-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δε σκοπεύω να φύγω από ΟΤΕ άμεσα αλλά μ'έχει κουράσει η isdnΈχω την εντύπωση ότι από τότε που βγήκε το DSL, η isdn αχρηστέυτηκε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
δε σκοπεύω να φύγω από ΟΤΕ άμεσα αλλά μ'έχει κουράσει η isdn
Έχω την εντύπωση ότι από τότε που βγήκε το DSL, η isdn αχρηστέυτηκε.
+1, μόνο για εταιρείες είναι
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
δε σκοπεύω να φύγω από ΟΤΕ άμεσα αλλά μ'έχει κουράσει η isdn
Έχω την εντύπωση ότι από τότε που βγήκε το DSL, η isdn αχρηστέυτηκε.
Όχι για αυτούς που θέλουν και δεύτερη γραμμή voice σε λογική τιμή.
-
-
Σε laptop που δεν αναγνωρίζει το δισκάκι dvd (το οποίο περιέχει το Office 2007) πώς αλλιώς μπορείς να το εγκαταστήσεις;
Με εξωτερικό δίσκο εάν αντιγράψω τα περιεχόμενα του dvd θα μπορέσω να το περάσω;
ιδού το ερώτημα...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Σε laptop που δεν αναγνωρίζει το δισκάκι dvd (το οποίο περιέχει το Office 2007) πώς αλλιώς μπορείς να το εγκαταστήσεις;Με εξωτερικό δίσκο εάν αντιγράψω τα περιεχόμενα του dvd θα μπορέσω να το περάσω;
ιδού το ερώτημα...
ναι
-
Ή δημιουργείς μια εικόνα (image) (ccd, cue, nri) του DVD στον εξωτερικό και στη συνέχεια τη φορτώνεις με Daemon Tools, PowerISO ή κάποιο παρόμοι utility.
έτσι έχω περασμένα τα περισσότερα προγράμματα σε ένα φορητό, για να μην κουβαλάω πάκο τα DVDιά... -
mjacob
dirtouliosτα έγραψα στον εξωτερικό και το φόρτωσα μια χαρά. Θενξ.

-
Oχι άλλα καλώδια...όχι άλλοι φορτιστές!
Τελευταία με το desktop που αγόρασα όντας χρήστης laptop για καμιά 10ετία ανακάλυψα ότι η ζωή μου έχει
κυριευτεί από καλώδια κάθε είδους. Καλώδια για τροφοδοσία, καλώδια για την οθόνη, καλώδιο για τα ηχεία
(5.1 -ο χαμός), καλώδια για το πληκτρολόγιο, καλώδια για card reader, για usb hub, για το router για για ...ΕΛΕΟΣ!
Πίσω από το γραφείο μου γίνεται της Ποπάρας της Μαλιωτάκη. Αναπολώ το λαπτοπάκι μου....Εν τω μεταξύ άλλος χαμός γίνεται από τις κάθε είδους συσκευές με τους φορτιστές τους και τα usb καλώδια
για σύνδεση με το pc. Μετράτε : φωτογραφική μηχανή, ipod, κινητό τηλέφωνο, bt hfree, ασύρματο mouse,
τροφοδοσία για το usb hub, pda-gps....Στην κυριολεξία δεν θυμάμαι τι φορτίζει...τι...
2 μεγάλα πολύμπριζα με πολλές θέσεις το καθένα κ έχω 1 ελεύθερη θέση μόνο.
Ωρε που πππάμε ...που έλεγε και ο Αυλωνίτης.
-
Α καλά είσαι.. Εγώ είμαι με 2 πολύπριζα στο υπνοδωμάτιο με τους υπολογιστές και με άλλα 2 στην τηλεόραση + 1 στο στερεοφωνικό..
-
πράγματι γίνεται χαμός, χθες σκόνταψα στο καλώδιο ρεύματος του laptop και παρολίγον να κάνει αεροπλανικά κόλπα
-
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
:lol: πράγματι γίνεται χαμός, χθες σκόνταψα στο καλώδιο ρεύματος του laptop και παρολίγον να κάνει αεροπλανικά κόλπαΑ, το mac είναι με μαγνήτη, οπότε και μαζί να το πάρεις, απλά σταματάει να φορτίζει, δεν κλαις το laptop σου.
Αλλά καταλαβαίνω, εσείς είστε ταπεινοί χρήστες Windows, κρίμα. -
Η MacElite........
-
Δοκιμάστε να μην αγοράζετε μακρυά καλώδια αν δεν τα χρειάζεστε και να κάνετε μικρές κουλούρες τα τμήματα καλωδίων που περισσεύουν, δένοντάς τις με κάποιο εύκαμπτο συρματάκι, ξέρετε, από αυτά που είναι καλυμμένα με πλαστικό. Έτσι περιορίζεται σημαντικά η μακαρονάδα και βλέπετε που πάει τι.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:lol: πράγματι γίνεται χαμός, χθες σκόνταψα στο καλώδιο ρεύματος του laptop και παρολίγον να κάνει αεροπλανικά κόλπα
Α, το mac είναι με μαγνήτη, οπότε και μαζί να το πάρεις, απλά σταματάει να φορτίζει, δεν κλαις το laptop σου.
Αλλά καταλαβαίνω, εσείς είστε ταπεινοί χρήστες Windows, κρίμα.Αυτά που είναι κουμπωμένα στο USB ; Ή και αυτά είναι με τη νέα super duper hi tech Apple patented wireless USB connection συνδεδεμένα ;
-

Το άσπρο. Είναι μόνο μαγνήτης αυτό το πραγματάκι, άμα το τραβήξεις με το πόδι απλά βγαίνει από το μηχάνημα. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το άσπρο. Είναι μόνο μαγνήτης αυτό το πραγματάκι, άμα το τραβήξεις με το πόδι απλά βγαίνει από το μηχάνημα.Ναι, αλλά με το tie-wrap που έχεις πάλι θα το ρίξεις κάτω.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το άσπρο. Είναι μόνο μαγνήτης αυτό το πραγματάκι, άμα το τραβήξεις με το πόδι απλά βγαίνει από το μηχάνημα.
Ναι, αλλά με το tie-wrap που έχεις πάλι θα το ρίξεις κάτω.
Στο internet την βρήκα την φωτογραφία, δεν είναι το δικό μου.
-
Όλα τα router έχουν firewall?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]