-
Η καλύτερη απάντηση στον τύπο είναι ένα του στυλ
'Ο καλός μου δεν χρειάζεται Porsche για να με έχει, ενώ εσύ ναι. Μάλλον φταίει το μικρό πουλί ε;' -
Κάτι τέτοιο είχα κατα νου
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αποκλιεται να ηταν δικο του το πορσε. Κανενας σοβαρος ανθρωπος δνε θα ελεγε ουτε για τη βολτα ουτε οτι εσυ δεν μπορεις να αγορασεις κατι τετοιο.Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αποκλιεται να ηταν δικο του το πορσε. Κανενας σοβαρος ανθρωπος δνε θα ελεγε ουτε για τη βολτα ουτε οτι εσυ δεν μπορεις να αγορασεις κατι τετοιο.συμφωνώ...
όσοι είναι σοβαροί κ έχουν χρήματα, δεν τα επιδεικνύουν... οι υπόλοιποι πωλούν σπίτια, κτλ για να πουλήσουν μούρη στην απέναντι κυρά... κανένα leasing θα είναι κ κάνει κ τον νταή... τις προάλλες έβλεπα μια sl από το πανόραμα να κατηφορίζει κ έβαλε βενζίνη στο ΑΠ της πυλαίας... μαντζηριές!Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αποκλιεται να ηταν δικο του το πορσε. Κανενας σοβαρος ανθρωπος δνε θα ελεγε ουτε για τη βολτα ουτε οτι εσυ δεν μπορεις να αγορασεις κατι τετοιο.κι εμένα μου έκανε εντύπωση...δεν πρέπει να ήτανε δικό του.
Τι λες ρε παιδες, σε ποια χωρα ζειτε εσεις???
-
Τζατζικιστάν που λέει και ο leonp...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Στο στενό αυτό έτσι όπως είναι το Smart, έρχονται με αντίθετη κατεύθυνση και στρίβουν δεξιά στη γωνία? Αν ναι, κάποιος βιάστηκε να το κόψει δεξιά και πήρε και τον προφυλακτήρα του Smart μαζί. Φαίνεται τόσο από το χρώμα που έχει αφήσει, όσο και το γεγονός ότι τον έχει ξεκουμπώσει προς τα πίσω (προς την ίδια φορά που πήγαινε το άλλο αυτοκίνητο).
Δεν έρχονται με αντίθετη κατεύθυνση. Ίσως να έκανε κάποιος όπισθεν (έχει πάρκινγκ παρακάτω), ίσως να έστριψε μέσα, να χτύπησε και μετά να πήγε πίσω ξηλώνοντας το προφυλακτήρα.
Παίζει να κατέβαινε κάποιος λίγο τη Μόργκενταου από τη Λώρη Μαργαρίτη για να στρίψει έπειτα δεξιά. Σε αυτό συνηγορεί ο τρόπος που είναι σπασμένος ο προφυλακτήρας αλλά και ότι το κομμάτι ήταν αριστερά, όπως βλέπουμε από το σημείο της φωτογραφίας.
και η απάντηση της κοπελίάς σου έβγαλε λιγο κόμπλεξ γιατι απλουστατα η Carrera Turbo και ιδιέταιρα η λευκή, δεν ειναι σε καμια περιπτωση 'Ιου' και σε καμια περίπτωση σαν Σκαραβαίος.
Ίσα ίσα, την θεωρώ απόλυτα εύστοχη. Ο τύπος εκείνη τη στιγμή πρόβαλλε στο αμάξι ολόκληρο τον ανδρισμό του (ή ό,τι ευχόταν να έχει τέλος πάντων..). Με την απάντηση αυτή η κοπέλα τον ακύρωσε εντελώς, σαν να του την κόβει.
Μια ακόμα πιο άμεση απάντηση θα ήταν αν έλεγε κοιτώντας τον με οίκτο 'Πρέπει να την έχεις πολύ μικρή, ε;', ακόμα κι έτσι όμως (πολύ έξυπνα αναφέροντας την ιστορική καταγωγή της 911) πέρασε το μήνυμα. Στη θέση του Neos δεν θα έλεγα τίποτα, αφού έβλεπα ότι η κοπέλα τα βγάζει πέρα μόνη της, απλώς θα το απολάμβανα... -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Στη θέση του Neos δεν θα έλεγα τίποτα, αφού έβλεπα ότι η κοπέλα τα βγάζει πέρα μόνη της, απλώς θα το απολάμβανα...Ακριβώς αυτό. Μια ετοιμόλογη και έξυπνη γυναίκα πολλές φορές είναι απόλαυση... Η κοπέλα τον 'κάλυψε' ακριβώς!!!
Στα μάτια μιας γυναίκας η 911 είναι απλώς μια 911 είτε είναι η μικρή (!) είτε είναι η Turbo είτε οποιαδήποτε ... σπάνια μια γυναίκα να αναγνωρίσει μοντέλο και έκδοση εκτός αν είναι ενημερωμενη ... -
Το θεωρώ 100% λάθος ως απάντηση...Και αυτό γιατί η κοπέλα μπήκε στο παιχνίδι για να σχολιάσει το αμάξι του τυπά....χωρίς λόγο...και ακόμα πιο λάθος η απάντηση περί Skyline...
-
Εντάξει η δική μου απάντηση ήταν τρελή γκουφιά επηρεασμένος από το βιντεάκι που είχα δει χθες skyline vs turbo στην tsukuba Παίζει ούτε καν αυτός να μην ήξερε τι εννοούσα
Η απάντηση της κοπέλας μου πάντως ήταν όλα τα λεφτά Αφού έφυγε αυτός και αφού μονολόγησε πως έχασε την ευκαιρία για βόλτα με beetle γυρνάει και μου κάνει 'κι εσύ τι θες και μιλάς μωρέ λες και απειλήθηκες από τον καράφλα;' ΚατσάδιασμαPS: το εννοεί ότι δεν της αρέσει η carrera
-
Μα και (παρ-ολίγον) κερατάς ΚΑΙ δαρμένος ;;;;;;
-
Κατέβαινα την Συγγρού εχθές και σοτ ύψος του Φίξ είχε ένα ψιλομποτιλιάρισμα το αντίθετο ρεύμα.
Κάποια στιγμή ξεκινάνε και εντελώς ξαφνικά τα super duper made in china xenon από ένα Focus με στραβώνουν σε τέτοιο βαθμό που ψιλοτρόμαξα.
Όπως απομακρύνθηκε δηλαδή ο μπροστινός του έπεσαν πάνω μου τα φώτα του.
Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι μόνο το ένα από αυτά έφεγγε πάνω.Λίγο μετά, μόλις φτάνω στο σπίτι έρχεται από πίσω μου ένα SMART όπου είχε αναμένη τη ΜΕΓΑΛΗ σκάλα. (άλλο φρούτο και αυτό)
Ευτυχώς έστριψα γρήγορα και γλύτωσα.Τελικά ήταν η ημέρα των «φωτεινών» ζώων η χθεσινή από ότι φαίνεται.
-
Αισχρή αυτή η ιστορία με τα aftermarket xenon που στραβώνουν άνθρωπο στα 2 χιλιόμετρα. Τα εργοστασιακά xenon που έχω δει σε Golf GTI, Rx-8, S3 δεν ενοχλούν ΚΑΘΟΛΟΥ, ενώ οι κινέζικες μουφιές είναι πλέον επικίνδυνες.
Εγώ χτες είδα ζώο με ασημί SLK με την αριστερή μεσαίας σκάλας λάμπα τύπου PIAA (λευκομπλέ) και τη δεξιά κίτρινη
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
'Ο καλός μου δεν χρειάζεται Porsche για να με έχει, ενώ εσύ ναι. Μάλλον φταίει το μικρό πουλί ε;'Ή, ακόμα καλύτερα, 'τόσο μικρή την έχεις που χρειάζεσαι έναν παραφουσκωμένο σκαραβαίο με καγκούρικη φτερούγα για να νιώσεις ότι έχεις ελπίδες να μη φας χυλόπιτα άμα την πέσεις σε μια γυναίκα;'
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
'Ο καλός μου δεν χρειάζεται Porsche για να με έχει, ενώ εσύ ναι. Μάλλον φταίει το μικρό πουλί ε;'Ή, ακόμα καλύτερα, 'τόσο μικρή την έχεις που χρειάζεσαι έναν παραφουσκωμένο σκαραβαίο με καγκούρικη φτερούγα για να νιώσεις ότι έχεις ελπίδες να μη φας χυλόπιτα άμα την πέσεις σε μια γυναίκα;'
Ελα ρε μαλακα....
Σιγα μην ανταλλαξουν και κινητα για να του το πει ολο αυτο....
Μια χαρα τον εβαλε στη θεση του! -
Εκεί φίλε μου ρισκάρεις να τη βγάλει έξω επιτόπου και να την έχει τριπλάσια απο σένα. Μετά να σε τσαγιάσει κιόλας και να σου κλέψει και τη -φανερά εντυπωσιασμένη πλέον- γκόμενα
-
Ποιο ρίσκο; Μέχρι να καταλάβει ο βλάκας τι του είπε η τύπισσα, έχεις γίνει καπνός. ΑΝ το καταλάβει...
-
Και μετά ξυπνήσατε Αυτά τα σκηνικά γίνονται μία φορά και αν... δύσκολο να είσαι τόσο ετοιμόλογος
-
Ή, ακόμα καλύτερα, 'τόσο μικρή την έχεις που χρειάζεσαι έναν παραφουσκωμένο σκαραβαίο με καγκούρικη φτερούγα για να νιώσεις ότι έχεις ελπίδες να μη φας χυλόπιτα άμα την πέσεις σε μια γυναίκα;'
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Και μετά ξυπνήσατε Αυτά τα σκηνικά γίνονται μία φορά και αν... δύσκολο να είσαι τόσο ετοιμόλογος+00
πρεπει να εισαι διπλωματης για να μπορεις να λες οσα θα μπορουσες να ειχες πει,την καταλληλη ωρα,την καταλληλη στιγμη και το καταλληλο υφος -
Είχε ένα πολύ ωραίο ρεπορτάζ στις ειδήσεις του ΣΚΑΙ πριν λίγο για έναν τύπο που έκλεισε έναν δρόμο στην πλατεία Κολωνακίου με το Range Rover του για να πάει για καφέ. Κάλεσαν την τροχαία, αλλά έκανε μια ώρα να έρθει. Έτσι όταν πλέον έφτασε αυτός είχε μετακινήσει το αμάξι του και η τροχαία δε μπορούσε να βεβαιώσει παράβαση. Ελλάς το Μεγαλείο σου!
-
Του το σπάς το παλιάμαξο ή δεν του το σπάς;
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]