εγώ το καλοκαίρι στη Σκαφιδιά και ξεφούσκωσα το λάστιχο στο Golf μιας η οποία νωρίτερα πήγε να με προσπεράσει με έκλεισε για τα καλά και για να μην τρακάρουμε φρέναρα και σταμάτησα στην άκρη.
Αυτή έφυγε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.Για κακή της τύχη όμως πήγε για μπάνιο στην ίδια παραλία με μένα.
Ελπίζω να της πήρε πολύ ώρα μέχρι να το αλλάξει.Αν ήξερε πως....
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το κακο της υποθεσης ειναι να πεσεις σε καμια που κατεβαινει σε αγωνες κικ-μποξινκ, και νιωθοντας οτι πας να την δειρεις, να κατεβει και να σε μαυρισει στο ξυλο πριν μιλησεις
Το νου σου. Κυκλοφορεί η Αναστασία εκεί έξω με άγριες διαθέσεις
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το νου σου. Κυκλοφορεί η Αναστασία εκεί έξω με άγριες διαθέσεις
εχει και γκλομπ...
-
πολλά τα ζώα στα Τέμπη κ στον Πλαταμώνα σήμερα...
με το που νυχτώσει κ κοπάσουν κάπως τα μπατσικά κ τα ραντάρ γίνεται της πόπης... -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ελπίζω να της πήρε πολύ ώρα μέχρι να το αλλάξει.Μισες δουλειες.....
Ουτε καν....
Επρεπε να τα ξεφουσκοσεις ολα!! -
Αυτή είναι ζώον όπως απέδειξε, και δεν βλέπει το ξεφούσκωτο λάστιχο και ξεκινάει να πάει σπίτι της. Αν γίνει μια μαλακία ποιος θα είναι το μεγαλύτερο ζώον? Αυτή ή αυτός που της ξεφούσκωσε τα λάστιχα?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ακόμα και τότε θα έχει πλακα...Εγώ τουλάχιστον θα το λέω μετά και θα γελάω
Νταξ μερικες απο αυτες ριχνουν πολυ ξυλο
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]