-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
308 1.6THP full extra
Μην σου πω 175αρι GT κομπλέ με ηλιοροφές κτλ.
Τι λέτε ρε; 25 χιλιάρικα (τουλάχιστον) για 308???
Γιατί όχι;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Mazda 6 2.0+6
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Mazda 6 2.0Για το καινούριο ε;
+1!! -
Εννοείται το τρομερό και απίθανο νέο 6.
-
308 1.6THP full extra
Οχι βεβαια, δεν ειναι δα και κανενα σεατ λεον που αξιζει και με το παραπανω
Σοβαρα τωρα Γιατι δεν παιρνεις το αστρα 1.6 τ? η ακομα και το 2.0 τ? -
Και εγώ Mazda 6 θα προτείνω (και θα επέλεγα).
-
Ο χρήστης jimakos76 έγραψε:
308 1.6THP full extra
Σοβαρα τωρα Γιατι δεν παιρνεις το αστρα 1.6 τ? η ακομα και το 2.0 τ?Ειρωνεύεσαι το Leon (που κοστίζει 20 btw) και προτείνεις Astra. Μάιστα, τ' ακούσαμε κι αυτό
-
Golf GT.
-
308 1.6THP full extra
Σοβαρα τωρα Γιατι δεν παιρνεις το αστρα 1.6 τ? η ακομα και το 2.0 τ?Ειρωνεύεσαι το Leon (που κοστίζει 20 btw) και προτείνεις Astra. Μάιστα, τ' ακούσαμε κι αυτό
Αυτή τη φορά θα συμφωνήσω απόλυτα με το Σπύρο για το Leon (το είδατε κι αυτό! ). Για όποιον έχει 20Κ μετρητά και ανέχεται το εσωτερικό του και το σήμα του, το Leon δεν έχει αντίπαλο.
Αν κάποιος ψάχνει κάτι διαφορετικό, το Astra ΔΕΝ είναι καλύτερο , απλά έχει λίγο καλύτερα υλικά, λίγο πιο όμορφο ταμπλό (καθόλου θήκες όμως! ) και αυτό ήταν!
Μόνος αντίπαλος, αλλά ακριβός, είναι το Golf. To Bravo είναι καινούριο ακόμη, αν και φαίνεται υποσχόμενο.
Το Leon είναι ΚΑΚΗ ( με την λογική πως με ίδια ή αντίστοιχα λεφτά υπάρχουν πολλά άλλα αυτοκίνητα να το κοντράρουν και συνυπολογίζοντας την κακή μεταπώληση και φυσικά το εσωτερικό του) αγορά σχεδόν σε οποιαδήποτε άλλη έκδοση (εγώ συμπεριλαμβάνω και το Cupra, αλλά καταλαβαίνω γιατί άλλοι το θεωρούν κορυφαία αγορά-άλλα κριτήρια...), αλλά είναι εξαιρετική αγορά στην έκδοση Stylance με τον 1.8Τ. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
αλλά είναι εξαιρετική αγορά στην έκδοση Stylance με τον 1.8Τ.Εσύ τα έγραψες αυτά ή χρησιμοποιεί άλλος το pc σου???
Η πρόσκληση για test drive ισχύει πάντα (κατά προτίμηση Σ/Κ).
Στο θέμα μας τώρα το mazda είναι πανέμορφο & αξιόπιστο. Είναι το μόνο 4θυρο που ευχαρίστως θα αγόραζα μαζί με την 159. Αλήθεια φίλε gatoz για την 159 τι γνώμη έχεις??? -
Mazda 6
-
Χθες είδα ένα μαύρο FORD MONDEO. Ψάρωσα επικίνδυνα. Δεν ξέρω τι Mondeo ήταν αυτό αλλά είχε ένα απίστευτο εξωτερικό. Σαν λιμουζίνα με τεράστιο πλάτος. Πολύ ψαρωτικό, πολύ σπορτίφ, πολύ κυριλέ, πολύ ωραίο και σύγχρονο.
Ωραίο και το Mazda 6.0. Καλό και το Passat.
Εγώ ως τραπεζικός επιχειρησιακός πελάτης (B2ΒC) θα ήθελα να δω τον AM (Account Manager) με κάποιο από τα παραπάνω...
-
Μινι Cooper S. Πληρη ολα τα κριτήρια με τον καλύτερο τροπο πλην των χώρων. Άμα σε καινε τοσο οι χώροι πάρε το Οκταβια και ησυχάζεις.
-
Ο χρήστης Karmakoma έγραψε:
αλλά είναι εξαιρετική αγορά στην έκδοση Stylance με τον 1.8Τ.
Εσύ τα έγραψες αυτά ή χρησιμοποιεί άλλος το pc σου???
Η πρόσκληση για test drive ισχύει πάντα (κατά προτίμηση Σ/Κ).
Στο θέμα μας τώρα το mazda είναι πανέμορφο & αξιόπιστο. Είναι το μόνο 4θυρο που ευχαρίστως θα αγόραζα μαζί με την 159. Αλήθεια φίλε gatoz για την 159 τι γνώμη έχεις???Εγώ το έγραψα και το εννοώ! Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός, όσο γίνεται... Ειλικρινά, το Leon 1.8 Stylance νομίζω πως στην τιμή μετρητοίς είναι στο...κόστος! Ψίχουλα πρέπει να βγάζει η Seat από το συγκεκριμένο (ποντάρει βέβαια πως το 99% των αγοραστών θα το αγοράσει στο 'άτοκο' που σημαίνει 1500
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ημουν στα Γιάννενα πριν λίγες μέρες -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ημουν στα Γιάννενα πριν λίγες μέρες
Θα ξανάρθω βρεεεε!
Όπως την βλέπω την δουλειά και με δυο έργα ανοιχτά, θα...ξεχειμωνιάσω εκεί!(μόλις ξανανέβω, θα στείλω πμ με το κινητό για να τα πούμε, κάπου μακριά από πλατάνια βέβαια καλού κακού... )
(σόρυ, έπρεπε να φανώ πιο δυνατός! )
-
Νομίζω πως αυτό που πληρεί τις ανάγκες σου είναι το Audi 1.8T Sportback με τιμές που κυμαίνονται από 26.600
-
gabrielo αυτό που λες έλεγα να πάρω αλλά άκουσα παράπονα για υστέρηση στο πάτημα του γκαζιού (ηλεκτρόγκαζο και τούρμπο βλέπεις...)
Ρωτάω σχετικά τα παιδιά εδώ http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 07#1089007
-
Ευχαριστώ για τις απόψεις
Κατέληξα να ζητήσω προσφορές χρονομίσθωσης από αυτά
VW Jetta GT 1400cc, Golf Plus TSi DSG Sporttline, Ford Mondeo Ghia 2.0 Hatchback, Honda Civic 1.8 5door Sport, Subaru Impreza 2.0 5 door με το αξεσουάρ της μπαγκαζιέρας οροφής
Θα ενημερώσω μόλις τις πάρω γιατί στη μίσθωση παίζουν και άλλα ρόλο (κόστος-διαστήματα service, μεταπωλητική αξία, έκπτωση στη τιμή αγοράς (όπου οι Mazda/Audi έχουν ελάχιστη) κτλ)
Δική μου, προ leasing άποψη, είναι τα Impreza και VW -
Οι τιμές
- Civic 1.8 Sport:
Αρχική Αξία 22990
Εκπτωση 0
Μηνιαία 320 - Impreza 2.0 5D
Αρχική Αξία 27990
Εκπτωση 3200
Μηνιαία 417 - Golf Plus DSG Sportline
Αρχική Αξία 25000
Εκπτωση 2000
Μηνιαία 335 - Jetta GT HighLine
Αρχική Αξία 25300
Εκπτωση 1550
Μηνιαία 350 - Ford Mondeo 2.0 Ghia
Αρχική Αξία 25600
Εκπτωση 3200
Μηνιαία 360
Ολα με 14650 Προκαταβολή χωρίς ΦΠΑ, σε 36 μήνες, 20000 χλμ/έτος, + όλα τα γνωστά των leasing, 200Euro υπολοιπόμενη αξία
Μέχρι τώρα η προσωπική σειρά είναι- Jetta GT
- Mondeo (1ο εάν ήταν μικρότερο σε διαστάσεις)
- Golf Plus TSi DSG (1ο εάν ήταν GT)
- Civic (που θα ήταν ψηλότερα με καλύτερο κινητήρα!)
- Impreza (επίσης εάν είχε χώρους)
- Civic 1.8 Sport:
Επιλογή στα 20000-28000