-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Προπόνηση με τον Πύρρο δεν κάνω. Απλώς ξέρω ότι έχω δίκιο και ασκώ τα δικαιώματά μου, επιβάλλοντας το σεβασμό προς αυτά ΧΩΡΙΣ να σηκώνω αντίρρηση! Κι επίσης, δεν είναι θέμα θάρρους. Ο καθένας που ξέρει ότι έχει δίκιο σ'αυτά τα θέματα κι έχει βαρεθεί να βλέπει το κάθε @ να του κάνει τη ζωή δύσκολη και να καμαρώνει από πάνω, το ίδιο θα έκανε.
Πίστεψέ με, όταν ο εξυπνάκιας δει ότι δε σηκώνεις αντίρρηση και κουβέντα εκεί που έχει άδικο, θα φύγει με την ουρά στα σκέλια, γιατί είναι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ και φεύγει τρέχοντας όταν βλέπει πως δεν έχει περιθώρια να κάνει τις αηδίες του.
+1
Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου...
Και δεν χρειάζεται να έχεις θάρρος.Στο θράσος, μόνο με θράσος μπορείς να απαντήσεις κάποιες φορές (ειδικά στο δρόμο ).
Επίσης αν ξέρεις ότι έχεις δίκιο και ξέρεις ότι και ο άλλος το γνωρίζει αυτό, δεν χρειάζεται καν να ανοίξεις παράθυρο να διαπληκτιστείς.Σβήνεις το αμάξι και βάζεις επιδεικτικά τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο ταμπλό.
Σίγουρα αυτός που πάει ανάποδα βιάζεται περισσότεροΚαι ειδικά αν πίσω από σένα που σ'έκλεισε ο εξυπνάκιας που μπήκε ανάποδα στο μονόδρομο έχουν έρθει κι άλλοι που κι αυτοί με τη σειρά τους θέλουν να πάνε στις δουλειές τους και δεν έχουν όρεξη να τους κάνει τη ζωή πατίνι ο κάθε 'έξυπνος'... Τότε να δεις πώς αλλάζει δρόμο μονομιάς!
Γενικά, ο θρασύ(δειλο)ς άνθρωπος είναι σαν το νερό που κυλάει: απλώνεται όσο δεν βρίσκει περιορισμούς και όρια. Μόλις τον περιορίσεις, αμέσως στρώνει.
-
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Κι έχουν αποδείξει επίσης επανειλημμένως ότι έχουν βαρεθεί τη ζωή τους. Όταν μου'ρχονται ανάποδα σε μονόδρομο, τους κάνω ΤΡΕΛΛΕΣ καφρίλες... Τους ρίχνω μεγάλη σκάλα με προβόλια, τους κλείνω τόσο που καλά-καλά δε χωράνε και φοβούνται μην τυχόν και πέσω πάνω τους... Για τα πεζοδρόμια, όταν είμαι πεζός συνεχίζω το δρόμο μου σα να μην υπάρχουν. Τι θα κάνουν; Θα πέσουν πάνω μου; Την π**τσισαν τότε, γιατί θα'χουν χτυπήσει πεζό σε ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ. Συνεχίζω λοιπόν και ή τους αναγκάζω να κατεβούν ή να ελιχθούν ή να σταματήσουν. Και τους ρίχνω κι ένα ξέχεσμα από πάνω.Θα πει κανείς 'τι αποτέλεσμα έχεις;'. Κανένα. Κι αυτό γιατί είμαι από τους ελάχιστους που ενεργούν έτσι. Η συντριπτική πλειοψηφία τα ανέχεται, ίσως γιατί και οι ίδιοι τα κάνουν όταν καβαλήσουν μηχανή.
Εγω απλα σταματαω αποτομα και χαζευω το κινητο μου....
-
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ζώα εδώ στην Πάτρα...
Έκλεισε ο κάθετος δρόμος (Αμερικής - ο δρόμος μπροστά από την ΑΒFAB για τους πατρινούς) της παραλιακής (Ηρώων Πολυτεχνείου) λόγω έργων.Επειδή όμως ο κόσμος βαριέται που ζει, πάρκαρε ΠΑΝΩ στην παραλιακή, πάνω στο πεζοδρόμιο ενοχλώντας όχι μόνο αυτούς που οδηγούν αλλά κι αυτούς που θέλουν να περπατήσουν.
Το γαμάτο είναι ότι σε όλη την παραλιακή απαγορεύεται και η στάση και η στάθμευση (υπάρχει και κόκκινη και κίτρινη λωρίδα).
Το γαμάτο είναι ότι 'μπατσίλα' κυκλοφορεί συνέχεια πάνω-κάτω μιάς και είναι ο δρόμος ίσως ο πιο κεντρικός δρόμος στην Πάτρα (αφού οδηγεί στο λιμάνι)
Το χειρότερο?2 λεπτά πιο πίσω (με τα πόδια) υπάρχει αλάνα με πάρα πολλές θέσεις άδειες πάρκινγκ.
Βέβαια...Αν δεν παρκάρεις απ'έξω, να βλέπεις και το αμάξι σου από την τζαμαρία, δε λέει. -
Κλασικός Έλληνας... Να ταν τρόπος να πάρει παραμάσχαλα το αμάξι μέσα στο μαγαζί!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δείτε παρκάρισμα ο τυπάκος... Έλεοc...
Mήπως εποφθαλμιούσε τη θέση στ'΄αριστερά? (αυτή με την μπλε ταμπελίτσα?)
Παιδια.... Γαλλικο ειναι.... Εβρεξε το καλοκαιρι του 2004 και βγηκαν τα ηλεκτρικα off και τον αφησε τον ανθρωπο στη μεση του πουθενα!
και εσυ ετσι το αφηνες το c class οταν εσβηνε ?
-
Όχι... Γιατί του'σβηνε πάνω σε στροφή λίγο πριν τη μπαριέρα!!! Deutschland uber alles!!!
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Δείτε παρκάρισμα ο τυπάκος... Έλεοc...
Mήπως εποφθαλμιούσε τη θέση στ'΄αριστερά? (αυτή με την μπλε ταμπελίτσα?)
Παιδια.... Γαλλικο ειναι.... Εβρεξε το καλοκαιρι του 2004 και βγηκαν τα ηλεκτρικα off και τον αφησε τον ανθρωπο στη μεση του πουθενα!
και εσυ ετσι το αφηνες το c class οταν εσβηνε ?
C-Class εισαι και φαινεσαι
Ε200Komp W211
Ασε που δεν εσβηνε, αλλα ρεταρε.... -
Άλλα μας έγραφες κάποτε... Ότι σου'χε σβήσει και πάνω σε στροφή αφήνοντάς σε χωρίς φρένα και τιμόνι κι ότι ξαναπήρε λίγο πριν τη μπαριέρα... Και είχες συντάξει και επιστολή ολόκληρη για να τη στείλεις στα περιοδικά... Από αμνησία ξέρεις δεν πάσχω.
-
Άλλα μας έγραφες κάποτε... Ότι σου'χε σβήσει και πάνω σε στροφή αφήνοντάς σε χωρίς φρένα και τιμόνι κι ότι ξαναπήρε λίγο πριν τη μπαριέρα... Και είχες συντάξει και επιστολή ολόκληρη για να τη στείλεις στα περιοδικά... Από αμνησία ξέρεις δεν πάσχω.Εσυ τι πεταγεσαι;;;;
Ρεταρε!
Εσβηνε σπανια. 2 με 3 φορες εσβησε ολες κ ολες, αλλα ηταν αρκετες....
Οταν ρεταρε, το εσβηνα και δεν επαιρνε μπρος μετα....Στα διαλα βλαμενα!
Τι μου θυμησατε παλι!
Δεν φτανει που ηταν σκαρτο το μοτερ, μου το φαγανε, πριν του βαλω το V6 3.5L.... -
Τι μου θυμησατε παλι!
Δεν φτανει που ηταν σκαρτο το μοτερ, μου το φαγανε, πριν του βαλω το V6 3.5L....Αυτά είναι... μοντίφες και σε E-Class. Τον 7.3 της Brabus έπρεπε να είχες βάλει
Υ.Γ. Έχω να πω πάντως ότι ο skullone σε έστειλε αδιάβαστο
-
Για να δεις τη ζωή σου να περνά μπροστά απ'τα μάτια σου σαν ταινία; Είδες η γερμανική αξιοπιστία και ασφάλεια;
-
Από όσα μας είχε αναφέρει τότε ο Αλέξανδρος, δεν έσβηνε με την έννοια να σβήσει εντελώς (δεν θα ξαναέπαιρνε άλλωστε). Ήταν σαν να έμπαινε σε safe mode και να νέκρωνε στιγμιαία και επανερχόταν σε λειτουργία μόνο του.
-
Γερμανική αξιοπιστία...
-
Σε safe mode στην E-Class βγαίνει απ' όσο ξέρω απλά εντελώς εκτός ο κομπρέσσορας, δε χάνεις δηλαδή εντελώς την ισχύ, απλά περιορίζεται.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σε safe mode στην E-Class βγαίνει απ' όσο ξέρω απλά εντελώς εκτός ο κομπρέσσορας, δε χάνεις δηλαδή εντελώς την ισχύ, απλά περιορίζεται.και περιορίζεται το όριο στροφών στις ~4000rpm.
-
αρα το τελικο νοημα ειναι οτι δε προλαβαινες καν να παρκαρεις....Α-class ειπαμε?
-
Άστους να λένε ρε Wagner..
Ζηλεύουνε όλοι...
-
Για να δεις τη ζωή σου να περνά μπροστά απ'τα μάτια σου σαν ταινία; Είδες η γερμανική αξιοπιστία και ασφάλεια;
Ε ναι....
Οταν τα λεγα εγω τοτε δεν με πιστευε κανενας....
Τοτε ημουν ο τρελος του χοριου....
Συγκεκριμενα ειχα βαλει στον τιτλο της επιστολης 'Γερμανικη ποιοτητα κατασκευης, αξιωπιστεια και πρασινα αλογα'
Κ τωρα βγαινουν οι της Μερκ και ζητανε συγνωμες απο τον κοσμο....Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ!
Τι μου θυμησατε παλι!
Δεν φτανει που ηταν σκαρτο το μοτερ, μου το φαγανε, πριν του βαλω το V6 3.5L....Αυτά είναι... μοντίφες και σε E-Class. Τον 7.3 της Brabus έπρεπε να είχες βάλει
Υ.Γ. Έχω να πω πάντως ότι ο skullone σε έστειλε αδιάβαστο
Ο 3.5-V6 ειναι μια χαρα κινητηρας Και στο E-Class θα ταιριαζε γαντι!
Αλλα ο 5.0 V8... Θα ταν ακομα καλυτερος! Το 7.3.... Σορρυ, αλλα αν ηθελα να αυτοκτονησω, ειχα κ αλλο τροποΣε safe mode στην E-Class βγαίνει απ' όσο ξέρω απλά εντελώς εκτός ο κομπρέσσορας, δε χάνεις δηλαδή εντελώς την ισχύ, απλά περιορίζεται.
και περιορίζεται το όριο στροφών στις ~4000rpm.
Ρεταρε... Δεν περιοριζε τιποτα.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]