-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Χαλαρώστε βρε σεις...Πλην της μείωσης της ορατότητας δεν αποτελεί και κίνδυνο λίγο χιόνι. Αντε και έφυγε μπροστά σε απότομο φρενάρισμα, τι θα γίνει; Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!!! Θα πέσει κάτω και θα διαλυθεί. Αντίστοιχα και αν αναπτύξει ταχύτητα (που δε νομίζω μιας και κινείται μέσα σε πόλη όπως βλέπω) ή θα λιώσει πιο γρήγορα ή θα φύγουν κομμάτια που και πάλι δε μπορούν να προκαλέσουν κάποια ζημιά.
Πιο επικίνδυνα είναι τα ξυλαράκια, δεν έκανε και έγκλημα όμως ο άνθρωπος, ούτε νομίζω ότι υπάγεται στην κατηγορία ζώα.Αν πέσει όμως ολόκληρη μπάλα χιονιού συμπαγής και δεν διαλυθεί και βρεθεί μπροστά στην πορεία μια μηχανής είναι πολύ πιθανό το δίκυκλο να βρεθεί οριζοντίως, οπότε και ως οδηγός δίκυκλου θα υπήγαγα άνετα τον εν λόγω στην κατηγορία 'ζώα'.
-
ακριβως αυτο ειδα περυσι, μαλιστα ο μοτοσυκλετιστης ξαφνιαστηκε που παραλιγο να πεσει απο μονος του, αν δεν γλυστραγε η μηχανη πανω στο χιονι.
ναι, ειναι ΖΩΟ.-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Χθες το μεσημέρι στο Κερατσίνι 'οδηγός' BMW σε ερειπιώδη κατάσταση και ο οδηγός στο αριστερό χε΄ρι κρατούσε σάντουιτς και στο δεξί το κινητό του.Αν μπορείτε κάντε το ρε σεις.
Σ' έχω! (εύκολα κιόλας!)
Σήμερα το πρωί στον Άλιμο, οδηγός μαύρου Άστρα μιλούσε με το αριστερό στο κινητό και με το δεξί έβαζε μάσκαρα
ΟΥ στα διάλα, ζώα
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Χαλαρώστε βρε σεις...Πλην της μείωσης της ορατότητας δεν αποτελεί και κίνδυνο λίγο χιόνι. Αντε και έφυγε μπροστά σε απότομο φρενάρισμα, τι θα γίνει; Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!!! Θα πέσει κάτω και θα διαλυθεί. Αντίστοιχα και αν αναπτύξει ταχύτητα (που δε νομίζω μιας και κινείται μέσα σε πόλη όπως βλέπω) ή θα λιώσει πιο γρήγορα ή θα φύγουν κομμάτια που και πάλι δε μπορούν να προκαλέσουν κάποια ζημιά.
Πιο επικίνδυνα είναι τα ξυλαράκια, δεν έκανε και έγκλημα όμως ο άνθρωπος, ούτε νομίζω ότι υπάγεται στην κατηγορία ζώα.Ξερεις ποση ορατοτητα κοβει αυτο το πραγμα στο σημειο που βρισκεται?
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πιο επικίνδυνα είναι τα ξυλαράκια, δεν έκανε και έγκλημα όμως ο άνθρωπος, ούτε νομίζω ότι υπάγεται στην κατηγορία ζώα.[όχι και τόσο απίθανο σενάριο]Ο μαγκάκος πιάνει ποτάμι, φτάνει τα 100 χαω και κάποια στιγμή τον προσπερνάει (ή προσπερνάει αυτός αν προτιμάς) μια μοτοσυκλέτα στη δίπλα λωρίδα και ο οδηγός της τρωει στη μάπα ένα σεβαστό κομμάτι χιονιού από τον χιονάνθρωπο. Ακόμα και κράνος να φοράει, είναι λόγος να χάσει το φως του και την μπάλα στιγμιαία.[/όχι και τόσο απίθανο σενάριο]
-
Οκ, πάσο...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Χθες το μεσημέρι στο Κερατσίνι 'οδηγός' BMW σε ερειπιώδη κατάσταση και ο οδηγός στο αριστερό χε΄ρι κρατούσε σάντουιτς και στο δεξί το κινητό του.
Αν μπορείτε κάντε το ρε σεις.
Άνετα, όταν στρίβω τσιγάρο κρατάω το τιμόνι με το γόνατο. Όχι ότι ασφαλέστερο υπάρχει αλλά γίνεται.
Ειχα πετυχει γκομενα στη Συγγρου μ ενα BMW116 να κανει το ιδιο.... αλλαξε πολλες φορες λωριδα.....
-
*Ο χρήστης *tazio ** έγραψε:
Χθες το μεσημέρι στο Κερατσίνι 'οδηγός' BMW σε ερειπιώδη κατάσταση και ο οδηγός στο αριστερό χε΄ρι κρατούσε σάντουιτς και στο δεξί το κινητό του.Αν μπορείτε κάντε το ρε σεις.
To χουμε κάνει πολλές φορές όταν είμαστε παρκαρισμένοι με ανοιχτή την μηχανή στο μποτιλιάρισμα.
-
Ναι, αλλά να κρατάς με το αριστερό το κινητό, τοποθετώντας το στο ΔΕΞΙ αυτι?
(το'χω δει κι' αυτό)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χθες το μεσημέρι στο Κερατσίνι 'οδηγός' BMW σε ερειπιώδη κατάσταση και ο οδηγός στο αριστερό χε΄ρι κρατούσε σάντουιτς και στο δεξί το κινητό του.
Σ' έχω! (εύκολα κιόλας!)
Σήμερα το πρωί στον Άλιμο, οδηγός μαύρου Άστρα μιλούσε με το αριστερό στο κινητό και με το δεξί έβαζε μάσκαρα
ΟΥ στα διάλα, ζώα
Οι γυναίκες είναι μουλτιτάσκινγκ να 'ουμ ρε.
-
Εκ κατασκευής
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σ' έχω! (εύκολα κιόλας!)
ΟΥ στα διάλα, ζώα
Οι γυναίκες είναι μουλτιτάσκινγκ να 'ουμ ρε.
μουλτισπάστινγκ θα έλεγα
-
Σημερα το πρωι στην παραλιακη λιγο μετα το αεροδρομιο.
Ειμαι στην αριστερη με καμια 80-ρια χλμ, και προσπερναω ενα μερκεντε που ειναι στην μεσαια. Την ωρα που η εμπρος ροδα μου ειναι στην πισω ροδα του, τον βλεπω οτι παει να μπει στην λωριδα μου καβαλαω φρενο και κορνα....και τι κανει ο τυπος? ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΦΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ενταξει προφανως ειμουν στην κρυφη γωνια του....δεν το εκανε επιτηδες, αλλα ρε φιλε σηκωσε το χερακι σου και πες σορρυ ρε φιλε δεν σε ειδα. Φυσικα τπτ απο αυτα δεν εκανε, απο το χεσιμο και την αδρεναλινη πλακωνομε σε 1-2 σφηνουλες και σκαω διπλα του, κατεβαζωτο παραθυρο, και με αρκετα τσαντισμενο υφος του λεω καλα ενα συγνωμη δεν μπορεις να πεις?????????
Η απαντηση του σε ιδιο εντονο υφος ηταν 'Τι θες ρε? Χασισομενος εισαι πρωι πρωι?' Αφου μου ειπε και του ειπα σε εντονο υφος αλλα χωρις βρισιες 2-3 λογακια ακομα, τον βλεπω μεπερναει και κανει 3-4 χαρωτικες σφηνες, η λωριδα μου με ευνοει ομως και βρισκομαι παλι στο τελος μπροστα του, και με πιανει φαναρι!Κατεβαινω κατω, να τον αρχισω στα καντηλια που με ειπε χασικλη, περπαταω μεχρι το αμαξι του...ειχε αφησει και αποσταση να με ταλαιπωρει και ο τυπος δεν κοιταξε καν αριστερα του, κοιτουσε ευθεια με ανεβασμενο παραθυρο.
Τοσο δυσκολο ειναι να παραδεχτει καποιος οτι εκανε ενα λαθος?
Τι να πω, και πολυ ασχοληθηκα -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σ' έχω! (εύκολα κιόλας!)
ΟΥ στα διάλα, ζώα
Εγώ και αν σε έχω...
Άντρας με το κινητό (κλασικά ) και το μικρό γιό στο αριστερό πόδι...
Για να μην λέτε μόνο για τις γυναίκες...
Αν κι πάει και κανα δυο χρόνια από το περιστατικό...Και επίσης η ξαδέρφη μου με το κινητό και το μανό να βάφει τα νύχια. Έφαγε χοντρό βρισίδι!
Πριν ένα μήνα αυτό. -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σημερα το πρωι στην παραλιακη λιγο μετα το αεροδρομιο.Ειμαι στην αριστερη με καμια 80-ρια χλμ, και προσπερναω ενα μερκεντε που ειναι στην μεσαια. Την ωρα που η εμπρος ροδα μου ειναι στην πισω ροδα του, τον βλεπω οτι παει να μπει στην λωριδα μου καβαλαω φρενο και κορνα....και τι κανει ο τυπος? ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΦΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ενταξει προφανως ειμουν στην κρυφη γωνια του....δεν το εκανε επιτηδες, αλλα ρε φιλε σηκωσε το χερακι σου και πες σορρυ ρε φιλε δεν σε ειδα. Φυσικα τπτ απο αυτα δεν εκανε, απο το χεσιμο και την αδρεναλινη πλακωνομε σε 1-2 σφηνουλες και σκαω διπλα του, κατεβαζωτο παραθυρο, και με αρκετα τσαντισμενο υφος του λεω καλα ενα συγνωμη δεν μπορεις να πεις?????????
Η απαντηση του σε ιδιο εντονο υφος ηταν 'Τι θες ρε? Χασισομενος εισαι πρωι πρωι?' Αφου μου ειπε και του ειπα σε εντονο υφος αλλα χωρις βρισιες 2-3 λογακια ακομα, τον βλεπω μεπερναει και κανει 3-4 χαρωτικες σφηνες, η λωριδα μου με ευνοει ομως και βρισκομαι παλι στο τελος μπροστα του, και με πιανει φαναρι!Κατεβαινω κατω, να τον αρχισω στα καντηλια που με ειπε χασικλη, περπαταω μεχρι το αμαξι του...ειχε αφησει και αποσταση να με ταλαιπωρει και ο τυπος δεν κοιταξε καν αριστερα του, κοιτουσε ευθεια με ανεβασμενο παραθυρο.
Τοσο δυσκολο ειναι να παραδεχτει καποιος οτι εκανε ενα λαθος?
Τι να πω, και πολυ ασχοληθηκαΚαι μετά εκνευρισμένος και αγανακτισμένος θα αφηγείται στους όμοιους του το περιστατικό, ότι αλητάμπουρας με ραλλύ έκανε μαγκιές στο δρόμο και παραλίγο να μπλεχτεί ο ίδιος σε ατύχημα χωρίς να φταίει , ενώ όταν έφτασαν στο φανάρι είχε το θράσος ο αλήτης να του ζητήσει τα ρέστα... Τσκ,τσκ,τσκ...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
απο το χεσιμο και την αδρεναλινη πλακωνομε σε 1-2 σφηνουλες και σκαω διπλα του** τον βλεπω με περναει και κανει 3-4 χαρωτικες σφηνες**
Οι δικές μας ήταν απλές σφηνούλες ενώ του αλλουνού και χαρωτικές ;;;;
-
Κάντε ένα διαλειμματάκι και δείτε το παρακάτω [αν δεν το έχετε ήδη πετύχει πουθενά - κυκλοφορεί και σε email σε WMV] για να μη λέτε ότι τα ζώα απ' όλη την Ευρώπη στην Ελλάδα έχουν μαζευτεί...
-
νομίζω ότι είχαν ελληνικές πινακίδες
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
νομίζω ότι είχαν ελληνικές πινακίδεςΑς πούμε ότι δε θα έβαζα στοίχημα για το αντίθετο!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Κάντε ένα διαλειμματάκι και δείτε το παρακάτω [αν δεν το έχετε ήδη πετύχει πουθενά - κυκλοφορεί και σε email σε WMV] για να μη λέτε ότι τα ζώα απ' όλη την Ευρώπη στην Ελλάδα έχουν μαζευτεί...Δείτε λίγο τι κάνει αυτός με τη μπλε νταλίκα στο 1:04....
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]