-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χμ...
Σαν τα pms σου ένα πράγμα ε;http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:YVfz ... er.jpg&t=1
http://so-glittery.com/New-Stuff/Glitters/Love/im_in_love.gif
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ακου φιλε.. μου σκαει μια μερα στο κινητο:
σ
ΥΓ htanso μη με κοροιδεψειςΔεν χρειαζεται να εστειλες εσυ κατι.Υπαρχει ενα μπανερακι που λεει βρειτε που ειναι ο φιλος σας και ζηταει το κινητο.Οποτε μπορει καποιος/α να το εβαλε για να δει που εισαι
Μου έφτιαξες την μέρα!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
ΥΓ htanso μη με κοροιδεψεις
Τα θέλει ο κώλος σου...
το κουλο ειναι οτι πιστεψε οτι θα πληρωνα εγω ποτε για κατι τετοιο
πλακα πλακα ομως αυτες οι υπηρεσιες εχουν πολλη κινηση (αν κρινω απο τις απειρες διαφημισεις), ο κοσμος πρεπει να αισθανεται μεγαλη μοναξια..
και δε μιλαω για αυτους που θα ψαρωσουν και θα απαντησουν, αλλα για αυτους που συνειδητα τις πληρωνουναλλα ειναι πεταμενα λεφτα αυτα υπαρχουν τσαμπα τροποι αν θες να δουλεψεις σολο και αν θες αλληλεπιδραση με αλλους ανθρωπους υπαρχουν και οι πουτανες φορ γκαντ σεικς
-
καλός φίλος δούλευε ως Suzanna, Svetlana, Πόπη, Μαρία κλπ σε τέτοια υπηρεσία μηνυμάτων
Web portal και δουλειά από το σπίτι. Είχα παρακολουθήσει αρκετές φορές το τι γινόταν και πως έβγαζε το μεροκάμματο
Παραδόξως μια σημαντική μερίδα ΔΕΝ έστελνε μηνύματα 'τι μου κάνεις' 'πως στο βάζω' αλλά είχε διάθεση για κουβεντούλα. Δεν θα πω από ποια επαγγελματική μερίδα της ελληνικής κοινωνίας ήτανΠάντως τρελλή φάση ήταν το τι συστήματα είχε αναπτύξει ο φίλος για να αυξήσει την παραγωγικότητα, να μην μπερδεύονται όταν αναλάμβανε άλλος χειριστής κλπ
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
καλός φίλος δούλευε ως Suzanna, Svetlana, Πόπη, Μαρία κλπ σε τέτοια υπηρεσία μηνυμάτωνWeb portal και δουλειά από το σπίτι. Είχα παρακολουθήσει αρκετές φορές το τι γινόταν και πως έβγαζε το μεροκάμματο
Παραδόξως μια σημαντική μερίδα ΔΕΝ έστελνε μηνύματα 'τι μου κάνεις' 'πως στο βάζω' αλλά είχε διάθεση για κουβεντούλα. Δεν θα πω από ποια επαγγελματική μερίδα της ελληνικής κοινωνίας ήτανΠάντως τρελλή φάση ήταν το τι συστήματα είχε αναπτύξει ο φίλος για να αυξήσει την παραγωγικότητα, να μην μπερδεύονται όταν αναλάμβανε άλλος χειριστής κλπ
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δεν θα πω από ποια επαγγελματική μερίδα της ελληνικής κοινωνίας ήταν'Οχι πες, πες...
-
καλημερα κ χρονια πολλα,
θα απλα να σας ενημερωσω οτι το παρακατω link-site ειναι μουφα!!
ειναι μια καλοστημενη επιχειρηση απατης με πολυ δελεαστικες προσφορες η οποια ομως δεν υπαρχει καν στην αγγλια κ γενικοτερα δεν προκειται να παρεις τιποτα μετα.http://www.machinery-international.com/contact.html
επειδη ειμαι παθων-κ επειδη βλεπω οτι δεν εχει γινει τιποτα ακομα σε οτι αφορα το κατεβασμα της σελιδας κ διαφορα αλλα απο την δικια μας-'η καποια αλλη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος,ειπα να παρω την πρωτοβουλια να αρχιζω να ενημερωνω εγω διοτι εχω βρει κ αλλους που την εχουν πατησει απο το συγκεκριμενο site!
-
H ένωση τυφλών δεν είχε βγάλει κάποτε ανακοίνωση ότι δεν βγάζει ανθρώπους για έρανο ? Σήμερα ήρθε μια και μου είπε ότι ήταν από την ένωση τυφλών... Από το θυροτηλέφωνο μιλήσαμε αλλά την έδιωξα.
-
δεν έχω καν λογαριασμό σε Εθνική αλλά η μετάφραση των Νιγηριανών είναι όλα τα λεφτά!
-
-
και μενα μου ρχονται συνεχεια σ ενα κολομαιλ που χω μηνυματα απο Εθνικη τραπεζα...Ειτε οτι μου χουν κοψει τη καρτα ΑΤΜ για λογους ασφαλειας, ειτε οτι εχω κερδισει ενα ποσο σαν μπονους, οτι να ναι. Το ενα μαλιστα ειναι ιδιο με αυτο του elteo...
Απο contact.act@nbg.gr αυτα...χεχε -
ελαβα αυτο
Dear Valued Member,
Unfortunately, our system has just detected unusual charges to a credit card linked to your PayPal account.
Reference Number: PP-125-913-964
Access to your account was limited for the following reason:
We have established that someone tried to access your PayPal account without
your permission. To ensure greater security, we have limited access to your account. We have sent
you an attachment which contains all the necessary steps in order to restore your account access.
Please download and open it in your browser.(The locator for this reason is PP-125-913-964)
We thank you for your prompt attention to this matter. Please understand that this
is a security measure intended to protect you and your account. We apologise for any inconvenience.
Thank you,
PayPal Account Review Departmentδεν εχω PayPal και τα αγγλικα μου ειναι επιπεδου χελοου, καταλαβαινει κανεις τι συμβαινει?
φαινεται να εχει ερθει απο ρουσια. -
αφου δεν εχεις pay pal
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:ysterical:δεν έχω καν λογαριασμό σε Εθνική αλλά η μετάφραση των Νιγηριανών είναι όλα τα λεφτά!
Βελτιώθηκαν. Εμένα μου είχαν στείλει ένα στο οποίο (μεταξύ άλλων) μετέφραζαν το 'customer of mine' σε 'πελάτη των ναρκών'.
-
Το ιδιο εχω λαβει και εγω,ειχε παει στα σπαμ απο το gmail.
Αγαπητοί πελάτες,
Τα αρχεία μας δείχνουν ότι η σύνδεση του λογαριασμού σας έχει παγώσει λόγω της
ακόλουθους λόγους.Είσοδος σε δίκη με ανακριβείς πληροφορίες.
Ελλιπής ή ελλείποντα στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την Εθνική Τράπεζα ηλεκτρονικό λογαριασμό.
Σας προτρέπουμε να αποκαταστήσει την Εθνική Τράπεζα σε απευθείας σύνδεση λογαριασμού αμέσως να αποτρέψει το κλείσιμο του λογαριασμού σας.
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να αποκατασταθεί η Εθνική Τράπεζα ηλεκτρονικό λογαριασμό:
Πατησα το λινκ και εχει ηδη αναφερθει ως πλαστη σελιδα
Αλλα εχει ερθει και το
Αγαπητέ πελάτη,
Εθνική Τράπεζα θα στείλει αυτό το email γιατί μια νέα κάρτα έχει
εκδοθεί και επειδή ΕΘΝΟcash ΣΥΝ μέσα σε 7 ημέρες κατ 'ανώτατο
όριο για να τον πάρει για να ζητήσει επιβεβαίωση των σημερινών
δεδομένων σας. Για να το κάνετε αυτό μπορείτε να κατεβάσετε
το συνημμένο αρχείο και να συμπληρώσετε σωστά.Σας ευχαριστώ,
Εθνική Τράπεζα Πελατών Τμήμα Σχέσεων
εχει και ενα αρχειο για κατεβασμα
-
Τι περιμένεις; Κατέβασε το και τρέξ'το, θα'ναι το νέο πρόγραμμα για authentication. Όλα θα πάνε καλά, είμαι σίγουρος.
(οι υπόλοιποι ετοιμαστείτε για καλλονές 2011 edition)
-
Tρελοί χακεράδες λέμε...
-
Οι τράπεζες και πολύ περισσότερο η εθνική έχουν λυσσάξει να λένε οτι ποτέ δεν επικοινωνούν με τους πελάτες via e-mail.
Eπίσης ποτέ δεν ζητούν προσωπικά στοιχεία.Αυτοί εκει δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα; -
Μου έχουν έρθει και άλλα κατά καιρούς. Αυτό ήταν το τελευταίο:
Αγαπητέ πελάτη,
Για να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή ασφάλεια και την πρόληψη της χρησιμοποίησης
δόλια κάρτα, ο λογαριασμός σας έχει παγώσει μετά
λόγο.
Είσοδος πληροφορίες ανακριβή ή ελλιπή στοιχεία.
Παρακαλούμε να επαναφέρετε online λογαριασμό σας για να αποτρέψετε
Το κλείσιμο του ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
- Κατεβάστε το συνημμένο αρχείο
- Συμπληρώστε τη φόρμα, επιβεβαιώνουν τα στοιχεία
- Περιμένετε για μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσετε τις λεπτομέρειες
Μετά από αυτά τα απλά βήματα για τις online λογαριασμού σας θα Εθνική Τράπεζα
αποκατασταθεί.Φιλικά,
Εξυπηρέτηση Πελατών.
2011 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
document.htm
103 K Προβολή Λήψη αρχείουΤο θέμα είναι ότι και λογαριασμό στην Εθνική έχω με internet banking, και το email μου ξέρουν.
Αν όλοι όσοι έχουν λάβει μηνύματα απο την Εθνική, έχουν και λογαριασμό εκεί, μπορούμε να καταλάβουμε πως η διαρροή των μέιλ έγινε απο μέσα?
Πάντως το ανέφερα στην τράπεζα και μου είπαν ότι έχουν γνώση και δεν θα πρέπει να δίνω κανένα στοιχείο, γιατί δεν θα ζητήσει ποτέ η τράπεζα κάτι τέτοιο. -
Eν τω μεταξυ εχουν ξεχασει να αλλαξουν και το λογοτυπο.Το OF GREECE δεν υπαρχει πια.
Άλλη μια απάτη που παίζει τελευταία